Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
Stallionheart
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 20:33What good is power if you cannot protect the ones you love?


De zon stond laag in de hemel, het zou snel iets kouder worden maar voor nu kon iedereen genieten van de avondlucht en de warmte en een stuk prooi voordat het harde seizoen van Leafbare aanbrak. Hij stapte naar het midden van het Camp toe en opende zijn bek "Laat iedereen zich verzamelen voor een Sharing Tongues" miauwde hij met een glimlach. De laatste patrol was ook teruggekeerd naar het Camp en had een goede buit aan prooi met zich meegenomen. Hij keek naar hoe katten bij elkaar kropen en verhalen begonnen uit te wisselen en koos toen zelf een klein muisje uit dat hij met iemand wilde delen die ook niet veel trek had maar wel zin om te eten.


De roddels
- Waarom spenderen Shatteredice en Daintywhiff zoveel tijd met elkaar?
- Waarom heeft Shadefeather nog geen partner en wel 5 kittens?
- Komen Stallionstar en Snugglebug terug samen?
- Wat spoken de andere Clan's uit?
Tag: NobodyFriends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] JXidV8r
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 20:44

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] X10E2zv

Daintywhiff had zich helemaal uitgeleefd op de patrouille. Samen met haar clangenoten hadden ze veel prooi binnengehaald. Ze was trots toen ze met twee dikke konijnen het camp binnen wandelde. Voor leaffall was dit toch een hele prestatie. Ze liet haar vangst vallen en nam zelf een kleine vogel met een rood borstje uit de stapel. Daintywhiff haar blik ging naar de grote kater die het woord nam. Meteen stapte ze op hem af. Ze was iemand die voor confrontatie ging. Ja ze mocht hem niet leuk vinden, ze wilde meer van de roddels afweten. "Hey Stallion, hoe was je dag?" Haar ogen glommen toen ze zonder verder navragen neer ging liggen naast hem. Een tikje dichter. Hij was toch zo veel met kattin bezig. Spijtig dat haar naam niet met een s begon en ze geen rode vlekken had. "Hoe is het met je zoon, komt hij ook vanavond?"

Tag: Stallionstar


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Snugglebug
Member
[img][/img]
dodo
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 46 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snugglebug
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 20:59


fall apart
and come back stronger than before
De kleine rood met witte kattin liet haar verschillende gekleurde ogen over het kamp glijden voordat ze haar prooi neerlegde op de prooistapel en een kleinere ervoor in de plaats pakte. Ondertussen luisterde ze naar Stallionstar die vertelde dat het weer tijd was voor een sharing tongues en net toen ze in zijn richting wilde lopen ging Daintywhiff naast hem liggen waardoor ze haar blik afwendde en ze iets verder weg van de twee ging liggen met haar prooi tussen haar poten. Het hongerige gevoel in haar maag was compleet verdwenen en met een zucht keek ze dan ook naar de muis tussen haar voorpoten.
no one yet     I love my bed
     but I wish I was in yours, Gast
niet zelf wipwappen,
gewoon de biologische ouders afkappen
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 21:14


 Oeh, Sharing Tongues! Dat vond Shade altijd wel leuk, gezellig met zijn Clangenoten prooi delen. Met een glimlach keek hij rond naar wie nog alleen was, want daar moest dan snel verandering in komen! Net op dat moment gleden zijn gele ogen over een groepje katten, waar Stallionstar één van was. Eigenlijk waren het twee katten, maar het konden er drie worden, als Snugglebug er niet voor had gekozen om toch niet bij hen te gaan liggen. Hij had het wel gezien.
  Een zachte zucht verliet zijn bekje voordat hij een vrolijke glimlach liet zien en op de kattin af trippelde. In het voorbij gaan van de prooistapel pikte hij snel een kleine muis mee. 'Hey Snugglebug,' begroette hij haar. 'Mag ik er bij komen?'

tag: Snugglebug


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Gorsepaw
StarClan
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Unknown
Renske
538
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 21:31


Sharing tongues! Hij hoorde de stem van zijn vader door het kamp schallen, de mededeling duidelijk. Gorsekit voelde zich meteen nerveus. Meestal kroop hij als er een mededeling van een bijeenkomst was, zo snel mogelijk weg. De rood-witte kitten hield niet zo van drukte, dan voelde hij zich beklemd en benauwd, niet wetende wat hij moest doen met zoveel prikkels. Maar nu had hij besloten dapper te zijn, na enige aanmoediging van zijn lieve moeder. Gorsekit wist wel dat hij het ooit moest leren, maar tot nu toe was hij er aardig mee weg gekomen. Straks werd hij apprentice, dan moest hij op één of andere manier zich in die menigte te weten plaatsen.
Toen hij met kleine stapjes de nursery uit kwam wandelen, zag hij tot zijn grote opluchting dat het niet één grote menigte was, maar dat iedereen zich in kleine groepjes verzamelde aan de rand van het kamp. Gorsekit haalde een keer diep adem. Hij zag de prooistapel, en daarna zag hij zijn vader aan de rand van het kamp zitten met een vreemde poes. Oh, hij wilde hem niet storen, hij leek in gesprek. Misschien kon hij dan beter bij zijn moeder blijven. Maar hij moest dapper zijn! Hij kon heus wel een muisje voor hemzelf pakken. Misschien wilde zijn moeder hem dan wel delen, dat vond ze vast wel lief! En anders kon hij misschien wel één van zijn vriendjes verrassen. Gorsekit kwam uit de nursery, zijn rode vacht ontvlamde in de avondzon. Hij zag de prachtige kleuren in de hemel waar hij zo van hield. Het was Sun, zoals in de verhalen van zijn moeder, die gedag ging zeggen tegen Moon.
Eenmaal aangekomen bij de prooistapel wist Gorsekit een kleine muis die hij nog zelf kon dragen te vinden en hield hem hoog boven de grond. Hij zag dat de staart over de grond sleepte, maar zo hoog als hij zijn kopje hield, was de staart nog steeds langer. Och, dat zou vast wel loslopen. Gorsekit zou opletten. En met voorzichtige trots liep hij weg van de prooistapel, terug richting.. Ja, naar waar? Hij zag even niemand meer die hij herkende. Oh nee! Meteen begon zijn ademhaling te versnellen en keek hij verdwaald in het rond. Totdat hij de gevlekte vacht van zijn vader spotte, en in een vlaag van instinct begon hij richting hem te rennen. Maar toen gebeurde natuurlijk het onvermijdelijke: hij struikelde over de staart van de muis toen hij erop bleef staan en zijn kopje opeens niet meer naar voren kon bewegen. Zijn zwaartepunt kantelde naar voren en met een kreetje liet hij de muis los en koprolde zo naar voren, en landde pardoes tegen de kat aan waarmee zijn vader aan het spreken was...  

Tag: Stallionstar & DaintywhiffFriends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 21:34

Pebblekit dartelde door de nursery, de zware stem van Stallionstar galmde nog na in haar kleine oortjes. Sharing tongues! Haar moeder had gezegd dat ze te jong was, maar mama was buiten op jacht. Dus lekker puh! Het grijze kittentje stapte de open plek op, ze zag dat sommige katten zich al samengevoegd hadden. Met haar groene oogjes keek ze de open plek over, zoekend naar iemand die samen met haar wou. Aarzelend zette ze een paar stappen richtig Stallionstar, maar tja. Hij was leader en zij een kit. Ook de kat Daintywhiff was er, die vond ze altijd een beetje eng dus ze kon beter even verder zoeken. Ze zag meer katten, maar wie wou er ook met haar, een kitten, een kitten zoals zij..Een beetje sip liep ze naar de rand van het kamp en liet zich met een plof vallen. Er zou vanzelf wel iemand komen? Toch?


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Tenor
Even if there's a tiny tiny chance, isn't that worth going for it?
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverflight
StarClan
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 22:54

Ze was net gaan liggen toen Stallionstar een Sharing Tongues op riep. Meteen sprong ze weer op en trippelde snel naar de hoop verse prooi, maar toen ze een klein konijn gepakt had zag de roodzilveren kattin dat ze toch net te laat was geweest en zag Daintywhiff pal naast hem was gaan liggen en Snugglebug niet al te ver van hem af lag en Shadefeather naar haar toe was gegaan. "Vossenstront!" dacht ze boos daar ging haar kans weer om naar haar heimelijke geliefde te gaan liggen en met hem te praten. Heel even bleef ze nog verlangend staan kijken naar het tafereel voor ze met een slappe staart naar de rand van het kamp terug liep en zag een blauw/grijs met witte kitten daar liggen. Ach het kleine schatje wilde mee doen? Ze glimlachte zacht en legde het konijn naast haar neer. De prooi was nog net iets groter dan het kitten en Silverflight ging naast haar liggen. 'Zo en wie hebben we hier?' vroeg ze met een vriendelijke warme stem terwijl de roodzilveren kattin zich neervlijde naast het jong en haar met haar fel gele ogen aan keek die vriendelijk en warm stonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimewo 23 okt 2019 - 23:31

Pebble keek verbaasd op toen er een grote zilveren kattin bij haar kwam staan, er waren dus toch katten die met haar om wouden gaan! De kattin lachte warm, "Zo en wie hebben we hier? miauwde ze vriendelijk. Pebblekit lachte wat zwakjes terug, eigenlijk had ze niet zoveel contact gehad met de buitenwereld, nou ja, buiten de Nursery dan. Sommige herkende haar, aan haar streken. Maar haar moeder was erg beschermend geweest en ze was minder vaak de nursery uit geweest dan de andere kittens. Pebble wist wel waarom, maar het was toch niet eerlijk. Dat ene kleine verschil boeide toch helemaal niks? Verder was ze gewoon helemaal het zelfde als de rest van de clan. "Pebblekit mevrouw." antwoorde ze vrolijk op de vraag van de zilveren kat die naast haar was komen liggen. Voorzichtig nam de kitten een hapje uit het malse konijn dat ze had meegenomen. Ze wist niet of het mocht maar ach, ze moest toch ook nog leren?
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverflight
StarClan
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 0:12

Dus dit was Pebblekit? De kleine ondeugend die zo veel streken uithaalde? Ach welk kitten deed dat niet. Je had rustige kittens en wat minder rustige. Dus liet Silverflight haar begaan toen ze na zich voorgesteld te hebben een hap van het konijn nam. Zelf had ze niet zo'n honger meer eigenlijk... Ze draaide haar blik weer even richting Stallionstar, maar gelijk draaide ze haar blik weer naar het kitten. 'Aangenaam Pebblekit. Ik ben Silverflight. Mocht je van je moeder eigenlijk wel buiten de kraamkamer komen? Misschien zoekt ze je nu wel daar?' vroeg ze en haar rood zilveren kop boog zich naar het jong om haar een ferme pik tussen haar oren te geven. Ze klonk niet streng nog onvriendelijk. Ze was nieuwsgierig naar het kitten dat het lef had zo uit de kraamkamer te komen en zich bij de rest van de clan te voegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Woodpaw
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
Ryan
198
Afwezig
Dont be afraid of growing slow, be afraid of standing still

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Woodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 8:47

Opgewonden liep Woodpaw door het camp. Hij was net terug van de jacht, en liet een mollige muismop de stapel verse prooi vallen. Sharing Tongues! Hij vond het altijd stiekem wel leuk om alle roddels over haar clan te horen. Snel zocht ze een groepje om bij te gaan zitten. Haar blik gleed door het camp, en bleef rusten op Stallionstar en Daintywhiff. Een stukje verderop lag ook nog Snugglebug. Het verbaase hem dat Whitefur en Silverflight er niet bij waren. Die waren altijd al erg close met Stallionstar geweest. Een beetje verlegen ging hij met een musje bij zijn Leader zitten, in de hoop iets van een gesprek op te pikken.


Nobody can steal the love that you are born to find

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 9:10

Ze had net het laatste mosnest vernieuwd toen de gevlekte poes naar buiten drong van de oudste den. Haar blik gleed over het tafereel dat ze voor zich zag. Sharing tongues. Snel trippelde Amberpaw richting de hoop verse prooi en koos een waterrat uit voor ze een kat uitkoos en er naar toe liep. Ze zag verschillende katten bij een liggen en ze koos voor Woodpaw. Ze legde haar eten neer en ging naast hem liggen met haar vacht net tegen de zijne. Een vreemd gevoel bekroop haar en heel even keek ze de andere kant op waar ze Silverflight en een kitten zag liggen. Daarna keek ze weer naar Woodpaw. Amber voelde haar oortjes rood worden, maar negeerde het. 'En how was de jacht?' vroeg ze dan ook met een iets te hoog stemmetje. Snel schraapte ze haar keel en na. Een vlugge na van haar prooi.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 12:52What good is power if you cannot protect the ones you love?


“Hey Stallion, hoe was je dag?” vroeg een stem die naar hem toe kwam. Hij keek in de ogen van Daintywhiff en glimlachte even naar de witte poes. “Druk zoals elke andere. Ik zie dat WindClan’s prooi goed rent voor de tijd van het jaar?” miauwde hij en gebaarde naar de konijnen. Plots plofte de witte poes naast hem neer en hij besloot dat het allemaal wel best was, soms wilde je na een patrol niet meer verder lopen en dit was ook een moment van de dag dat de gehele Clan overal kon gaan liggen. “Hoe is het met je zoon, komt hij ook vanavond?” vroeg ze hem en hij knikte. “Ik verwacht alle vier de kittens dadelijk” miauwde hij en hij liet zijn blik naar de Nursery gaan. Ondertussen zag hij Snugglebug voorbij stappen die in het voorbijgaan naar Daintywhiff keek en toen snel wegkeek om ergens anders een plekje te zoeken. Even wilde hij haar roepen maar ze settelde zich al naast Shadefeather. Hij gaf haar een knikje en keek toen weer naar de Nursery waar Gorsekit zenuwachtig uit verscheen. De glimlach op zijn lippen werd breder bij het zien van zijn zoontje. Hij was nog 1 moon verwijderd van Apprentice worden. Gorsekit koos een klein muisje uit dat hij net kon dragen en liep toen zijn kant op een holletje. Hij zag het fout gaan toen Gorsekit over de staart van de muis viel en met een soort tuimeling tegen Daintywhiff aanbotste. Zijn groene ogen keken bezorgd naar Gorsekit die hij snel van Daintywhiff afplukte. “Gaat het Gorsekit? Sorry Daintywhiff” miauwde hij verontschuldigend voor zijn zoon. Hij hoorde pootstappen en rook de geur van Woodpaw achter hem maar voor nu was zijn aandacht even gevestigd op Gorsekit en Daintywhiff.Tag: Daintywhiff | Gorsekit | Woodpaw (indirect)Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] JXidV8r
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a


Laatst aangepast door Stallionstar op vr 25 okt 2019 - 10:23; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 13:27

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

[size=10]Oh! Het zonnetje kwam eindelijk door. Na een hele dag vol met grijze wolken kon Routnose haar geluk niet op nu, net tijdens sharing tongues, eindelijk de zon even haar gezicht liet zien. Dit seizoen lag haar zwaar, iedereen leek alweer door te zijn gegaan met leven, maar ze miste nog altijd haar overleden vrienden en de strijd tussen haar broers bleef haar zwaar op de maag liggen. Dat soort dingen had ze altijd meer moeite mee, om rouw en verdriet een goed plekje te geven. Daarom was ze ook zo blij met kleine gelukjes zoals deze. Kort gunde de medicine cat zichzelf rust en pakte een konijn van de stapel. Een scheut van verdriet ging door haar heen toen ze Panthersoul tussen de katten zocht en het besef dat ze nooit meer een konijn met hem zou kunnen delen erin schoot. Lang wilde ze er niet bij stilstaan, weten dat het haar alleen nog maar verdrietiger zou maken. Dus pakte ze met wat moeite het konijn op dat veels te groot voor haar was en ging aan de rand in het zonnetje zitten, hopend dat iemand zich aan zou bieden om haar te helpen want never nooit kreeg kleine Routnose dit in haar eentje op.

tag: nog niemand! Join her


It is both a blessing and a curse
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Woodpaw
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
Ryan
198
Afwezig
Dont be afraid of growing slow, be afraid of standing still

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Woodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 14:02

Woodpaa hoorde voetstappen achter zich, en draaide zich even om. Amberpaw kwam met een waterrat naast hem zitten.
Hij voelde haar vacht tegen de zijne, en kroop iets dichterbij. Ze keek even weg, en keek toen Woodpaw aan. Tot zijn verrassing zag hij haar oren rood kleuren, en hij voelde hij hijzelf ook een beetje begon te blozen. "En, hoe was de jacht?" vroeg ze met een stem die net een paar octaven hoger was als normaal. "Het ging wel goed, ik heb een muisje gevangen." antwoordde hij. Hij deed zijn best zijn stem normaal te laten klinken. Hij keek even even blozend weg, en zag Stallionstar die bezig was met Gorsekit, die was gevallen. Tot Woodpaw's vreugde zou de kitten snel Apprentice worden. Langzaam begon hij Amberpaw's vacht schoon te likken. Het gaf hem een vreemd, maar toch ook fijn gevoel.Nobody can steal the love that you are born to find

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Meadowfield
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
Dodo
5
Actief
Deep in the meadow under the willow, a bed of grass, a soft green pillow

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Meadowfield
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 14:27


deep in the meadow
under the willow
a bed of grass
a soft green pillow
De kattin was die dag al vroeg begonnen met jagen zodat ze het in de middag wat rustiger aan kon doen. Ze vond het altijd prettiger om in de ochtend te jagen omdat er dan nog niet zo veel katten wakker waren en dan kon ze alles op haar eigen tempo doen zonder dat er al teveel katten in haar nek liepen te hijgen omdat het te lang duurde. Meadowfield had haar gevangen prooi op de stapel gelegd, maar had er niks voor in de plaats gepakt. Al snel viel haar blik op een andere kat waar ze naartoe liep en met een glimlach op haar snuit begroette ze haar. "Hey Routnose" miauwde ze vriendelijk en gebaarde naar de plek naast de medicine cat met een glimlach. "Mag ik erbij komen zitten?" Vroeg ze en wiebelde eventjes met haar oren.

routnose

Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderstorm
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor runner / Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 15:57

Raging like a storm


Ze stak haar gevlekte oren overeind toen Stallionstar een Sharing Tongues bijeen riep. Het was iets wat de Clan zeker kon gebruiken dus voor zijn tijd was het niet. Eerder vandaag had ze een paar dikke plompe muizen meegenomen van de jacht en ze keek naar hoe de prooistapel een beetje slonk en haar harde werk werd opgegeten. Haar groene ogen schoten naar een tafereel iets verderop en ze snoof, typisch. Ze stond op en keek naar een plekje waar nog wel zonlicht viel en met een snelle sprong nestelde ze zich in het zonnetje. Voor wat zij wist zou dit zelfs een van de laatste keren kunnen zijn dat ze er zo warmpjes bij zat.

Tag: Nobodythanks, spyder!


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 17:56

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] X10E2zv

Ze knikte haar leider vriendelijk toe. Soms was het verwarrend om Stallionstar te zeggen, omdat als ze over hem sprak altijd -heart eraan toe voegde. Hij had niet eens een hart, die kater. Zomaar zijn prachtigste vrouw bedriegen. Daintywhiff snoof zachtjes, uit de context, door haar eigen gedachten. Midden in haar uitademing plofte er iets tegen haar heupen. De rest van de adem werd er uit geschoten en ze kwam in een hoestbui terecht. Kuchend zwaaide ze met haar poot naar de verontschuldiging. Het was omdat het Gorsekit was, anders had ze de kleine al lang afgesnauwd. Daintywhiff reikte naar het kleintje en pakte zijn nekvel beet. Ze tilde hem op. Een beetje hardhandig zette ze hem op de grond, tussen haar poten. Dainty gaf een lik tussen zijn oren. "Je zoon is een beetje klunzig vandaag, maar dat maakt niet uit. Zo zijn we allemaal wel eens geweest." Ze lachte een beetje nep en keek op hem neer. Hij zou grootse dingen doen als ze hem mocht trainen...

oops:

Tag: Stallionstar & Gorsekit (Amberpaw & Woodpaw)


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Pebblepaw.
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] NINTCHDBPICT000556913256
Blake
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pebblepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 20:02


De zilveren kattin keek richting hun leider Stallionstar en weer terug naar de kitten, "Aangenaam Pebblekit. Ik ben Silverflight. Mocht je van je moeder eigenlijk wel buiten de kraamkamer komen? Misschien zoekt ze je nu wel daar?" miauwde ze, en ze gaf haar een lik tussen haar oren. Pebblekit drukte haar oortjes een beetje naar achter maar protesteerde niet, "Mama is buiten op jacht, ik ben oud genoeg om alleen te blijven."miauwde ze trots. De vraag of ze überhaupt wel naar buiten mocht negeerde ze. Haar moeder had geen nee gezegd maar ook geen ja. En ach zo erg was het toch ook niet. Voorzichtig nam ze nog een hapje van het konijn. Het smaakte verrukkelijk, lekker zacht. Ookal kon ze de verrukkelijke geur niet ruiken. Ze wiebelde een beetje met haar oortjes, "Ehm, Lekker konijn he?" vroeg ze voorzichtig. Niet echt wetend wat ze anders zou moeten zeggen of vragen.  

@silverflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Ambersnare
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 20:35

Woodpaw was dus op jacht geweest dat was mooi hij werd vast steeds beter. 'Een muis? Geen konijn?' vroeg ze plagend en voelde hoe hij haar vacht langzaam schoon te likken. Amber voelde een vreemde tinteling door haar kleine lijfje trekken, maar ze genoot er ook weer van. Dus begon ze ook zachtjes zijn vacht te verschonen. Er zaten kleine takjes en steentjes in. Vast van het rennen, maar echt erg vond ze het niet. Zij zou vast onder de mos slierten zitten.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Woodpaw
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] DPKsfdL
Ryan
198
Afwezig
Dont be afraid of growing slow, be afraid of standing still

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Woodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 20:49

Hij haalde allemaal sliertjes mos uit haar vacht. Waarschijnlijk had ze de elders een nieuw bed gegeven. Tot zijn geluk voelde hij dat de poes zijn vacht ook schoon begon te likken. "Een muis? Geen konijn?" vroeg de poes plagend. "Daar begin ik voorlopig nog niet aan, na wat er gebeurd is." antwoordde hij. Hij begroeg zijn gezicht in de vacht van de mooie Windclanner en likte nog wat takjes weg. Hij wreef zijn vacht onbewust langs de hare, en zijn staart kwam stijf omhoog te staan. Stiekem wist hij wel dat hij verliefd was op de poes, maar dat zou hij niet zo snel toegeven. Die gedachten wegschuddend drukte hij zijn staart tegen de neus van Amberpaw. Het leek alsof de vreugde die door zijn lijf stroomde nooit kon stoppen.


Nobody can steal the love that you are born to find

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________


Laatst aangepast door Woodpaw op vr 25 okt 2019 - 8:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: