Strong bond. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Strong bond.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emberkit,
Member
Strong bond.  DPKsfdL
Fré
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit,
BerichtOnderwerp: Strong bond.    Strong bond.  Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 23:11

Een zachte zucht verliet haar lippen terwijl ze naar de spelende kittens keek. Ze zou zo graag deel willen nemen aan die activiteit, maar ze was er een tikkeltje te verlegen voor. Ze durfde niet zomaar op ze af te stappen en te vragen of ze mee kon doen. Haar zusje zou dat waarschijnlijk wel durven. Emberkit had grote bewondering voor hoe haar zusje bepaalde situaties behandelde. Ze wilde dat ze zelf ook wat meer inzet en moed had, maar dat kwam er simpelweg niet van. Of ze werd verlegen, of ze werd bang en trok zich terug. Ze dacht niet dat ze ooit een sterke goede warrior zou zijn en had het idee dat haar toekomstige mentor zijn tijd met haar zou verspillen. Misschien kon ze beter aan Thornstar vragen of ze voor iets anders mocht trainen, al had ze zo geen idee wat. Ze kon zich al moeilijk terugtrekken in de elder’s den puur omdat ze bang was, niet dan? Misschien waren er ook leuke dingen aan het warriorschap. Het hoefde niet steeds vechten te zijn, wel dan? De she-cat zuchtte zachtjes, maar haar aandacht werd getrokken door een zacht geritsel achter haar. Ze draaide haar kopje en glimlachte toen ze zag dat haar zusje in de buurt lag. Bij haar zusje kon ze wel gewoon zichzelf zijn en hoefde ze zich niet te verschuilen achter een verlegen, teruggetrokken cocon. Haar zusje zou haar nooit zomaar uitlachen. Dat geloofde ze niet. “Hé, Pumpkin,” zei ze zacht en met een glimlach. “Heb je lekker geslapen?”


+ Eerste post voor Pumpkinkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Strong bond.  DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Pumpkinkit.
BerichtOnderwerp: Re: Strong bond.    Strong bond.  Icon_minitimema 4 nov 2019 - 10:27

Pumpkinkit lag zo lekker te slapen, tot het harde getwijfel en gepeins van haar zusje, Emberkit haar stoorde. Met tegenzin werd ze wakker en ze opende haar oogjes. "Ember, ik hoor je twijfelen tot hier. Ga nu toch gewoon. Als ze niet lief doen dan bijt ik hun oor toch gewoon af?" Humde de kitten maar een glimlachje stond wel om het poesje haar lippen. "Ja ik heb lekker geslapen." Miauwde ze en rekte zich uit, rolde even over en dan pas kwam ze recht om vervolgens haar achterpootjes nog eens even uit te rekken. "Kom op. Zal ik even het woord voeren? Dan kan jij daarna mee spelen." Miauwde ze besluitend en keek naar de spelende kittens.


Strong bond.  Ihe9s5urcsqa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emberkit,
Member
Strong bond.  DPKsfdL
Fré
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit,
BerichtOnderwerp: Re: Strong bond.    Strong bond.  Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 14:40

Zoals gewoonlijk wilde haar zusje weer het voortouw in haar pootjes nemen. Emberkit zou het zelf niet durven, maar ze voelde zich meer op haar gemak als haar zusje er was. Pumpkinkit zorgde er immers voor dat ze socialer werd, dat ze zich meer in een groep mengde. Maar dat was ook gewoon omdat de rode tabby haar meestal geen keuze liet; ze was van mening dat Emberkit het eerst moest proberen en dan pas kon concluderen of ze het leuk vond of niet. Emberkit wist dat ze er nu ook niet veel tegenin kon brengen, maar dat wilde nog niet zeggen dat ze het leuk vond. “Ik denk niet dat Thornstar je samen met mij apprentice laat worden als je dat doet,” zei ze met een hint van een glimlach, maar de angst kwam opzetten in haar blik bij dat idee. Ze had Pumpkinkit nodig om haar tijd als apprentice door te komen en dat ging niet als haar zusje langer in de nursery moest blijven omdat ze zich slecht gedragen had. “Nee!” bracht ze paniekerig uit toen het erop leek dat haar zusje echt tot actie over zou gaan. “Eigenlijk wil ik wat meer tijd doorbrengen met ons tweeën. Wie weet wat daar van over zal blijven als we apprentice worden.” Ze legde haar oortjes in haar nek bij het vooruitzicht dat haar zusje vriendjes zou maken en haar zou vergeten, iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde geloven. Maar het zou natuurlijk zomaar kunnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Strong bond.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: