Not Your Fault But Mine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not Your Fault But Mine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunpaw
Member
Not Your Fault But Mine Tumblr_ozdan63oIu1tt42qzo3_1280
Loïs
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Sunpaw
BerichtOnderwerp: Not Your Fault But Mine   Not Your Fault But Mine Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 21:24

Met een zuchtje bracht hij zijn lippen aan het water. Sunpaw had net een training met zijn vader achter de rug zitten en die waren nog wel eens zwaarder dan de normale. Ze hadden een vechttraining gedaan en helaas had de apprentice meer wonden gekregen dan gegeven. Hij moest sterker worden, volgens die oude man, maar Sun geloofde er niks van dat dat de reden was dat hij daarom zo los ging op hem. Nee, er zat meer achter, maar wat het was kon hij niet achterhalen.
Nu stond hij hier, met brandende spieren. Een zachte motregen tikte neer op zijn vacht, maar vervelend was het niet. Het verkoelde hem, al werd het weer met de dag kouder en kouder. Winter kwam eraan, en hoewel het zijn favoriete seizoen was, bracht het ook veel narigheid met zich mee. Weinig eten en zo. Maar de sneeuw die in de winter op de heiden lag, was één van de mooiste dingen die hij ooit gezien had.
- 1st Mottleshroud


Not Your Fault But Mine Sunwin11
Alternative setje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not Your Fault But Mine NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Not Your Fault But Mine   Not Your Fault But Mine Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 17:35

Not Your Fault But Mine Dcnygi9-dcc03437-8339-4d66-ace5-9410ee9dacae.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzEzOTJmMmUzLWQyMTQtNDQwZC04YTk3LTY1ZTFkNmY1YTQ2MFwvZGNueWdpOS1kY2MwMzQzNy04MzM5LTRkNjYtYWNlNS05NDEwZWU5ZGFjYWUucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Mottleshroud dook uit een van de tunnels op, vlak bij de small lake. Hij stapte richting de struik waar hij een eerder gevangen konijn had achtergelaten na een rondje door de tunnels. Voorzichtig pakte hij het bruine wezen in zijn bek, zijn mond voelde droog. Hij smakte een beetje, misschien kon hij beter even wat drinken en dan terug gaan richting het kamp.
Aangekomen bij de small lake zag hij een andere kat, een leerling. Sunpaw herinnerde hij zich. Ondanks dat de meeste leerling altijd vrolijk waren leek deze apprentice niet echt in zijn hum. Een paar kleine wondjes waar in de vacht van de donker bruine vacht te zien. Waarschijnlijk van gevechts training vermoede Mottleshroud. Hij liet het konijn los, "Hoi Sunpaw, is er iets?" miauwde hij met zijn normale opgewekte stem. En hij naam een paar slokken uit het rustig stroomende water.


Not Your Fault But Mine Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not Your Fault But Mine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: