Cornerstone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cornerstone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shallow
Member
Cornerstone Tumblr_pwlgy2Nrn01ysh6njo8_250
hannah
1504
Actief
For all I know the best is over and the worst is yet to come

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shallow
BerichtOnderwerp: Cornerstone   Cornerstone Icon_minitimeza 9 nov 2019 - 11:01

Het was net donker aan het worden, en ze kon al ruiken aan de lucht dat het niet lang ging duren voor het weer begon met regenen. De grijze kattin was al snel weer het kamp uitgegaan, omdat ze het daar te benauwd vond. Ze vond het veel beter om alleen haar gang te gaan in plaats van onder ogen van tientallen katten te zijn. Vooral ook omdat ze nu bezig was met het verdienen van meer hondentanden.
Haar staart zwiepte heen en weer terwijl ze richting de twolegnesten liep. Dit behoorde nog steeds tot BloodClanterritorium en dat liet ze maar met trots zien. Ze liep net langs de hoek waar twolegs hun kraaienvoer achterliet en deed een stap die richting op. Misschien dat ze nog wat te eten kon vinden hier. Dat deed ze immers in de winter. Als het te lang duurde om wat te vangen, werd het maar twolegvoer.
Ze was net op éen van de grote bakken gesprongen toen ze plots een zacht geluid hoorde. Shallow spitste haar oren om de bron van het geluid te zoeken. Het duurde dan ook niet lang voor ze een kleine rat tussen het vuilnis vond. Gelijk sprong ze van de bak af en maakte zichzelf wat kleiner. Het had haar nog steeds niet door. Dom ding. Nu was het van haar. Ze moest wachten tot het wat dichterbij kwam. Het zou haar maaltijd worden en ze wou niks liever.

+ Chawl


Cornerstone 2gxnp75Cornerstone Z0ZImY9Cornerstone 10pvxmw

Cornerstone VE3Op2f
Told you so
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Cornerstone BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Cornerstone   Cornerstone Icon_minitimema 11 nov 2019 - 14:01

Hij kon haar zien. Vanaf het dak waarop hij gesprongen was. De twolegs reden er hun monster in, een twolegnest met een plat dak. Hij vond het altijd een prima plek om de omgeving te overzien. Als hij echt alles wilde zien klom hij uiteraard naar boven op de punt, maar dit was makkelijker en het zat comfortabeler. Hij had haar dus al zien aankomen, de grijze schim die ooit zijn beste vriendin was geweest. De afgelopen tijd sprak hij haar eigenlijk niet meer, sinds dat hij weg was geweest had hij haar sowieso niet meer gesproken. Hij ontliep haar, net zoals hij Cobra en Jackdaw zo veel mogelijk ontliep. Als hij de problemen niet opzocht had hij ook een minder grote kans om een woedeaanval te krijgen of weer een complete kortsluiting te krijgen, wat de vorige keer bijna zijn dood was geworden. De emotie was even in zijn tweegekleurde ogen zichtbaar. Hij miste haar, haar vrolijkheid om hem heen. Alleen ook in haar doen en laten was ze veranderd, niet alleen hun band was kapot. Ook hadden ze beide veel meegemaakt.


Cornerstone 85A0ca8T_oCornerstone V4s23EcO_oCornerstone FTbtNyE2_oCornerstone FTbtNyE2_oCornerstone PF71KdU0_oCornerstone JeyKDma8_oCornerstone GPr1M0jZ_oCornerstone COxUkZt
Judge me
Cornerstone NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cornerstone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: