The Shimmer of Daylight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Shimmer of Daylight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The Shimmer of Daylight DPKsfdL
Camilla
34
Actief
♢♢♢

CAT'S PROFILE
Age: ♢42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Shimmer •
BerichtOnderwerp: The Shimmer of Daylight   The Shimmer of Daylight Icon_minitimevr 25 okt 2019 - 22:48


  Shimmer vind het best wel fijn, Cave Guard zijn. Vroeger wilde ze graag een Prey Hunter worden, maar die tijd was voorbij. Toen dacht ze dat het nog leuk was om hele dagen achter prooi te rennen. Nou, liever niet. Ze was misschien nog wel jong en af en toe jagen vond ze heus wel leuk, maar Cave Guard zijn had in haar ogen meer voordelen dan nadelen. Je zat gewoon lekker, je keek een beetje voor je uit... Prima toch?
  Natuurlijk is dat niet alles, want je moest ook opletten voor de Prey Hunters, maar dat was ook vooral opletten en niet dingen doen. Ze vond het dus helemaal geweldig.
  Niet dat Shimmer nu lui is, dat zeker niet. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ze wilde heus wel werken voor haar eten en plek in de Tribe, maar als het niet nodig was, waarom deed je het dan?
  Al met al, een prima bezigheid, Cave Guard zijn. Zeker als de zon precies in zo'n positie stond waardoor het water dat op de rotsen lag van de waterval reflecteerde in het zonlicht. Aan dat prachtige, maar eerlijk gezegd ook oogverblindende, tafereel had ze haar naam te danken. Maar dat zou niet geweest zijn zonder het licht dat de zon bracht.

+ Day •


The Shimmer of Daylight InfPtrs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
The Shimmer of Daylight DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: The Shimmer of Daylight   The Shimmer of Daylight Icon_minitimema 28 okt 2019 - 11:17

Hoewel zijn eigen wachtdienst pas vanavond zou zijn, had Day besloten dat het goed zou zijn nu even een kijkje te nemen bij de wachters. Hij wist hoe sommigen zich konden vervelen tijdens het werk en dat zij maar wat blij zouden zijn met een praatje om te tijd te doden. De tijd te doden, wat een fascinerende zin was het toch. Kon tijd sterven? Was verleden tijd dood? De tijd doden leek iets uit een grootse sage, een verhaal over een kat die op weg ging om de tijd te doden, omdat haar geliefde er niet genoeg van gekregen had. Het zou een verhaal zijn over liefde, over wraak, over rouw. Uiteindelijk zou de heldin moeten accepteren, dat de tijd niet verlengd of verkort kon worden, niet vervormd, en ook niet gedood, en dat iedere kat de tijd had die hij kreeg en niet meer, niet minder. Of zou het anders lopen? "Wat denk jij, Shimmer Reflecting on Water, kan de tijd gedood worden?" Hij was net bij de jonge Cave Guard aangekomen en zette zich nu naast haar neer op de rotsen. Reflecterend zonlicht op natte rotsen verblindde hem toen hij uitkeek over het terrein en hij keek omhoog, waar de zon hetzelfde deed. Hij dacht aan de adelaar die zo kundig gebruik had gemaakt van het zonlicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Shimmer of Daylight DPKsfdL
Camilla
34
Actief
♢♢♢

CAT'S PROFILE
Age: ♢42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Shimmer •
BerichtOnderwerp: Re: The Shimmer of Daylight   The Shimmer of Daylight Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 23:15


  Terwijl zij zo zat te genieten van de rust en het uitzicht toen Day of New Light bij haar ging zitten. Shimmer keek even opzij naar de Chief, voordat ze even snel haar rug wat rechtte en in een wat actievere houding ging zitten. Niet dat Shimmer grote ambities had, maar het was wel goed om niet als een luie donder te worden bestempeld door de Chief.
  'Wat denk jij, Shimmer Reflecting on Water, kan de tijd gedood worden?' vroeg hij.
  Shimmer knipperde verbaasd met haar ijs blauwe ogen en keek de Chief van opzij wat vragend aan. Kan de tijd gedood worden? Day ook altijd met zijn filosofie, dacht ze met een zucht.
  'Tja, daar vraag je me wat,' antwoordde ze droogjes. 'Ik denk niet dat je dat antwoord ooit gaat krijgen. Maar misschien vergaat de wereld wel een keer, je weet maar nooit,' miauwde ze met een schouderophaal.


The Shimmer of Daylight InfPtrs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
The Shimmer of Daylight DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: The Shimmer of Daylight   The Shimmer of Daylight Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 20:37

Ah, daar was het, die lichte verbazing op haar gezicht die hem niet vreemd was. Het was interessant hoe vaak die blik op de gezichten van de katten rondom hem te zien was, en misschien vond hij het ook wel plezierig een dergelijke emotie teweeg te brengen. Wat, immers, verbaasde een kat nog die na manenlange ervaring als Cave Guard al zo veel voorbij had zien komen? Soms verbaasde hij zich er nog over hoe veel verbazing er nog altijd te behalen was. Hoe er toch steeds weer kleine dingetjes opdoken die je niet eerder had gezien, die je niet had verwacht. Het hield het leven interessant.
Haar antwoord werd uitgesproken op de toon van zandkorrels die gestuwd door een windvlaag door een drooggevallen beekje rolden. "De wereld", herhaalde Day nadenkend. "De wereld en de tijd." Even was hij stil, terwijl hij zijn gedachtegang zwijgend vervolgde, peinzend, zijn gezicht zeer nadenkend, al leek dat misschien vooral zo omdat hij zijn ogen samenkneep tegen het felle licht. Als de tijd niet meer bestond, zou dan alles stilstaan? Het laatste moment van het leven van de tijd, voor altijd... of nooit? Zou alles verdwijnen? Want wat is een moment zonder tijd? Een derde optie: misschien zou alles tegelijk gebeuren... "Alle momenten in de geschiedenis en de toekomst, niet langer van elkaar gescheiden door de sluier van de tijd, alle momenten in één moment", sprak hij langzaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The Shimmer of Daylight DPKsfdL
Camilla
34
Actief
♢♢♢

CAT'S PROFILE
Age: ♢42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Shimmer •
BerichtOnderwerp: Re: The Shimmer of Daylight   The Shimmer of Daylight Icon_minitimema 23 dec 2019 - 23:53


'De wereld,' herhaalde de kater nadenkend. Shimmer richtte haar blauwe ogen naar hem. 'De wereld en de tijd.' Verder was hij stil. Shimmer vroeg zich af of ze niet iets moest zeggen, maar hij leek diep in gedachte verzonken te zijn. Soms was het beter om hem gewoon te laten denken, bedacht ze. Want uiteindelijk zal er toch wel wat uitkomen. Of het nou zinnig of onzinnig was.
'Alle momenten in de geschiedenis en de toekomst, niet langer van elkaar gescheiden door de sluier van de tijd, alle momenten in één moment,' sprak Day of New Light toen. De poes keek hem vragend aan, nadenkend over zijn woorden.
'Wat... Is daar mee?' vroeg ze ietwat aarzelend. Ze wist niet zo goed waar hij heen wilde met deze... conclusie..?


The Shimmer of Daylight InfPtrs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Shimmer of Daylight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: