A little help? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A little help?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fang •
Member
A little help? Mini-avatar-Fang
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: A little help?   A little help? Icon_minitimedi 5 nov 2019 - 22:00

Gelukkig lag Slate te slapen net als haar zusjes. Stiekem sloop Fang het nest uit met gloeiende oogjes van nieuwsgierigheid. Toen ze eenmaal uit het nest was gegleden keek ze even over haar schoudertje, maar niemand kwam achter haar aan. Een blije glimlach verscheen op haar gezichtje en ze stapte trots hoewel nog een beetje wankel soms wanneer ze op een oneffenheid stapte. Toch kwam ze al snel bij de uitgang van waar de kraamkamer was. Weer keek ze even over haar schoudertje, maar zag niemand dan enkel slapende lichamen die bij elke ademhaling rees en daalde. Met een vrolijke sprong, sprong ze uit de doorgang en trippelde vrolijk verder. Ze wilde meer van de grot zien, het liefste wilde ze graag naar buiten, maar daar zaten altijd katten die haar avonds tegen hielden. Dus liet ze het maar even voor wat het was en stapte een andere kant op. Naar een berg vacht die niet bewoog? Was dat een grote dode kat??? Fang wist nog geen eens wat dood betekende. Ze liep er toch heen en besnuffelde de berg vacht toen ze daar eenmaal aan was gekomen, maar het rook helemaal niet naar een kat? De kleine gestreepte kitten met wit bleef snuffelen tot een wolk voor de maan weg schoof en het gefilterde maanlicht door de waterval naar binnen kwam, zag ze dat het helemaal geen kat was. Sterker nog het was een hele grote berg met vreemde dieren... Ze had wel al een beetje verse prooi gegeten, maar dat waren niet meer dan muizen geweest. Deze dieren leken een geheel voor het kitten dat bestond uit vacht en veren. Haar oogjes werden groot en ze stoten een woordeloze kreet van schrik uit voor ze zich omdraaide en in het wilde weg wegvluchten. Ze kende de grot nog niet goed genoeg om te weten dat ze de grot in rende van de grotwachten en de prooijagers. Het kleine kitten botsten vol en blindelings tegen een vacht aan die haar de weg versperde om door te rennen. Wat als die vreemde dieren haar nu eens achterna waren gekomen? Ze probeerde een uitweg te vinden, maar besloot in de dikke gevlekte vacht van de kat waar ze tegenaan was gebotst in de hoop dat het schepsel haar niet zou kunnen vinden tussen al het wit met gestreepte vlekken???

@Day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A little help?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: