Hunting? Yeah sure 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hunting? Yeah sure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktrail
Member
Hunting? Yeah sure Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Hunting? Yeah sure   Hunting? Yeah sure Icon_minitimedo 10 okt 2019 - 20:41

Na zich heerlijk uit gerekt te hebben nadat de donker gestreepte jonge kater uit het leerlingen den was gekomen keek hij even rond, maar zag nog veel dingen die gebeuren moesten. Dus begon hij met snelle passen naar de hoop verse prooi te trippelen en griste daar een prooi van af en stormde naar het hol van de oudste om daar weer een bergje verse prooi neer te leggen. Wat er nu nog buiten lag was genoeg om de oudste en de moederkatten ermee te verzorgen. Dus nadat Darkpaw klaar was bij de oudste rende hij terug naar de hoop geslonken verse prooi en greep een paar muizen bij hun staartjes en trok ze mee in zijn wegdraaing naar de kraamkamer. Daar legde hij ze naast het hol en rende weer terug waar hij de laatste prooi nog zag liggen en zetten de sprint erin om een zwarte krijger voor te zijn. Griste de duif die er nog lag voor diens neus weg en maakte een bocht naar links en stoof weg richting de kraamkamer waar net een van de moederkatten naar buiten kwam. Darkpaw herkende de moeder van Acorndust's kittens en miauwde een begroeting tussen de veren door voor hij de duif aan haar poten neer legde en na haar begroeting keerde Darkpaw weer terug naar de plek waar de hoop verse prooi had gelegen. 'Goede morgen, samen jagen?' vroeg Darkpaw die naar de zwarte kater keek. Hoewel de andere leerlingen hem eng vonden bleef Dark hem dapper aankijken en wachten af of de kater op zijn aanbod in zou gaan?

@Autumngaze


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting? Yeah sure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: