Dwalende lichtjes. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dwalende lichtjes.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fang •
Member
Dwalende lichtjes. Mini-avatar-Fang
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: Dwalende lichtjes.   Dwalende lichtjes. Icon_minitimevr 11 okt 2019 - 12:42

Het was haar weer gelukt om aan haar moeders aandacht te ontsnappen. Met vrolijke nog wat onbeholpen sprongetjes trippelde het kleine bruin gestreepte kitten naar de uitgang van de kraamkamer en keek rond, maar kende nog niet de helft van de grote grot. Ze sloop zo goed en onopvallend langs de grotwand de richting de grot van de puntige stenen en glipte die binnen voor zover zij wist dat niemand haar gezien had. Fang keek haar oogjes uit toen ze de schemerige ruimte rond  waar punten vanuit het plafond naar beneden kwamen als van de grond af naar boven staken. Sommige raakte elkaar zelfs aan en er lagen overal plassen met water. Op een van die plassen verscheen een lichtje aan het oppervlak en meteen was de nieuwsgierigheid van het kitten gewekt. Ze sprong naar de waterkant en volgde het lichtje aan de rand ervan. Het licht leek haar even aan te kijken voor het weer over het water heen schoot en van plas naar plas leek te dansen. Fang spurten er zo snel als ze kon erachteraan, maar het lichtje hield wel rekening met hoe snel het jonge poesje was. Zo dwaalde Fang steeds verder de grot in tussen de stenen door met vrolijke keelgeluidjes. Maar ze had niet door hoe ver ze kwam nog dat ze hier eigenlijk niet mocht komen tenzij dat zij ziek zou zijn of pijn had. Maar ze was zo leuk aan het spelen met het lichtje tot die bij de grootste plas aan kwam en het lichtje even aan de rand bleef trillen en daarna verdween toen er pootstappen op klonken. Fang keek even nog naar de plek waar het lichtje verdwenen was voor ze om keek naar waar het geluid vandaan kwam.

@Skyteller
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dwalende lichtjes.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Cave of the Pointed Stones-
Ga naar: