Glow in the dark. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Glow in the dark.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkvoid
Member
Glow in the dark. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 16:20

Met zijn groengele ogen nam Darkvoid zijn omgeving kort in zich op. Het was al ver na middernacht, maar aangezien hij met de ochtendpatrouille mee was gegaan en direct daarna de middagpatrouille had overgenomen, was hij uitgeput in slaap gevallen tegen de avond en kon hij nu niet meer slapen. Bovendien zou hij straks weer de ochtendpatrouille doen en wilde hij zijn spieren even loslopen voordat de zon op zou komen, wat, als hij het moest in gaan schatten, nog maar anderhalf uur zou duren. Genoeg tijd voor hem om zijn ledematen wat te rekken, genoeg tijd voor de anderen om wat bij te kunnen slapen. Hij zou zich, als de zon op zou gaan, wel snel weer naar het kamp scheren zodat hij zich bij zijn patrouille kon voegen. En daarna zou hij gaan slapen en weer vertrekken voor te gaan jagen. Het begon een beetje routine te worden, maar gelukkig wel een routine waar Darkvoid nooit een hekel aan zou krijgen. De zwart-witte tom ging door zijn poten toen hij geritsel hoorde, sloop naar voren en had niet veel later een muis tussen zijn kaken geklemd. Hij had niet verwacht dat hij vannacht nog wat zou vangen, maar alle kleine beetjes waren mooi meegenomen voordat het extreem koude weer zich weer zou aankondigen en de periode van ziekte er ook weer zou zijn. De tom wilde zich net omdraaien zodat hij een ander deel van zijn territorium kon verkennen toen hij plotseling weer geritsel hoorde, maar deze keer duidelijk afkomstig van een kat. Darkvoid liet zijn prooi vallen en richtte zijn groengele ogen met een lichte hint van nieuwsgierigheid naar voren. Hij opende zijn bek in en meende de geur te herkennen van de kat die voor hem stond. “Settleddust? Ben jij dat?”


+ Eerste post voor Settleddust
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Glow in the dark. Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 23:55


Settleddust had nog zeldzaam last van fantoompijn. Zijn staart was nunu al twee manen van zijn lichaam gescheiden, verloren gegaan en lag ergens onder de grond te rotten. Maar soms voelde hij nog de stekende pijn, alsof de tanden van de hond weer door zijn vlees scheurden en de botten in zijn staart deden breken. En die pijnen als de scherpste klauwen, waar hij niets tegen kon doen, scheurden dan in het niets. Settleddust was midden in de nacht vertrokken uit zijn nest. Hij wilde de rest van de warriors den niet wakker houden met zijn gekreun. En misschien zou een wandeling hem goed doen. Eenmaal diep in het territorium begon de pijn dan ook af te zakken en kon hij eindelijk de vastgehouden adem die zijn lichaam strak had gehouden loslaten. De last viel van zijn schouders en hij was van plan om weer richting kamp te gaan. Hij had nu al uren slaap gemist en hij was gewoon weer geacht om morgenochtend aan de slag te gaan. Settleddust had niet verwacht dat er nog iemand anders door de schaduwen sloop. Hij had de zwarte kater dan ook voor geen seconde opgemerkt. Hij schrok zich dan ook een ongeluk toen hij opeens zijn naam hoorde. Hij maakte een schrikbeweging en deed het struikgewas om hem heen schudden. Pas toen hij in de geelgroene ogen van Darkvoid keek, bedaarde hij weer. ‘Mijn StarClan, Darkvoid,’ sprak hij met nog een gejaagde stem. ‘Wat doe jij hier?’
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Glow in the dark. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 17:11

Darkvoid trok kort met zijn oortje toen hij de reactie van Settleddust zag, gevolgd door het onderdrukken van zijn geamuseerde trillende snorharen. Toen bedacht hij zich weer wat de jonge tom had meegemaakt de afgelopen periode en hield het trillen van zijn snorharen al snel op. Het was niet grappig. De jonge warrior had als apprentice zijnde iets behoorlijk traumatiserend meegemaakt toen zijn staart geamputeerd moest worden omdat een hond deze zwaar verwond had. Darkvoid kon zich nog goed de ellendige blik herinneren waarmee Settleddust in de medicine cat’s den had gezeten, vlak voordat hij uiteindelijk toch tot warrior werd benoemd en hij zijn taken kon hervatten. Het was niet meer dan normaal dat hij schrok als hij niemand hier verwachtte. “Rustig,” zei hij dan ook op die kalme manier waarvan hij wist dat het de meeste kalmeerden in zijn buurt. “Ik ben het maar.” Settleddust herkende hem nu echter ook en Darkvoid deed weer een paar stappen dichterbij zodat hij verlicht werd door het maanlicht. “Ik kon niet slapen,” was zijn simpele antwoord. “Plus ik vind het aangenaam als het territorium gehuld in duisternis is. Het heeft wel wat.” De tom knikte vervolgens in de richting van Settleddust’s stomp, waar ooit een staart had gezeten. Hij wist wel hoe hij rustig een gevoelig onderwerp aan moest snijden, maar hij ging niet net doen alsof hij geen idee had waarom de kat hier was. Hij wist nog dat hij helemaal uitgeput was door zijn takenpakket toen hij net warrior geworden was, dus hij dacht niet dat Settleddust een gezellig ommetje kwam maken. Niet na wat er gebeurd was. “Hoe gaat het met dat? Doet het nog veel zeer?” In zijn blik school geen medelijden, maar je kon duidelijk zien dat het hem ook niet koud liet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Glow in the dark. Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 0:21


Settleddust werd al snel tot bedaren gesust. Hij forceerde zijn vacht weer plat te gaan liggen, zijn groene ogen schitterden nog kort met schrik in de duisternis, totdat hij uiteindelijk de rust weer vond. Even kort vernauwde hij zijn ogen. Hij had zichzelf weer goed voor de dag doen komen. Gillen als een poes. Hij schraapte kort zijn keel om weer zich te herpakken. Hij luisterde hoe Darkvoid uitlegde dat hij graag in de duisternis was. ‘Een echte ShadowClanner,’ snorde hij geamuseerd. Het waren de leukste trainingen die Settleddust ooit had gehad. Het struinen door de donkere naaldwouden. Acorndust op de voet volgend als ze sluiptechnieken oefenden, dat hij zijn mentor moest bespringen of in een hinderlaag moest leggen. De kater besloot vervolgens om maar direct een gevoelig onderwerp aan te snijden. Hij kneep kort zijn ogen samen, de nekharen kwamen weer iets omhoog. ‘Ik ben beter,’ deelde hij kortaf mee. Hij kon weer normaal jagen, lopen, vechten. Nou ja, misschien nog niet op het niveau toen hij apprentice was, maar het kwam allemaal weer boven. Hij deed niet meer onder een gemiddelde warrior. Maar ergens had hij het gevoel dat Darkvoid hem door had, toen hij vroeg of het pijn deed. ‘Soms. Maar niet de wond, mijn staart doet pijn. Bloodpaw zei dat het erbij hoorde.’ Nog steeds daagde het hem niet hoe dat kon. Iets wat niet bestond pijn kon doen. Het zat tussen zijn oren, dat zei Settleddust het liefst tegen hemzelf. Hij was niet gek. Hij mocht niet gek zijn.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Glow in the dark. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2529
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 22:32

Een krakend geluid verbreekt de stilte, vanuit de hoogte begint een tak te vallen!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Glow in the dark. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 21:08

Misschien was het geen goed idee geweest om juist dat onderwerp aan te snijden, maar ergens was het misschien ook wel goed om erover te praten. Darkvoid zei dus maar niks op de toon die Settleddust aansloeg en bleef zwijgen, wat resulteerde in de jonge warrior die iets meer vertelde over de pijn die hij had. Darkvoid wist dat er een woord voor was, maar hij kon er even niet op komen. Hij wilde bemoedigende woorden zeggen tegen de warrior, maar opeens weerklonk er een hoop gekraak boven hun kopjes en was er geen ruimte meer om iets te zeggen. Een tak begon al af te breken en zijn weg razendsnel naar beneden te maken. Darkvoid zijn bloed werd koud toen hij merkte dat de tak in de richting van Settleddust ging; hij zou zelf niet geraakt worden als hij hier bleef staan. Darkvoid handelde instinctief: in plaats van te roepen naar Settleddust, schoot hij vanaf zijn plek naar de jonge warrior toe, bewoog zijn schouder naar voren en liet zijn volle gewicht tegen de tabby knallen. De tak schoot met een akelig gekraak langs hun; Darkvoid voelde de uiteinden van de tak langs zijn schouders schrapen en even hapte hij naar adem, maar hij hield meteen op. Hij ging zich niet als een kitten aanstellen om een paar kleine schrammen. Hij keek kort over zijn schouder naar de gevallen tak, maar richtte zijn aandacht daarna al snel weer op de jonge tabby. Hopelijk had hij de jonge kat niet op zijn staart geduwd. Of het stompje dat zijn staart eens was. “Gaat het?” vroeg hij, proberend om zijn ademhaling onder controle te houden en enigszins neutraal te klinken. “In StarClan’s naam,” mopperde hij. “Zo hard waait het toch niet?” Hij schudde zijn kopje. “Misschien kunnen we maar beter terug naar het kamp gaan, voordat er nog meer ongelukken gebeuren. We rapporteren dit morgenvroeg aan Acorndust en Tallstar zodat ze er wat katten op uit kunnen sturen om het op te ruimen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Glow in the dark. Original
Renske
1377
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 22:17

Settleddust kneep kort zijn ogen samen toen hij naar de kater keek. Hij hoefde zijn medelijden niet. Maar het moment was van korte duur, want opeens hoorde hij gevaarlijk gekraak boven zijn kop. Zijn bek viel op toen in een soort stille ruis een grote tak uit de bomen naar beneden kwam vallen. Het was recht boven hem! Zijn groene ogen werden groot en hij wilde juist wegrennen, totdat hij opeens in een wirwar van poten en vacht tegen de grond werd geduwd, de tak dreunde slechts enkele muislengtes naast hem op de grond. De adrenaline scheurde door Settleddust zijn aderen en hij rolde op zijn buik. Zijn hart bonsde in zijn keel, toen vroeg Darkvoid of het goed ging. Hij knikte. ‘Dankzij jou. Ben jij oké?’ vroeg hij met een deels gejaagde stem. Waar kwam dat vandaan? Was dit één of ander ziek grapje van StarClan? Settleddust kwam overeind en schudde de modder van zijn pels, toen zijn ogen weer over de afgebroken tak gingen, waarna ze weer naar boven gingen. Kijken waar in hemelsnaam hij zomaar af was gebroken. Darkvoid miauwde dat het niet hard waaide. ‘Vreemd,’ mompelde Settleddust zachtjes. Daarna begon hij meteen al zakelijk te spreken, alsof hij deputy was geworden. Maar hij knikte toch instemmend, dat klonk als een goed idee. In deze duisternis konden ze toch weinig. ‘Misschien was het een zware vogel ofzo. Ik kan ook niets anders bedenken,’ sprak hij schouderophalend. Zijn blik ging nog één keer naar de gele ogen van de kater die door de duisternis schitterden. ‘Belangrijk is dat er geen doden zijn gevallen,’ sprak hij met een scheve grijns.
S e a t t l e d

But if the world was ending
You'd come over, right?
You'd come over and you'd stay the night
Would you love me for the hell of it?
All our fears would be irrelevant
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
Glow in the dark. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Glow in the dark.    Glow in the dark. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 13:44

“Alleen wat schrammetjes, niets dat ik niet zal overleven,” sprak Darkvoid op een nonchalante toon. Als hij ergens slecht in was, dan was het zijn gevoelens toegeven. Hij wilde altijd maar sterk zijn, altijd maar laten blijken dat niets hem kon kwetsen. Soms werkte die houding, maar soms werkte het hem ook ontzettend tegen. Iets toegeven was iets wat hij vrij moeilijk kon, zeker als het in zijn nadeel kon werken. “Dan is dat toch wel een vogel die ik graag zou willen vangen,” gromde hij. “De Clan kan het zeker gebruiken.” Maar in elk geval stemde Settleddust in om terug naar het kamp te gaan. Darkvoid voelde zich altijd veilig binnen zijn eigen territorium, maar het vallen van die tak had wat onheilspellends. Misschien mocht hij er niet te veel achter zoeken, maar de wind was helemaal niet zo sterk geweest en Settleddust’s redenatie was ook niet echt iets waar hij zich in kon vinden. “Ja, ja, je hebt gelijk,” murmelde hij terwijl hij nog één laatste keer naar boven keek. Hij was blij dat hij Settleddust op tijd opzij had kunnen duwen en er zelf maar met een paar schrammetjes vanaf was geraakt. Wie weet wat voor een schuldgevoel het hem had gegeven als hij aan zijn Clanmates moest melden hoe één van hun sterke warriors gedood was door een vallende tak? “Ik zou denken dat als StarClan ons iets belangrijks wilden vertellen, ze wel contact op hadden genomen met Acefray of Bloodpaw. Ik vermoed dat het gewoon pech geweest is dan.” En hij haalde zijn schouders op, alsof hij er ook niet meer aan toe kon voegen. “Ik heb je hopelijk niet te hard geraakt daarnet?” Hij hoefde niet nog eens naar Settleddust’s staart te informeren; de tom zou hopelijk zo ook wel weten waar het over ging. En deze keer misschien een stuk minder geïrriteerd reageren, nu hij wist dat Darkvoid echt het beste met hem voorhad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Glow in the dark.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: