Break of dawn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Break of dawn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Break of dawn InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimezo 27 okt 2019 - 18:06

Break of dawn Faint310

Met een geeuw rekte ze zich uit en werd de oriental poes wakker. De frisheid in de lucht en het zware ademhalen van de andere elders vertelde haar dat het nog vrij vroeg in de ochtend was. Faintlight hief zichzelf stilletjes overeind en likte de haartjes op haar borst plat. Met een nog verrassend sierlijke tred wist ze de andere elders te ontwijken en de uitgang te vinden, volledig vertrouwend op haar snorharen, oren en neus. Vaak waren andere katten zeer voorzichtig met haar, alsof ze broos als glas was. Dat was echter helemaal niet nodig, Faintlight wist niet beter! Haar wereld bestond nu eenmaal niet uit kleur, maar dat belemmerde haar amper. Het kamp kende ze helemaal uit haar hoofd, hier bewoog ze zich niet anders dan een goedziende kat. De jonge poes ging aan de rand van het kamp zitten, tevreden haar oortjes gespitst om het fluiten van de vogeltjes te horen. Ze hield van de ochtend.

&Rainpaw
Oh, to see without my eyes
Break of dawn Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
Break of dawn DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 15:50

Het kwam niet vaak voor dat Rainpaw wakker werd voordat de andere apprentices dat deden. Meestal moesten ze haar wakker porren en kwam ze dan pas in actie, maar iets aan de ochtend wekte haar en zorgde ervoor dat ze haar nest al eerder verliet dan gewoonlijk. Wat had ze er immers aan om te blijven liggen als ze zich niet nog een keer om kon draaien en weer terug in slaap kon kukelen? Er was niets beter dan de fijne warmte dat slaap je kon geven. Ze was blij dat ze apprentice was geworden en dat ze eindelijk eens fatsoenlijk op avontuur kon gaan als ze daar zin in had, maar ze kon niet ontkennen dat ze de periode dat ze tegen haar moeder aan kon kruipen en in slaap kon vallen miste. Haar broertje en haar zusje waren helaas wat minder avontuurlijk; zij klaagden veel te vaak dat ze te veel taken voor de elders moesten doen en dat het te koud was om het gebied te verkennen. Rainpaw hield van ze, maar op die momenten kon zij ze echt op een enkelreisje recht de rivier in sturen. En dus ontweek ze hun liggende gestaltes dan ook behendig zodat ze niet per ongeluk wakker zouden worden. Ze trok verrast met haar oortjes toen ze zag dat één van de elders – wellicht de jongste elder die er was in RiverClan op dit moment – ook al buiten was. Het was Faintlight. Rainpaw kende de elders natuurlijk goed omdat ze vaak taken voor hun moest doen en het dan ook zeker niet vervelend vond om een praatje met hun te maken. En dus trippelde ze op haar gemakje zijnde op Faintlight af. “Goedemorgen, Faintlight,” zei ze op een beleefde manier tegen de she-cat. “Is er al iets wat ik voor je kan doen op deze mooie ochtend? Misschien samen een prooi delen?” Ze glimlachte, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Break of dawn InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 17:50

Break of dawn Faint310

Een tijdje zat ze daar, haar oortjes als schoteltjes heen en weer aan het bewegend om alle geluiden op te vangen die mee kwamen met de vroege ochtend. De warriors en apprentices konden altijd alles buiten het kamp horen, alle vogeltjes die kwetterden en het gekabbel van water. Oh wat een luxe was dat zeg! Vaak werden al die mooie geluiden overstemd door het lawaai van het kamp. Katten die kletsten, iedereen die heen en weer liepen... En Faintlight kon het kamp vaak niet verlaten. Langzaam aan begon ze steeds iets verder weg het territorium te verkennen - ook al in haar eentje! - maar ze kon nooit te ver gaan zonder begeleiding. Ach, hier was het ook gezellig. De poes begon al te horen dat katten wakker werden, en herkende de pootstappen van Rainpaw al voordat ze sprak. "Goedemorgen Rainpaw!" snorde ze hartelijk als begroeting terug. “Is er al iets wat ik voor je kan doen op deze mooie ochtend? Misschien samen een prooi delen?” ze gniffelde zachtjes en gunde de ander een glimlach. "Nee hoor, ik ben super gelukkig. Maar als je nog niet ontbeten hebt, kunnen we wel een visje delen?" stelde ze voor. "Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag!"Oh, to see without my eyes
Break of dawn Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
Break of dawn DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 16:23

Rainpaw snorde vrolijk terug toen ze al even hartelijk werd begroet door Faintlight. Ze had echt enorm veel respect voor de elder. Het moest vast moeilijk zijn om vanaf je apprenticeleeftijd al gebonden te zijn aan de elder’s den, maar Fainlight nam het nieuws in zich op en verwerkte het alsof het niets was. Rainpaw kon zich niet voorstellen hoe het moest zijn om constant gebonden aan het kamp te zijn als er niemand was om met haar mee naar buiten te gaan. En toen kwam ze plotseling op een idee. Ze verwachtte niet dat ze vandaag mee moest met één van de groepjes om te gaan oefenen en dus had ze genoeg tijd om wat tijd door te brengen met Faintlight. En wat zou verfrissender zijn voor de blinde she-cat dan buiten het kamp te gaan? “Dat is zeker waar,” zei ze met een grijns toen Fainlight aangaf dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag was. En zoals afgesproken ging Rainpaw snel een visje halen voor hun beiden. Ze schoof de prooi netjes naar Fainlight toe zodat zij de eerste hap kon nemen en nam de tijd dat Faintlight nodig had om te eten om haar voorstel te doen. “Waarom gaan we na het eten niet samen er even op uit?” stelde ze voor. “Niet te ver als je je daar niet comfortabel bij voelt, maar gewoon even een wandeling maken? Ik durf te wedden dat ik je naar plekken kan brengen waar je nog niet bent geweest.” Ze vermeed om het woordje “zien” te gebruiken, al was het haar bijna wel ontglipt. Dat zou niet erg tactisch van haar zijn, immers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Break of dawn InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
103
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 23:47

Break of dawn Faint310

Hm-hm, zeer zeker was dat waar! Faintlight had zelf niet zo'n ontzettende eetlust, waarschijnlijk ook omdat ze niet zo heel erg veel beweging kreeg. Eens in de zoveel tijd maakte ze een drafje om het kamp heen, maar het was altijd een beetje lastig omdat er soms vreemde obstakels lagen. Desalniettemin, honger of niet, ze zorgde er altijd voor dat ze een beetje gezond en goed ontbeet. Dat was belangrijk! Rainpaw kwam even later terug met een visje. Ze hoorde hoe deze haar kant op geschoven werd en met haar snorharen kon ze redelijk snel vaststellen waar het lag. "Dankjewel,"[/b snorde ze en nam een hapje van de vis, terwijl de andere apprentice verder sprak.“Waarom gaan we na het eten niet samen er even op uit?” stelde ze voor. “Niet te ver als je je daar niet comfortabel bij voelt, maar gewoon even een wandeling maken? Ik durf te wedden dat ik je naar plekken kan brengen waar je nog niet bent geweest.” een warm, luid gesnor steeg op uit haar keel en ze drukte dankbaar haar kopje tegen die van de ander. [b]"Oh dat lijkt me super leuk! Ik vind het altijd zo mooi om alle geuren daar te ruiken," snorde ze vrolijk en duwde de vis een beetje haar kant op. Ze mocht nu best vaak al een klein stukje zelf het kamp uit, maar een wandeling vond ze altijd heerlijk. "En dan kan je me alles vertellen over je apprentice avonturen!" Oh, to see without my eyes
Break of dawn Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
Break of dawn DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: Break of dawn   Break of dawn Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 15:12

Rainpaw voelde een zacht gesnor opkomen in haar keel toen Faintlight haar dank uitte door kort haar kopje tegen die van Rainpaw te duwen. Ze was blij dat ze weer uitzicht had op het maken van een nieuwe vriendin. En als ze tijd over had, zou ze Faintlight zo vaak uit het kamp meenemen als ze kon. Misschien konden ze steeds een stukje verder gaan, steeds meer Faintlight’s grenzen testen. Maar natuurlijk wel binnen het gevoel van comfort voor de elder; Rainpaw wilde niet dat Faintlight zich onveilig zou voelen in haar buurt. “Dan doen we dat toch gewoon!” sprak Rainpaw vrolijk. Ze nam snel een hap van de vis en duwde hem weer terug in Fainlight’s richting. “Ik heb je zeker wel al het één en ander te vertellen,” sprak ze op samenzweerderige toon. “Over een brombeer van een mentor en het uitstapje dat ik heb gemaakt met Springpaw. Oh, en over een ShadowClanner die ik ontmoet heb omdat ze in de rivier viel bij onze border!” Ze probeerde haar stem zachtjes te houden zodat niet iedereen haar zou horen. Ze dacht eerlijk gezegd wel dat Faintlight het niet erg zou vinden dat ze contact had met anderen buiten haar Clan. Ze dacht eerlijk gezegd ook dat niemand zo’n stijfkop kon zijn als Seahawk dat kon. Dat kon gewoon echt niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Break of dawn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: