[EVENT] Winter is Coming 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [EVENT] Winter is Coming

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Day •
Chief
[EVENT] Winter is Coming DPKsfdL
Floriske
340
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 75 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 17:40

Op wacht zittend op koele rotsen zag hij de zon opkomen en ondergaan, het eerste iedere dag een beetje later, het laatste iedere dag een beetje eerder. De lucht koelde af tot ook in de warmste middaguren wolkjes adem zichtbaar werden als kleine stukjes ziel die met iedere uitademing losgelaten werden - maar als het al stukjes ziel waren, dan groeiden ze net zo gauw van binnen weer aan, want zijn innerlijke warmte en levendigheid bleven onverminderd. Vroeg in de ochtend kleurde een dun laagje rijp de wereld wit en het zou niet lang meer duren voor sneeuw naast de toppen ook de dalen zou bereiken. Het hing in de lucht, werd meegedragen door grijze wolken op een frisse noordenwind: een nieuw seizoen.

"Tribegenoten", sprak Day. "De warmte trekt zich terug uit de bergen en de zon zal ons weldra nog maar licht aanraken. De dagen worden korter en de nachten langer en de eerste sneeuwvlok zal zich spoedig uit de wolken laten vallen en zacht op onze rotsen landen. De tijd van bevroren water is in aantocht, dus de tijd om ons hierop voor te bereiden is nu aangebroken. De komende manen zullen er van duisternis en kou zijn, maar bovenal van saamhorigheid. Als de warmte niet in de lucht hangt, moeten we hem in onze harten zoeken. Laten we daarom allemaal ons beste pootje voor zetten om de grot zo behaaglijk mogelijk te maken: er moeten stenen voor de ingang gerold en schermen bij de dens gevlochten om de noordenwind buiten te houden, en met mos en veren zullen we de nesten zacht en warm maken voor de lange nachten.

"Twee katten kunnen zich melden bij Skyteller om hem te helpen kruiden te verzamelen. Anderen kunnen zich bij mij melden om een taak toegewezen te krijgen. Met een goede samenwerking is het zo gepiept."
Hij richtte zijn blik even op Skyteller en glimlachte daarna warm naar de katten die zich hadden verzameld, een goedgehumeurde twinkeling in zijn ogen, hoopvol dat de Tribe met deze voorbereidingen het koude seizoen goed door zou komen.


Samenvatting:
- De grot van de Tribe of Rushing Water moet winterklaar gemaakt worden!
- Dit event is open voor iedereen: Cave Guards, Prey Hunters, To-be's en zelfs moederkatten en kittens kunnen meehelpen!
- Er zijn verschillende taken, binnen en buiten de grot, zie het Patrouilletopic voor het complete overzicht.
- Je kunt je voor taken aanmelden door hier te posten of door in het patrouilletopic het normale aanmeldlijstje in te vullen.
- Taken binnen de grot mogen in aparte topics of in dit topic uitgevoerd worden - zet dan onderaan je post met welke taak je kat bezig is voor makkelijk overzicht! Je hoeft niet te wachten tot een groepje vol is, je mag gewoon beginnen.
- Taken buiten de grot kunnen in een nieuw topic plaatsvinden - dit topic kan worden aangemaakt zodra er genoeg katten voor de taak zijn aangemeld.
- Met dank aan Babs voor het bedenken van de taken <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[EVENT] Winter is Coming Iw2Epzf
Renske
305
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:11


Wren was aan het babbelen met een paar andere to-be's, toen opeens de stem van haar mentor door de grot schalde. Hij liet zijn zorgen hoorbaar maken over dat de tijd van bevroren water eraan zat te komen. Dat zou voor Wren haar allereerste worden. Ze had verhalen gehoord hoe de bergen gehuld zouden worden in een witte deken van koud, zacht dons. Ze keek er stiekem wel naar uit, niet realiserend dat het manoeuvreren door de berg nóg moeilijker zou worden, nóg gevaarlijker er nog minder prooi zou zijn. Maar Day sprak over dat de grot klaar gemaakt zou moeten worden tegen het koude weer. Wren, die graag een pootje mee hielp, wilde best helpen met een taakje. Dan had ze tenminste iets nuttigs te doen, want haar recente trainingen hadden nou niet schot in de zaak gebracht. Daarom stond ze al snel als een van de eerste voor Day zijn poten. Ze had geen zin om kruiden te zoeken, dat zou ze vast verkeerd doen! Alles leek immers op gras. Nee, ze zou wel in de dens helpen. Misschien kon ze de to-be den wel een beetje opknappen en stiekem gezelliger maken! ‘Ik wil wel helpen Day! Ik kan wel schermen maken!’ miauwde ze enthousiast. Ze zouden wat takken nodig hebben, bladeren, mos... misschien konden ze hem wel versieren met veren en vuurstenen! Ze zag het al helemaal voor zich.

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Winter is Coming E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:11

Het werd kouder, dat kon ze duidelijk voelen. Niet alleen in de lucht, maar ook in hoe de andere katten zich gedroegen. De to-be’s kwamen steeds meer mos brengen, en ze was er dankbaar voor, echt, maar ze wilde dat zíj ook iets kon doen. Slaperig kwam ze de elders den uit toen ze Day hoorde praten. Hij vertelde ze wat Moraine al wist; her werd kouder. Wat de jonge elder nog niet wist, was dat ze de grot met zijn allen klaar zouden maken voor de tijd van het bevroren water. Met zijn allen? Dan kon zij dus ook meehelpen! Dat zou een welkome verandering zijn van haar normale routine. Het liefst zou ze zich bij Skyteller melden, maar ze wist dat het beter was om in de grot mee te helpen. Zodra Day klaar was met praten, trippelde ze enthousiast naar hem toe. ”Wat kan ik doen om te helpen?”

TAG: Day
Moraine wil heel graag een opdracht Smile


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
[EVENT] Winter is Coming XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crow •
Member
[EVENT] Winter is Coming DPKsfdL
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:14

De dagen werden al snel kouder en Crow merkte dat zijn zwarte pels al dikker geworden was, maar die zou nog dikker worden naar maten het bevroren water vorderde natuurlijk. Zijn blik keerde zich naar Day die begon te roepen en meteen sprong de zwarte To Be naar de kring katten die zich aan het verzamelen waren en luisterde naar wat er gezegd werd. In stilte dacht hij na en wilde best schermen weven voor tegen de wind. Daar zouden ze ook nog wat bladeren tussen kunnen weven zodat het de wind nog beter tegen hield. Hij wachten even tot Day uit gesproken was voor hij zijn staart de lucht in stak. 'Day buiten takken kunnen we ook nog de bladeren die uit de red woods kunnen gebruiken bij het maken van de schermen, dat zal de wind nog beter tegen houden dan takken alleen.' stelde Crow voor met luide stem die door alle katten gehoord kon worden. Toch omdat hij zich zo openlijk uitsprak voelde hij zich toch een beetje warm worden... Wat als zijn idee niet in goede aarde zou vallen?


[EVENT] Winter is Coming K0oVZ3Q

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fang •
Member
[EVENT] Winter is Coming Mini-avatar-Fang
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:33

Wat een drukte! Fang was weer onderweg en trippelde een zwarte kater achterna en ging naast hem zitten. Ze keek van hem van wie ze wist dat hij Crow with black feathers heten naar de kat die als eerste sprak. Day nog wat... Tja ze was nog jong en kende nog lang niet alle namen. Toch toen ze kater was uit gesproken stond ze op en trippelde naar de steen en ze maakte een vrolijk geluid waarmee ze bedoelde dat ze graag wilde helpen ook ging ze met haar voorpootjes tegen de rots aan staan en wachten tot de gevlekte kater haar op zou merken...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[EVENT] Winter is Coming DPKsfdL
Floriske
340
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 75 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 20:22

Zijn mondhoeken krulden omhoog in een glimlach tegenover de katten die zich snel voor allerhande taken kwamen melden. Hun enthousiasme deed een warm vlammetje in zijn hart ontbranden - ze stonden klaar om te helpen, ze stonden klaar voor elkaar. Eensgezind ging de Tribe de tijd van bevroren water tegemoet en eensgezind zouden ze straks bij elkaar staan als het ijs smolt en nieuwe bladeren ontknopten. "Bladeren, zeker, en beter nog is mos, zo lang er genoeg overblijft voor de nesten", miauwde Day. "Crow, Wren en Moraine, zouden jullie met zijn drieën de schermen kunnen weven? Er ligt al een verzameling takken bij de ingang. Met vragen over de indeling en de beste technieken kunnen jullie bij mij terecht, of bij andere oudere katten die zich van vorige koude seizoenen nog kunnen herinneren hoe alles zat." Nadat hij deze woorden gesproken had, richtte hij zich met een vriendelijke blik tot de kitten die enthousiast naast de steen stond te piepen. "Hallo daar, Fang, wilde jij ook graag helpen? Dan heb ik een perfect taakje voor jou: zou jij naar de prooistapel kunnen gaan, de vogels uitzoeken en daar de veren vanaf plukken? Leg ze maar op een mooi stapeltje, dan kunnen de katten die de nesten gaan maken ze gebruiken. En het mooiste veertje dat je vindt, mag je zelf houden. Hoe klinkt dat?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crow •
Member
[EVENT] Winter is Coming DPKsfdL
88
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Crow •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 21:21

Mos natuurlijk! Crow with black feathers knikte en keek de andere twee tribe genoten aan die bij hem in de groep in gedeeld werden. 'Zullen we doen Day. Wren, Moraine zullen we beginnen?' vroeg hij richting de twee beide katten die jonger dan hem waren. Daarna draaide Crow zich in de richting van de ingang van de grot waar alle benodigde spullen lagen. Zo te zien lagen er ook al bladeren en mos bij. 'Laten we de mos gebruiken waar de bladeren elkaar niet kunnen overlappen. Zo houden we genoeg mos over om de nesten te laten voeren.' stelde Crow voor aan zijn team genoten en hij ging naast de spullen zitten en keek beide katten even aan. Hij wilde met hen overleggen zo leek het hem het beste te zijn dan bevelen te gaan rond strooien.


[EVENT] Winter is Coming K0oVZ3Q

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Crow • - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fang •
Member
[EVENT] Winter is Coming Mini-avatar-Fang
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fang •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 21:32

De grote gevlekte kater Day deelde mede wie wat mocht gaan doen. Haar staartje zwiepte vrolijk van links naar rechts alsof ze een hondje was, maar ze was een kat dat wist ze ook wel, maar zo opgewonden was het kitten dat ze mee mocht doen. Ze wist wel waar de prooistapel al was dus sprong ze weg al zigzagde ze wat onhandig tussen de andere katten door waardoor ze tegen de poten van de andere katten soms aanbotsten, maar toch kwam ze op de plaatst van bestemming! De stapel die haar een paar nachten geleden nog zo veel angst aan had gejagen... Nu stapte ze dapper naar voren tot ze bij de eerste vogel aan kwam met mooie gevlekte veren. Ze pakte hem vast en probeerde de prooi onder een konijn uit te trekken, maar ze had enkel veren vast en trok ze per ongeluk uit waardoor Fang over de grond rolde. Bah die prooi was eigenwijs! Het kitten stond op en liep met een mond vol veren terug waarna ze die naast een steen die uit de grond  stak en pakte de vogel in zijn nekvel vast en kon hem er nu wel beter uit trekken al was het in kleine rukjes, maar uit eindelijk lag de grote vogel voor haar dan op de grond van de grot en begon veer voor veer uit de huid van de grote vogel te trekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelpaw'
Member
[EVENT] Winter is Coming Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
176
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hazelpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimema 18 nov 2019 - 12:44

Ze had zich een beetje op afstand gehouden. Toen Day aangaf dat hij taken te verdelen had. Stiekem wilde ze wel helpen, maar mocht ze dat eigenlijk wel? Ze behoorde natuurlijk niet echt tot hun Tribe, ze was te gast. Ze droomde steeds vaker over naar huis gaan. Al was ze gelukkig met haar oma. Brindleleaf betekende in die korte tijd al erg veel voor haar, toch miste ze haar thuis. Het allermeeste miste ze haar broertje Falconpaw. Wanneer haar conditie weer op peil was zou ze vragen of ze weer terug mocht gaan. Zou ze haar oma dan net zo veel gaan missen als Falconpaw nu? Ze zuchtte zachtjes en stond toen toch maar op. Ze trippelde naar Day toe. “Ik wil ook wel helpen meneer, als dat goed is?” Haar hazelnootkleurige ogen keken de chief afwachtend aan. Ze zou ook wel snappen als ze het liever niet hadden, maar dan kon ze tenminste wat terugdoen voor het onderdak die ze haar verleenden.


[EVENT] Winter is Coming Yx18e1RM_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[EVENT] Winter is Coming Iw2Epzf
Renske
305
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Winter is Coming   [EVENT] Winter is Coming Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 0:20


Wren mocht helpen! Natuurlijk, ze konden dan ook niet zonder elkaar. Ze had een grijns van oor tot oor en ze knikte hevig toen Day haar het klusje gaf die haar het leukst leek. Minder leuk was dat ze samen moest werken met Moraine. De twee hadden ruzie gehad en sinds dien nog steeds niet gesproken. Ze wierp dan ook even een teleurgestelde blik naar de grijswitte she-cat, maar ze zou dit ook niet door Moraine laten verpesten. Ze knikte dan ook toen Crow vroeg of ze zouden beginnen en ze huppelde achter hem aan, snellend naar de stapel met takken die voor de grot lag. Meteen nam ze een tussen haar poten en boos hem een weetje. Daar zouden ze wel mee kunnen werken! Nog wat andere takken waar ze ze doorheen konden weven, en voor ze het wisten zouden ze een stevig scherm hebben. Het beginnentje zou alleen het lastigst worden. ‘Ja ja, maar mos komt later pas,’ miauwde ze toen stellig toen Crow al begon over een veel latere stap. Eerst weven, dan pas de gaten opvullen met mos en bladeren. Wren begon al flink de takken te sorteren op lengte. Kortere voor de verticale strengen, en langere voor de horizontale die ze langs de basis heen en weer konden weven. ‘Eerst moeten we het scherm maken, kijk-’ begon Wren al met haar idee uit te leggen. ‘Als we deze korte nou neerleggen, en dan die lange er heen en weer weven. Steeds om en om, dan kunnen we vast een scherm maken die kan blijven staan!’ Haar blik ging naar Crow die haar idee maar moest begrijpen. Ze negeerde Moraine nog steeds volledig.

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[EVENT] Winter is Coming
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: