Broken future. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Broken future.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Broken future. DPKsfdL
Freedje
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Morning •
BerichtOnderwerp: Broken future.   Broken future. Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 13:15

Met de nodige tegenzin liep Morning achter haar moeder aan naar het centrale gedeelte van de grot, waar je verschillende kanten op kon gaan om de grotten waar de katten sliepen te betreden. Ver genoeg van de waterval, maar dichtbij genoeg om het vallende water waar te nemen. Ondanks dat het buiten koud begon te worden, was de grot toch wel aangenaam verwarmd. Haar moeder nam daar dankbaar gebruik van door zich af te zonderen van Morning, maar niet ver genoeg dat ze haar kitten niet in de gaten kon houden. De zwart-witte she-cat ging expres met haar rug naar haar moeder liggen en negeerde de zucht die volgde. Als haar moeder haar niet meer wilde vertellen over haar vader, dan had Morning geen zin om met haar te communiceren. Ze wilde meer weten over wie hij was en wat zijn achtergrond was en ze geloofde niet dat haar moeder in die tijd dat ze had om verliefd om hem te worden daar niet met hem over had gesproken. Ze had eens overwogen om het aan iemand anders in de Tribe te vragen, maar het leek erop dat de relatie tussen haar moeder en de kat een groot geheim was geweest. Ze zuchtte ongelukkig en liet haar blik glijden naar de ingang van de grot. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn als ze een To-be zou worden en wat haar uiteindelijk taak zou worden. Als ze naar haar lichaamsbouw keek, werd ze waarschijnlijk een Prey Hunter. En dat vond ze prima; ze verlangde wel naar het leven als een jager. Misschien, als ze oud genoeg was, dat ze zich een keertje af kon zonderen van de Tribe om opzoek te gaan naar haar vader. In gedachten verzonken stond Morning op en deed een paar stappen in de richting van de uitgang van de grot, maar opeens stond daar Flight, een kat die ongeveer dezelfde leeftijd moest zijn als haar moeder. “Hé, Flight,” murmelde ze, omdat ze van haar moeder had geleerd respectvol te zijn tegenover hogere rangen. “Goede jacht gehad?”


+ Eerste post voor Flight •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broken future.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: