Hello there, young one. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello there, young one.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimema 28 okt 2019 - 21:20

Het begon weer tegen de avond te vallen. Soms hield Darkvoid amper bij hoe snel de tijd kon gaan. Het leek voor hem niet lang geleden sinds dat hij warrior was geworden, ook al was dat bijna vier seizoenen geleden gebeurd. Hij herinnerde zich nog goed hoe hij als apprentice zijnde zijn weg had moeten zoeken in de sneeuw. Niet alleen had het hem veel moeite gekost om niet afgedwaald te raken, maar ook was het hem amper gelukt om een prooi te vangen. Gelukkig waren die tijden nu achter de rug en had hij veel meer ervaring voor de volgende winterse periode, al had hij deze natuurlijk als warrior zijnde ook al wel meegemaakt. Ongeveer dan. De tom richtte zijn blik tevreden op de drie muizen die hij had weten te vangen. Hij had er wel bijna een hele middag over gedaan om ze te vinden, maar dat viel eigenlijk nog wel mee. Nu was nog de vrij gemakkelijke periode om prooi te vangen; dat zou niet meer lang duren. Darkvoid vroeg zich af of hij een apprentice toegewezen zou krijgen als het volop zou sneeuwen. Dat zou meteen een helse uitdaging voor hem worden, maar hij dacht niet dat het hem liet tegenhouden om te proberen de apprentice goed op te leiden. De tom schudde de gedachten van zich af toen hij het kamp bereikte. Hij liet zijn prooi op de prooistapel vallen en richtte zijn blik toen kort op de nursery. Hij bedacht zich dat de queens misschien nog niet gegeten hadden en pakte snel zijn vangst weer op, waarna hij naar de nursery liep. Meteen drongen de geuren van melk en kittens zich in zijn neusgaten. Hij liet zijn blik even rond glijden en legde de prooi vervolgens neer voor twee slaperige queens, die hem met een knikje bedankten. Hij wilde net weer naar buiten gaan toen zijn aandacht viel op een pluizenballetje die opeens voor zijn poten lag. “Hallo daar,” zei hij op een plagerige toon tegen de kitten, waarna hij de kitten – die hij herkende als Twistedkit – een zachte por gaf. Eens zien of hij al net zo onverschrokken kon zijn als zijn broertje of dat zijn karakter toch iets anders was.


+ Eerste post voor Twistedkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 22:47


  De hele vroege avond had Twistedkit geslapen. Nu was hij wakker en klaar om te ontdekken! Snel klauterde hij zijn nest uit - hij werd er steeds beter in - en rende zo goed als hij kon verder de Nursery in, wat er natuurlijk heel komisch uit zag omdat hij nog maar een kitten was van twee manen. Maar wel bijna drie! Moest gezegd worden natuurlijk.
  Plots vingen zijn groen en gele oogjes iets interessants op. Hey! Een mosbal! Hij had van Roughkit geleerd hoe hij moest jagen dus hij kon deze uitdaging natuurlijk niet afslaan. Maar vanaf deze afstand kon hij er niet opspringen, dus hij rende nog een eindje door om dichter bij te komen.
  Tot hij opeens over zijn eigen pootje struikelde en pardoes op zijn snufferd viel! 'Oww...' bracht de kitten zachtjes uit. Hij zuchtte en besloot meteen maar even lekker te gaan liggen. Dat rennen was toch best wel vermoeiend...
  'Hallo daar,' zei iemand opeens op een plagerige toon.
  Twistedkit spitste zijn oortjes en piepte even kort toen hij gepord werd. Hij sprong half op, klaar om zijn belager aan te vallen.. Grapje, klaar om weg te rennen. Toch deed hij dat niet en keek de grote zwarte kat alleen maar met grote oogjes aan.
  'H-hoi?'


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 17:03

Het werd hem algauw duidelijk dat hij met twee verschillende karakters te maken had. Ook misschien omdat Segdekit waarschijnlijk alweer bezig was geweest aan een nieuwe ontsnappingsplan. Het zou Darkvoid niets verbazen als hij de kitten hier zou zien zitten met gesloten ogen, zich concentrerend op zijn omgeving. Hij had het lesje dat Darkvoid hem had gegeven goed in zich opgenomen en het zou de tuxedo niets verbazen als hij het in praktijk zou brengen. Hij had de kitten echter op de hoogte gebracht wat er kon gebeuren als hij betrapt zou worden en dus was het niet echt zijn schuld als Segdekit ervoor gestraft zou worden, ook al had hij de kitten het lesje geleerd. Hij had al verteld dat hij het niet had gezegd zodat Segdekit aan het kamp kon ontsnappen, maar eerder ter voorbereiding op wat hij later zou leren. Misschien ook geen slecht idee om het de andere kittens ook te leren in geval van dat iemand het kamp eens binnen zou dringen en hun zou besluipen. Segdekit leek volledig uit de lucht gevallen te komen toen Darkvoid hem vertelde dat hij zijn lichaam kon gebruiken om alarmsignalen te herkennen; het zou hem niets verbazen als de andere kittens dat nog niet doorhadden. Maar goed, Twistedkit dus. “Je hoeft niet bang voor mij te zijn, hoor,” grinnikte hij geruststellend. “Ik ben het maar. Mijn naam is Darkvoid en ik ben een heel aardige warrior.” Of zo aardig als hij wilde zijn toch tenminste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 18:40


  Een beetje bang was hij wel geweest, maar toen de voornamelijk zwarte kater hem verder geen pijn deed - wat hij ook niet had gedaan hoor, geen zorgen -, ontspande de kitten wat meer.
  'Je hoeft niet bang voor mij te zijn hoor,' grinnikte de kater geruststellend. Door die woorden zuchtte de kitten opgelucht en knikte. 'Ik ben het maar. Mijn naam is Darkvoid en ik ben een heel aardige warrior.'
  Twistedkit wiebelde even verbaasd met zijn oortjes en kantelde zijn kopje wat. Hij was en klonk en deed wel heel aardig, maar zijn naam klonk niet zo aardig. 'Uw naam klinkt niet zo aardig,' miauwde hij met een verbaasd maar nog steeds ook een beetje een zenuwachtig stemmetje. 'M-maar ik vind u wel heel erg aardig hoor!' Hij zou toch niet boos worden?


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 15:28

Darkvoid trok even verbaasd met zijn oortje toen hij de woorden van de kitten hoorde, maar even later schade zijn harde lach door de nursery heen. “Nee, eigenlijk niet, hè?” Hij grinnikte. “Helaas kon ik die naam niet zelf uitkiezen toen ik geboren werd. Bovendien is zo’n onaardig klinkende naam best handig als ik een buitenstaander ontmoet.” Hij gaf de kitten een knipoog. “Maar de naam is voornamelijk uitgekozen omdat het past bij de naam van onze Clan.” Dacht hij toch tenminste. Eigenlijk was het best wel een interessante vraag om aan zijn ouders te stellen: waarom hebben jullie gekozen voor deze naam? Zijn suffix was natuurlijk uitgekozen door zijn leader, maar Darkvoid had daar nooit problemen mee gehad. Het matchte niet volledig met zijn karakter, maar de naam had wel iets ShadowClanachtig wat hij zeker kon appreciëren. En dus had hij er nooit vragen over gesteld. “Relax, kleintje,” bromde hij en hij kwam naar voren waarna hij het oortje van de kitten kort aanraakte met zijn neusje. “Er is geen reden om zo zenuwachtig te zijn. Ik ga niet boos op je worden omdat je zegt wat je denkt. Dat is juist een eigenschap dat ik enorm bewonder.” En dat meende hij. Hij hield er niet van als anderen rond de pot draaiden; hij had liever dat ze het tegen hem zeiden hoe dat ze het vonden. Dat de kitten zijn gedachten uit durfde te spreken, duidde erop dat hij moed bezat. Een echte ShadowClaneigenschap. “Zo lang je beleefd blijft als je zegt wat je denkt, zal niemand boos op je worden.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 20:28


  Hij zag de kater even verbaasd kijken en even was hij bang dat hij toch te ver was gegaan. Maar niet veel later lachte de kater luid, waar Twistedkit eerst even van schrok, maar daarna lachte hij, nog steeds een beetje zenuwachtig, met hem mee.
  'Nee, eigenlijk niet, hè?' Grinnikte hij. 'Helaas kon ik die naam niet zelf uitkiezen toen ik geboren werd. Bovendien is zo'n onaardig klinkende naam best handig als ik een buitenstaander ontmoet.' Hij gaf hem een knipoog, waardoor Twistedkit breed glimlachte en knikte. 'Maar de naam is voornamelijk uitgekozen omdat het past bij de naam van onze Clan.'
  Daar moest Twisted even over nadenken. Onze Clan? ShadowClan? ShadowClan... Darkvoid... Hm, ja, dat paste wel bij elkaar, vond hij. Dus hij knikte begrijpend. Twisted vroeg zich af of zijn naam ook te maken had met de Clan, want hij kon zich niet goed bedenken of het nou bij zijn vacht hoorde of niet.
  'Relax, kleintje,' bromde Darkvoid waarna hij naar voren kwam en zijn oortje even aanraakte met zijn neus. 'Er is geen reden om zo zenuwachtig te zijn. Ik ga niet boos op je worden omdat je zegt wat je denkt. Dat is juist een eigenschap dat ik enorm bewonder.'
  Daar keek de kitten van op. Een eigenschap die hij bewonderde? Dat was goed, toch? Hij glimlachte, blij dat zijn eigenschap bewonderd werd.
  'Zo lang je beleefd blijft als je zegt wat je denkt, zal niemand boos op je worden.'
  Twistedkit knikte. 'Ik bjen beleef,' piepte hij trots. Nu was hij al beleefd én eerlijk! Dat waren al twee volle eigenschappen, en Darkvoid bewonderde ze allebei! Of in ieder geval het eerlijk zijn. Hij keek de kater trots aan. 'Heb ik geljeerd!'


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimevr 15 nov 2019 - 22:40

Darkvoid vroeg zich eerlijk gezegd af of hij ooit een goede vader zou worden. Hij kon wel met kleintjes overweg en tot nu toe waren de kittens die hij had gesproken van hem onder de indruk geweest, maar het zou natuurlijk iets anders zijn als het echt zijn kittens waren en hij er meerdere dagen mee moest spenderen. Zou hij dan nog zo geduldig zijn, zo positief? Hij dacht kort na. Ja, hij dacht van wel. Hij dacht dat hij wel een goede vader zou zijn. En ergens verlangde hij er ook wel naar om een zoon of een dochter te hebben waarmee hij door het woud kon trekken, hun lerend over hun geschiedenis en hun leidend over de gebieden die van hun waren. Maar dat was nog voor ver weg; eerst zou hij zich maar richten op zijn huidige taken, het opleiden van een apprentice en de rest zou hopelijk later wel volgen. Darkvoid gaf een knikje toen de kitten aangaf dat hij altijd beleefd was. Hij verwachtte dan ook niets minder van Acorndust dan dat hij de opvoeding van zijn kittens nauwkeurig opvolgde. Als ze een streek uit zouden halen, zou dat immers ook niet veel goed doen aan het beeld dat hij had. “Zie eens aan, al twee goede eigenschappen,” snorde hij. Hij nam de kitten kort in zich op. “Je zal een goede warrior zijn. ShadowClan zou niet weten wat ze zonder je moest doen.” Hij glimlachte. “Maar hoe gaat het voor de rest met je, Twistedkit? Heb je al wat vriendjes kunnen maken in de nursery?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Hello there, young one. Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimevr 15 nov 2019 - 23:06

Ze had lekker liggen slapen, maar door de stemmen die op klonken eerst vanuit de verte kwamen steeds dichterbij na maten ze wakkerder werd. Moonkit strekte haar kleine lijfje en schudden de slaap uit haar oogjes. Daarna draaide ze zich om en zag een enorme donkere gedaante bij hun nest staan. Was het pappa? Nee die rook ander en was nog groter dan deze kat. Toch kwam Moonkit overeind en meet hem nieuwsgierig aan met haar stralende oogjes. Twistedkit was ook wakker en ze duwde haar voorpootjes zachtjes tegen zijn achterwerk aan. 'Je bent toch niet al een mentor aan het uit zoeken he?' mauwde ze en mepte daarna naar zijn staartje voor het gevlekte kitten op sprong en naast haar broertje ging zitten. 'Wie bent u eigenlijk?' vroeg ze half dapper half brutaal, maar haar nieuwsgierige blik was niet te missen. Eindelijk gebeurde er eens wat in de kraamkamer!


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 22:06


  'Zie eens aan, al twee goede eigenschappen,' snorde de grote kater. 'Je zal een goede warrior zijn. ShadowClan zou niet weten wat ze zonder je moest doen,' glimlachte hij.
  Twistedkit kreeg een brede glimlach op zijn snoet, van blijheid en trots. Hopelijk dacht zijn vader dat ook! Hij wilde hem, en heel de Clan, graag trots maken. Laten zien dat hij het allemaal wel kon.
  'Maar hoe gaat het voor de rest met je, Twistedkit? Heb je al wat vriendjes kunnen maken in de nursery?' vroeg Darkvoid toen.
  Twistedkit knikte van ja. 'Ik denk het wel!' piepte hij. 'Roughkit en Loudkit zijn heel aardig! Roughkit heeft me al leren jagen!' miauwde hij enthousiast, waarna hij in een helemaal niet perfecte jachthouding zakte. Maar dat wist hij natuurlijk niet, want hij dacht dat hij het al heel goed kon.
  Helaas voor hem heeft hij niet zijn, helemaal niet, perfecte sluipen kunnen laten zien, want plots werd er tegen zijn achterste geduwd! Twisted viel voorover op zijn snufferd, maar krabbelde snel weer overeind om te zien wie hem had geduwd. Hij was ergens wel opgelucht dat het zijn zusje Moonkit was geweest, dus hij glimlachte naar haar.
  'Je bent toch niet al een mentor aan het uit zoeken he?' vroeg ze en ze sloeg nog even naar zijn staart.
  De bruine kitten giechelde en schudde zijn kopje. 'Nee hoor!' stelde hij haar gerust, waarna Moonkit aan Darkvoid vroeg wie hij eigenlijk was. 'Dat is Darkvoid!' antwoordde Twisted namens de Warrior.


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 13:16

Twistedkit legde uit dat hij Roughkit en Loudkit al ontmoet had en Darkvoid knikte met een glimlach om zijn snoet. “Echt waar? Wat goed van je!” Hij grinnikte vervolgens in zichzelf toen hij zag wat voor jachthouding Twistedkit liet zien en wilde hem bijna corrigeren, maar plotseling werd de kitten geduwd en viel hij op zijn snoetje. Darkvoid zag dat het Moonkit was, één van de andere kittens in Acorndust’s laatste nestje. Het verbaasde Darkvoid hoe erg zijn kittens wel niet op hun vader leken. Zouden zijn kittens ook zo op hem lijken? Opnieuw kwam dat verlangen om zelf kittens te hebben weer in hem opzetten en vergat hij bijna te antwoorden op Moonkit’s vraag. Gelukkig deed Twistedkit dat al voor hem; Darkvoid gaf een knikje toen de kitten zijn naam goed uitsprak en keek met een warme blik naar Moonkit. “Maak je geen zorgen, Moonkit,” zei hij glimlachend. “Tallstar zal voor jullie beiden een uitstekende mentor kiezen zodra de tijd rijp is.” Zijn voorkeur ging stiekem uit naar Sedgekit, maar de kans was vrij klein dat Tallstar hem een tweede apprentice zou geven als hij al een eerste zou krijgen de volgende ceremonie. En dan was het nog maar de vraag of hij er al eentje ging krijgen. Maar goed, dat zou hij dan wel zien. “Maar ik zag dat Twistedkit je helemaal niet in de gaten had. Je kunt al goed sluipen voor een kitten! Dat ga je zeker goed kunnen gebruiken als je apprentice wordt.” Hij richtte zijn blik vervolgens op Twistedkit. “En jouw jachthouding was ook zeker niet slecht. Jullie vader zal trots op jullie zijn wanneer de tijd daar is om apprentice te worden.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Hello there, young one. Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 20:18

Haar broertje viel op zijn snufferd en heel even had ze spijt van wat ze gedaan had, maar bij zijn reactie kon ook Moonkit het niet helpen dan dat ze moest glimlachen al werd de grote zwart/witte kater aan haar voor gesteld toch bleef ze nieuwsgierig naar haar broertje kijken. Twistedkit had zijn kop geschud bij haar vraag en haar oogjes die al begonnen te verkleuren bevestigde zich op de grote kat die dus Darkvoid heten. Tallstar? Daar had ze vaker over gehoord. Maar soms vergat ze wie dat ook al weer was. Maar ze besloot dat het niet uitmaakte wie die kat was tot het haar weer te binnen schoot. Die grote vriendelijke kater met zijn lange staart! 'Dan hoop dat we snel leerlingen mogen worden!' miauwde ze met een hoog stemmetje en ging in een zo trots mogelijke houding staan voor zo ver een kitten van haar leeftijd dat kon. Haar borstje zwol nog meer toen ze geprezen werd om haar sluiptechniek die ze nu al goed onder de knie had en ze duwde trots haar neus tegen haar broertjes wang aan voor ze zich weer terug trok. Moonkit keek weer naar de grote kater en glimlachte zacht. 'Hoe is het leven buiten het kamp?' vroeg ze nieuwsgierig en ze kroop nog wat dichter naar Darkvoid toe.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimema 2 dec 2019 - 17:15


  Darkvoid vertelde dat Tallstar hun een goede mentor zou geven, zodra de tijd rijp was. Twistedkit glimlachte, al helemaal klaar om Apprentice te worden. Hij hoopte dat zijn vader hem zou trainen! Moonkit riep dat ze hoopte dat ze snel leerlingen zouden worden, en Twistedkit knikte enthousiast. Daar was hij het volkomen mee eens!
  'Maar ik zag dat Twistedkit je helemaal niet in de gaten had. Je kunt al goed sluipen voor een kitten! Dat ga je zeker goed kunnen gebruiken als je apprentice wordt,' zei Darkvoid toen tegen Moonkit, waarna hij zijn blik vervolgens op Twistedkit richtte. 'En jouw jachthouding was ook zeker niet slecht. Jullie vader zal trots op jullie zijn wanneer de tijd daar is om apprentice te worden.'
  De bruine kitten glimlachte breed, zijn borstje gloeiend van trots. Ook zijn zusje was zo te zien erg trots. 'Dankjewel, Darkvoid!' piepte hij blij. Zijn zusje duwde even haar neusje tegen zijn wang en hij beantwoordde dat door haar even snel een kopje te geven.
  'Hoe is het leven buiten het kamp?' vroeg Moon toen aan de Warrior. Oh, daar was Twisted ook wel benieuwd naar! Nieuwsgierig keek hij naar de zwarte kater.


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 23:34

Darkvoid voelde zijn hart warm worden toen hij zag dat zowel Moonkit als Twistedkit helemaal blij leken te worden en hun kopje hoog in de lucht staken van trots nadat hij hun een compliment had gegeven. Hij wist nog hoe blij hij was als kitten zijnde, maar ook als apprentice toen zijn iemand hem een compliment gaf. Niks booste het zelfvertrouwen van een kitten meer dan een gemeend complimentje. Het was belangrijk dat ze zelfvertrouwen zouden ontwikkelen voordat ze apprentice werden, dat ze het idee hadden dat er katten waren die in hun geloofden. Het was duidelijk dat ze enthousiast waren over het leven buiten de Clan en de vraag van Moonkit bevestigde dat des te meer. “Heel anders dan binnen het kamp,” begon hij. “Er zijn natuurlijk taken die je moet vervullen als je een bepaalde rang hebt gehaald en je moet vaak op je hoede zijn voor tekenen van onrust. Je bent in functie van je Clan en je moet zorgen dat je aan het einde van de dag iets geleerd hebt, of dat nu over een prooi, over grenzen of over een vechttechniek gaat.” Hij glimlachte. “Het zonnige eraan is dat je samen kunt werken, maar dat je je na verloop van tijd ook kunt afzonderen om het eens alleen te proberen. Er zijn altijd wel nieuwe plekjes om te ontdekken of nieuwe geuren om te ruiken die je eerder nog niet had ontdekt en je Clantaken zijn zo uiteenlopend dat je je alvast niet zal vervelen.” Hij gaf de kittens een knipoogje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Hello there, young one. Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 22:54

Moon luisterde aandachtig naar wat Darkvoid zei, maar ze kon niet meer wachten tot ze 6 manen oud was! dat ging nog veel te lang duren. Dat zou nog 2 hele manen duren! ]'Maar ik wil nu al leerling zijn?! Kun jij ons niet leren wat we gaan leren als we leerlingen zijn?' riep Moonkit en ze sprong op en ging tegen Darkvoid aan staan met haar voorpootjes. Ze trok een pruillipje en keek de zwart/witte kater smekend aan. Ze wilde weg uit de kraamkamer en naar buiten. Ze wilde de boel buiten het kamp verkennen en op ontdekking uit gaan samen met haar broers en zusje en met een warrior of zonder dat maakte haar voor nu weinig uit. Ze wilde naar buiten! Buiten deze kamp wanden. Haar staartje trilde van ingehouden spanning en haar nieuwsgierigheid.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 17:46


'Heel anders dan binnen het kamp,' begon Darkvoid. 'Er zijn natuurlijk taken die je moet vervullen als je een bepaalde rang hebt gehaald en je moet vaak op je hoede zijn voor tekenen van onrust. Je bent in functie van je Clan en je moet zorgen dat je aan het einde van de dag iets geleerd hebt, of dat nu over een prooi, over grenzen of over een vechttechniek gaat.'
Twistedkit leunde wat naar voren, nieuwsgierig over wat er nog meer bij hoorde. Hij hoorde graag wat je als Warrior moest doen en ook al was het soms gevaarlijk of iets dergelijks, het leek hem alsnog super cool!
'Het zonnige eraan is dat je samen kunt werken, maar dat je je na verloop van tijd ook kunt afzonderen om het eens alleen te proberen. Er zijn altijd wel nieuwe plekjes om te ontdekken of nieuwe geuren om te ruiken die je eerder nog niet had ontdekt en je Clantaken zijn zo uiteenlopend dat je je alvast niet zal vervelen,' vertelde de Warrior en hij gaf de kittens een knipoogje.
Twistedkit was zojuist nóg enthousiaster geworden om Warrior te worden. Hij kon bijna niet wachten! Zijn zus Moonkit kon blijkbaar al helemaal niet wachten, want die zei dat ze nu al leerling wilde worden, gevolgd door een vraag wat ze dan zouden leren. Ze ging zelfs tegen Darkvoid aan staan met haar voorpootjes.
Snel sprong Twistedkit overeind. 'Ja! Je leert toch heel veel jagen en vechten enzo?' vroeg hij enthousiast aan de zwart-witte Warrior. 'Ik heb al heel veel geoefend!' Hij had hem zelfs net nog iets willen laten zien, totdat Moonkit hem omver geduwd had.


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimeza 7 dec 2019 - 20:01

Zijn woorden leken de kittens wel te behagen; Moonkit ging met haar pootjes tegen hem staan terwijl ze hem smeekte voor een training en Twistedkit gaf op een enthousiaste manier aan dat hij al geoefend had. Op wat precies? Daar zou hij dadelijk wel achter komen. Hij kreeg een warm gevoel in zijn binnenste toen hij naar de smekende blik van Moonkit keek. Hij vond het lastig om haar af te wijzen, maar hij wist dat Tallstar en Acorndust het hem niet bepaald in dank af zouden nemen als hij hun al dingen ging leren die apprentices wisten. Natuurlijk leerden apprentices de kittens soms ook wel wat aan, maar dat was anders. Hij mocht de kittens geen streepje voor geven, hoe graag hij dat ook wilde. Ze zouden net als alle andere kittens gewoon tot hun zesde maan moeten wachten om het te kunnen leren. “Nog niet, Moonkit,” zei hij met een warme blik op haar en hoopte het leed een beetje te kunnen verzachten door haar een lik over haar oor te geven. “Maar ik weet zeker dat als de tijd daar is Tallstar en je vader je een goede mentor zullen geven.” Hij knipoogde naar haar en richtte zijn blik vervolgens op Twistedkit. “Waar heb je dan op geoefend als ik vragen mag, Twistedkit?” Hij glimlachte warm naar de kitten. “Nu maak je me wel nieuwsgierig, hoor!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Hello there, young one. Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 21:08

Ondanks zijn vriendelijkheid en zijn warme blik werd Moonkit toch weer teleurgesteld. Half teleurgesteld en half verdrietig liet ze zich weer van Darkvoid af zakken tot ze weer zat en haar blik op haar pootjes gericht hield. Ja Tallstar en hun vader zou goede mentoren voor hen vinden dat zou zeker wel, maar dat duurde naar haar veel te lang. Al snel werd de aandacht van de grote kater verlegd en meende Moonkit dat ze beter kon gaan kijken of er buiten nog wat leuks te vinden was. Misschien kon ze een paar gevallen blaadjes vinden die ze op een hoop zou kunnen slepen? dan had ze tenminste nog wat te doen binnen het kamp al zou het oersaai zijn...

(Ze is nog niet weg)


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
Hello there, young one. ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimezo 15 dec 2019 - 22:39


Twistedkit had eigenlijk wel verwacht van de Warrior dat hij hen wat dingen wilde leren. Kittens en Apprentices leerde elkaar anders ook dingen aan, maar blijkbaar vond Darkvoid het niet zo'n goed idee. 'Nog niet, Moonkit,' vertelde hij haar met een warme blik. 'Maar ik weet zeker dat als de tijd daar is Tallstar en je vader je een goede mentor zullen geven.' Twistedkit dacht dat ook, daar was hij wel zeker van. Maar Moonkit was alleen teleurgesteld geworden door zijn woorden.
'Waar heb je dan op geoefend als ik vragen mag, Twistedkit?' vroeg Darkvoid toen aan hem. 'Nu maak je me wel nieuwsgierig, hoor!'
Twistedkit knipperde even naar hem maar richtte zijn blik toen op zijn vertrekkende zusje. Waarom ging ze nou weg? Was ze zo verdrietig omdat ze geen dingen kon leren? Twistedkit vond het iets makkelijker om mee om te gaan, hij had immers al wat geoefend. Misschien had hij die dingen niet geleerd van een Warrior, maar zeker wel van een Apprentice en die wist natuurlijk ook veel dingen!
'Moonkit, wacht!' riep hij naar zijn zusje. 'Je mag met mij mee doen, ik kan het je leren!' Hij hoopte dat Moon daar weer wat blijer van werd. Hij wist niet of hij het allemaal nog zo goed wist, maar hij ging zijn best doen!


Hello there, young one. Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkvoid
Member
Hello there, young one. DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 22:07

Moonkit leek niet zo blij te zijn met zijn antwoord en Darkvoid voelde een steen in zijn maag toen de kitten zich van hem af liet zakken. Ze draaide zich vervolgens om en wilde van hem weglopen, maar Twistedkit riep iets uit over dat ze mee kon doen en Darkvoid gaf een knikje. Oh, waarom was hij toch ook zo stijf? Het was niet dat hij ze een behoorlijk voordeel zou geven als hij al iéts zou laten zien. Bovendien wilde hij Moonkit ook weer niet wegjagen met zijn té strikte antwoorden. Als het zijn kittens waren geweest, dan had hij ze toch ook al wel het één en ander laten zien? “Moonkit, kom terug,” sprak hij met een warme stem. “Als Twistedkit iets laat zien en het is niet helemaal juist, dan zal ik jullie wel laten zien hoe het wél moet. Maar hé, dat blijft tussen ons drieën, hè?” Hij knipoogde op een plagerige toon naar de twee, hopend dat hij Moonkit een beetje had kunnen overtuigen om te blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
Hello there, young one. Mini-avatar-moonkit
203
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitimedi 31 dec 2019 - 21:14

Ze was zo in gedachten verzonken dat het schildpad poesje haast niet haar broertje had horen roepen. Toch trok zijn stem haar terug uit haar gedachten en keek ze half over haar schoudertje. Half boos op zichzelf half gefrustreerd over het feit dat ze zo snel op gegeven had keerde ze zich half om, maar haar oogjes stonden altijd nog teleurgesteld. Nee wat kon ze nu van haar broertje leren als hij het zelf al misschien fout zou doen? Onzeker wipte haar oortjes heen en weer, maar nog net voor ze zich opnieuw zou kunnen omdraaien en toch maar weg te lopen klonk de stem van Darkvoid die haar toch nog hoop schonk. Zowel haar houding als haar oogjes begonnen te stralen. Mooi zou het toch nog interessant gaan worden? Moonkit kwam al snel weer aan trippelen en hoopte dat ze het goed genoeg zou kunnen om haar broers aangeleerde technieken te kopiëren om later te worden gecorrigeerd door een krijger.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, young one.    Hello there, young one. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello there, young one.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: