Ceremonie [6-10-2019] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie [6-10-2019]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie [6-10-2019] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 12:38Shadowclan Ceremonie Oktober


De zon scheen. Niet. Maar je kon doen alsof want dan was het minder verschrikkelijk om in de schemering met maar één goed werkend oog te ontdekken waar de verdraaide steen zat. Na vijf keer zijn teen gestoten te hebben, waarvan hij vrij zeker was dat het minstens één keer tegen een kitten was, gromde Tall gefrustreerd en besloot dat het vandaag ook wel vanaf een- oh wacht, hier was ie.

De kater sprong soepeltjes op de steen, half eroverheen, en viel er bijna met grote ogen weer van af, tot hij zijn footing vond en snel rechtop ging staan. Een hairflip voor het effect want dat ging precies zoals gepland. Al was zelfs zijn hairflip van wat mindere kwaliteit op het moment. Tall had de moeite nog niet genomen het bloed van zijn ruzie met Slate van zijn gezicht te halen. Door de miezer werden er kleine laagjes van de opgedroogde klodders afgespoeld waardoor niet alleen de linkerkant van zijn gezicht onder het bloed zat, maar het ook naar zijn witte borstkas stroomde. Het maakte hem verrassend weinig uit. En nee, hij zou het ook niet gaan uitleggen aan al die nieuwsgierige blikken daar.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Riep hij, kracht in zijn stem. Als iemand problemen zou hebben met zijn uiterlijk zou hij ze wel naar Slate sturen. Konden ze samen mokken.

]"Clangenoten,” Begon hij gewoonweg, rondkijkend, niet gedeerd door de miezer. ”Onlangs heb ik een gesprek gevoerd met Stallionstar, waaruit bleek dat Oceanstar overleden is,” Wat op zich minder dramatisch was voor hen dan voor hem maar fine. ”Dit betekent dat we niet zo zeker kunnen zijn van Windclan als voorheen, onthoud dit wanneer we er een clanlid van tegenkomen.” Nou, met dat uit de weg.

”Ondertussen gaat de gang van zaken hier gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, zouden jullie naar voren willen komen?" Hij gaf tijd aan de rits jonge kittens om precies dat te doen. ”Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Saffronpaw, Amberpaw, Skylarkpaw en Ravenpaw totdat jullie warrior worden. Skylarkpaw en Saffronpaw, jullie training zal verzorgd worden door Autumngaze.” Wat grappig was want dan zaten de apprentices met een S bij dezelfde mentor. ”Amberpaw, jouw training zal verzorgd worden door Honeysting, en Ravenpaw jouw mentor zal Rattlesnout zijn.” En om het toch even dramatisch te houden: ”Amberpaw, deze kans wordt je gegeven ondanks je gedrag de afgelopen moons, beschaam het vertrouwen van je clan niet,” Hij sprak stern en rustig. Wat er met zijn bebloede gezicht en priemende blik nogal eng uitzag, niets aan te doen.


"En zoals gewoonlijk zijn er ook genoeg katten die een tweede kans-mentor verdienen, Seaweedpaw en Stagpaw, willen jullie naar voren komen?" Hij gaf tijd aan de jonge apprentices om precies dat te doen. Het was al beter dan de volksverhuizing van vorige keer, maar het was nog steeds uitzonderlijk hoeveel apprentices er weer waren. Gewoon in het algemeen. In de wereld enzo. ”Beste apprentices, vanaf vandaag zullen jullie door nieuwe mentoren getraind worden.” Duh, anders had ‘ie ze niet naar voren gehaald. ”Seaweedpaw, jij mag aansluiten bij de trainingen van Rattlesnout en Ravenpaw, Stagpaw, jij mag aansluiten bij de trainingen van Honeysting en Amberpaw,” Het zou niet teveel druk op de nieuwe mentoren brengen aangezien beide apprentices al heel wat wisten. Met een knik gaf hij aan dat de katten elkaar mochten begroeten, waarna hij even glimlachte. No way dat hij al klaar was, grote ceremonie deze keer. En net nu hij er niet uitzag. Lekker dan. Thanks Slate.

“Dan zijn er nog meer katten die onze aandacht verdienen.” Vervolgde Tall vrolijk, en keek vol trots in de richting een bepaalde apprenticegroep. ”Ik, Tallstar, leider van Shadowclan, roep de warrior voorouders aan om neer te kijken op deze apprentices, zij hebben hard gewerkt om de wegen van uw regels te leren, en ik raad hen bij jullie aan als warrior.” Hierna ging zijn blik naar de desbetreffende katten. ”Beechpaw en Southernpaw, beloven jullie de warrior code te eren, en je clan te verdedigen, zelfs al kost je dit je leven?” Normaal wachtte hij een eeuwigheid op een ja, maar iets zei hem dat deze twee dat sowieso wel zouden zeggen, dus ging hij na een korte pauze rustig verder. ”Dan, bij de kracht die Starclan mij gegeven heeft, geef ik jullie je warrior naam. Beechpaw, vanaf nu sta je bekend als Beechresin, Starclan eert jouw scherpzinnigheid, snelheid en kracht.” Aangezien het ook zo wat was om te zeggen dat Starclan haar plakkerigheid en goeie geur waardeerde. ”Southernpaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Southerwolf. Starclan eert jouw daadkracht, loyaliteit en vriendschap,” Waarna Tall naar beneden sprong, even struikelde omdat hij door zijn gewonde oog geen diepte kon zien, en zijn neus voorzichtig tegen die van de katten duwde. Beter dat er geen bloed op hun gezicht kwam, maar met die regen kon hij weinig beloven.

Na voorzichtig zijn weg omhoog weer gevonden te hebben, draaide hij zich om en glimlachte even. "Dan zijn er nog een paar korte mededelingen," Begon hij rustig, en keek even rond. ”We weten allemaal dat Neritekit hier had moeten staan om haar apprenticeschap te starten, er is echter besloten te wachten tot zij voldoende hersteld is van haar verwondingen voor we deze stap maken,” Bovendien was het niet echt alsof hij mentoren had dus dit kwam ook wel goed uit. ”Daarnaast is er een kat die graag wat van zijn kennis met ons wilt delen, maar voor ik Bloodpaw het woord geef is er nog één ding wat we moeten doen.” Want hij was kinderachtig en zou zijn clan dat nooit laten vergeten.

”Acorndust, nu jouw dochter onze rangen betreed heeft als warrior kan ik me voorstellen dat je je nog ouder voelt dan anders, en dat het niet anders kan zijn dan dat het je wens is jouw naam van Warrior en deputy op te geven, en de elders den te betreden,” Zijn blik vol onschuld, al kon hij de grijns op zijn kop niet onderdrukken en twinkelde zijn rechteroog. ”Maar aangezien we allemaal weten dat dat echt geen mogelijkheid is aangezien je deze clan op het rechte pad houdt, zal ik genoegen nemen met Starclan alsnog vragen om vele moons van rust aan je te gunnen, maar dan in combinatie met werk ofzo,” Want hij gaf nooit een elders ceremonie, dus hij moest soms wel oefenen op iemand. En wie beter dan zijn favoriete deputy?

En met die woorden grinnikte hij, en sprong – ditmaal wel soepel – van de steen af.  “Hierbij is deze ceremonie geëindigd. Blood, de floor is yours” Voor nu. Als het een crappy spreekbeurt was zou het snel voorbij zijn. Just saying.


Lijstje:
 


Ceremonie [6-10-2019] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Ceremonie [6-10-2019] DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 20:36

Een nieuwe ceremonie en niet zomaar een, maar degene waar twee van zijn kittens warrior zouden worden. Het duurde even voor Tallstar eindelijk zijn weg had gevonden naar de steen, maar toen begon de ceremonie toch eindelijk. Hij moest geduldig wachten tot het de beurt was aan zijn kittens om warrior te worden en keek trots toe hoe ze beiden hun naam ontvingen. Hij was wel bang geweest dat Beechpaw haar naam zou weigeren als het een verkeerde was, maar dat gebeurde gelukkig niet. Hij ging er vanuit dat daar de ceremonie op zou houden, maar Tall kreeg het voor elkaar om hem nog te verassen. Zijn mond viel open van verbazing bij de woorden dat hij maar een elder zou moeten worden. De twinkeling in het rechteroog van Tall hielp er absoluut niet bij en de neiging om dat eruit te slaan was groot. Zodra de leider dan ook van de rots afsprong overbrugde hij de afstand in enkele passen tot hij recht voor de ander stond. Voor ook maar iets te zeggen haalde hij met zijn linkerpoot uit naar het rechteroog van Tall, puur om die twinkeling niet meer te hoeven zien. "Wat is de bedoeling van dit? Als dit een goedmakertje moet zijn voor je ruzie met Slatefur dan heb je de verkeerde uitgekozen." Hij kon zijn frustratie niet onderdrukken. "Dit had een goede ceremonie moeten zijn waar twee van mijn kittens warrior worden, maar jij moest het hier weer mee verpesten." Het maakte hem niet uit of de ander het serieus meende of niet dit pikte hij gewoon niet.


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie [6-10-2019] 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie [6-10-2019] NINTCHDBPICT000556913256
Blake
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Autumngaze
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 22:06

Autumngaze
“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” de stem van zijn leider galmde door de oren van Autumngaze. Snel haastte hij zich de open plek op, vele kittens zouden vandaag Apprentice worden en er waren maar enkele warriors die als mentors zouden kunnen dienen. En hij was er eindelijk een van. Door zijn humeur hadden ze hem als ongeschikt beschouwd, misschien was het zijn kijk op kittens. Maar goed, dit was waar hij opgewacht had.

"Clangenoten,” begon Tallstar, zijn stem zoals altijd rustig. ”Onlangs heb ik een gesprek gevoerd met Stallionstar, waaruit bleek dat Oceanstar overleden is,” miauwde hij, de klank van zijn stem veranderde niet. Autumngaze reageerde niet, Oceanstar had hem nooit veel geboeid. De windclanners waren toch veel te druk met de Riverclan. Maar de nieuwe leider kon daar misschien anders over denken. Hij kneep met zijn ogen, de nieuwe leider zou vast wel eens iets met de shadowclan willen uitvogelen. “Dit betekent dat we niet zo zeker kunnen zijn van Windclan als voorheen, onthoud dit wanneer we er een clanlid van tegenkomen.” vervolgde de leider. Autumngaze knikte in zichzelf. Dit kon nog wel eens tot problemen uit kunnen lopen.

“Ondertussen gaat de gang van zaken hier gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, zouden jullie naar voren willen komen?”
Autumngaze ging wat rechter zitten, dit was het moment! Hij was benieuwd welke kitten hij tot zijn vermogen mocht houden. Tenminste dat hoopte hij, niks was nog zeker. ”Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Saffronpaw, Amberpaw, Skylarkpaw en Ravenpaw totdat jullie warrior worden. Skylarkpaw en Saffronpaw, jullie training zal verzorgd worden door Autumngaze.” de zwarte kater spitste zijn oren, twee apprentices? tegelijkertijd? Hij zou zijn poten vol hebben. Haastig stond hij op en stapte naar voren om zijn twee nieuwe leerlingen te begroeten. Hij boog zijn kop om de neuzen van de jonge katten aan te kunnen raken. “Laten we goede warriors van jullie maken.” miauwde hij zachtjes in hun oren.  Hij hief zijn kop en stapte naar achter. “Saffronpaw! Skylarpaw!” bulderde hij met zijn harde stem om de kersverse leerlingen te begroeten. Hij gaf met een zwiep van zijn staart een teken dat ze met hem meest moesten lopen. Ze moesten het immers over de eerstvolgende training hebben.

Autumngaze ging zitten en wenkte Saffronpaw en Skylarpaw om hetzelfde te doen. Hij focuste zich weer op de ceremony, straks zou hij het hebben over de training. “Amberpaw, jouw training zal verzorgd worden door Honeysting, en Ravenpaw jouw mentor zal Rattlesnout zijn.” vervolgde Tallstar, Autumngaze begroette de nieuwe leerlingen net zo als hij bij de zijne had gedaan. “Amberpaw! Ravenpaw!” “Amberpaw, deze kans wordt je gegeven ondanks je gedrag de afgelopen moons, beschaam het vertrouwen van je clan niet,” Autumngaze liet zijn blik rusten op de sealpoint kattin, ze was twee keer uit het kamp ontsnapt en had de oudste niet met echt veel respect behandelt. Hij hoopte dat ze het wat beter zou doen als Apprentice.
Tallstar vervolgde de ceremony en gaf twee oude apprentices nieuwe mentoren en benoemde twee nieuwe warriors die onder de naam Shouternwolf en Beechresin kwamen te staan.Ook nu burldere Autumngaze’s stem de namen mee.

De leider eindigde met een paar mededelingen: ”We weten allemaal dat Neritekit hier had moeten staan om haar apprenticeschap te starten, er is echter besloten te wachten tot zij voldoende hersteld is van haar verwondingen voor we deze stap maken, Daarnaast is er een kat die graag wat van zijn kennis met ons wilt delen, maar voor ik Bloodpaw het woord geef is er nog één ding wat we moeten doen.” Autumngaze spitste geïnteresseerd zijn oren. Wat had Bloodpaw te melden? Het moests iets bijzonder zijn aangezien het anders niet zo verteld werd. Afgeleid miste hij het laatste stuk wat Tallstar vertelde, maar Acorndust leek er niet bepaald blij mee te zijn. Tallstar stapte weg, en vol verlangen wachte Autumn op Bloodpaw.


Na de ceremony wende de kater zich weer op zijn apprentices, "Zo," bromde hij, "Morgen ochtend na de dawnpatrol gaan hebben we onze eerste training." dat was het beste, ze moesten een groot deel van het territorium afleggen om de leerlingen kennis te laten maken, ze waren eigenlijk nog kits dus dat kon nog wel even duren. "We zullen het territorium rond gaan om de belangrijkste punten te kunnen herkennen, ook testen we dan gelijk jullie uithoudingsvermogen en reukvermogen. Vragen?" hij probeerde proffesioneel over te komen. Maar hij moest bekennen dat hij het niet makkelijk vond als hij had verwacht.

Tags: @Saffronpaw @Skylarpaw (indirect: Tallstar/bloodpaw)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
Ceremonie [6-10-2019] SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimema 7 okt 2019 - 15:06

Het was tijd! Hij was al weken aan het uitkijken naar dit moment en het was nu ook lastig om zijn enthousiasme voor zichzelf te houden. Toch vond hij het heel erg dat zijn zusje, Neritekit, hetzelfde niet kon zeggen op dit moment. Ze was te grazen genomen door een uil en moest nog een maandje wachten tot haar verwondingen beter waren geworden. Ravenkit had haar beloofd om alles te vertellen, haar dingen voor te doen en te zorgen dat ze toch niet heel ver achter liep. Hij zou een nest voor haar klaarmaken als hij vrije tijd had zodat ze die kon gebruiken als zij haar ceremonie zou krijgen. Maar nu was hij enthousiast en toen Tallstar op de hoge rots de ceremonie afriep dacht Ravenkit even dat hij van enthousiasme uit elkaar zou knallen.
Hij begon over Oceanstar, de leider van Windclan die overleden was. Dat was verdrietig, voor WindClan dan. Ze moesten opletten als ze een Windclanner tegenkwamen, wat Ravenkit maar raar vond. Dat moesten ze altijd wel toch? Veel van politieke onderhandelingen snapte de jonge kater nog niet. Tallstar ging verder en toen kwam het belangrijkste moment. De kittens die apprentice werden. Alle namen riep hij enthousiast mee, behalve zijn eigen. Hij kreeg Rattlesnout toegewezen als mentor. Hij was echt Ravenpaw nu! Een apprentice van ShadowClan. Trots stak hij zijn borst iets meer vooruit. Ravenpaw keek om zich heen en zocht zijn mentor om oogcontact te maken. Toch keek hij snel weer vooruit toen de ceremonie verder ging, hij riep de namen van de nieuwe warriors mee met de clan en luisterde aandachtig toen er verteld werd over Neritekit. Het zou goed komen met haar, Acefray en Bloodpaw waren goede medicine cats die hun best voor haar deden. Hij zou haar straks op gaan zoeken. Nadat.. Bloodpaw zijn zegje gedaan zou hebben? Ravenpaw bleef zitten, benieuwd naar de woorden van de medicine cat apprentice.
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie [6-10-2019] DPKsfdL
boukje <3
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8,5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Amberpaw..
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimema 7 okt 2019 - 16:12

Ambersoul
Amberkit sprong de nursery uit en rende zo snel als ze kon naar de het open veld. Een ceremony! Ze zou eindelijk apprentice worden. Na al die 8 lange manen… Eindelijk! Ach misschien was het toch wel een beetje haar eigen schuld, ze had niet het kamp uit moeten gaan, maar toch.
Snel ging ze zitten en sloeg haar staart over haar voorpootjes heen, het puntje wipte ongeduldig heen en weer. Ze keek om zich heen, welke warrior zou haar mentor worden.
Met haar oortjes gespitst luisterde ze naar Tallstar, Ja ja, Oceanstar was dood. Heel interessant allemaal. Wat maakte het uit dat een of andere leider dood was? Ze was hier om apprentice te worden! ”Ondertussen gaat de gang van zaken hier gewoon door, en zijn er apprentices te benoemen, Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, zouden jullie naar voren willen komen?”
Amberkit drong zich naar voren, haar ogen schitterd van geluk. Vol verlangen keek ze Tallstar aan, ”Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Saffronpaw, Amberpaw, Skylarkpaw en Ravenpaw totdat jullie warrior worden. Skylarkpaw en Saffronpaw, jullie training zal verzorgd worden door Autumngaze.” Amberkit draaide zich om naar de twee nieuwe apprentices die vriendelijk begroet werden door hun nieuwe mentor, Amberkit juigde hun namen mee met de rest, “Saddronpaw! Skylarkpaw!”
”Amberpaw, jouw training zal verzorgd worden door Honeysting, en Ravenpaw jouw mentor zal Rattlesnout zijn.” Met een ruk draaide de net benoemde apprentice zich om, zoekend naar honeysting. Ze spotte de wit met rose kattin en begroette haar gehaast door neus tegen de hare aan te drukken.


Ceremonie [6-10-2019] RN1eBQw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Ceremonie [6-10-2019] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimema 7 okt 2019 - 21:16


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Enigszins gespannen keek Pepperpaw omhoog naar hoe haar vader de hoge rots beklom. De kras op zijn gezicht had ze al gezien, maar alsnog zag het er akelig uit, zeker omdat hij het bloed er nog niet afgewassen had. Ze had haar oren ietsjes naar achteren gedraaid en staarde behoedzaam omhoog. Hopelijk was alles oké.. Ze liet haar blik even naar Bloodpaw en Acefray glijden. Anders zouden zij er wel wat aan doen en haar papa vertellen dat hij eventjes goed op zichzelf moest letten.

In tegenstelling tot de meeste van haar clangenoten raakte het nieuws van Oceanstar Pepperpaw wel degelijk. Het kwam als een enorme klap voor de jonge she-cat dat de Windclan leider gestorven was, die lieve kattin die haar warm gehouden had in haar den toen haar mama overleden was. Ze voelde tranen achter haar ogen prikken en haar blauwe kijkers vochtig worden, maar ze wist ze binnen te houden. Ze wist dat haar clangenoten het niet op prijs zouden stellen als ze tranen zou laten voor een Windclanner. Alsnog deed het zeer, alsnog rouwde ze voor de grijze she-cat.

Gelukkig werd haar aandacht al snel afgeleid door de gebruikelijke gang van zaken. Vier kittens werden apprentices, wat waren die alweer snel groot geworden. En onder die kittens was ook één van haar twee zusjes Skylarkkit! Pepperpaw begon zachtjes te snorren, ondanks dat het jammer was dat Stellarkit er niet bij was. Maar haar tijd zou snel komen! Ze juichte mee met de rest van de clan, de namen roepend door het kamp. "Saffronpaw! Amberpaw! Skylarkpaw! Ravenpaw!" Natuurlijk riep ze Skylarkpaw's naam net wat harder dan de rest, want Skylarkpaw was voor haar uiteraard speciaal. Ook spitste ze haar oren toen twee oudere apprentices een nieuwe mentor kregen, waaronder Stagpaw. Geïnteresseerd volgde Pepperpaw hem met haar ogen. Zijn mentor was toch heel capabel had hij gezegd? Ze besloot dat niet bij hem te pushen en glimlachte blij naar hem. Hopelijk klikte het met deze mentor!

Maar vervolgens werd het helemaal leuk! Twee goede vrienden van Pepperpaw werden warrior, of tenminste, Pepperpaw beschouwde ze als goede vrienden want ze keek ontzettend naar ze op. En ze kregen prachtige namen! Ze werden niet naar Acorndust vernoemd! Er was hoop! "Beechresin! Southernpaw!" juichte ze vrolijk voor haar clangenoten. Nu waren ze volledig warrior! Nu zij nog want dat wilde zij ook heel graag! Maar ze moest nog zo lang... Maar iemand anders moest ook lang wachten. Ze glimlachte eventjes sympathiek en verdrietig dat Neritekit nog even moest wachten. Het was zo'n lief meisje en wat had ze een pech gehad.

Daarna kwam er pas een echte shock voor Pepper. Haar papa leek Acorndust wel te benoemen als een elder! Maar wie was dan deputy? Wie was haar mentor? Was haar papa dat vergeten? Haar staart viel met een tap op de grond en haar oren gingen haar nek in terwijl ze geschokt naar haar vader keek en naar Acorndust. "M-maar.. Acorndust is mijn mentor!" stamelde ze hardop, zeer in de war. Ze merkte bijna niet dat Tallstar Bloodpaw het woord gaf, te erg in zichzelf gekeerd tot ze ruw tot het heden werd getrokken. Pepperpaw slaakte een gil toen haar mentor naar voren stapte en haar vader een harde klap gaf. "PAPA!"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie [6-10-2019] VULaJnc
Beertje
99
Actief
Bees have the honey
in there mouths have
the stings in their tails

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons ☼
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honeysting
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimedi 8 okt 2019 - 18:03Honeysting zat bij de jonge warriors en krulde haar staart rond haar pootjes. Het had niet geklikt met Ghostpaw dus was ze al weer snel apprentice loos geweest. Dat rotjoch moest ze niet meer in haar buurt hebben. Er werden toch best wat kittens apprentice. Toen ze haar naam hoorde spitste ze wat haar oortjes. Ze richtte haar ijskoude blik op Amberpaw, die meteen wat donkerder werd toen ze de mededeling van Tallstar hoorde. Ze was gedoemd... gedoemd met lastige apprentices. Toch drukte ze gehoorzaam haar neusje tegen het kleintje. "Gefeliciteerd," fluisterde ze zachtjes, waarna ze weer naar haar plekje trippelde.

Bijna per instant werd ze weer naar voren geroepen. Had ze zoveel vertrouwen van de clan. Ze probeerde Waspsting te begroetten in het voorbij gaan en duwde een neusje tegen die van Stagpaw. Nu mocht ze gaan zitten en was het voor echt. De ceremonie liep ten einde en meteen kwam Amberpaw op haar af. Ze gooide een blik naar de ruzie die er gaande was. Acorndust had volledig gelijk vond ze. "Amberpaw en Stagpaw, jullie zullen apart getraind worden. Stagpaw ik begin met een nachttraining voor je, kom na de middag naar mij. Amberpaw we gaan een stukje in de nacht tot in de middag het territorium verkennen."

Tag: Stagpaw en Amberpaw
Team: Acorndust
I exist in a state of almost perpetual hysteria
Ceremonie [6-10-2019] 814UjO7

ytn


Ceremonie [6-10-2019] 97d8wgb
hallelujah i'm a witch i'm a witch .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie [6-10-2019] DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 21:00

Vandaag was eindelijk de dag dat Saffronkit officieel geen kitten meer zou zijn. Wekenlang keek hij uit naar deze dag, afgelopen twee nachten had hij dan ook geen oog dichtgedaan. “Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” galmde door het hele kamp. De kitten wist niet hoe snel hij zich bij de menigte moest voegen.
De kitten zat aandachtig te luisteren tot het eindelijk zijn beurt zou zijn. Saffronkit, Amberkit, Skylarkkit en Ravenkit, zouden jullie naar voren willen komen? Opgewonden sprong de kitten op zijn pootjes, het was eindelijk zover. Met borst vooruit, hoofd iets omhoog en staart hoog de lucht in liep de kitten naar voren. Hij verloor zijn evenwicht, maar ving zich gelukkig net op tijd op met zijn rechtervoorpoot. Na de woorden van Tallstar ging hij direct opzoek naar Autumngaze. Heel moeilijk was dit niet aangezien de kater al op hen afkwam. Na een begroeting volgde hij zijn voorbeeld en ging weer tussen de menigte zitten.
 
Aandachtig bleef de apprentice luisteren wat er nog meer zou gebeuren. Beechpaw en Southerpaw waren vanaf heden warrior, Beechresin en Southerwolf. Ooit zal de jonge apprentice daar ook staan. Ooit zou hij tot de trots van de clan behoren.
 
Tot Saffronpaw's verbazing was dit nog niet alles. De medicine apprentice, Bloodpaw, moest een spreekbeurt houden. Ongeduldig keek het katertje rond in de hoop dat Bloodpaw snel zou arriveren, maar toen ging zijn leader toch nog door met het verhaal. "Acorndust... een elder..?" bracht de kitten in verbazing uit. Dat kon toch niet, hij was nog hartstikke fit! Acorndust bleek er net zo over te denken en liet zijn ongenoegen dan ook duidelijk blijken. Met grote ogen keek hij naar de deputy de de leider een klap in het gezicht gaf, waarna hij Pepperpaw's stem boven de menigte uit hoorde komen.


Ceremonie [6-10-2019] Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie [6-10-2019] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimedo 10 okt 2019 - 14:59

En toen: Chaos. Even een notitie: dit was een grap geweest, en blijkbaar had de gehele clan - inclusief Acorn - die memo niet gekregen. Het feit dat de kater erg boos zijn kant uit kwam maakte dat Tall een run for freedom overwoog, om vervolgens toch te blijven staan, met een voorzichtige glimlach op zijn gezicht. Ondertussen zochten zijn ogen naar Ace, waar was je Partner In Crime als je hem nodig had? Die zou deze grap begrepen hebben. Acorn duidelijk niet, aangezien die begon over hoe hij een ceremonie van zijn kittens verpest had - egoïstisch much - en startte bovendien over Slate. Meteen verstijfde Tall wat en keerde zijn blik geschokt naar zijn deputy. Als die dacht dat het oke was om zo tegen hem te spreken had de kater hem nog wat te melden. Maar voor hij dat kon doen kreeg hij een klap op de goede kant van zijn gezicht, wat een diepe grom uit hem losmaakte. Met vlammende ogen keek hij zijn deputy aan. "Doe dat opnieuw en de ceremonie is niet het enige wat 'verpest' wordt," Waarschuwde hij de deputy woedend, zijn goede humeur verdwenen. Al maakte de schreeuw van de wuppie dat hij er nu niet dieper op in wilde gaan. Nog eenmaal schoot hij een blik naar Acorndust en liep toen langs hem heen, "We hebben het hier later nog wel over," Vervolgde hij, zijn stem koeltjes, met de duidelijke boodschap dat het nog niet voorbij was. Wat wel logisch was aangezien hij dat ook letterlijk zei. Een deputy sloeg zijn leider niet. Punt.

Hierna liep hij in de richting van Pepper en glimlachte alweer breed. "Wassup Wup?" Want dat klonk oprecht heel goed, en maakte zijn humeur met de lettergreep vrolijker.

Tag: Acorndust, Pepperpaw


Ceremonie [6-10-2019] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Ceremonie [6-10-2019] 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimedo 10 okt 2019 - 17:13


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Ze had haar papa nog nooit zo boos zien kijken. Met grote ogen en een opgepoeft staartje keek ze naar de kater, haar oren plat in haar nek gedrukt. Oei.. Hopelijk zou haar papa nooit zo naar haar kijken. Gelukkig kwam er een glimlach op zijn snoet zo snel als hij naar haar kwam, waardoor Pepper's oren weer wat overeind kwamen. Maar nog steeds was ze super bezorgd. Met een dikke staart plofte ze op haar achterwerk, waardoor ze alweer als een stokstaartje het gezicht van haar papa bekeek. "Acorndust sloeg je!" miauwde ze met een hoge piep in haar stem. "Ben je oké? En moet ik nu een nieuwe mentor? Want je had Acorndust nu elder gemaakt? Gaat Acorndust mij ook slaan?" Zoveel vragen, zoveel verwarring. Misschien wilde ze ook wel een nieuwe mentor nadat hij papa geslagen had!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie [6-10-2019] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimezo 13 okt 2019 - 14:10

Tall had kunnen weten dat het te maken zou hebben met net, en even had hij de neiging met zijn ogen te rollen. Bedankt voor het overduidelijke stellen, Pep. Aan de andere kant, hij had ooit gehoord dat apprentices daarvan leerde, dus liet hij het maar begaan en knikte in plaats daarvan. Een soort bevestiging dat haar stelling klopte, dat was vast didactisch uitstekend. Tenminste, tot het een stortvloed aan vragen teweeg bracht waar zijn ogen even groot van werden maar waar hij vervolgens om moest grinniken voor hij op hetzelfde tempo antwoord gaf. Ja, hij was kinderachtig. "Het haat, nee je mag Acorn houden hij is niet écht elder, en als ie jou slaat sla ik hem," Duidelijk? En waarom dacht iedereen dat hij zijn deputy serieus elder had gemaakt? Het was een grap. Ugh, de humor van tegenwoordig, het ging allemaal naar de vaantjes.


Ceremonie [6-10-2019] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Ceremonie [6-10-2019] 6rUw8UC
Jamie
4514
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimedo 31 okt 2019 - 15:14

De grijze kater had een grijns van ondeugd op zijn snoet zijn, want hij wist dat vandaag de dag zou zijn dat Bloodpaw zijn spreekbeurt moest geven. Dit had hij al een tijdje geleden opgegeven zodat de kater de tijd had gehad om zich goed voor te berijden. En nu was het moment van de waarheid gekomen. Waar zou hij het over gaan hebben? Over hoe geweldige mentor hij was? Zijn eerste liefde? Zijn favoriete kleur? Wat spannend allemaal, hij had er zin in. Met twinkels in zijn groene ogen keek hij dan ook op naar Tall, die begon met zijn eigen maandelijkse spreekbeurt. Toen deze opbracht dat Acorn Elder werd moest hij dan ook warm en hartelijk lachen. Al vertrok dit plezier al snel nadat de ceremonie was afgelopen. Net toen hij naar zijn partner in crime wilde lopen om samen van de spreekbeurt te genieten, zag hij Acorn uithalen naar zijn beste vriend. Meteen sloeg de medicine cat over. Ace was veel, hij was warm en hij was liefdevol, een vader voor iedereen. Maar bovenal was hij loyaal en een vechter, naar de clan maar naar diens leider. Voor hem zou hij de sterren uit te hemel slaan. Vandaar dat hij de zet van de deputy ook niet op prijs stelde. Het duurde voor hem niet lang voor hij de afstand tussen hun had overbrugt en ruw weg hapte in de ruimte tussen het achterwerk en achterbeen van Acorn. De beet was hard genoeg om voelbaar te zijn en voorbij het punt van vriendelijk, al was het ook niet zo erg om schade aan te richten. De gevlekte tabby gromde hierna diep en zette zichzelf half tussen het tweetal in, zijn grote vacht omhoog gezet. "Je blijft van hem af Acorn." Ace wist dat Tall enkel een grapje had gemaakt maar nu kon hij de situatie nog maar moeilijk aflezen. Hij wist dat Tall boos was en hij wist dat Acorn boos was. Dus nu was hij ook boos. Hij was immers maar een simpele kat. Jammer genoeg zou hij wel iemand nodig moeten hebben om hem weer te kalmeren, en tja zijn vriend had een wuppie om op te passen.

Tag: Acorndust en Tallstar. Heel erg laat sorry (a')


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Ceremonie [6-10-2019] 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie [6-10-2019]   Ceremonie [6-10-2019] Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 21:34

Zijn ogen werden groot toen uit het niets een gigantisch monster opdook en het voor hem opnam. Dit had Acorn misschien wel kunnen verwachten, en eerlijk gezegd had Tall ook weinig zin om ervoor te zorgen dat Ace zou stoppen met hoe boos hij keek, maar aan de andere kant kon het natuurlijk niet dat op dit moment drie van de vier hoge rangen een staarwedstrijd hadden. Al stond Acorn alleen. En terecht. Op momenten als deze kwam het hooghartige in Tall naar boven en wist hij met een blik die van een olifant een mug kon maken naar de ander te kijken. Dat wilde zeggen, hij keek ongeveer alsof Acorn een mier was die op de verkeerde plek was gaan lopen. Beledigd was nog wel het minste wat hij was. Niet voor niets was de kater een drama queen.


Ceremonie [6-10-2019] Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie [6-10-2019]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: