What the ...? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What the ...?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leaf •
Member
What the ...? Mini-avatar-moonstream
456

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank:
Leaf •
BerichtOnderwerp: What the ...?   What the ...? Icon_minitimewo 16 okt 2019 - 23:12

Hoe vroeg zou het zijn geweest dat ze op gestaan was? Dat was moeilijk te zeggen aangezien de zon zich nog even niet liet zien en dat zou nog enkele uren kunnen duren. Het liefst was ze niet naar de tweebeen plaatst gegaan, maar onderweg had ze weinig kans gehad. Het meeste van de tweebeen plaatst werd verdeeld door de territorium van de 4 clans die in het woud leefde en de andere kant van de tweebeen plaatst was meer het territorium van de blood clan. Dus was het daar doorheen en er om heen of juist de kortere weg nemen en tussen de tweebeen nesten door reizen en zo toch nog poessiepoezen of blood clan katten tegen komen. Ze hoopte meer op poessiepoezen dan een kat van de Bloodclan te treffen ondersweegs, maar dat wilde nog niet zeggen dat Starclan haar die mogelijke ontmoetingen juist zou verhelpen? Dus probeerde ze in de schaduwen te blijven. Ze was al verschillende manen geleden van haar clan verstoten en dus zou ze vast minder tot niet meer naar clankat ruiken hoopte de zilveren poes wiens naam ooit Moonstream was geweest. Door het oneerlijke oordeel van de voormalige leider toen der tijd en dat hij niet naar haar luisteren wilde over haar uitleg waarom ze naar tweebenen toen der tijd had geroken was ze zo boos geweest dat ze door blinde woede een aantal clanmaten had gedood. Dit alles was voor Butterstar clanleider was geworden. Ze had toen een andere naam gekregen eentje die ze verafschuwde met heel haar wezen. Haar naam zou voortaan Hydra zijn. Nu ze gekalmeerd was kon Hydra altijd nog boos worden door het onrecht dat haar toen aangedaan was. Maar ze zag alles nu weer wat helderder al kon ze nog altijd niet beseffen wat Starclan met haar voor had. Hoewel ze diep in gedachten was bleef de zilveren kattin wel goed op haar hoede en probeerde de meeste tweebenen en de monsters te ontwijken. Maar zo nu en dan moest ze de kleinere donderpaden oversteken, hoewel ze hier rustiger overheen stormde dan over het donderpad dat langs de boomeetplaats lag. Hydra zag een struik in een van de tweebeen tuinen voor hun nesten en die zag er aardig genoeg uit om er even onder te kunnen duiken om even uit te rusten, maar er galmde pootstappen ver voor haar tussen de tweebeennesten in en ze keek even op met haar oren naar voren gericht. Fijn kreeg ze toch nog op onthoud?

@Jim


What the ...? Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What the ...?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: