ervaringen (topics) gezocht



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 ervaringen (topics) gezocht

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
ervaringen (topics) gezocht ZXqwKe2
Camilla
444
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 18:26

Hallo allemaal,

laat je niet afschrikken door de edgy sig, want Twistedkit is een heel lief, zorgzaam en nieuwsgierig katertje. Hij is nu oud genoeg om de boel een beetje te gaan ontdekken, vooral nog in de Nursery, maar misschien is hij stoer genoeg om ook de buitenwereld wat te ontdekken.
Natuurlijk kan dat niet zonder wat leuke vriendjes en avontuurtjes, dus hierbij zoek ik topics waar hij mede kittens, Apprentices en misschien wel Warriors ontmoet (natuurlijk alleen van ShadowClan), waar hij leuke en misschien wel geen leuke ervaringen mee op doet. :)

xx


ervaringen (topics) gezocht Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
ervaringen (topics) gezocht Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 19:42

Ik heb je zusje Moonkit en Natuurlijk heb ik Darkpaw. hihihi Wink


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 20:28

Leuk! Zou jij Moon x Twisted willen maken, dan maak ik Dark x Twisted ^^


ervaringen (topics) gezocht Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
ervaringen (topics) gezocht Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 21:15

prima meteen even doen. Wink


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 21:18

Amberpaw?

die kan hem vast wel op wat, ehem ideeën brengen


ervaringen (topics) gezocht Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
ervaringen (topics) gezocht Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimedi 22 okt 2019 - 21:25

euh hoezo? fluit fluit hahaha topicje?

Topic voor Twistedkit: https://www.warriorcatsnl.com/t39975-first-prey#844405


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 14:21

@Mottleshroud schreef:
Amberpaw?

die kan hem vast wel op wat, ehem ideeën brengen

Is goed! kan jij maken?


ervaringen (topics) gezocht Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
ervaringen (topics) gezocht Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 21:54

Prima ik zal zo een link door sturen


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht ZeCIrjc
Beertje
304
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 22:02

twisted x porcupine?


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

ervaringen (topics) gezocht 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 22:04

Jaa, ik maak wel :3


ervaringen (topics) gezocht Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 22:18

https://www.warriorcatsnl.com/t39995-to-satisfy-my-thirst#844537

Als Boukje ook mee wil doen met Mottleshroud dan geef ik je daar toestemming voor. Wink


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht ZXqwKe2
Camilla
444
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 22:46



ervaringen (topics) gezocht Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
ervaringen (topics) gezocht DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimeza 26 okt 2019 - 18:27

Twisted x Dark?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
ervaringen (topics) gezocht VDVBjNZ

Camilla ^^
1219
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimema 28 okt 2019 - 9:33

Helemaal goed, wil jij maken? ^^


ervaringen (topics) gezocht Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
ervaringen (topics) gezocht DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: ervaringen (topics) gezocht   ervaringen (topics) gezocht Icon_minitimema 28 okt 2019 - 20:57

Prima!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ervaringen (topics) gezocht
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: