Never think about the past again. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Never think about the past again.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vallon
Member
Never think about the past again.  DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Never think about the past again.    Never think about the past again.  Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 18:03

Het was tijd om zijn verleden achter zich te laten. Tot dusver had hij nog maar twee katten vermoord: zijn vader en een kittypet die het ongeluk had om in de buurt te zijn toen hij zichzelf moest bewijzen nadat hij aan had gegeven dat hij graag naar de Elite wilde gaan. Hij had zijn halsband verdiend en opeens was de jacht op de hondentanden begonnen. Hij had informatie verzameld en had van Brat gehoord wat hij moest doen om welke hondentand te verdienen. En het kostte hem niet veel moeite om zich aan die taak te wijden. Zijn blik liet hij dwalen door de tuin van het Twolegnest terwijl hij wachtte tot het kattenluikje open zou gaan. Het zachte piepen waarschuwde hem dat dat inderdaad was gebeurd en zijn blik bleef kort hangen op de grof gebouwde rode tabby die hem gisteren nog geprovoceerd had. Zonder iets te zeggen, zette Vallon zich af en spreidde zijn poten zodat hij op de schouders van de tabby terechtkwam. Hij voelde de spieren rimpelen onder zijn poten, maar zijn maandenlange training als warrior hadden hem zeker voorbereid op dit soort gevechten. En nog wel met moeilijkere ondergronden ook. Dit zachte gras was niks vergeleken met de moerasachtige ondergrond waar hij op had moeten vechten. Terwijl hij zijn klauwen stevig in de schouders van de tabby sloeg, schopte hij met zijn achterpoten die van de tabby onder hem uit. Hij klemde zich nog steviger vast zodat de lucht de longen van de tabby verliet toen ze samen op de grond vielen. Zijn kin knalde tegen de schedel van de tabby, maar dat had op de tabby meer effect dan op Vallon zelf. Plotseling rolde de tabby echter opzij en moest Vallon wel loslaten, anders werd hij verpletterd onder het gewicht. Het was echter een domme zet en Vallon haalde genadeloos uit met zijn klauwen over de onderbuik van de kittypet. De rode tabby schreeuwde het uit van de pijn en Vallon gebruikte zijn verwarring en pijn om zijn tanden diep in de keel van de kat te zetten. Hij beet door totdat hij voelde dat het de tabby het opgaf en liet daarna los, emotieloos kijkend naar het gras dat rood kleurde. Toen voelde hij de aanwezigheid van een blik op hem en keek hij over zijn schouders, waar hij Rascal op de verhoging zag zitten die hij net nog had gebruikt om de tabby te bestuderen. “Is het interessant?” vroeg hij kil. “Of moet je nog wat meer ervaring opdoen, jonge kat?”


+ Eerste post voor Rascal
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Never think about the past again.  DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Never think about the past again.    Never think about the past again.  Icon_minitimema 18 nov 2019 - 17:36


Rascal zijn interesse werd gewekt door bijzondere geluiden en geuren. Niet ver van hem vandaan werd gevochten. De geur van de elite gemengd met bloed. Meestal keerde hij zich af van dit soort gedoe, wilde hij zich er niet in mengen. Maar het gekerm klonk ernstig, de geur van sterk. Dit ging over veel bloed en hij maakte zich stiekem een beetje zorgen over wat er aan de hand was. Hij herkende geen clangeur, maar je wist maar nooit. Maar katten van de elite moorden katten voor de lol, voor het verzamelen van hondentanden en aanzien. Rascal sprong een verhoging op, en hij zag nog net hoe Vallon zijn tanden in de keel van een hulpeloze, rode kater zette. Rascal kreeg minachting op zijn gezicht, de walging toen de kater ophield met spartelen toen het leven uit hem sijpelde. Rascal zijn ogen waren groot, maar toen Vallen overeind kwam, was zijn blik weer onleesbaar. Hij vond dit helemaal geen dappere daad. Nee, dit was een zinloze moord. Rascal wist zeker dat deze rode kater onschuldig was. Maar dat is hoe de elite te werk ging. Er was geen onderscheid tussen schuldig en onschuldig. Meteen werd hij aangesproken, of het interessant was. Hij haalde een schouder op, maar verder bleef hij zonder zich te verroeren staan. Hij kreeg nog een loze bedreiging. Rascal reageerde niet, hij bleef kijken naar het lijk dat aan Vallon zijn klauwen lag. ‘Wat heeft hij je misdaan?’ miauwde hij kalm. Rascal vond het wel prima zo. Hij stond hoger, hij was veilig en mocht er iets gebeuren kon hij omdraaien en weglopen. Vallon zou het vast te druk hebben met zijn eer op te komen halen.


Never think about the past again.  Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Never think about the past again.  DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Never think about the past again.    Never think about the past again.  Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 14:42

Wat had de rode tabby misdaan? Op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd zijn, misschien? Hij had geen idee. Hij had de tabby nodig gehad om zijn hondentand te halen en hij had ook zijn woede kwijt willen spelen, maar hij vermoedde dat dat geen geldige redens zouden zijn om op te geven. Hij had heus wel in de gaten dat de jonge kat aangedaan was door zijn moord, al probeerde hij dat nog zo te verhullen. Vallon was ook niet van gisteren: hij wist heus wel wie deze jonge kat was en waar hij voor stond. Dit was Rascal, de zoon van de voormalige leader. En als Vallon het juist had, dan had deze kat nog altijd niemand vermoord. Maar daar was hij niet zeker van. BloodClan zou je uiteindelijk wel veranderen, of je dat nu wilde of niet. Vallon vroeg zich af wat Cobra zou doen als Rascal dit soort dingen aan hém zou vragen. Hij gromde en wendde zich van het levenloze lichaam af, omhoogkijkend naar Rascal. “Ik heb een reputatie hoog te houden, jonge kat,” sprak hij. “En ik zou graag een warmere slaapplaats willen voor de winter.” Hij sprong behendig tegen het hek op, klauterde langs Rascal naar boven en sprong vervolgens het hek af, de tom geen blik meer waardig gunnende. “Misschien zou jij daar ook eens mee beginnen,” sprak hij over zijn schouder tegen Rascal. “Voordat je een te gemakkelijk doelwit wordt.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Never think about the past again.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: