Family is all you need [Turtlekit & Fernkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Autumngaze
Member
Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]  E4d66cac177473585649e8edf1d9e8ba
Eden
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Autumngaze
BerichtOnderwerp: Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]    Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]  Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 20:37

Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]  D98ngx8-ce3b9c4e-6487-4b3b-a9d8-26016e0146f6.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzdmY2I3NWNmLTY5MmMtNGEyYy1hYmJiLTYwNGNmMDQ4N2FkOFwvZDk4bmd4OC1jZTNiOWM0ZS02NDg3LTRiM2ItYTlkOC0yNjAxNmUwMTQ2ZjYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Autumngaze
Autumngaze kwam het kamp binnen wandelen zijn ogen stonden loom, hij was pas ver na maanhoog gaan slapen. Hij kwam echt slaap te kort en besloot zichzelf er aan te houden vandaag eens vroeg zijn bed in te duiken. Hij wierp een blik op de Nursery, een plek waar hij amper kwam. Sinds het overlijden van Moonlight en Nightkit vele manen geleden. Hij schudde zijn kop, verleden tijd. Hij moest bij zichzelf blijven. Maar hij kon het niet laten de gedachte gang van kittens door zijn kop te laten gaan. Iets wat hij vroeger altijd had gewild maar nu wou hij niks liever dan het met een grote boog vermijden. Toch vandaag kriebelde er ergens iets. Misschien moest hij toch een keer gaan kijken. Gewoon zoals de andere deden, langzaam kwam hij weer in beweging en stapte richting de nursery.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Family is all you need [Turtlekit & Fernkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: