First steps [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 First steps [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
First steps [open] R6HeJgr
Yanthe
2179
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: First steps [open]   First steps [open] Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 23:49

First steps [open] 2s8jn7o


Haar poten tintelden met elke stap die ze buiten het kamp had gezet. Dit was haar eerste keer dat ze het kamp verliet als een niet-medicine cat. Je kon het gevoel een beetje vergelijken met een kitten die net apprentice geworden was en voor de eerste keer naar buiten mocht gaan. Lizardpath was echter geen kitten meer en wist heel goed wat er allemaal buiten het kamp te vinden was. Toch voelde ze zich wat raar. Stallionstar had voorgesteld om wat met de warriors en hun apprentices mee te gaan, om hen te volgen en op deze manier te leren hoe de warriors doen wat van ze verwacht wordt. Voor deze eerste keer buiten had Lizardpath echter geen doel voor ogen. Ze wilde vooral even tot rust komen en het feit dat ze geen Medicine cat meer was, door zich heen laten gaan. Ergens voelde ze een rust, rust omdat ze niet meer de zorg van iedereen op zich had. Langs de andere kant, was dat juist de reden waarom ze in een zwart gat gevallen was. Wat moest ze nu doen? Elke dag jagen en patrouilleren? Zou ze daarmee haar dagen moeten vullen? De zwart-witte poes liep in een matig tempo verder en besloot de grenzen af te gaan. Ze vermeed de Highstones bewust en ging verder naar de eerst volgende grens. Ze had Starclan niet mondeling op de hoogte gebracht van haar afstap als Medicine cat en dat zou ze ook zo laten. Ze wilde niet weten wat hun gedachte was over haar beslissing. Ze hadden voorgesteld dat er iets moest veranderen en dat heeft ze dan ook gedaan. Nu had ze zich gesetteld op een grote rots die zich in de zon bevond. Even opwarmen en dan zou ze weer verder gaan.

Open


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
First steps [open] Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverflight
StarClan
First steps [open] DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: First steps [open]   First steps [open] Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 2:26

Ze had haar leerling een stevige work out bezorgt en na een korte pauze had ze Woodpaw op pad gestuurd om prooi te gaan vangen voor de oudste. Haar blik dwaalde over het landschap. Ze was erg tevreden over haar leerling. Hij was snel van begrip en leerde daardoor ook sneller. Nu trippelde de zilverrode poes over het hoogland meer zelf opzoek naar prooi om haar clan mee te voeden toen ze een zwart-wite gedaante op de uitstekende rots zag zitten. Haar vermoeden ging naar Lizardpath. Dus stapte Silverflight in haar richting op en miauwde een begroeting naar de windclan kat voor ze dichterbij kwam. 'Hoe is het met je Lizardpath?'  Vroeg Silverflight vriendelijk en sprong naast haar, maar ver genoeg weg om de andere kat zich niet ongemakkelijk te laten voelen. Haar hele ogen stonden even vriendelijk als haar stem was, maar ze hoopte dat de zwart-wite poes haar gezelschap op prijs zou stellen, dat was nog maar net de vraag natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
First steps [open] R6HeJgr
Yanthe
2179
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: First steps [open]   First steps [open] Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 17:49

Lizardpath had haar blik in de verte gericht, haar aandacht was echter niet specifiek op iets gericht. Ze genoot van dit momentje en was blij dat ze kon opwarmen op deze rots. Een glimlachje verscheen op haar snoet bij de begroeting van de zilver-rode poes. "Hey Silverflight." begroette ze de poes terug. "Momenteel is alles prima met me, al zal ik er wel even aan moeten wennen dat ik geen medicine cat meer ben." Eerder op de dag was ze uit automatische richting de medicine den gestapt. "En hoe is het met jouw en je apprentice?" vroeg de poes vervolgens wederzijds. Ze was altijd goed op de hoogte van welke mentor, welke apprentice trainde. Zeker nu ze zelf de warriors geregeld op de voet volgde. Haar jacht- en vechttechnieken moest ze nu onderhouden en beter maken.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
First steps [open] Js8wI38


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silverflight
StarClan
First steps [open] DPKsfdL
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverflight
BerichtOnderwerp: Re: First steps [open]   First steps [open] Icon_minitimeza 16 nov 2019 - 20:05

Gelukkig kon Lizardpath een glimlach op haar zwart/witte snoet krijgen. Dat stemde haar gelukkig. Haar woorden begreep ze wel en keek meelevend naar de poes en knikte begrijpend. 'Wel je moet het maar zo zien, misschien is het luchtig. Maar mocht Routnose het te druk hebben kun jij altijd nog inspringen toch al ben je geen medicijn kat meer?' miauwde Silverflight al wist ze helemaal niet hoe het voor haar aan zou voelen om de band met Starclan op te geven. Misschien zou et net zo iets zijn als zij de clan zou verlaten en dus ook de krijgcode niet langer meer zou volgen. Maar dat zou zij nooit kunnen zeker niet als ze Stallionstar dan zou moeten opgeven! De vraag over haar leerling verraste haar een beetje want ze schrok op uit haar gedachten waar een verliefde blik in was te zien, maar die verdween zodra ze begreep wat Lizardpath vroeg. 'Woodpaw is een snelle leerling en hij heeft een stel goede reflexen. We hebben net nog een horde vleermuizen ontweken, maar gelukkig is geen van ons door zo'n vleermuis gebeten.' mauwde Silverflight en voelde dat ze nog ergens mee zat. Zijzelf tenminste. Haar oren gingen naar achteren van onzekerheid en ze keek even weg van Lizardpath. Ze moest het toch iemand vertellen... 'Lizardpath... Ik wil je wat vertellen, maar ik wil dat je het voor je houd en zeker tegen 1 kat in het bijzonder.' haar stem klonk vol twijfel, maar ze kon het haar toch wel vertellen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
First steps [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: