Explore! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Explore!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fang •
Member
Explore! Mini-avatar-Fang
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: Explore!   Explore! Icon_minitimedi 8 okt 2019 - 21:06

3 weekjes ja dat was zij met haar zusjes, maar hoewel die veel liever speelde in de kraamkamer bij hun moeder Slate was zij een kitten om rekening mee te houden! Voortdurend wilde het kitten hoe wankel haar pasjes nog waren de wereld buiten de kraamkamer nou ja kraamgrot verkennen. Ze gleed/klom haar nest uit en liet haar zusjes en moeder lekker slapen. Zij wilde op avontuur en de rest van de tribe gaan ontmoeten. Alleen maar in het nest blijven en slapen en drinken je soms ontlasten was niks voor het kleine kitten. Hoewel ze geen enkel geluid nog uit haar keeltje kreeg qua woorden zou zij dit ook nooit kunnen nog gaan doen. Fang wist dat zelf nog niet, maar zij was stom en zou dus nooit kunnen spreken dan enkele geluidjes kunnen maken alsof haar stembanden beschadigt zouden zijn door een ongeluk of dat iemand die schade bij haar had veroorzaakt, maar het jong van Slate was nu eenmaal zo geboren. Vrolijk stapte ze naar de ingang van de grot en keek de hoek om, om een nog veel grotere grot voor zich te zien ontplooien. Wauw!!! Dit was zo prachtig. Al even vrolijk huppelde ze met grote onhandige sprongen voort tot ze bijna tegen een tribe kat op botste. Fang schrok en rolde opzij en belanden op haar zij waarna ze naar de andere kat op keek waar zij bijna tegenop was gebotst.

@Moraine •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Explore! E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: Explore!   Explore! Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:38

Moraine’s moeder had haar weer een verhaaltje verteld. Dat deed ze niet meer zo vaak, en het voelde anders, niet meer hetzelfde als in de kraamkamer, maar dat maakte haar niet uit. Het ging over de kou deze keer. Volgens haar moeder zou het water bevriezen en de bomen zouden hun bladeren helemaal kwijt zijn, de bladeren die op dit moment nog als regen uit de lucht zouden vallen. Regen was water, had haar moeder haar ook verteld, water dat net zoals de waterval naar beneden viel, maar dan vanuit de lucht. Het was voor Moraine maar moeilijk voor te stellen. Water dat uit de lucht viel? Water dat bevroor? Wat was het eigenlijk als water bevroor? Dat was ze vergeten te vragen, had ze wel moeten doen, vertelde ze haarzelf. Ze was zo in haar gedachten verzonken dat ze niet doorhad dat ze tegen een kitten aanbotste. De jonge elder begon meteen met het zeggen van allemaal verontschuldigingen, zoals het haar geleerd was. Ze wilde geen moederkat tegen haar hebben, niet als ze de hele tijd in de grot vastzat. ”Het spijt me zo erg! Gaat het?”


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogear | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
Explore! XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fang •
Member
Explore! Mini-avatar-Fang
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: Re: Explore!   Explore! Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 20:34

De andere kat was niet zo groot als de volwassen katten en Fang hoorde haar allerlei verontschuldigingen maken. Ze ging eerst recht liggen en keek haar met een scheef koppie aan. Haar stem had zich niet zo ontwikkeld als die van de andere katten zelfs die van haar leeftijd niet. Daarna ging het kleine gestreepte kitten met witte pootjes recht zitten. Ze maakte een stel vreemde geluidjes, maar als iemand een grapje met een andere kat uit zou halen zouden diens ogen vol geamuseerde twinkelingen hebben gezeten, maar bij Fang stonden haar ogen enkel nog licht geschokt en ze wilde eigenlijk zeggen dat het niet erg was en ze geen pijn had, maar haar woorden waren niet meer dan een waar gebrabbel waar niemand iets uit zou kunnen halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Explore!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Nursery-
Ga naar: