Game of Thrones. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Game of Thrones.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearclaw
Member
Game of Thrones. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Game of Thrones.   Game of Thrones. Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 14:06De tom was met grote zware passen het kamp uitgestapt zoals Sabrefur hem opgedragen had. Zijn klauwen waren ondertussen zijn hulzen uitgeschoven en duwde zich met elke sterke pas die hij zette dwars door de koude grond heen. Hijgend van de adrenaline liep hij stevig door. Snuivend zoals een woeste hengst. Hij was een wilde paard: Brut en groot. Machtig. Snel. Hij zou iedereen onder zijn zware hoeven verpletteren. De tom stopte met lopen met een halt en duwde zijn grote pootkussens dieper in het aarde. De afdrukken van zijn pad die hij gelopen had stonden gegraveerd op de aardbodem. Dit had hij expres gedaan. Als Sabrefur hem nog spreken wou dan kon hij hem vinden ook. Hij stond klaar voor de zwarte witte deputy. Bearclaw stond altijd klaar.

- closed


Game of Thrones. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrefur
StarClan
Game of Thrones. DPKsfdL
Lianne
115
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons †
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrefur
BerichtOnderwerp: Re: Game of Thrones.   Game of Thrones. Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 10:30

Sabrefur was even snel als hij gekomen was ook weer weg gegaan. Zijn hongergevoel was verdwenen en zijn humeur was alleen maar verslechterd. Hij kon iedere kat die hij tegen kwam zijn nek wel omdraaien. Ondankbare mormels. Hij had zijn nek uitgestoken voor hen en ze namen het hem in stank af. Dan moesten ze ook niet klagen als hij zich van zijn andere kant liet zien.

Sabrefur had weinig moeite om Bearclaw op te sporen. Woede sijpelde als het ware van de tom af en hing in de lucht. Hij had met zulke zware passen het kamp verlaten dat er poot afdrukken in de aarde stonden. Toen hij hem zag ging Sabrefur naast hem zitten. "Mooie stunt, Crowcall in elkaar slaan." Opende hij. "Scarface uitdagen midden in het kamp.." Hij maakte een afkeurend geluid. "Als ik niet beter wist zou ik zeggen dat je je emoties en je temper niet in check hebt, en ik verwachtte nog wel zo veel van je." Zijn ijsblauwe oog richtte zich op de vlakte voor hem. De glooiende heuvels. Zijn thuis. Maar het begon meer en meer te voelen als een lege hulst.  


Game of Thrones. Wg7c5f9Y_o
My heart's an artifice, a decoy soul
Who knew the emptiness could be so cold?
I've lost the parts of me that make me whole
I am the darkness, I'm a monster
Terug naar boven Ga naar beneden
Bearclaw
Member
Game of Thrones. Dcd601ba6103a602497cadadc60d3952a69fbf78_128
Oppermark
54
Actief
Maybe I told the Starclan to go fuck themself and came back here to wait for you.

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bearclaw
BerichtOnderwerp: Re: Game of Thrones.   Game of Thrones. Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 16:33Zoals hij verwacht had was inderdaad de deputy hem komen opzoeken. Zijn schouders spande zich aan waardoor zijn spieren zichtbaar aftekende in zijn huid. Hij moest zeggen dat hij Sabrefur had gezien als een goeie toekomstige leider die wist hoe je dingen regelen moest maar hoe de tafels nu omdraaide maakte het zijn gegrom hoorbaar in zijn keel. Hij kreeg overigens ook de schuld erbij over Scarface gedrag in het kamp waardoor zijn ogen groot schoten. Dat feitje over Crowcall en zijn zogenaamde mishandeling was waar en hij had er eerlijk gezegd geen moeite mee echter waar hij wél moeites mee had was beschuldigd worden van dingen die hij niét had gedaan. “Met alle respect, Sabrefur.” Begon Bearclaw met zijn tanden op elkaar geklemd om niet witheet te koken. “Maar het was Scarface die mij uitdaagde in het kamp. Hij sprak luid en duidelijk toen ik langsliep dat hij mij in fladderen zou scheuren.” Een boos gesnuif verliet zijn neusgaten. “I would like to see him try,” Voegde de gespierde bruine tom erbij. "Als ik niet beter wist zou ik zeggen dat je je emoties en je temper niet in check hebt, en ik verwachtte nog wel zo veel van je." De tom schudde zijn kop. “Ik reageer vanuit mijn plichten en rechten. Als dwazen in de weg staan dan merken ze dat.” Zo was het eenmaal, wat Sabrefur ook van hem wou, hij zou zijn denkwijze en karakter echt niet voor een kat aanpassen die net een week deputy was.Game of Thrones. Bearos3resize
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Game of Thrones.   Game of Thrones. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Game of Thrones.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: