Pouring Down [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pouring Down [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pyre
Member
Pouring Down [OPEN] NbctUmK
LOIS
163
Actief
"There's a darkness in me, too"

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Pyre
BerichtOnderwerp: Pouring Down [OPEN]   Pouring Down [OPEN] Icon_minitimewo 2 okt 2019 - 11:31

Met een redelijk goed humeur was de kater op pad gegaan vanochtend. Hoewel hij zijn meeste dagen toch echt in de stad uitleefde, trok hij vandaag wat meer de wildernis in. Een specifieke reden had hij niet, al zat er altijd wel eentje in zijn achterhoofd, maar dat zou alleen een leuke extra zijn deze dag. Nee, hij was niet op zoek naar zijn zoon vandaag. Het was immers zijn vrije dag, of zo had hij het dan toch bestempeld. Hij was een goede member, zeker, maar ook hij wilde soms zijn rust hebben van al die doodlopers. Nu hij bij de grens was van zijn gebied en die van de clans, bleef hij hier nog even treuzelen. Heel eerlijk wilde hij niet in zijn uppie gevonden worden door een random patrouille. Hij was groot en sterk, maar ook niet onverwoestbaar. Hij bleef de grens volgen, hem steeds net niet overschrijdend. Ze konden hem niks zo, met hun regeltjes. Een felle flits trok plots over het gebied, gevolgd door een harde donderslag. Een paar druppels vielen naar beneden. Er kwam noodweer aan.
- Open  


I'm gonna set this world on fire.
Pouring Down [OPEN] Pyreos10
And I'll dance around the pretty flames.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pouring Down [OPEN] Mary10
M (again)
284
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Pouring Down [OPEN]   Pouring Down [OPEN] Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 20:49

Een felle bliksemflits greep haar angst en zonder na te denken begon de flame-point te rennen uit schrik. Het zou komisch geweest zijn voor een andere clankat als ze haar nu zouden zien rennen voor het onweer; net een bange haas zoals Windclanners altijd bestempeld werden. Angstig dook ze laag bij de grond toen weer de lucht belicht werd door een flits en trillend keek ze met grote ogen naar boven waar druppels vanuit de hemel begon te vallen. De queen was haar poten gaan streken en richting de grens gelopen om eventueel nog misschien nog wat van de taken te vervullen maar voor ze überhaupt de grens kon markeren werd de lucht pikdonker en begon het uit het niks te stormen. Herfst was echt niet haar favoriete seizoen met al die regen en stormen, want als ze ergens bang voor was dan was dat wel onweer. Toen de lucht dan ook kort leeg bleef begon Shattered weer voorzichtig naar voren te kruipen maar al gauw kwam de derde donderklap en sprintte ze als een kleine kit weg. In de verte zag ze een holte waar ze schuilen kon maar ze was zo geschrokken dat ze niet doorhad dat ze bijna tegen een lijf liep van een onbekende tom. Oh.. nee, please starclan. Laat het geen een of andere psychopaat zijn zoals vorige keer.


Pouring Down [OPEN] VatHwjL
I like you begging. Do it again.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pyre
Member
Pouring Down [OPEN] NbctUmK
LOIS
163
Actief
"There's a darkness in me, too"

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Pyre
BerichtOnderwerp: Re: Pouring Down [OPEN]   Pouring Down [OPEN] Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 12:14

Doordat het gebied hier niet bebost was betekende dit dat je een goed zicht had op wat er zich op de heuvels afspeelde. Echter betekende de heuvels ook dat hierachter dingen konden zitten die je nu niet zien kon. Zo kwam het dat Pyre, toen hij met een observerende blik over het gebied keek, niet de geschrokken she-cat opmerkte. Dat deze hem na ongeveer een halve minuut omver liep kwam dan ook compleet onverwacht. De kater verzette een paar stappen zodat hij niet omviel, en keek met en ruk om naar wat hem aangevallen had, waarbij hij zijn sterke klauwen uitsloeg en zijn spieren aanspande. Zijn rode ogen vielen op de bange kat, een kleine flamepoint waar hij bovenuit torende. Een bliksemflits trok achter hem door de lucht terwijl hij kort zijn lippen optrok. "Wat was dat, haasje?" vroeg hij, doelend op het feit dat ze hem op de één of andere manier toch had durven aan te vallen.


I'm gonna set this world on fire.
Pouring Down [OPEN] Pyreos10
And I'll dance around the pretty flames.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pouring Down [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: