Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Silverflight
StarClan
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 21:50

Pebblekit negeerde haar vraag, maar tja het was ook nog een kitten. Dus liet ze dat maar over gaan. Maar ze vond het vreemd dat haar moeder nu nog op jacht was? Stallionstar riep nooit een Sharing Tongues bij een als niet iedereen binnen was?'Hm, dan zal ze zo wel weer terug komen.' miauwde ze en keek even naar de kamp ingang en zag de laat komen nog binnen komen. Een warme glimlach verscheen op haar lippen en ze stond op. 'Zeker en je moeder zou die vast ook willen delen.' sprak ze vriendelijk en liep weg bij het kitten na een laatste lik over haar oortjes gegeven te hebben en stapte toch maar richting Stallionstar. Haar oren werden rood en ze voelde zich warmer en warmer worden bij elke stap die ze in zijn richting zetten en ging vlakbij hem liggen. 'Gorsekit word al groot he?' begroeten ze Stallion met een lichte verlegen blik in haar ogen.
Tag: Pebblekit en Stallionstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfall
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 CEvwkFZ
Renske
107
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 22:20

Sharing tongues. Het was dat het erbij hoorde. Dat je geacht was erbij te zijn, anders zou hij liever linea recta vertrekken. De grove, witte kater greep snel een haas van de prooistapel. Mede door zijn harde werk hadden ze het in de tunnels voor elkaar gekregen door nog een paar uit hun holen te jagen. De witte kater zijn vacht was er nog stoffig van. Hij zag een gevlekte poes in het zonnetje nestelen en ze leek nog geen prooi te hebben. Hij zag nog net een vuile blik die ze naar enkele andere wierp. Hij volgde haar blik en een kleine grijns kwam op zijn gezicht. Hij plofte naast de poes neer, legde zijn prooi tussen hen in, om die daarna galant naar haar toe te duwen om haar de eerste hap te gunnen. Hij likte langs zijn lippen en liet zijn ijsblauwe over de anderen gaan. ‘Het is een gekkenhuis hier,’ bromde hij. Zijn ogen bleven kort bij Snugglebug hangen, waarna hij weer naar Lavenderstorm keek. ‘Het lijkt alsof iedereen met iedereen aan moddert,’ gromde hij, de minachting niet eens proberend uit zijn stem te verhullen.
Tag: Lavenderstorm
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 22:41

Raging like a storm


Ze had haar ogen gesloten om even de laatste zonnestralen binnen te laten toen ze een zware stem naast zich hoorde. ‘Het is een gekkenhuis hier,’ . Op het horen van die woorden opende ze haar groene ogen keek ze opzij naar Frostfall die een konijn tussen hen in had gelegd. Even trok ze haar wenkbrauw op toen hij het naar haar toeschoof maar afslaan deed ze niet. Ze boog haar kop en nam een hap van het konijn. "Dank Frostfall" miauwde ze tussen de hap door. ‘Het lijkt alsof iedereen met iedereen aan moddert,’ miauwde de witte kater en ze slikte haar hap door en keek hem aan. "Je zou bijna denken dat het New Leaf was" miauwde ze haar stem gedempt en ze keek naar hoe zich steeds meer poezen om Stallionstar verzamelden maar geen van het Shatteredice. "Al die hormonen overal" bromde ze en ze legde haar kop op haar witte voetjes. Nee, heel veel trek had ze niet en de Leafbare die eraan kwam maakte alleen maar dat ze kwader werd op dikke katten die hun pens volvraten en een hele dag bijna niks deden.

Tag: Frostfallthanks, spyder!


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 BXcdW76
Kip
3302
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 23:12

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ietwat ongemakkelijk keek ze naar het konijn dat ongeveer half haar gewicht was... Oké, dat misschien niet, maar zeker te groot. Ze voelde zich ietwat schuldig met deze enorme buit maar wist dat het ook nogal vreemd zou zijn om het nu weer terug te leggen, dus tja, wat moest ze nu? Gelukkig kwam haar redder in nood en hoewel het geen Panthersoul was met wie ze vroeger altijd konijnen had gedeeld, was de gezelschap meer dan welkom. Routnose liet een vriendelijk gesnor horen op de begroeting van Meadowfield en gunde de poes van haar leeftijd een wat ongemakkelijke glimlach. Ze waren vrijwel dezelfde leeftijd en hadden een tijdje de apprentice den gedeeld voordat zij medicine cat apprentice werd, maar zo ontzettend goed kende ze de ander ook niet. "Mag ik erbij komen zitten?" ze knikte misschien wat sneller dan ze had moeten, waarna ze ook een verontschuldigend lachje uit stootte. "Heel graag! Ik, uhm, ik heb wel wat hulp nodig met dit konijn, eerlijk gezegd," gaf ze eerlijk en zacht gniffelend toe en klopte uitnodigend met haar staart op de plek in het zonnetje naast haar.

Tag: Meadowfield!


It is both a blessing and a curse
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[img][/img]
dodo
82
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 38 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Snugglebug
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimedo 24 okt 2019 - 23:54


fall apart
and come back stronger than before
Haar verschillende gekleurde ogen waren gefocust op het muisje voor haar en een zachte zucht gleed over haar lippen. Misschien was het maar beter dat ze niet naast Stallion kon gaan liggen, anders had ze misschien de roddels alleen maar versterkt. Ze wist van de roddels, natuurlijk wist ze het, maar ze reageerde er niet op. Hij was een vriend en dat zou hij blijven. "Hey Snugglebug, mag ik er bij komen?" Er speelde zich weer een glimlach op haar lippen en ze knikte. "Natuurlijk" miauwde ze vriendelijk en knikte terug naar Stallionstar toen hij naar haar knikte. "Hoe was je dag?"
shadefeather

deep in the meadow
under the willow
a bed of grass
a soft green pillow
De kattin glimlachte naar Lavender en Stallion toen haar lichte ogen op de twee vielen en knikte even naar ze als een begroeting voordat ze Routnose vroeg of ze erbij mocht komen liggen. "Heel graag! Ik, uhm, ik heb wel wat hulp nodig met dit konijn, eerlijk gezegd," zachtjes grinnikte de maine coon toen de medicine cat al had geknikt voordat ze haar vraag echt had gesteld. "Dat konijn is bijna net zo groot als jij bent" reageerde ze met een grijns terwijl ze naast haar ging liggen en met haar voorpoot even zachtjes tegen het konijn aanduwde. "Al hoop ik toch niet dat jij op die prooistapel eindigt als een konijntje."

routnose


     I love my bed
     but I wish I was in yours, Gast
niet zelf wipwappen,
gewoon de biologische ouders afkappen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 VDVBjNZ

Camilla ^^
1205
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 0:01


  Shadefeather ging liggen toen Snuggle aangaf dat hij erbij mocht. Hij maakte het zich gemakkelijk en glimlachte naar haar toen ze vroeg hoe zijn dag was.
  'Prima dagje,' antwoordde hij. 'Heb lekker wat gejaagd, met de kits gespeeld, en nu ben ik gezellig met jou aan het kletsen,' glimlachte hij. 'Hoe was de jouwe?' vroeg hij toen, voordat hij een hap nam van zijn muisje. Hij vond dat Snugglebug er niet heel vrolijk uitzag vandaag. Hij wist dat er wel een paar roddels de Clan door gingen, maar verder wist hij niet wat precies en wie er allemaal mee te maken hadden. Hij wilde dit ook niet focussen op de roddels, want hij had het idee dat ze daar helemaal niet vrolijker van zou worden. Hij ook niet, trouwens.


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 0:23

Met kalme pas was Scarface de Warrior den uit gekomen toen hij Stallionstar's stem door het kamp hoorde galmen. Eigenlijk had de crème kater vroeg willen gaan slapen, maar nu hij toch nog wakker was kon hij net zo goed mee doen aan Sharing Tongues. Dus liep Scar richting de hoop verse prooi en koos een fazant uit. De meeste katten zaten al bij elkaar, maar hij stapte toch naar de plek waar de meeste katten bijeen lagen. Hoewel er meer poezen dan katers in deze groep waren mocht je Gorsekit meetellen. Scar ging tegenover Stallionstar liggen en knikte zijn leider respectvol toe voor hij na wat plukwerk zijn eerste hap kon nemen. Wie mee wilde eten was vrij om bij de crème Windclanner te komen liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfall
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 CEvwkFZ
Renske
107
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 0:49

Lavenderstorm nam het aanbod aan, en toen ze hem bedankte bromde hij kort het bedankje weg, waarna hij zelf ook zijn tanden in het vlees zette. Vervolgens toen hij het maaltje wegwerkte, grinnikte hij om de opmerking van de poes. ‘Betekent dit dat ik me uit de voeten moet maken?’ kwam er een zeldzaam grapje over zijn lippen. Tsja, grapjes maken over poezen bleef geinig, en kennelijk kon deze gevlekte er ook wat van. Maar hij begreep precies wat ze bedoelde, helemaal toen hun leider nog een aanbidder erbij kreeg. Hij blies even geïrriteerd een vlaag lucht tussen zijn lippen door en besloot om er maar niet langer naar te kijken en zijn frustratie te uiten op het onfortuinlijke stuk prooi. Hij werkte de hap weg en keek de poes weer aan. ‘Hij is je broer toch?’ Als Frostfall het goed mocht herinneren namelijk. Swiftcloud was zijn mentor geweest, hij kon zich het een en ander nog wel herinneren. ‘Hij heeft in elk geval aandacht,’ bromde hij daarna schamper, zijn stemgeluid verlagend.
Tag: Lavenderstorm
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 11:43

Raging like a storm


‘Betekent dit dat ik me uit de voeten moet maken?’ vroeg Frostfall haar toen ze over de hormonen sprak. Ze schudde haar kop. "Als iedereen zichzelf in bedwang kan houden voor een moon zouden er niet zo veel zwangere Queens zijn die kittens moeten uitpoepen. Daar moeten wij alleen maar harder door werken" bromde ze en ze ging iets meer op haar zij liggen om zo nog een goede hap van het konijn kon nemen. ‘Hij is je broer toch?’ miauwde de witte kater en ze knikte. "Hmja" zei ze om haar hap heen waarna ze haar tweede hap doorslikte. "Hij was de eerstgeborene van Swiftcloud en Breezesong. Een poos later kwam ik pas met Willowbreeze, Meadowfield en Downpour" miauwde ze en ze kantelde haar oren wat naar achteren toen er weer een luid geluid klonk beneden. "Gelukkig gebruiken mijn zussen hun verstand" snoof ze. Als Meadowfield of Willowbreeze ook zwanger zou worden was het feest hier in WindClan compleet.

Tag: Frostfallthanks, spyder!


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 20:14

Dat kon ze wel begrijpen dat Woodpaw nog niet aan een konijn begon. Het was in het maisveld ook een enge ervaring geweest met dat maisetende monster. Onbewust trok een rilling door haar lijf aan die herinnering, maar die werd verbroken toen Wood zijn vacht langs de hare streek en ze hem even vragend aan keek, maar toen kreeg ze zijn staart over haar neus en zachtjes begon ze te giechelen omdat het kietelde. Hierdoor trok ze eerst weg van zijn staart en duwde haar kop met haar wang tegen de zijne aan nog voor Amberpaw het door had. Toen ze doorkreeg wat ze deed stonden haar ogen erg verlegen en stak ze haar tong eventjes naar hem uit voor ze haar tong weer terug trok.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Woodpaw
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
Ryan
198
Afwezig
Dont be afraid of growing slow, be afraid of standing still

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Woodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 22:07

De poes begon zachtjes te giechelen, en trok haar kop weg. Ze duwde haar kop tegen de zijne, en hij voelde haar tong over zijn wang schrapen. Voor de zo veelste keer voelde hij de fijne tinteling door zijn lijf trekken. Hij duwde zijn neus in haar gezicht en murmelde zachtjes liefkozende naampjes. Zonder het door te hebben begon hij haar langzaam te likken. Hij voelde takjes en kleine steentjes, maar bleef doorgaan, tot de zwarte kant van haar gezicht helemaal schoon was. Het zwart glinsterde in de zon.


Nobody can steal the love that you are born to find

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 23:01

Een gelukszalige gevoel door stroomde haar kleine lijfje, maar voelde heerlijk alsof de zon zich onder haar vacht bevond en daar bleef stralen. Ze likte al het vuil van zijn rechterwang tot er niets dan schoon glimmende vacht zat. Zijn woorden klonken zacht en liefkozend. Maar waren ze niet te jong voor dit soort dingen? Amberpaw reageerde meer uit reflex dan echt met haar gedachten erbij te zijn. Ze dook met haar kop onder zijn kin en duwde zacht tegen hem aan en begon daarna zijn linker wang vrij te maken van vuil.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
StarClan
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Unknown
Renske
502
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ I died when I was 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 23:11


Gorsekit had zich gelukkig niet echt zeer gedaan. Zijn hoofd bonkte een beetje, maar dat ging vast snel voorbij. Hij was vooral erg geschrokken. Hij werd al snel weer op zijn poten geholpen, waarna zijn vader vroeg of het ging. Het knikte beschaamd van ja, maar zijn keeltje was nog samengeknepen van de angst. Toen pas zag hij tegen wie hij was op gebotst. ‘Oh, sorry, mevrouw. Sorry!’ piepte hij kleintjes, die nog helemaal aan het hoesten was. Zijn ogen werden nog groter van schaamte en hij kromp ineen, zijn muis al helemaal vergeten. Maar voor hij het wist werd hij weer bij zijn nekvel gegrepen en met een muisstil kreetje vloog hij door de lucht en landde pardoes tussen de poten van de vreemde poes. Hij maakte zichzelf zo klein mogelijk, niet wetend wat hij hiermee moest. Het voelde namelijk alsof ze het niet helemaal vriendelijk bedoelde, want het ging nogal hardhandig. Niemand tilde hem zomaar op, helemaal niet nu hij al groter was geworden. Hij was immers al bijna apprentice en hij was groter dan de rest van de kittens in de nursery rond zijn leeftijd. Nou ja, misschien was het daarom een beetje hardhandig. Misschien was hij gewoon zwaar. Toch kreeg hij een lik over zijn kop en een paar verwarde ogen vlogen naar zijn vader. Wat was dit? De poes miauwde al snel dat hij klunzig was. En ook al zei ze dat het niet erg was, liet hij zijn kopje hangen en dook nog verder in elkaar. Nu voelde hij zich heel dom. Er kwam nog een kat erbij. Oh, nu wilde hij dat hij kon verdwijnen. Ze maakte nog een gerichte opmerking naar zijn vader, maar Gorsekit hield zich wijselijk stil. Hij wilde het niet nog meer verpesten.Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfall
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 CEvwkFZ
Renske
107
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 23:17

Frostfall moest hartelijk lachen om haar korte tirade. Zijn snorharen trilden van plezier. Hij kon haar irritatie zien. ‘Zelf dus geen ambities om queen te worden, zie ik,’ bromde hij vriendelijk. En maar beter ook. Er liepen meer apprentices rond dan ooit. Voor ze het zouden weten zou de warriors den ook overpuilen. Het was natuurlijk goed om te zien dat WindClan zo vruchtbaar was en floreerde. Maar ze hadden al territorium verloren aan RiverClan. Het zou niet lang meer duren voordat al die monden niet meer gevoed konden worden. Hij zette zijn tanden weer in de prooi. Zijn blik ging weer naar hun leider toen ze sprak over hun familie. Hij bromde even. Zo geïnteresseerd was hij nou ook weer niet. Maar het was duidelijk. Ze sprak toen dat haar zussen wel verstand hadden. Hij lachte opnieuw. ‘Ik zou dat maar niet te hard roepen. In het tempo waarin het nu gaat kunnen hun buiken zo bol worden en bij jij weer tante.’ Ja, dat zou wat zijn. En ook zo nu leafbare eraan kwam. Alsjeblieft, liet Lavenderstorms woorden waar zijn en dat haar zussen wat verstand bewaarden.
Tag: Lavenderstorm
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
Rebecca
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Lavenderstorm
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimeza 26 okt 2019 - 12:44

Raging like a storm


De poes schudde haar kop. "Gadver, nee dankjewel. Dan moet ik eerst een tijd als een dikke bolle onhandige kat rondlopen en dan vervolgens wordt je opgesloten in de Nursery voor 6 moons. Mij niet gezien" siste ze tussen haar tanden door. Het idee van die jengelende kleine kittens aan haar hoofd 24/7 stond haar allerminst aan. En dan konden die katers er mooi weer vantussen zodra hun taakje gedaan was. "De kater die bij zwanger maakt is nog lang niet jarig, daar zal ik persoonlijk op toezien" bromde ze en ze begon haar voorpoot te likken. Het idee van zo'n dik wezen worden en dan 6 maanden opgesloten zitten. Ze had gezien wat het met Amberstorm gedaan had en daar zou ze absoluut niet vrijwillig voor tekenen. ‘Ik zou dat maar niet te hard roepen. In het tempo waarin het nu gaat kunnen hun buiken zo bol worden en bij jij weer tante.’ miauwde Frostfall en ze liet een geïrriteerde zucht horen. "Ook de katers die hun zwanger maken zal ik eens even aan hun oren terughalen en leren dat we nu wel genoeg klein grut hebben. We hebben Warriors nodig, niet nog meer Kittens die de oren van mijn hoofd zeuren" miauwde ze met een boze blik. Ze vond haar neefjes en nichtjes best leuk hoor maar toen ze er echt nét waren, StarClan sta moederkatten bij want dat was pas een helse taak. "Kittens zijn leuk als ze 6 moons zijn, dan heb je er geen last meer van" miauwde ze en ze kon een glimlachje niet onderdrukken. "Maar jij bent een vader, je weet vast waar ik het over heb" miauwde ze en ze keek Frostfall aan in zijn blauwe ogen.

Tag: Frostfallthanks, spyder!


Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Lavend18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfall
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 CEvwkFZ
Renske
107
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 okt 2019 - 0:10

Frostfall had pretlichtjes in zijn ogen toen de poes in geuren en kleuren vertelde dat ze niet op kittens zat te wachten. Hij liet een korte mrow van het lachen uit zijn bek ontsnappen. Ook toen ze vertelde dat de kater die hypothetisch verantwoordelijk zou zijn voor het produceren van kleine mormels bij haar, nog lang niet jarig was. ‘Die zal ik onthouden.’ Niet dat hij daarop zat te wachten. Hij had het een keer gedaan en dat was ook geen daverend succes geweest. Hoewel Dewpaw zich bewees als een prima apprentice, ook al was ze misschien wat zacht. Hij wist niet precies hoe haar trainingen verliepen. Hij had eigenlijk geen idee wat precies in haar leven speelde, maar ze oogde prima. Ze vertelde toen ook dat ze er niet op aan het wachten was tante te worden, dat die katers ook kopjes kleiner zouden worden gemaakt. Hij knikte toen instemmend toen ze sprak over dat ze warriors nodig hadden, geen kittens. ‘Eens,’ bromde hij met zijn diepe stem. ‘Helemaal met RiverClan op onze velden, we moeten meer sterkte krijgers opleiden.’ Frostfall zou zichzelf aanbieden. Hij was wel in staat om wat discipline in de jeugd te werken. Zo was hij opgeleid, zo zou hij zijn kennis graag doorgeven. Maar Lavenderstorm wilde nog even op het onderwerp van kittens houden, om te zeggen dat ze leuk waren als ze zes manen waren. Hij grinnikte. ‘Ik ben blij dat ik geen poes ben,’ snorde hij toen vervolgens, een tikkeltje plagend. Oh nee, hij zou echt niet zes manen uit de running kunnen. Hij hield van regelmaat. Maar toen leidde ze het gesprek over een andere boeg. Hij knikte toen. ‘Ja. Dat klopt,’ miauwde hij een tikkeltje afwezig. ‘Om eerlijk te zijn heb ik het opvoeden van mijn dochter aan de moeder overgelaten. Ze was nogal... beschermend, nadat de rest het niet had gered.’ Kort ging een steek door zijn hart. Drie van zijn kinderen waren nog al in StarClan, als ze daar heen mochten na zo'n kort leventje.
Tag: Lavenderstorm
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Woodpaw
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
Ryan
198
Afwezig
Dont be afraid of growing slow, be afraid of standing still

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Woodpaw
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 okt 2019 - 7:33

Langzaam begon de poes zijn wangen schoon te likken, en Wood begon een beetje te blozen. Hij ving een paar gesprekken op van andere katten. De meeste hadden het erover dat er veel te veel kittens waren. Maar ja... zo snel zou het toch niet gaan? Ondertussen bleef hij ongestoord doorgaan met Amber's vacht schoonmaken. Na een tijdje ging hij een stukje van haar af. Het was een lange dag geweest, en hij was nog steeds moe van de lange jacht. "Ik ga slapen. Eet jij de rest van de prooi maar op." zsi hij. Het deed pijn in zijn hart. Langzaam stond hij op, en begon te lopen. Duizenden gedachten spookten als sterren door zijn hoofd.


Nobody can steal the love that you are born to find

____________________________________________________________________________________________________________

Springpaw - Flamefall - Smokey - Woodpaw - Bramblekit - Bluekit

____________________________________________________________________________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Ngzy20
Floriske
2292
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 45 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 okt 2019 - 15:18

Hoe snel katten alles wel niet achter zich konden laten. Hoe makkelijk ze wel niet konden lachen zo kort nadat er vreselijke dingen gebeurd waren. Het bleef haar verrassen. Was ze zelf dan zo... traag? Zo slecht in staat zich aan te passen? Zo moeilijk met loslaten? Ze was laat teruggekomen, zoals altijd. Zonder prooi om op de stapel te leggen. Toen ze het kamp in kwam, was het sharing tongues al begonnen. Katten zaten in kleine groepjes bij elkaar in het avondlicht, pratend, etend, lachend. Die vreemde dissonantie tussen dit beeld en dat van het beleg. Ze kon het niet met elkaar rijmen, het voelde alsof ze elkaar uitsloten en maar één van de twee echt kon zijn. Dát had echt gevoeld. Dan was dit dus de droom. Ze stapte langzaam door het kamp, zich kwetsbaar en bekeken voelend, en liet zich uiteindelijk met een kleine muis van de prooistapel tussen haar kaken op de grond zakken, een beetje afzijdig van de rest. Met een donkere blik keek ze rond. Scarface zat in de buurt van Stallionstar alsof er niets aan de hand was. Lavenderstorm zat schijnbaar zorgeloos met Frostfall te kletsen. Routnose leek vrolijk. Haar blik ging terug naar Stallionstar en Daintywhiff. Gorsekit zag er niet erg gelukkig uit waar hij zat, tussen Daintywhiffs voorpoten. Wat als het Gorsekit was? Ze had het gevoel dat die woorden vaker door haar kop spookten dat door die van Stallionstar.

Tag: nog niemand


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Ambersnare
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 okt 2019 - 19:59

Na een tijdje dat ze Woodpaw's vacht schoon maakte trok hij zich terug van haar terwijl ze haar tong nog volledig uit gestoken had. Heel even keek ze de gestreepte kater aan, maar besefte dat ze haar tong nog uit haar mond had hangen en trok die snel terug voor iemand anders het zag dan Woodpaw. Zijn woorden waren niet meer dan begrijpelijk. In tegenstelling tot Wood had Amber taken binnen het kamp gedaan en hij was op jacht geweest dat was net iets vermoeiender. Ze rekte zich uit en keek naar het konijn dat al half op gegeten was. 'Is goed ik zal zo dadelijk naast je komen liggen.' beloofde ze Woodpaw en gaf hem nog een kopje voor hij weg liep. Daarna maakte ze de rest van het konijn soldaat en stond op om Woodpaw te volgen. Waarna ze met haar rug tegen de zijne aan ging liggen.


image host


Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Amberpaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarface
Member
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitimema 28 okt 2019 - 20:58

Eigenlijk luisterde hij meer dan actief mee te doen met de gesprekken. Scarface was dan wel een heel eind opgelucht over hoe Stallionstar hem gerust gesteld had, maar hij was natuurlijk nog altijd niet vergeten hoe de afloop en hoe Sabrefur het beleg had willen uit voeren. Zijn blik viel op Crowcall die als een van de laatste katten binnen kwam. Hij keek even naar de fazant die nog niet zo veel van gegeten was dus kon hij die gemakkelijk oppakken en trippelde naar de zwarte poes en legde de prooi neer om naast haar te gaan liggen. 'Zo vreemd hoe alles zo vredig lijkt en dat terwijl er nog geen maan geleden zoveel oneerlijkheid was toen we buiten het rivierclan kamp stonden.' sprak Scar en hij keek Crowcall serieus aan. Hij was het hele gedoe nog lang niet vergeten, maar hij hoopte dat Stallion zowel Sabrefur als Bearclaw nu beter in de poot kon houden. 'Hoe gaat het met jouw? Of liever gezegd hoe is het na mijn vertrek toen gegaan??? Ik... ik kon het niet aanzien dat Bearclaw je zo sloeg om dat wij alleen maar voor onze mening uit kwamen.'Zijn miauwende vraag haperde oprecht even en in die tijd keek Scarface ook even naar zijn voorpoten voor hij zijn vraag weer door zetten en de zwarte poes weer aan keek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]   Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues] - Pagina 2 Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Friends are the siblings Starclan never gave us [Sharing tongues]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: