Nocturnal 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nocturnal

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nocturnal Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimema 4 nov 2019 - 16:17


Zachte pootstappen wekte hem. Normaal gezien was hij een vrij diepe slaper, wat ook wel nodig was met het geluid van de waterval op de achtergrond. Enkel sinds de dood van zijn nicht en het verdwijnen van Mole had hij niet alleen moeite met slapen, maar konden kleine bewegingen hem al laten ontwaken. Nu was niet anders en toen hij één van zijn ijsblauwe ogen opende, kon hij de vage schim zien die hun nesten verliet. De massieve kater had geen tijd nodig om het figuur aan een naam te koppelen, het was Baneflower die hem ontglipte. Woede deed hem zijn nagels uitklappen en overeind komen, een vervaarlijke blik in zijn ogen. Opnieuw zou ze vluchten, in het holst van de nacht. Hem ontkomen, terugkeren naar haar andere gebied, zijn zoon mee nemen... De kater kwam tot stilstand en zag dat ze slechts bij de opening was gaan zitten. Zijn eigen agressie beangstigde hem, omdat het enkel maar meer benadrukte dat hij om haar was gaan geven. Een gevaarlijk iets waar hij voor het eerst moeite mee had om mee om te gaan. Immers was ze zo onvoorspelbaar, maar oh zo mooi. Haar lichaam baadde in het vage maanlicht en zijn driften werden bedaard. "Is je nest nog onwennig?" zijn stem hield hij in plooi, maar toen hij naast haar ging zitten legde hij zijn staart om haar heen. Alles hieraan was hem onbekend, maar de kleine warmte die de poes in zijn borst liet ontspringen was zowel vreemd als welkom.


&Baneflower


This isn't about right or wrong now
Nocturnal Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal 5e3ALQu
James
328
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimema 4 nov 2019 - 16:50

Eenmaal buiten liet ze de nacht en koude buitenlucht haar ontarmen. Een gevoel wat ze had gemist in de benauwde grot. Ze was in de seizoenen van reizen gewent geraakt aan de sterren boven haar, en om altijd op je hoede te blijven. Maar nu was ze ineens weer in een groep katten die veiligheid bracht, een veiligheid die ze nog niet kon aanzien. Er waren ook genoeg gedachtes en onzekerheden die haar wakker hielden. Het was ook hierdoor dat ze haar oren naar achteren duwde en haar pels liet opstaan bij het horen van pootstappen. Klaar om zichzelf te verdedigen, klaar om weg te rennen. Maar alles in haar bedaarde bij het zien van een bekend figuur. Ze liet zichzelf zakken en knikte kort bij de vraag van de ander om een stilte tussen hun in te laten vallen. Maar het was de eenzaamheid van de nacht en het gebaar van zijn staart die haar toch op zijn vraag liet ingaan. “Het zijn vooral de nachtmerries die me wakker houden” Ze bewoog zich zijn richting op en liet haar kop tegen zijn schouder aanleunen, haar lichaam straalde vermoeidheid uit maar juist dat ze deze zwakte aan hem toonde was een teken van haar vertrouwen. Baneflower sloot haar ogen, vond rust in zijn geur terwijl de maan haar witte delen deed oplichten en de verschillende tinten haar zwart onthulde. “Al moet ik toegeven dat de waterval en een grot vol vreemde ook niet helpt” Haar toon diep en grimmig, al was het duidelijk dat ze het grappend bedoelde, zelfs al was er geen woord van gelogen. “Wat heeft jou ontwaakt?” Bij deze wedervraag opende ze haar warmgekleurde ogen en keek omhoog, zo in de holst van de nacht zonder wat te bewijzen leek ze bijna onschuldig. Iets wat snel genoeg zou verdwijnen bij het opkomen van de zon.


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 10:38

Nachtmerries, niet? Het bracht hem een vreemd gevoel in zijn buik, immers was hij degene die geteisterd was geweest door rusteloze nachten nadat zij verdwenen was. Nu ze hier was, was hij degene die door haar dromen heen spookte? Zijn gedachtes vlogen rond, waardoor hij kort uit zijn doen was toen ze haar kop op zijn schouder liet rusten. Even trokken zijn spieren zich aan, maar hij wist zichzelf snel weer te ontspannen toen hij de frisse avondlucht inademde. Er waren geen ogen die hen met kwade intentie gadesloegen, het waren slechts hun twee in deze avond - en dat wist zij ook. In dit moment onder het vale licht van de maan durfde ze teder te zijn, en hij legde zachtjes zijn snuit op haar kop terwijl ze sprak. De grot bracht haar ongemak, iets dat hij begrijpen kon. Ze was omringt door anderen die ze slechts één keer eerder had gezien, en dat was niet in het beste daglicht geweest. Coyote vroeg zich af wat de tribe voor gedachtes over haar had, maar kon ze lastig plaatsen. “Wat heeft jou ontwaakt?”hij ademde nogmaals de koude avondlucht binnen, die zijn hoofd helder leek te maken. Vaag kon hij hun reflectie zien in de kleine poelen in de inkepingen van de stenen bodem. Ze zagen er anders uit in het maanlicht, haast alsof een kind een verhaal had bedacht over de Tribe of Endless hunting en diens gestorven geliefdes. Een korte, bittere frond trok over zijn gelaat. Ze waren geen verhaal, geen fictie, geen vast geschreven 'gelukkig voor altijd'. Ergens kon hij nog vaag de klauwstrepen zien die hij bij haar had achtergelaten, zo een lange tijd geleden. Wie had hen nu hier gezien? En hoe lang zou dit breekbare moment voortduren? Coyote neusde kort met zijn neus door de vacht rond haar nek en liet daarmee ook zijn eigen geur op haar achter. Ze was van hem. Van hem alleen, en ze zou hier blijven. "Jij," was zijn antwoord na een durende stilte. Zelfs haar lichte pootstappen hadden hem gewekt. "Wat spookt er door jouw dromen, Baneflower?" zijn stem was zachtjes en laag terwijl hij sprak, al bleef het moeilijk om daar de emoties uit op te pikken. "Weet je niet dat ik je hier veilig hou?"


This isn't about right or wrong now
Nocturnal Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal 5e3ALQu
James
328
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 20:31

Het was vreemd voor haar hoe affectie bijna dezelfde reactie kon opwekken dan agressie bij de kater naast haar. De grens van liefde en haat evengoed wazig zoals bij haarzelf. Maar was dat ook niet waarom ze voor hem was gevallen? Dat iets in zijn bazigheid, in zijn wildheid haar zo enorm aansprak? Zelfs al betekende dat dat hij haar aanviel en bedreigde, of heel misschien zelfs wel juist daarom. Twee gebroken zielen maakte geen heel maar het voelde toch heel fijn om bij iemand die zijn die eenzelfde was op dat vlak. En nu, in de privacy van de nacht, durfde ze het aan hem te tonen. En bij het voelen van zijn snuit op haar hoofd wist ze dat ze de juiste keuze had gemaakt. De gevlekte kattin kneep haar ogen net wat meer dicht en liet zichzelf opgaan in haar gevoelens. De warmte, de juistheid en de veiligheid. Alsof dat zolang ze hier bij de ander was ze zich nergens zorgen om hoefde te maken. Want híj was er. Dit was wat ze zo vaak voor zich had gezien tijdens haar tijd terug in Thunderclan. Domme, dwaze gedachtes. En nu was het ineens echt, al was er een deel van de kattin die stand vast geloofde dat dit niet waar kon zijn. Dat ze zo haar ogen zou openen en ze weer alleen in haar koude nest lag met enkel de stille blikken van andere om haar gezelschap te houden. Dat dit enkel een spinsel was van haar eigen kop. Maar toen ze haar ogen opende was hij er nog, en neusde in haar pels. Puur instinctief gaf ze een kort gespin, bijna geluidloos, maar de trilling was voelbaar. Ergens stoorde dit obsessieve gedrag haar niet. Het gaf haar juist validatie dat ze heel misschien gewild was. Al voelde ze ook wantrouwen. Waarom zou iemand zoals hem werkelijk om haar geven? Ze had de stilde nauwelijks gemerkt door het wildgaan van haar zorgen, al leek Coyote nu al haar aandacht te hebben. De poes zuchtte en keek kort naar de stenen onder hun, alsof hun haar het antwoord moeten geven. “De dingen die ik ben ontvlucht, die ik heb gemaakt in mijn reis hiernaar toe” mompelend kwam ze tot deze zin. “En veel zorgen-“ Over hem. Over hun. Bij het laatste duwde ze haar snuitje zacht tegen de zijkant van de zijne, iets wat ze liet overglijden tot een kopje. “Dat weet ik, wanneer je hier bent, wanneer ik je zie en voel. Maar ’s nachts in mijn nest ben ik alleen..” En dan voelde ze de angsten opkomen, angsten die nu eindelijk haar lichaam uitglipte. Ze nestelde zich lichtelijk tegen zijn borst aan, iets wat makkelijk ging door het hoogteverschil. “… dit is fijn Coyote”


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimema 9 dec 2019 - 0:06

Haar geur had iets bedwelmend. Had hij met zijn hoofd in de wolken gezeten, zou hij beweerd hebben dat het de sterren waren die een spreuk over hem heen hadden gelegd. Een deken van zacht maanlicht en een geur van bossen die hem onbekend waren; enkel al door het neuzen van haar vacht kwamen er beelden van vreemde gebieden in hem op, gebieden die ze thuis zou noemen. De kater haalde diep adem en opende zijn ogen weer. Hij zat niet met zijn hoofd in de wolken, zijn poten stonden hier vastgenageld aan de grond - er was geen wonder, geen spreuk die hem van heldere gedachtes ontdeed. Hij was het zelf, die de deur op een kier had gezet. Hij was het zelf, en hij had hier zolang nog controle over. “De dingen die ik ben ontvlucht, die ik heb gemaakt in mijn reis hiernaar toe” haar woorden kwamen er mompelend uit, hij luisterde stoïcijns. “En veel zorgen-“ ze drukte haar snoet tegen de zijne en wreef haar wang er langs in een teken van affectie. De kater sloeg zijn staart dichter om haar heen. Haast een beschermend gebaar, alsof hij haar tegen alles kon afscheiden. Enkel was het ook iets bezitterig, iets afdwingend. Bij hem was de grens tussen die twee begrippen vaak onduidelijk. Met een zachte stem verzekerde hij haar dat ze veilig was hier. Bij hem. “Dat weet ik, wanneer je hier bent, wanneer ik je zie en voel. Maar ’s nachts in mijn nest ben ik alleen..” ze liet zich tegen hem aan leunen en dat was een opening waar hij naar had gezocht. Oh, hij kende haar, hij had haar uitgestippeld. Overdag was ze op haar hoede, liep ze op haar tenen en danste om de problemen heen. Alleen in de nachten waren er geen kwade ogen die hen bekeken, dan waren ze heel. Dan gaf ze zich over. “… dit is fijn Coyote” Nog altijd sprak ze hem enkel bij het eerste deel van zijn naam. De neiging om haar te verbeteren was aanwezig, maar hij wilde haar nu niet terug laten schieten in haar schelp. De seal-point kater liet zijn snoet lichtelijk rusten op haar kop en ademde diep haar geur in. "Hmm," kwam er zacht, benkelijk uit zijn keel. "Slaap bij mij, voortaan." het was een bevel in de vermomming van een uitnodiging. "Ik kan je nachtmerries wegblazen, je nest... Warm houden," hij had zijn bek naar haar oor verplaatst, zodat ze zijn warme ademhaling daar langs haar gezicht kon voelen strijken. Zijn lage stem was gedempt, om niemand anders met zijn woorden voor haar te wekken. "Er ligt weinig macht in mijn poten, Baneflower, Teller of the endless skies spreekt hier over je lot. Laat hem zien dat je hier hoort, dat je de rosten onder je poten voelt en de wind in je vacht. Bewaar je vuur voor mij en gedraag je zoals je moet - laat je niet verjagen... Dit alles opgeven,"


This isn't about right or wrong now
Nocturnal Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal 5e3ALQu
James
328
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimewo 1 jan 2020 - 22:16

Ergens vervloekte ze haar zwakte en de manier hoe ze zichzelf zo bloot had gegeven aan deze kat. Dat ze hem enkel openingen gaf om haar later pijn mee te doen. Hoe graag haar hart ook schreeuwde dat hij goede intenties had diep van binnen, dat hij werkelijk om haar gaf was er altijd een stem die zei dat ze beter wist. Had hij echt op haar gewacht in haar manen van absentie? Of was hij meteen naar de eerste de beste kat getrokken die hem dezelfde uitdaging gaf? Wilde hij werkelijk dat ze bij hem zou blijven als ze deze trial zou volbrengen of was dit enkel een vreemde verwringde list? Wat had hij tegen haar zoon verteld, hoe had hij hem behandeld. Ze kon hier geen antwoord op geven. Maar er was iets aan zijn geur en in zijn woorden waar ze in wilde geloven. In de manier hoe zijn stem misschien koud was maar zijn lichaam warm. Ze voelde iets voor de grote caveguard en de emoties beangstigde haar. Onwetend dat hij hetzelfde kon voelen, hetzelfde kon verlangen. Maar ze kon haar domme, blinde hart niet helpen om naar hem te kijken en een toekomst te zien. Overdag zou ze weer zichzelf zijn, dan was ze weer vuur en scherpe woorden. Maar zo alleen… wat was het nut? Hij zag toch door haar heen, en ze wilde het zelf ook, deze affectie tonen. Ze hoorde zijn stem weer, samen met de vertrouwelijke druk van zijn kop. Hij nodigde haar uit om bij hem te slapen. Kort was ze bang dat haar hartslag hoorbaar was geworden aangezien het voor haar als een luide versnelde ruis in haar oren klonk. Of nog erger, dat hij hem zou kunnen voelen. Dat dit prijs zou geven dat het idee om de nachten niet alleen te hoeven doorbrengen helemaal zo erg niet was. Dat het eigenlijk… veilig zou kunnen voelen. Ze knikte in bevestiging maar voordat ze kon antwoorden kwam hij dichtbij haar. Zijn adem streek langs haar pels heen en ze moest een trilling onderdrukken. Het was te dichtbij om prettig te zijn, waardoor ze zichzelf lichtelijk kleiner maakte onder hem. Maar in zijn woorden zag ze wel waarheid. Oh ze wilde boos worden op de suggestie maar hij had gelijk. Ze moest bewijzen dat ze hier hoorde aan iedereen. De poes opende haar mond voor tegenspraak.. en keek toen weg, de bergen in. Angst van onzekerheid welde weer op, zette vuur in haar poten die wilde maken dat ze ging rennen. Die wilde dat ze zich klein maakte en hoopte dat het allemaal weer weg ging. Ze haalde trillend adem, plots bewust van hoe koud de nacht was, van hoe klein en dun zijzelf was. Met moeite onderdrukte ze de behoefte om te gaan huilen, en draaide zich nu pas weer om naar Coyote. “Ik-” Kwam er verstikt uit, waarna ze haar stem verloor. Onder al dat vuur was enkel een gebroken kat, een bange, eenzame kat. En in ontkenning kneep ze haar ogen dicht en drukte zich weer tegen de ander aan. “-ga mezelf niet laten verjagen. Ik hoor hier. Bij mijn gezin. Bij jou.” Vlammen likte op haar toon bij de laatste woorden, een leugen aan kracht erin te vinden die de tranen in haar ogen niet minder maakte. “Ik blijf bij jou” En ze hoopte tot haar oude en nieuwe goden dat hij hetzelfde terug deed, dat ze een toekomst samen deelde. En wederom vervloekte ze zichzelf dat ze haar zwaktes liet zien.


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
299
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimewo 8 jan 2020 - 21:14

Waarhals hij stug in zijn meningen was en zich soms haast krampachtig aan oude gebruiken en tradities vast hield, was hem een scherp intellect geschonken. Hij wist waar ze naar verlangde, wat haar helemaal hier tot de rotsen had gedragen. Hetgeen dat de poes bovenalles wilde, was veiligheid. Veiligheid, zekerheid en allicht een gezin. Wat er in haar leven had gespeeld, was voor hem gissen, maar zonder twijfel had ze weinig van die elementen gehad. Het bracht alle armzalige zwervers hier heen; het idee van een nieuw begin tussen goed bedoelde katten, een zekerheid die eerder ontbrak. Dus dat zou hij voor haar neus hangen, haar enkel laten proeven. De smaak van wat hij haar te bieden had zou al genoeg zijn, het zou haar laten doen wat hij zei. Nu was niet anders, want waar eerder woede opflikkerde in haar gele ogen en ze opende haar mond al om terug te spuwen, maar sloot deze weer toen het besef binnen drong. Slimme poes. “Ik-” hij sloeg zijn staart iets strakker om haar heen. In haar afbrokkelende stem schemerde iets door van de gebroken kat die ze daadwerkelijk was. “-ga mezelf niet laten verjagen. Ik hoor hier. Bij mijn gezin. Bij jou.” oh, ze was zoals iedere poes. Grootse woorden en een klein hart. “Ik blijf bij jou” hij neusde afwezig door de vacht op haar kop. "Hm," murmelde hij met zijn diepe stem. "Goed, heel goed. Blijf hier, zoals je hoort te blijven,"zijn stem was kalm zoals altijd, laag en haast stil. De ondertoon was onhoorbaar maar duidelijk, ze zou niet meer van hem weg mogen gaan. Al zou ze moeten kruipen voor Skyteller, dan zijt het zo. "Heb je al met de jongen gesproken?"


This isn't about right or wrong now
Nocturnal Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nocturnal 5e3ALQu
James
328
Actief
"There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down"

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Baneflower
BerichtOnderwerp: Re: Nocturnal   Nocturnal Icon_minitimema 13 jan 2020 - 13:17

De gevlekte kattin bleef tegen de ander aanzitten terwijl de beelden eindeloos voor haar ogen flitsten. Hoe deze herinneringen haar terug konden brengen naar het woud en de veiligheid van de bergen wegjoegen. Ze kon het niet helpen en ze kon het niet onder woorden zetten. Maar het had een grip op haar, het maakte haar ademhaling snel en beangstigd en zorgde ervoor dat ze moeite had met de helderheid van de nacht terug te vinden in haar lichaam. Er waren dingen die voor altijd bij je bleven. Er was een vergif dat de drager niet doodde maar wel in zijn grip hielt. Misschien wat het ook dat vergif dat haar vatbaar maakte voor alle zoete woorden en goede bedoelingen van Coyote. Toen de angst eindelijk haar lichaam uit dreef hoorde ze haar eigen stem instemmen met de ander. Het zorgde voor een vreemd gedring in haar onderbuik. Deels was het waar wat ze had toegegeven, maar ergens wilde ze het zo graag blijven ontkennen. En toch was het gevoel van zijn milde tekenen van affectie een soort beloning op goed gedrag. Bij Starclan wat wilde ze ook graag blijven. Ze drukte haar oren wat naar achteren bij de vraag die volgde. Spark was een moeilijk geval. Ze was zo gelukkig geweest om haar jongen weer te zien en hij was zo knap en gezond. Hij had een vuur in zijn ogen waarvan ze wist dat hij het van haar had gekregen en ze zag zo veel van zichzelf in hem. Ze had meteen van hem gehouden zonder grenzen of limiet. Maar ze merkte ook dat Spark het lastig vond en het liefste de gesprekken kort hielt. Nu was dit ook een grote gebeurtenis, waardoor ze had besloten hem tijd te geven. “Hij is perfect, alles wat ik ben maar vele malen beter” Mompelde ze vol verblinde moederlijke liefde, niet wetende hoe het anders gezegd kon worden. “Ik zie ook jou in hem” vervolgde ze, bijna terend op haar woorden. “Maar hij weet nog niet goed hoe hij zich rond me moet gedragen. Dat zal wel beter worden over tijd. Het is gewoon nog wennen”


There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nocturnal
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: