Exogenesis 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Exogenesis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shallow
Member
Exogenesis B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 21:33


Haar oren waren plat tegen haar nek gedrukt, haar ogen groot en strak gericht op het kleine muisje dat op de grond naar enige restjes van voedsel zocht. Ze was nogal erg vastberaden op haar jacht. Vooral nu het kouder werd, en prooi zeker schaarser werd. Ze kon beter van haar vangst genieten nu het nog kon. Daarom aarzelde ze ook niet om naar voren te schieten, zo op de muis af. Helaas had het kleine beest haar zien afkomen. En was het al snel op een rennen gezet. Maar de grijze kattin gaf niet snel over. Ze liet een gefrustreerde grauw horen voor ze achter haar prooi aan rende. Verdomd beest. Tot haar geluk was ze het diertje sneller af, en sprong ze er zo over heen om het pad te blokkeren. Voordat de muis de kans kreeg om een andere weg te vinden plaatste ze haar voorpoot op zijn staart en beet ze gauw zijn nek door. Haar tand kwam net in een slagader en plots voelde ze haar snuit warm worden. De sterke, doordringende geur van bloed zei al genoeg. Een rommelige vangst, maar het was tenminste wat het was; haar vangst. Shallow likte het bloed af met haar tong. "Klein, dom ding." Mompelde ze met een kleine lach. Een binnenpretje. Hij had het haar niet makkelijk gemaakt. Maar nu was zijn lichaam koud aan het worden. Zijn dood was afhankelijk van haar geworden. Ze had zijn lot bepaald en dat vond ze al te vermakend.
Ze pakte de grijze muis op en draafde al gauw wat verder weg. De geur van een rogue was niet te missen hier. En ze had nu geen zin in problemen met een zwerfkatje. Niet nu ze eindelijk in rust kon eten. Ver weg van de Elite en ver weg van wie ze echt was.

+ open


Exogenesis 2gxnp75Exogenesis Z0ZImY9Exogenesis 10pvxmw

Exogenesis VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
Exogenesis Mini-avatar-moonstream
439

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 22:37

De dagen begonnen kouder te worden, maar ze had het geluk de laatste paar weken dat ze tussen die verdomde tweebeen nesten uit was. Hier op het meer open veld was het veel beter prooi te vinden en te vangen dan daar. Ondanks dat de zilveren kattin nog mager was had ze weer meer kracht terug gekregen en waren haar taaie spieren weer aangesterkt, maar Hydra was nog niet helemaal op haar best. Dus probeerde ze zo min mogelijk in conflict met andere katten te komen. Nu slenterde ze op jacht naar prooi in een enorme weide. Haar mond opende zich om de lucht in te drinken en meteen rook ze verschillende geuren, vooral prooigeuren. Ze zakte in jachthouding en sloop naar voren. Een dikke duif pikte gevallen zaadjes op die van het gras af waren op de grond lagen. Haar neus pikte ook katten geuren op waaronder eentje die ze het liefst van alle katten meed. Bloodclan! Maar ze wilde haar vangst niet laten verpesten en wachten geduldig tot de duif zijn kop weer tussen het gras dook. Hydra zetten zich af en landen bovenop de prooi en doden het met een snelle beet. Ondanks dat ze geen clan meer had dankte ze Starclan in stilte voor de prooi voor de zilveren kattin haar buit oppakte en rond keek. Ze zag geen kat in de buurt en koos ervoor om op een platte uit het gras uitstekende rots te gaan liggen met haar eten. Daar eenmaal boven op zag ze een kat met een halsband met tanden. Haar ogen gloeide van haar, maar ze wist dat ze nog geen partij voor de bloodclanner zou zijn dus snoof Hydra luid terwijl ze ging liggen met de prooi tussen haar poten wel blies ze eens nijdig tussen het plukken van haar voedsel door voor ze snel de duif naar binnen schrokte.


Exogenesis Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Exogenesis B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 8:49


Ze was het niet eens op een kat gemunt. Ze mocht wel een BloodClanner zijn, maar een moordmachine was ze niet. En al zeker niet als een kat niks voor haar betekende, als ze gewoon gericht waren op hun eigen pad. Ze had haar gevangen muis tussen haar kaken geklemd terwijl ze een plek probeerde te vinden dat nog niet gemarkeerd was. Verdomme rogues, ze kon heus wel opmerken hoe ze steeds meer plek afpakten. Als zij deputy was zou ze alles doen om ze weg te jagen. Dan kon ze zonder problemen door de bomen zigzaggen.
Maar dat was ze niet, en dat zou ze ook niet worden. Ze was niet al te gepassioneerd met het werk als member, met haar drie hondentanden op haar halsband. Ze voelde zich ook niet gedwongen om zich te bewijzen, al was ze Shark's dochter. Ze bleef nog steeds een member van de Elite. En als het niet om Chawl was, was ze ook rond haar eigen rogue territorium aan het kruipen.
Ze legde haar muis voor haar poten neer toen ze eindelijk een comfortabele plek had weten te vinden. Maar pas toen ze een kat luid hoorde snuiven schoten haar haren overeind. Verdomme, het was ook nergens veilig. En de geur was zeker niet van een BloodClanner, maar misschien was dat nog goed ook. Shallow ademde diep in terwijl ze haar houding rustig probeerde te houden. "Eet smakelijk. Hopelijk is de duif niet vergiftigd." miauwde ze in een bitterzoete stem. "Dat doen twolegs te laatste tijd, ik zou niet van de vogels genieten als ik jou was." Een leugen. Ze wou kijken hoe gefrustreerd ze deze kat kon maken, of zelfs paranoïde maken. Ze leek immers niet op zo een grote uitdaging. Ze had een magere bouw, en leek ook nog rond haar leeftijd te zijn. Als ze een gevecht wou beginnen dat zou Shallow het nog afmaken ook.


Exogenesis 2gxnp75Exogenesis Z0ZImY9Exogenesis 10pvxmw

Exogenesis VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
Exogenesis Mini-avatar-moonstream
439

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 12:27

De bloodclanners haren schoten overeind en direct was Hydra zo gespannen als een veer. Ze had de energie nog niet voor een gevecht al zou ze zich wel laten gelden als het daar op aan zou komen! Toch was de zilveren poes wel zo wijs om er niet iPad te springen en de bloodclan kattin aan te vallen. De woorden van de kattin onder haar klonken bitter zoet, maar daar trapte ze niet in. Hydra wist hoe een prooi rook die vergiftigd was die had ze tussen de tweebeennesten vaak genoeg geroken.  Toch keek ze even op van haar prooi. 'alsof ik niet weet hoe zo'n prooi zou ruiken!' Miauwde ze snibbig en haar ogen veranderde van haat naar afgunst. Haar woorden deden haar niets zelfs al zou ze de waarheid spreken dan nog geloofde ze haar niet. Want een bloodclanner geloofde ze niet meer nooit meer!


Exogenesis Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Exogenesis B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 10:10


Ze had verwacht dat de kat haar wel zou geloven. En Shallow zocht al naar haar lichaamstaal of ze haar wel geloofde, maar toch te koppig was om het toe te geven. 'Alsof ik niet weet hoe zo'n prooi zou ruiken!' Miauwde ze snibbig. Waardoor de BloodClanner voor kort met haar staart zwiepte. Ze moest de rogue eigenlijk een lesje leren. Al dat gebrek aan respect zou ooit haar dood worden. Maar niet nu. Nu was ze rustig haar muis aan het eten - openscheuren - en kon ze wel met rust naast de andere kat zitten. Maar ze kon zien dat ze niet op haar sterkste punt was. En al leek Shallow niet op een vechtersbaasje, een uitdaging met deze rogue kon ze zeker aan.
Uiteindelijk had ze het vlees van de botten van de muis gescheurd. Éen van haar witte voorpoten waren rood van het bloed. Ze was zeker slordig met haar prooi, maar het was deels omdat ze hongerig was, en ook omdat ze de andere kat wou ergeren. Een kleine grom ontsnapte uit haar keel terwijl ze eindelijk de muis naar binnen werkte. Ze likte haar lippen voor ze weer naar de rogue keek. "Gaat het?" Begon ze plots voor een stap dichterbij nam. "Oh, je ziet er beroerd uit. Weet je het zeker dat je neus niet verstopt zit?" Lachte ze. Waarna ze plots naar voren schoot, richting de andere kattin. "Waa!" Grauwde ze, maar maakte al snel een schijnbeweging om niet tegen haar aan te botsen. Ze had geen slechte bedoelingen. Of tenminste niet fysiek. Ze wou de andere immers alleen bang maken. Ze haalde haar neus voor kort op en deed eindelijk weer een paar stappen naar achter. "Aan jou heb ik niks. Je bent niet zo naïef en dom als de anderen. Waar is de lol daaraan?"


Exogenesis 2gxnp75Exogenesis Z0ZImY9Exogenesis 10pvxmw

Exogenesis VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
Exogenesis Mini-avatar-moonstream
439

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 19:18

Hydra zag dat de bloodclanner eerst haar prooi wilde gaan eten. Uitschot dat waren al die bloodclanners! Met een half oog op de andere kat at ze in snelle happen zo snel mogelijk toch netjes haar prooi op. De bloodclanner had helemaal geen respect voor haar prooi wat een schande! Ze had het meeste van de duif op toen de andere kattin weer begon te spreken. Haar nek en rug haren gingen overeind staan. Wat wilde die kat nu weer? Ze wilde net nog een hap nemen toen de andere kattin een stap naar voren deed. 'Als of jouw dat wat kan interesseren?' vroeg ze honend en blies nijdig toen de bloodclanner ineens op haar af vloog. Hydra kwam overeind met een hoge rug en heen en weer slaande staart. Nee ze zou zich niet snel weg laten jagen hoe erg ze ook aangetast was in haar energie en de missende kracht. Toen de ander zich weer een paar stappen terug trok ging de zilveren gevlekte kattin weer zitten al lagen haar oren in haar nek. 'Misschien komt dat omdat ik geen sier geef om wat jullie bloodclanners zeggen. Leugenaars allemaal.' miauwde ze en boog zich weer over de resten van de prooi, maar daar zat geen enkel voedzaam stuk meer aan dan ingewanden waar ze nooit echt om gegeven had zelfs niet toen ze nog in haar clan thuis was. Nou ja op 1 ding na dan. Het hart, maar ze had er nu geen tijd om die eruit te peuteren. 'Heb je die muis van net ook zo af weten te troggelen van een andere kat of is dat het enigste wat jij kunt vangen?' vroeg Hydra op neutrale met een vleugje verveelde toon. Het zou haar niets verbazen ook nog.


Exogenesis Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shallow
Member
Exogenesis B236d2d78b0c4b414232318bf5aacbefc3f0c587
hannah
1503
Actief
Don't have to imagine the worst when it already happened.

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Shallow
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 18:18


Zoals ze wel had verwacht, was de kattin al gauw overeind gesprongen met een hoge rug. Shallow was al gauw weer kalm gaan zitten, wat veraf van de ander. Voor het geval dat zij wel plannen had om haar aan te vallen. 'Misschien komt dat omdat ik geen sier geef om wat jullie bloodclanners zeggen. Leugenaars allemaal.' Miauwde ze, als antwoord op haar opmerking. Shallow trok een wenkbrauw op terwijl ze haar weer aankeek. En terecht ook. Zelfs zij vond het dat BloodClanners leugenaars waren. Als je daar leefde, leefde je alleen voor de rest. Je kon niet echt op iemand vertrouwen behalve op het slagveld. Waar ze erachter kwamen dat ze wel iedereen nodig hadden.
'Heb je die muis van net ook zo af weten te troggelen van een andere kat of is dat het enigste wat jij kunt vangen?' Kwam de volgende opmerking. StarClan, waar kwamen al die stereotypen vandaan? Shallow stond weer op en likte het bloed van het witte gedeelte op haar poot. "Oh dat was vreselijk." Begon ze in een licht dramatische toon. "Ik was rustig hier rond aan het lopen, en zag al gauw een kat met de prooi. En ik had zoveel honger. Oh arme ik. Ik heb hem eerst tegen de grond aangedrukt, en met mijn vlijmscherpe klauwen een mooie snee in zijn buik gemaakt." Haar klauwen schoten uit hun hulzen en ze krulde haar tenen een beetje. Als volgt maakte ze een beweging met haar poot. Zodat de rogue een mooi beeld kreeg op hoe ze haar vangst had weten te krijgen. "En beeld je dit in, schat. Dit is zijn nek, en ik ga langzaam naar zijn buik. Ik zorg er voor dat het open is. Dat hij pijn heeft geleden." Iets te veel informatie voor een leugen. Maar dit was wat ze wou horen, toch? "En dit allemaal... Voor mijn kleine muis."


Exogenesis 2gxnp75Exogenesis Z0ZImY9Exogenesis 10pvxmw

Exogenesis VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hydra
Member
Exogenesis Mini-avatar-moonstream
439

CAT'S PROFILE
Age: 30 mane
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hydra
BerichtOnderwerp: Re: Exogenesis   Exogenesis Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 20:41

De bloodclanner was al weer gaan zitten voor Hydra dat deed. Al waren haar spieren licht aan gespannen zodat ze meteen kon reageren als dat nodig zou zijn. Toen de blood clan kat weer begon te spreken leek ze wel een verhalen vertelster. 'Hm, je zou een prima verhalen verteller zijn voor kittens.' miauwde Hydra en wipte haar staartpunt zachtjes op en neer. Nee ze was geen fan van de Bloodclan al helemaal niet doordat ze door de voormalige leider in verwarde toestand voorgelogen was. De bloodclan zou haar helpen en haar een thuis geven, maar ze hadden niets dan voor nog meer problemen voor haar gezorgd! Een zucht verliet haar lippen. 'Bij Starclan hoe houden jullie dat vol. Zorgen voor ellende en daar zelf nauwelijks voor leiden?!' mauwde ze kop schuddend en keek de bloodclan poes weer aan.


Exogenesis Moonstreamonderschrift


Spoiler:
 


Whitepaw. - Scarface - Silverlight - Moonstream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Exogenesis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: