I am lost (Dewpaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I am lost (Dewpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I am lost (Dewpaw) DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Strawberrynose
BerichtOnderwerp: I am lost (Dewpaw)   I am lost (Dewpaw) Icon_minitimedo 17 okt 2019 - 13:22


strawberrynose

Sometimes the embers are better than the campfire

Een rood en witte kattin sjokte door het gebied. Ze was op weg naar de tunnels, maar het was al snel duidelijk voor haar dat ze verdwaald was. De kattin wilde het niet toegeven, daarom veranderde soms eens van richting en liep stug verder. Haar neus vertelde haar dat ze nog lang in Windclan territorium zou zitten. De geuren dreven voorbij. Ze was ook niet in de buurt van de Heatherfields, want die roken soms nog naar Riverclan. Waarschijnlijk jaagden hun katten daar nog op. Uit gewoonte, uit misnoeging. Ze snapte de hele rivaliteit niet. Ze was geboren uit een relatie van twee verschillende katten en kijk wat van haar was geworden... Een prachtige kattin, toch? Ze snikte zachtjes. Strawberrynose kon geen tranen laten, maar haar neus begon altijd een beetje meer te lekken als ze verdrietig was. Als haar expressie niet zou spreken, zou ze heel moeilijk in te schatten zijn. Haar poten raakten iets kouds. Iets nat. Voor ze het wist trappelde ze de beentjes onder haar lijf. "Ieeeeh!!!" Het was ijskoud water en ze wist niet meer waar de kant was.

+ Dewpaw


I am lost (Dewpaw) N0rGkXD
I am lost (Dewpaw) 9tm3JdW
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dewberry
StarClan
I am lost (Dewpaw) Dewpaw
dodo
439
Actief
we never bury the dead, not really, we take them with us.
It is the price of living

CAT'S PROFILE
Age: ➤ † 16 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Dewberry
BerichtOnderwerp: Re: I am lost (Dewpaw)   I am lost (Dewpaw) Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 12:25Be soft for the sake of every hard heart;
show them with every movement of your body that gentle does not mean weak.

Ze mocht eindelijk weer de medicine cat den uit om een wandeling te maken door het gebied. Ze mocht niet in de buurt van de boundaries komen, maar elke kat met een beetje gezond verstand wist dat ze dat niet zou doen, zeker niet als ze alleen was. Na een training met Stallionstar wilde ze zelf ook nog een stukje lopen hoewel dat misschien niet één van haar beste ideeën ooit zou zijn. Hoewel ze niet zeker wist waar ze naartoe wilde bleven haar poten onder haar bewegen en al snel herkende ze de omgeving als the small lake. De apprentice was hier al een paar keer eerder geweest toen ze jonger was en toen had Panther haar uit het water moeten halen omdat ze erin gevallen was. Met een zachte zucht zakte haar blik naar de grond onder haar poten en wiebelde ze even met haar teentjes voordat ze een plons hoorde. ”Ieeeeh!!!” Haar kop schoot weer omhoog toen ze de stem van de kat herkende als haar vriendin Strawberrynose en snelde naar het water toe. Ze was een stuk langzamer dan dat ze eerst was en vervloekte haarzelf voor de zoveelste keer de afgelopen moon. ”Strawberry!” Miauwde ze vanaf de kant terwijl ze nerveus heen en weer trippelde langs de kant. Ze kon niet zo goed zwemmen, maar haar vriendin kon ze ook niet in het water laten liggen. De grijsgevlekte kattin liep naar het deel van de kant vanaf waar ze bij de elder zou moeten komen. ”Ik kom je helpen,” zei ze. ”Probeer in mijn richting te trappelen, Strawberrynose.” Vanaf waar ze stond kwam ze nog niet bij de ander, dus als ze in haar richting zou komen dan zou ze haar misschien uit het water kunnen trekken. Als ze beide een natte vacht zouden hebben werd elkaar opwarmen een stuk lastiger.


ik ga strawberry adopteren UwUDewpaw currently owns 0 spiders

She was a giver
Always poured, too much of love
Never realized watering a rock
doesn't make it soft

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am lost (Dewpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: