Great Unknown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Great Unknown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Otterdive
Member
Great Unknown DPKsfdL
{ Loïs
281
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterdive
BerichtOnderwerp: Great Unknown   Great Unknown Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 22:03

De siamees hield zich verscholen tussen de dikke, laaghangende takken van één van de honderden dennenbomen die zich op hun gebied bevonden. Voor haar zat een ekster iets van de grond te pikken, en de she-cat wachtte tot deze af en toe weg keek, waarbij ze dan vrijwel gelijk een paar vlugge stappen naar voren zette. Haar lichaam hield ze strak gestroomlijnd aan de grond, en ze verschool zich in de schaduwen van de boom. Nu was ze nog maar op enkele meters afstand, wat betekende dat het lastigste werk nu echt begon. Ze moest vanuit haar schuilplek komen en ervoor zorgen dat de ekster haar nog steeds niet opmerkte. Heel langzaam en muisstil kroop ze vooruit, poot voor poot. Nu was ze nog maar op een meter afstand. Kort bevroor ze toen de vogel haar aankeek. Nu ze stilstond, zag hij haar niet. Toen hij voor één korte seconde wegkeek, sprintte ze naar voren, en voordat de vogel doorhad wat er gebeurde, pinde ze hem al neer op de grond. Ze gaf het dier geen gelegenheid om weg te vliegen want ze klemde de vleugels vast tussen haar klauwen en zo snel ze kon beet ze hem dood. Het was een goede vangst.
- Dreamweaver


Great Unknown Ottero10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Great Unknown DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dreamweaver
BerichtOnderwerp: Re: Great Unknown   Great Unknown Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 22:33

Het was een mooie heldere dag om te jagen in het Shadowclan territorium. Omdat het nog ochtend was en het koudste moment van de dag kroop er mist over de boomwortels, de zompige moerassen en de met naalden bezaaide grond. Het gaf je pootstappen een gedempt geluid. Natuurlijk ook die van de prooidieren zelf. Of die van andere katten. Stilletjes volgde hij dan ook Otterdive. Het was alsof hij werd teruggezogen naar de tijd waar ze haar Final Assassement aflegde. Ze had het geweldig gedaan. Otterpaw was altijd al een hele energieke, leergierige apprentice geweest. Ergens tijdens pubertijd had ze een kantje gekregen dat hij heel erg apprecieerde. Ze had oog voor kritiek, leiderschap en had een scherpe tong. Nu ging bijna niemand in discussie met haar. Daar was ze te slim voor. Hij stopte, toen zij stopte. Dreamweaver bevroor in de lucht. Zijn rechter voorpoot hing juist boven de grond. Alleen het pluis tussen zijn tenen raakte de aarde aan. Zijn scherpe lichte groene ogen volgden haar passen. Ze sprong. Zijn hartslag ging even omhoog. Ze had hem! De kater zette zijn poot op de grond, gevolgd door een pas van de andere. Hij stapte op de donkere siamees af. "Goed gedaan Otter." Zijn stem was laag en kalm. Hij was een nobel man. Een man van weinig woorden en weinig complimenten, maar zij was altijd al zijn lieveling geweest.


My condolences  VatHwjL
Dreamweaver
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Otterdive
Member
Great Unknown DPKsfdL
{ Loïs
281
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Otterdive
BerichtOnderwerp: Re: Great Unknown   Great Unknown Icon_minitimevr 8 nov 2019 - 23:37

Ze trok met haar oor toen ze pootstappen van achter zich hoorde. Niet lang daarna volgde haar kop en haar blik vestigde zich op haar oud-mentor, Dreamweaver. Ze knikte naar hem ter begroeting, had immers haar mond vol ekster. Het compliment accepteerde ze met een tweede knikje. Nooit was ze spraakzaam geweest, al helemaal op momenten waar ze een goed excuus had om dit te vermijden, zoals deze waar haar mond vol zat - al kon dit natuurlijk makkelijk opgelost worden door de ekster even neer te leggen. De she-cat besloot om te proberen door te jagen, één prooi was lang niet genoeg voor alle monden die gevoed moesten worden en hoewel er meerdere jagers waren op het moment, behoorde zij tot één van de beste. Ze was goed getraind. Haar bruingouden ogen gleden naar haar mentor in stille vraag of hij met haar mee zou gaan of niet. Maar weinig katten zou ze uitnodigen om met haar mee te gaan jagen, enkel haar mentor en misschien haar broer kregen deze speciale behandeling. Verder ging ze liever alleen.


Great Unknown Ottero10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Great Unknown DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Dreamweaver
BerichtOnderwerp: Re: Great Unknown   Great Unknown Icon_minitimema 11 nov 2019 - 14:49

Haar bruingouden ogen gleden naar hem. Hij glimlachte en knikte. Na jaren lang samen werken wist hij wat ze bedoelde. ook al was ze vroeger jonger. Nu was ze al 31 moons en hij 70, de tijd vloog. Dreamweaver stapte op haar af en stak zijn neus in de lucht. Naast het verse bloed van de ekster rook hij ook nog een houtduif of twee. Stilletjes wiebelde hij met zijn oortjes naar de plek waarvan de geur kwam. Als ze goed op elkaar inspeelden konden ze hen alle twee pakken. Dat waren meteen twee prooien in een klap.


My condolences  VatHwjL
Dreamweaver
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Great Unknown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: