(Plotter) Close ain't close enough 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 (Plotter) Close ain't close enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
(Plotter) Close ain't close enough  DPKsfdL
-
86
Actief
Who is the biggest fool of them all? Must be the girl who couldn't stop crying. Or maybe it's the girl who kept on trying.

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sorrelpool
BerichtOnderwerp: (Plotter) Close ain't close enough    (Plotter) Close ain't close enough  Icon_minitimedi 15 okt 2019 - 15:35

about

Sorrelpool is een gecompliceerde poes. Als je even een snel kijkje in haar geschiedenis neemt, staat een gebroken hart centraal. Ze is ook moeder van Seamist (misschien wel meer, daar is ook nog een search voor als je dat leuk lijkt! Klik!) Maar nu leek het mij dus leuk om wat oude vrienden, bekenden en misschien wel meer voor Sorrelpool te zoeken! Dus, als iemand interesse heeft zou dat heel leuk zijn!

Siblings

Siblings horen er natuurlijk wel een beetje bij. Eén of twee siblings zou helemaal tof zijn! Bestaand of nieuw maakt me niet uit. Sorrelpool is wel een senior warrior, dus als je het leuk leek om eens een wat oudere kat te spelen... c:  

Old friends

Sorrelpool stond er om bekend veel vrienden te hebben in haar tijd als apprentice en als jonge warrior. Het lijkt me leuk dat er een paar (goede) oude vrienden zijn die hebben gezien wat ze heeft meegemaakt. Sorrelpool heeft de afgelopen maanden iedereen weggeduwd, dus hoe je kat daarop reageert is aan jou! Wat ze samen hebben meegemaakt kunnen we altijd nog overleggen. Een oude apprentice van Sorrelpool is ook mogelijk! Ik zie haar er wel voor aan dat ze een goede band had met haar apprentices voordat ze kittens kreeg.

Mentor?

Wat ik nu heb staan als mentor is Sootwhisker, een jonge kater toen hij zijn eerste apprentice kreeg (Sorrelpaw) en waarmee ze later een korte relatie had. Hij zou dan nu een maand of ~47 kunnen zijn. Als je het leuk lijkt hem te spelen, dan tof! Maar als je een heel ander idee hebt voor een mentor voor Sorrelpool mag je dat ook voorstellen, ik sta open voor alles.

ciao

Dankjewel voor het lezen en het lijkt me leuk als je je hiervoor aanmeld. Ik hoef geen grote aanmeldingen, gewoon kort je idee of een voorstel is best zat. Als je heel wat anders leuk lijkt, roep maar! Alles lijkt me tof.
Liefs.
search


(Plotter) Close ain't close enough  Dbkx6qi-1946cedd-a09d-427d-8b92-fbce4efc444f.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2I5MTM4MGE4LTMzN2MtNDE4ZS05MzI2LTA5NmQyYzExYTZmMFwvZGJreDZxaS0xOTQ2Y2VkZC1hMDlkLTQyN2QtOGI5Mi1mYmNlNGVmYzQ0NGYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
I never thought to find in you my madness
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Springpaw
Member
(Plotter) Close ain't close enough  DPKsfdL
Ryan
56
Afwezig
Rise above the storm and you will find the sunshine

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Springpaw
BerichtOnderwerp: Re: (Plotter) Close ain't close enough    (Plotter) Close ain't close enough  Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 17:46

Springpaw kan wel meedoen. T maakt me niet uit hoe, verzin maar wat dunno happy sigh sad


If you cant be positive

Then at least be quiet

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
(Plotter) Close ain't close enough  Harry-styles
Eden
219
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Moorrunner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: (Plotter) Close ain't close enough    (Plotter) Close ain't close enough  Icon_minitimeza 26 okt 2019 - 17:05

Ik weet niet of je hier ook opzoek naar bent, maar het zou misschien wel kunnen mocht je dat willen.
Even in het kort, Pebble wordt bij riverclan geboren. Maar wordt aan windclan gegeven (aan zus/half zus van moeder/vader) das was mijn idee tenminste. Hoe dan ook, ze komt ooit weer terug bij de riverclan.
https://www.warriorcatsnl.com/t39990-a-bullet-is-naught-but-a-glorified-pebble
zie hier voor wat meer back ground info, (er staat dat de biologische moeder4 sterft en dat de vader dan de kit weg brengt. maar kan evt nog wat husselen anders wordt het misschien te specifiek)
het is nog al wat dus kijk maar of je er wat mee wilt :3


(Plotter) Close ain't close enough  RYrDupw
A journey of a thousand
miles starts with a
single step
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: (Plotter) Close ain't close enough    (Plotter) Close ain't close enough  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
(Plotter) Close ain't close enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: