[open] I'm gonna be leader 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] I'm gonna be leader

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ghostkit
Member
[open] I'm gonna be leader NINTCHDBPICT000556913256
Blake
66
Actief
Don't wait for a good day, make one your self

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ghostkit
BerichtOnderwerp: [open] I'm gonna be leader   [open] I'm gonna be leader Icon_minitimeza 12 okt 2019 - 23:03

Ghostkit
De jonge Ghostkit trippelde vrolijk over de open plek. Ze kwam bij de oudste vandaan, ze hadden haar verhalen verteld over een cat genaamd Thunder, die de Thunderclan stichtte. Ondanks dat ze er niet veel van begreep was ze meteen verliefd geworden op thunder. Ze stelde zich een grote dappere krijger voor die de clan diende net als Thornstar! Een dikke glimlach scheen op haar snoetje, opeens kreeg ze een idee. Misschien kon zij Thunder spelen! Dan was ze net zo'n dappere leider! Snel speurde ze de open plek over, er moest een plek zijn waar ze de clan kon toespreken, dat deden leiders toch? Haar blik bleef rusten op de hoge rots, maar mama had haar verboden daar op te klimmen omdat die van de leiders was en geen speelplek. Ze zuchte diep, als ze geen plek had om te praten dan kon ze nooit leider zijn. Met haar kleine helder blauwe oogjes staarde ze in het rond. Een boom! Een grote boom, perfect dacht ze. Mama had daar niks over gezegd toch? Snel trippelde ze er heen, en boorde haar kleine nageltjes in de schors. Langzaam hees ze zich omhoog. Pfff... dat was nog lastig! De nog maar jonge kitten kroop langzaam een stukje verder. Haar pootjes deden pijn maar je moest er wat voor doen om leider te worden dacht ze trots.
Ze hijgde van uitputting terwijl ze nog geen eens twee en een halve staartlengte hoog was. Ze staarde naar beneden. Oei! De grond was wel erg ver weg. Ze boorde haar nagels nog dieper in de schors, bang dat ze naar beneden zou vallen. Wat hoog, dacht ze. Het hele Thunder verhaal en leider worden was ze vergeten. Hoe moest ze nu weer naar beneden komen? "welp..." piepte ze heel zachtjes. Tranen prikte in haar oogjes, Mama! Dacht ze, maar ze was te bang om verder ook maar iets uit te brengen.

Goose Assigment, open for anybody.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightpool
Member
[open] I'm gonna be leader 2hyd69
Luca
488
Actief
I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Nightpool
BerichtOnderwerp: Re: [open] I'm gonna be leader   [open] I'm gonna be leader Icon_minitimema 30 dec 2019 - 14:21

De kater had al vroeg in de ochtend zijn den verlaten om wat prooi te vangen na een klein uurtje was hij al weer teruggekeerd met slechts één muis. Ach het kon hem wat, het was wel een dikke muis geweest. Met een luie blik liep hij over het kamp terrein. Het was vrij rustig, waarschijnlijk waren de meeste nog aan het jagen of hun andere taken aan het vervullen. Hij zou eens even lekker gaan pitten en dan in de middag nog wel een konijn bij de stapel voegen ofzo. De kater nestelde zich onder een boom, of eerder, wilde zich nestelen tot hij een piepje hoorde. Zijn oren bewogen maar hij dacht er niet zo veel van,  misschien een vogel. Net toen hij weer zijn lichaam wilde neerleggen was er wéér een piepje en er viel ook een klein takje op zijn kop. Met een boze blik tuurde Nightpool omhoog om zo de vogel weg te jagen of desnoods te vangen. Twee heldere blauwe oogjes keken terug. Geen vogel dus. Hij trok eerst één wenkbrauw omhoog en hield wat langer oogcontact met het beestje in de boom. "Een kitten?" Miauwde hij zacht. Hoe langer de kater keek, hoe banger het kleintje er uit zag. Voor dat ze help kon zeggen stond hij al naast haar op een tak. "Zit mevrouw vast?" Miauwde hij terwijl hij het kleine beestje in zijn bek nam. "Gmeen zmorgen mdeze brins mneent u wmeer vmeilig mee!" Zei hij nog met de kitten in zijn bek voordat hij met een plofje op de grond kwam.


“I was born with an enormous need for affection.
[open] I'm gonna be leader 1211

and a terrible need to give it.”

-:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] I'm gonna be leader
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Silverstar's Tree-
Ga naar: