Oh Starclan, how can i let him that i love him? - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh Starclan, how can i let him that i love him?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Silverflight
StarClan
Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: Oh Starclan, how can i let him that i love him?   Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 Icon_minitimema 9 dec 2019 - 23:02

Natuurlijk was dit geen vrienden gesprek geweest nu net, maar Silverflight knikte bij de woorden van Stallionstar. Ze zou Woodpaw wel naar Stallion toe sturen mocht zij zijn vragen niet kunnen bevredigen. 'Natuurlijk Stallion. Mocht ik zijn vragen niet kunnen beantwoorden zal ik het hem zeggen.' miauwde ze meer formeel, maar zijn volgende woorden lieten haar even na denken. Hm. Jagen met haar poot zoals hij nu was? Ze zou de prooi eerder weg jagen dan dat ze er ook maar eentje zou vangen? 'Ik denk dat ik de prooi momenteel eerder weg jaag dan ze zou kunnen vangen.' murmelde ze eerlijk en tilde haar poot even op en zwaaide er mee voor zo ver het ging en het geen onnodige pijn zou doen. Lopen ging nog wel, maar jagen was weer een ander dingetje natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3202
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Oh Starclan, how can i let him that i love him?   Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 Icon_minitimeza 14 dec 2019 - 17:38What good is power if you cannot protect the ones you love?


De gevlekte kater glimlachte even waterig en keek naar de poot van Silverflight. "Jagen zal niet echt lukken, laten we teruggaan" miauwde hij toen resoluut waarna hij zich omdraaide om terug naar het Camp te lopen. "Leun maar op mij als het te zwaar wordt" bood hij haar aan en stapte in een rustig tempo zodat ze het kon bijhouden. Soms was het beter te kiezen voor de overduidelijke optie in plaats van er toch om heen te werken. Het liefst was hij wel gaan jagen maar het zat er voor vandaag niet in.notes: Let's go homeOh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 JXidV8r
Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverflight
StarClan
Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: Oh Starclan, how can i let him that i love him?   Oh Starclan,  how can i let him that i love him? - Pagina 2 Icon_minitimedo 2 jan 2020 - 20:49

Gelukkig drong Stallionstar niet aan om toch te gaan jagen. Ze zou dat onmogelijk kunnen. Wel volgde ze haar leider en beste vriend terug richting het kamp. Een glimlach kwam op haar snuit en ze drukte haar staartpunt eventjes tegen het puntje van zijn oor. 'Het komt goed, ik kan er wel op lopen, maar niet rennen.' murmelde Silverflight en ze ging toch wel naast hem lopen, maar behield wel een kleine ruimte tussen hen in. Ze was nog wat onzeker ondanks dat ze hem de waarheid verteld had. Toch zat Silver er niet mee dat Stallion niets met haar wilde beginnen. Dat stelde haar ook weer gerust dan hoefde ze niet bang te zijn dat Shatterdice haar hart zou breken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh Starclan, how can i let him that i love him?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: