Yuck! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Yuck!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Talonpaw
Member
Yuck! DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Yuck!   Yuck! Icon_minitimema 28 okt 2019 - 22:20

Het was er eigenlijk nooit van gekomen, ook al had het idee al sinds dat zijn mentor hem het gebied had laten zien door zijn kopje gespeeld. Er waren echter andere dingen belangrijker geweest: het doorzoeken van de tunnels, de ontwikkeling van zijn zintuigen en het gebruiken ervan, het vangen van prooi en de aanvalstechnieken, het patrouilleren dat hij sinds kort ook steeds vaker mocht doen. En dan al die andere dingen die erbij kwamen kijken als je nog maar twee maanden verwijderd was van je final assesment. Zijn mentor had een bepaalde tijdslimiet opgelegd waarin Talonpaw alles geleerd moest hebben en het leek erop dat zijn mentor vond dat ze die ruim zouden halen. En dus was er nu ruimte voor andere dingen. Het beloofde opnieuw een winderige, stevige dag te worden en dus had Talonpaw’s mentor de apprentice een dag vrijaf gegeven in de veronderstelling dat de apprentice wel wat zou gaan bijslapen of één van de rustigere taken op zich zou nemen. Maar Talonpaw was helemaal niet van plan om zich terug te trekken in zijn nest, noch om saaie klusjes te doen zoals teken verwijderen bij de elders of water te gaan halen voor de queens. Nee, nu had hij een andere missie die zijn aandacht opeiste. En dat bracht hem naar het hier en nu. De geur die afkomstig was van het vreemde gelige spul was niet per se onaangenaam, maar Talonpaw rook toch liever muis of konijn. Hij hield het langwerpige ding met verschillende van die gele bolletjes tegen de grond en keek er met een verbaasd gezicht naar. Wat zou hij nu moeten doen? Hij boog zich voorover, zette zijn tanden in het vreemde voorwerp en trok vervolgens hard. Meteen schoten een paar bolletjes los en Talonpaw nam de tijd om ze door zijn bek te laten gaan alvorens erop te kauwen. De smaak die volgde was op zijn zachtst gezegd ranzig te noemen en met een vies gezicht spuugde Talonpaw de rest van de bolletjes uit. Had hij hiér al maanden naar uitgekeken? Wat een teleurstelling!


+ Eerste post voor Mottleshroud
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuck! NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Yuck!   Yuck! Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 19:56

(( It is never too late to be what you might have been.  ))
Mottleshroud trippelde langs de mais velden, een kleine spitsmuis die tussen het sappige mais had gescharreld opzoek naar zijn vooraard voor de kou. Het mollige wezen kwam er waarschijnlijk vaker gezien zijn dikte in vergelijking met de andere muizen die door de windclan werden gevangen. Trots draafde hij door, de prooi was genoeg om een moeder te voeden, en haar kinderen de restjes te laten eten. Misschien net niet, het was gewoon een goed stuk prooi. De kater trok met zijn snorharen toen de geur van een andere aanwezige kat tot zijn neus drong. Gelukkig Windclan rook hij, met zijn muis nog in zijn bek gluurde hij door de stengellige bossen mais door. Hij zag Talonpaw, hij beet net in een van de gele korven en trok er een paar zaden uit. Voorzichtig at de apprentice een van de bolletjes op, vrijwel meteen tufte hij hem uit met een vies gezicht. Mottleshroud liet een geamuseerde snor horen, vroeger had hij immers ook van de mais gegeten en het was echt ranzig. Hij wurgde zich tussen de stengels door. "Hallo Talonpaw" snorde hij vrolijk met de muis nog in zijn bek.


Yuck! Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Talonpaw
Member
Yuck! DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Yuck!   Yuck! Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 16:05

Talonpaw voelde de huid onder zijn pels warm worden toen hij achter zich plotseling een stem hoorde. De jonge apprentice draaide zich om en kreunde inwendig toen hij aan de houding van de warrior, die hij herkende als Mottleshroud, zag dat deze alles gezien had van wat er zojuist was gebeurd. Nu was het natuurlijk een stuk minder gênant dan als hij was uitgegleden en een flink stuk was doorgeschoven waardoor hij prooi was misgelopen – wat een andere apprentice al wel eens overkomen was in zijn bijzijn – maar hij had dit momentje van teleurstelling toch wel liever voor zichzelf gehad. Er was nu echter niks meer aan te doen en het was niet alsof de warrior hem keihard aan het uitlachen was, dus Talonpaw accepteerde de situatie maar voor wat ze was en gaf de warrior glimlachend aan knikje. Hij vond het tijd worden dat hij eens wat vrienden zou maken in zijn Clan en dat ging hem niet lukken als hij zich constant op andere dingen concentreerde. Natuurlijk kon hij het wel goed vinden met sommige apprentices, maar het was nu niet echt dat hij er echt vrienden had zitten waar hij veel mee sprak. “Ik had eigenlijk gehoopt dat je dat niet gezien had,” zei hij met een grijns tegen Mottleshroud. Hij stampte het afgedankte ding weg zonder aan de warrior voor te stellen of hij ook een hap wilde hebben. Hij nam aan dat Mottleshroud het al geprobeerd had; zou dat niet het eerste ding zijn geweest wat apprentices en warriors hadden gedaan zodra deze plek ontdekt werd? Natuurlijk had WindClan nu wel een smerige, geheime voorraad aan voedsel als ze geen prooi meer konden vinden. Of de Clan er blij van werd, was natuurlijk de andere vraag. “Die muis die je hebt gevangen ziet er echt goed uit voor de tijd van het jaar,” zei hij terwijl hij goedkeurend keek naar de dikke muis in Mottleshroud’s bek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuck! NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Yuck!   Yuck! Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 21:56

(( It is never too late to be what you might have been.  ))
“Ik had eigenlijk gehoopt dat je dat niet gezien had,” miauwde de apprentice met een grijns, Mottleshroud glimlachte terug, "Maak je geen zorgen, ik houd mijn mond." miauwde hij, en hij trok met zijn snorharen. "Ik heb het vroeger ook gedaan hoor," vervolgde hij op fluistertoon met een vlugge knipoog. Vele hadden het gedaan, de prooi stond er immers niet altijd goed voor in leaf-bare en die vreemde korrels konden nog zomaar hun redding worden als de prooi verdwenen raakte. Ze wouden geen vegatariers worden, maar toch... als het moest. “Die muis die je hebt gevangen ziet er echt goed uit voor de tijd van het jaar,” miauwde Talonpaw en die liet zijn blik over het sappige wezen glijden. Mottlehroud knikte, Inderdaad. Lekker mollig en een makkelijke prooi. "Zitten hier vaak, de dikke," miauwde hij met een grijns, "we kunnen er wat meer zoeken als je wilt." vervolgde hij. Zijn vacht warmde op bij het idee een hele partij van die volle muizen meetenemen. Een paar voor de nursery, misschien een paar voor de elders. En hij zelf misschien... Hij kon niet wachten zijn tanden eindelijk in een goed stuk prooi te zetten. Niet in die oude vermagerde konijnen. Ookal was daar verder niks mis mee.


Yuck! Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Talonpaw
Member
Yuck! DPKsfdL
Fré
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Talonpaw
BerichtOnderwerp: Re: Yuck!   Yuck! Icon_minitimeza 16 nov 2019 - 16:02

Talonpaw keek geïnteresseerd op toen Mottleshroud aangaf dat er meer van dit soort exemplaren rondliepen hier. Echt? Dat was hem dan nog niet opgevallen. Maar ergens kon hij zich het wel voorstellen; het maïsveld was natuurlijk de perfecte gelegenheid voor muizen om zich dik te eten en te verstoppen voor roofdieren. Het leek hem wel lastig jagen met die maïsplanten die in de weg stonden, maar dat ging hij niet toegeven aan de oudere warrior. Hij wilde immers niet als zwak gezien worden. “Ik hou wel van een uitdaging,” zei hij dus met een grijns tegen Mottleshroud. Zijn blik speurde zijn omgeving af, zich concentrerend op prooi. En ja, inderdaad. Hij hoorde algauw het geschuifel van kleine pootjes over de grond. “Wil je samen werken of wil dat je we ons opsplitsen?” Het zou hem niets verbazen als Mottleshroud wilde testen hoe goed Talonpaw was in jagen, al was de warrior niet zijn mentor. Het maakte de apprentice vrij weinig uit. Als hij goed kon jagen, dan werd dat waarschijnlijk gerapporteerd aan zijn mentor en dan was de kans dat hij binnenkort warrior groter, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yuck! NINTCHDBPICT000556913256
Blake
131
Actief
Treat People With Kindness

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Mottleshroud
BerichtOnderwerp: Re: Yuck!   Yuck! Icon_minitimewo 15 apr 2020 - 15:54

Yuck! Dao1y89-c6b58ff1-e893-49d6-a873-0a9298a9d791.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzE0N2ZjZGM5LThjZWUtNGQzZS05YmE3LTUxZjljNDg4OGIzMFwvZGFvMXk4OS1jNmI1OGZmMS1lODkzLTQ5ZDYtYTg3My0wYTkyOThhOWQ3OTEucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

“Ik hou wel van een uitdaging,” miauwde de leerling. Mottleshroud knorde tevreden. "Goed." zei hij. Hij hield er van als leerlingen gedreven waren om een uitdaging uit te gaan. En eigenlijk waren ze dat allemaal wel. Talonpaw keek even omzich heen. En de oudere kater spitste zijn grote oren, als je goed luistererde hoorde je het geritsel van kleine pootjes op de grond. “Wil je samen werken of wil dat je we ons opsplitsen?” vroeg de leerling. "We kunnen het eerste deel wel samen doen, en uiteindelijk opsplitsen." stelde de kater voor. In het begin kon jagen in maizefield niet altijd even makkelijk zijn. Mottle gaf een zwiep met zijn staart om aan te duiden dat de leerling mee moest komen. Hij gooide eerst nog een hoopje zand over zijn eerder gevangen prooi, en dook toen verder tussen de groene stengels.


Yuck! Giphy
"If you're going to get in trouble for hitting someone, you better hit them hard."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yuck!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: