Curious. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Curious.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emberkit,
Member
Curious. DPKsfdL
Fré
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit,
BerichtOnderwerp: Curious.    Curious. Icon_minitimedi 29 okt 2019 - 23:44

Emberkit nam een voorzichtige hap van de muis die haar moeder voor hun gebracht had. Nu ze niet meer afhankelijk waren van melk bracht hun moeder geen tijd meer door in de nursery, maar had ze haar taken als warrior hervat. Gelukkig kwam ze wel vaak nog langs zodat Emberkit in elk geval tegen iemand kon praten. En dan had ze haar lieve zusje Pumpkinkit nog. Emberkit zou niet weten wat ze zonder haar zou doen. Ze wierp een liefdevolle blik op het slapende bundeltje vacht en nam nog een snelle hap van de muis waarna ze het terug naar de queen schoof. Ze had genoeg gegeten. Ze was niet echt een grote eter en ze vroeg zich af of dat zou veranderen als ze eenmaal aan haar training zou beginnen. Haar training was niet echt iets waar ze naar uitkeek. Ze kon zich hier nog een beetje verstoppen voor anderen, maar als ze eenmaal apprentice was dan zou ze genoodzaakt zijn om met anderen samen te werken. Dan zou ze een mentor krijgen die haar training nauw op zou volgen. Zou iedereen haar dan een kluns vinden? Ze was bang dat ze fouten zou maken. Fouten waarvoor ze uitgelachen zou worden. De kitten trok onbehaaglijk met haar oortjes en keek even naar haar poten, maar keek weer op toen ze zachte pootstappen hoorde. Ze merkte dat één van de kittens haar naderde en even was ze verbaasd, keek zelfs even over haar schouder om te kijken of de kitten naar iemand anders gericht was, maar achter haar stond niemand. Emberkit was er zo door verstomd dat er een stomme glimlach om haar lippen verscheen. Toen ze dat in de gaten kreeg, verflauwde het tot een voorzichtige glimlach, afwachtend op wat er nu ging gebeuren.


+ Eerste post voor Ghostkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostkit
Member
Curious. NINTCHDBPICT000556913256
Blake
66
Actief
Don't wait for a good day, make one your self

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ghostkit
BerichtOnderwerp: Re: Curious.    Curious. Icon_minitimedo 31 okt 2019 - 10:47

Ghostkit dartelde de nursery vrolijk uit, zoals ze altijd was. Haar blik gleed door het kamp waar altijd wel wat te zien of te doen was. Haar blik viel op een rode kitten die muis aan het eten was. Voorzichtig stapte Ghostkit in haar richting, misschien wou ze prooi wel delen? Mama zei dat ze daar te jong voor was, maar Ghost vond zelf van niet, ze was al bijna een hele maan uit! Ze kon prima prooi eten, ookal waren haar tanden nog maar net uitgegroeid. De rode kitten glimlachte, was het Sunkit? Schoot door haar hoofd een. Die gemene haarbal die haar uitscholden, ookal leken ze op elkaar ze was het starclan-zij-dank niet. "Hoi!" piepte ze vrolijk, ze besloot maar gewoon naast de kitten te gaan liggen, "Ikke Ghostkit, Jij?" vroeg ze. Namen vond ze altijd heel belangrijk om te weten. Niet dat ze ze onthouden maar toch. Of dat ze ze goed kon uitspreken. En ze glimlachte terug naar het andere poesje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emberkit,
Member
Curious. DPKsfdL
Fré
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit,
BerichtOnderwerp: Re: Curious.    Curious. Icon_minitimevr 1 nov 2019 - 17:42

Emberkit bleef met gespitste oortjes en gestrekte voorpoten wachten totdat de kitten bij haar was. Zelfs toen de kitten naast haar lag, durfde ze nog steeds niks te zeggen uit angst dat de kitten haar dan toch niet bedoelde. Dat leek haar sterk, aangezien de kitten toch echt wel steeds naar haar had gekeken en naast haar had komen liggen, maar ze kon natuurlijk niet weten wat de bedoelingen waren. Misschien kwam de kitten enkel voor haar uit te lachen. Die gedachte was zo verpletterend dat Emberkit snel haar aandacht op de prooi richtte. Ze schrok op toen de kitten tegen haar begon te praten en Emberkit kreeg een glimlachje om haar lippen toen de kitten zichzelf voorstelde als Ghostkit. Ghostkit leek een vrolijke houding te hebben en niets wees erop dat ze Emberkit zou gaan pesten, dus durfde de rode tabby het aan om de muis te laten voor wat het was en zich volledig op Ghostkit te richten. “Aangenaam om kennis met je te maken, Ghostkit,” zei ze op een zachte, verlegen toon. “Mijn naam is Emberkit.” Ze wilde net voorstellen of ze de prooi zouden delen toen ze zich besefte dat Ghostkit wellicht nog afhankelijk was van melk. “Zullen we een spelletje spelen?” stelde ze dus maar in de plaats voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghostkit
Member
Curious. NINTCHDBPICT000556913256
Blake
66
Actief
Don't wait for a good day, make one your self

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Ghostkit
BerichtOnderwerp: Re: Curious.    Curious. Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 21:53

“Aangenaam om kennis met je te maken, Ghostkit,” miauwde de andere kitten verlegen, Ghostkit leek verbaasd. W-was ze bang voor haar? Ze schudde haar kopje, "Ikke niet eng," besloot ze resoluit. Ze was veel jonger, ja ze mocht er dan uit zien als een klein eng spookje maar ze was nog steeds gewoon een kitten. “Zullen we een spelletje spelen?” vroeg Emberkit. Ghostkit schudde haar hoofd, ze had net al fijn gespeeld. Eigenlijk was ze best wel een beetje moe, misschien later. "Nee," miauwde ze wat opstandig.


Curious. Giphy
"Change is for Weirdos"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emberkit,
Member
Curious. DPKsfdL
Fré
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit,
BerichtOnderwerp: Re: Curious.    Curious. Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 14:46

Emberkit voelde de huid onder haar pels warm worden toen Ghostkit aangaf dat ze niet eng was. Ze wilde dat ze het beter kon verhullen dat ze zo bang was om afgewezen te worden, maar dat leek niet te lukken. En ze wilde ook niet zielig doen door te praten over wat ze voelde. Ze dacht trouwens niet dat de kleine Ghostkit het al zou begrijpen. Ze was nog niet zo heel oud; natuurlijk had ze het gevoel dat ze anderen helemaal niet bang kon maken met haar uiterlijk, maar Emberkit was zelfs al nerveus om door deze kitten afgewezen te worden. Ze legde haar oren dan ook plat in haar nek toen Ghostkit op een opstandige toon zei dat ze geen zin had in een spelletje. Oh nee… wat nu? Wat vonden kittens van een paar dagen oud leuk om te doen? Ze wist nog dat zij vooral veel had geslapen op die leeftijd, maar dat durfde ze niet aan de witte kitten voor te stellen. Dadelijk dacht Ghostkit nog dat Emberkit zich als haar moeder wilde gedragen en haar tot slapen wilde manen. “Wat wil je dan doen?” besloot ze dan maar om het op veilig te spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curious.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: