Shine like a rainbow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shine like a rainbow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorpaw
Member
Shine like a rainbow Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Shine like a rainbow   Shine like a rainbow Icon_minitimezo 3 nov 2019 - 19:31

tag: Panthergrowl
he who lives without discipline dies without
honor.
Honorkit had haar blauwe ogen op de kampingang gericht, dat deed ze wel vaker. Aan het einde van haar eerste Moon, was haar beste maatje verdwenen. Iets was er gebeurd waardoor hij het kamp niet meer in was gekomen nadat hij op avontuur was gegaan buiten het veilige kamp. De parelgrijze kitten miste haar beste maatje, maar ook de woorden van Rosepaw bleven in haar kopje spoken, ze was jong geweest, te jong; en nog steeds was dit het geval. Ze wist immers niet wat ze er mee aan moest en mocht niet met haar papa of Butterstar spreken. Immers had de kattin haar verteld dat ze haar beste maatje niet kon vinden als ze het aan papa of Butterstar meldde, de Apprentice had haar zonder verder na te denken over de pijn en onrust die ze de kitten zou bezorgen, het kamp verlaten en dat was dat geweest.

De normaal gesproken uitbundige kitten bleef een beetje mistroostig zitten. Ze probeerde af en toe nog te spelen met Shrimpkit, het lieve zusje van Crabkit. Echter bleef het haar er ook aan herinneren dat Ravenkit en Crabkit weg waren. Ze wilde dat hij terug kwam, ze kon toch niet zonder hem de boel op stelten zetten! Kleine tranen verzamelden zich al weer in haar ooghoeken, ze was boos op Rosepaw, en boosheid zorgde voor het terug trekken van een kleine kitten. Zelfs zo erg dat ze een beetje nukkig was blijven zitten en voor zich uit had gestaard die dag. Misschien dat ze nog even bij een Elder kon gaan zitten, al was de kans erg klein dat ze daadwerkelijk het verhaal mee zou krijgen en goed zou kunnen luisteren. Bekende poten kwamen in haar vizier waardoor ze met een zacht geluidje op stond en naar haar papa liep. De grote kater zag er sterk uit, als er iemand was die haar beste maatje kon vinden was het papa wel, en als hij het niet kon... dan... dan zou ze het zonder hem moeten doen. Tranen drupten over haar wangen met die gedachten waarna ze met een trillend lipje naar haar papa keek. 'R-Rose.. R-rosepaw zei dat ... dat ik niet mocht... mocht zeggen...' Begon ze op een zwakke toon. 'Anders komt.. komt Ravenkit niet terug.' Als ze zei dat Ravenkit en Crabkit verdwenen waren en Rosepaw had besloten hen alleen te gaan zoeken zou haar papa in gegrepen hebben. Nu was het al te laat natuurlijk. 'Ze ging ze zoeken, waar is Rosepaw, papa?' Vroeg de kitten zachtjes en beteuterd.
♥ spenny


Shine like a rainbow Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shine like a rainbow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: