Feel The Thunder 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Feel The Thunder

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Feel The Thunder Tumblr_ozdan63oIu1tt42qzo3_1280
Loïs
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sunstalker
BerichtOnderwerp: Feel The Thunder   Feel The Thunder Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 20:38

Als hij op deze plek stond, voelde hij zich koning.
De wind die door zijn haren schoot, de regen die naar beneden kletterde in een oorverdovend geraas en donder die de lucht oplichtte in een prachtig symfonie van visueel. Het deed hem allemaal niks. Hij onderging het als een ware warrior.
Helaas voor hem, was hij nog geen warrior. Hij was een apprentice van nog maar 8 moons oud, en ondanks zijn vele ambities, was hij nog maar jong. En hij begon het koud te krijgen. Hoe graag hij ook van dit uitzicht wou blijven genieten, hij moest nu terugkeren naar het kamp wilde hij geen kou vatten.
Met een gracieuze sprong kwam hij terug op de grond, waarna hij een witte vacht spotte op ongeveer tien meter van hem vandaan. De apprentice zette een sprintje in zodat hij de kat kon inhalen. Een charmante glimlach stond op zijn gelaat. "Buiten in zulk noodweer?" vroeg hij toen hij eenmaal dichtbij genoeg om zonder te moeten schreeuwen boven de harde regenval uit te komen.
- Shatteredice


Feel The Thunder Sunwin11
Alternative setje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feel The Thunder Untitl10
Mark
464
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Feel The Thunder   Feel The Thunder Icon_minitimedi 15 okt 2019 - 22:24


''Fearless,''

Feel The Thunder Dbep0o11

Shatteredice vouwde haar oortjes angstig in haar nek toen de wind hard tegen haar lijf blies en haar bijna omver gooide. De lucht kleurde donker met dikke bepakte wolken terwijl nog geen tien minuut geleden het waterige herfstzonnetje haar pels sierde. Regen begon ondertussen naar beneden te stortten en niet snel daarna vulde de lucht zich met de eerste rommel. Geschrokken duwde de flame-point haar oren nog dieper in haar nek terwijl haar tempo verhoogde. Ze bleef bang voor het onweer, hoe vaak katten ook tegen vertelde dat er niks was om bang voor te zijn. Toen een harde donderklap weer over de heides heen klonk schoot de kleine warrior een halve meter de lucht in. Bang drukte ze zich daarna tegen de grond aan waardoor haar pluizenbuikje modderig werd. "Buiten in zulk noodweer?" Shatteredice keek op toen een stem bovenuit de regen en donder steeg. De she-cat draaide haar kop en zag haar clangenoot staan met een charmante (gadver) glimlach op zijn lippen gekruld. "Oh- hey daar, Sunpaw" Begroette de queen de apprentice. Ze slikte schamend. Wat zou Sunpaw wel niet van haar denken? Een warrior die bang op de grond gekruld was door wat noodweer.


Feel The Thunder Dbep0o11


Feel The Thunder Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Feel The Thunder
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: