Brave soul. [FINISHED] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brave soul. [FINISHED]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vallon
Member
Brave soul. [FINISHED] DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 18:12

Met een snelle haal van zijn klauw doodde Vallon de muis. Meteen schoot er een herinnering terug op zijn netvlies waarbij hij zijn vader op het Thunderpath duwde. Hij herinnerde zich de klap en het misselijkmakende gekraak van botten, gevolgd door de chaos die zijn Clanmates veroorzaakt hadden toen ze het lichaam zagen nadat hij zijn vader terug had gesleept in het kamp. De warrior die hem verlinkt had nadat hij dacht ontsnapt te zijn aan de gevolgen van zijn daad. De verbanning en de manier waarop zijn Clanmates hem afwijzend aan hadden gekeken toen hij vertelde over de mishandeling. Zijn kaken klemden zich op elkaar en even wilde hij zijn klauw diep in de prooi dringen, maar hij bedacht zich. Hij had moeite gedaan om deze prooi te vinden en hij had honger. Het zou een verspilling van eten zijn als hij zich nu over liet nemen door zijn woede. En dus at hij de muis op in enkele happen, likte met zijn tong zijn mond en snorharen droog en ging vervolgens naar de rand van hun territorium. Hij opende zijn bek…en bewoog alert met zijn oortjes toen hij een ShadowClangeur rook. Een moedige ziel, zo alleen zijnde. Hij had genoeg training gehad in ShadowClan om te weten dat deze kat alleen was. Even drong de belachelijke gedachte tot hem door dat Tallstar misschien spijt had en hem terug wilde halen, maar hij verdrong die gedachte. Hij had een Clanmate gedood. Voor een terechte reden in zijn ogen, maar voor de Clan was dat nog altijd verraad. Het duurde niet lang voor de tabby in zicht kwam en Vallon moest toegeven dat hij hem niet herkende. Waarschijnlijk geboren voor zijn verbanning dus, maar het school niet veel of hij had de kat wel gekend toen hij nog maar een kitten was. Het eerste wat hem opviel, was de stomp dat zijn staart zou moeten zijn. “Als je niet wilt dat je oren eindigen als je staart, dan draai je je nu maar meteen om, jonge kat,” grauwde hij, zijn lichtgroene ogen scherp richtend op de kat voor hem.


+ Eerste post voor Settleddust


Laatst aangepast door Vallon op do 28 nov 2019 - 22:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Brave soul. [FINISHED] Original
Renske
1810
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimema 11 nov 2019 - 22:44


Oké Settleddust, in een dieper dal dan dit kon je niet komen. Hij was hopeloos verdwaald. De bekende, zachte grond onder zijn poten was veranderd naar harde stenen. Het stonk hier naar kraaienvoer, donderpaden, honden en vreemde katten.  Hij was doodsbenauwd, niet wetend hoe hij weer thuis moest komen. En hij deed dit niet om dapper te zijn of avontuurlijk te zijn. Nee, hij was gewoon dom, achterlijk. Waarom zou hij anders hier zijn? Hij kroop tussen onbekende wegen, bleef in de schaduwen. Het enige wat hij kon gebruiken van zijn trainingen, hoe hij zich moest verstoppen. Hij voelde zichzelf met elke pas onzekerder worden, de nervositeit maakte hem misselijk. Hij merkte dat een vreemde geur sterker werd, en hij rook ook naar verse prooi. Had iemand hier gejaagd? Het was geen clancat. Nee, het was vast een rogue... of erger! Natuurlijk had hij de verhalen gehoord van BloodClan, de moordlustige katten die in plekken zoals deze leegde. Hij zag een gestreepte kater voor hem opdoemen, en meteen zakte de moed in zijn poten. Hij kreeg dan ook meteen een vijandige opmerking naar hem gesnauwd voor hij ook maar goed en wel dichtbij was. Meteen verlaagde hij zijn kop een beetje en kwam hij in een verdedigende positie. Hij spande zijn spieren aan, en verlaagde zijn zwaartepunt iets naar de grond. Maar zijn ogen stonden groot, angst flikkerde door zijn groene ogen. ‘Nee, nee, natuurlijk,’ miauwde hij. Hij drukte zijn oren in zijn nek. Die waren hem toch nog wel erg dierbaar. Hij klemde zijn kaken op elkaar en draaide op zijn hakken. Ergens wilde hij wegrennen, maar dat plezier wilde hij de gestreepte kater ook niet geven.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimema 11 nov 2019 - 23:54

Trippelend door de straten was de bruin gevlekte kater opweg naar wat katten die hem vaker van informatie voorzagen, maar vandaag kwam er iets anders op zijn pad. Stormlight was geen vreemde in de tweebeen plaats nog in die van de eenlingen. Hij kende elke hoek en waar en wanneer de meeste tweebenen op weg waren of de meeste honden en dat was voor al heel belangrijk! Waar de meeste bloodclan katten zich ophielden, maar er kon natuurlijk ook altijd wel eentje zijn die zich buiten dat schema  vielen. Zoals vandaag bijvoorbeeld. Storm stopte toen hij een paar stemmen hoorde en opende zijn mond. Hij rook twee verschillende geuren. Hijzelf was wel zo slim geweest om zijn geur te Maskeren door zich niet enkel grondig te wassen, maar ook door de modder te hebben gerold. Vaak hielp het wel tenzij het zou regelmatig en. De modder droogde dan wel waardoor Stormlight een egale bruine kleur kreeg.  'Daar ben je! Ik heb al overal naar je lopen zoeken!' Riep Stormlight en liep naar de tabby kater toe die een stomp had. Waarna hij dichtbij hem ging staan. 'Speel Mee ik ben Storm en jij?'  Fluisterde storm zodat enkel de kat het kon horen met zijn missende staart en duwde vriendschapelijk zijn neus tegen de schouder van de andere kat. Stormlight wilde de schaduwclan kat enkel helpen zo snel mogelijk weg te komen bij die bloodclanner!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Brave soul. [FINISHED] DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 14:19

Vallon voelde een tinteling door zijn lichaam gaan toen hij de bekende flikkering van angst herkende in de blik van de ShadowClantom. Het was de angst die hij vaak in de ogen van zijn slachtoffers zag voor hij ze doodde, de angst die hij de ogen van zijn vader had gezien toen hij hem op het Thunderpath had gejaagd. Zijn Clan had zijn leugens voor enkele manen geloofd, maar opeens was daar die ene warrior die het allemaal had zien gebeuren. Vallon had, in een vlaag van haat, toegegeven en verteld dat hij mishandeld werd, maar zelfs daar wilde zijn mislukte Clan niet meer naar luisteren. Ze hadden hem verbannen en ze hadden een dode warrior, die zijn eigen zoon had mishandeld, beschermd. Vallon ontblootte zijn tanden toen een RiverClanner tevoorschijn kwam. Hij trok vervolgens een droog gezicht toen hij zag dat de RiverClanner iets in het oor van de ShadowClanner fluisterde. “Dwaas,” snauwde hij de RiverClanner toe. “Denk je nu echt dat ik je niet doorheb? Jullie zitten niet eens in dezelfde Clan. En ik weet dat vriendschappen buiten de Clan niet op prijs worden gesteld, dus ik zou niet weten waar je hem voor moest zoeken.” Hij gaf een knikje in de richting van de ShadowClanner en kwam vervolgens dichterbij. “Zegt de naam Darkrush je iets?” Hij kneep zijn ogen samen. “Ik leefde vroeger ook in jouw Clan. Ik ben verbannen omdat ik mijn vader vermoordde. Hetzelfde wat ik met jou en elke vuile ShadowClanner zal doen die zich op míjn terrein bevindt.” Hij ontblootte zijn tanden. “En als jij niet heel gauw oprot, zal jou hetzelfde lot wachten.” Hij keek met een vuile blik naar de RiverClanner. Irritante spelbreker dat het dan ook was!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Brave soul. [FINISHED] Original
Renske
1810
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 22:32

Toen hij eenmaal was omgedraaid kwam opeens ook een RiverClanner op het toneel. Zijn bek viel open toen hij tegen hem begon te spreken als een oude vriend. Maar heel Settleddust zijn houding was vijandig en zijn haren kwamen overeind. Wat wilde deze gore visvreter van hem? Hij drukte zijn oren in zijn nek, terwijl de kater hem toefluisterde dat hij met hem mee moest spelen. ‘Blijf van me af, gore visvreter,’ siste hij hem dan ook vijandig toe. Als hij een clan haatte, was dat wel RiverClan. Settleddust had de situatie onder controle gehad, en hij moest het verpesten. Hij wilde langs hem lopen, maar de situatie veranderde weer en de Bloodclanner begon alweer druk te praten, meteen doorzag hij het plan van de RiverClanner. Settleddust besloot dat het onwijs was om zijn rug gekeerd te houden naar de grote tom en keerde om. Hij probeerde zelfverzekerd te lijken, maar zijn hart bonsde in zijn keel. Maar in elk geval was het nu (soort van) twee tegen één, dus dit zouden ze moeten kunnen... toch? De kater naderde hem toen, waardoor Settleddust onbewust een stap achteruit zette. Hij begon een anekdote te houden over zichzelf. Maar het verhaal deed zijn bloed koken. De gore verrader! De moordenaar. De.. hij kon niet genoeg vuile woorden verzinnen om hem te beschrijven. Hij had nog niet van hem gehoord, maar hij werd spontaan kwaad. Settleddust voelde een drang in hem aanwakkeren en hij sloeg zijn klauwen uit. ‘Je bent je ShadowClan bloed niet waard, laffe verrader,’ snauwde hij naar de BloodClanner. ShadowClan was alles voor Settleddust. Hij deed elke dag zijn best om zich te bewijzen. Hij wilde ShadowClan zijn door merg en been, alleen zijn RiverClan bloed zat hem nog altijd dwars. Hij bleef een kleinzoon van Butterstar, hoe je het ook wendde of keerde. Maar hij realiseerde ook hoe dwaas zijn woorden waren op het moment dat hij ze had uitgesproken. Hij had de kater geprovoceerd en kon een aanval verwachten. Hij verlaagde zijn kop ook iets en spande de spieren in zijn schouders aan. Wat er ook gebeurde, hij zou zich niet van zijn poten laten slaan.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 20:33

Hm dit had beter kunnen gaan, maar ondanks dat die norse kater hem door had, had Stormlight toch gehoopt dat de schaduwclanner wat slimmer was geweest. De kater was jonger dan hem, maar kennelijk was hij niet zo slim. 'Oh yay, laten we lekker moeilijk gaan doen.' merkte Storm droogjes op en tikte met zijn oor even voor hij naar de kater die met een naam ging gooien. Darkrush! Nog voor die kat verder sprak wist Stormlight al met wie hij hier te maken had. Dit was een kat die uit zijn clan was gegooid zoals hij zelf ook al openlijk begon te vertellen. Fijn dat had hij weer! En nu moest die schaduwclanner ook nog gaan provoceren ja natuurlijk?! Storm schudden met zijn kop en zag al dat het op vechten aan zou komen. Niet dat hij daar voor terug schrok, maar als het voorkomen kon worden dan was dat beter natuurlijk. 'Knul je kunt hem niet hebben. Darkrush is geen kat om mee te sollen nog uit te dagen!' zijn waarschuwing zou vast te laat komen, maar Stormlight moest het gezegd hebben. Dan kon hij hopelijk de kater misschien nog? Al bleef hij alert op zijn omgeving en dus ook op de kat die zich Darkrush noemde!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Brave soul. [FINISHED] DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 18:34

Er begon bij de ShadowClan warrior geen belletje te rinkelen, maar Vallon zag dat er bij de RiverClanner wel een vonk van herkenning door zijn blik schoot. Het was ironisch te noemen hoe een kat uit zijn vorige Clan van niets wist, maar iemand die totaal losstond van ShadowClan – en bovendien ook nog eens een stuk jonger was dan Vallon zelf – er wel iets van wist. ShadowClan leek zijn young warrior niet goed te informeren. Of zijn daad was niet memorabel genoeg geweest om te onthouden. Hoe het ook zij, de RiverClanner moest zijn bek houden en dat zou hij doen ook. “Precies,” sprak hij toen de RiverClan warrior zijn verontrusting uitsprak. “En dat betekent ook dat jij het toneel moet verlaten. Dus ga terug naar je Clan en als je weet wat goed voor je is, dan blijf je daar. Laatste waarschuwing.” Vervolgens keerde hij zich weer naar de ShadowClanner. Hij opende zijn bek zodat het leek alsof hij ging spreken, maar plotseling verhief hij zich in een snelle beweging naar zijn achterpoten en haalde uit met zijn klauwen. Hij stak ze naar voren uit, mikkend op de gebogen kop van de ShadowClanner, richtend op de oren. Dat zou pijn doen als dat raak zou zijn. Hij liet zich weer op zijn vier poten vallen en zonder zijn schade te bekijken, ging hij door met praten. “Dat klopt,” gromde hij. “Ik wist al heel lang dat ik niet in ShadowClan thuishoorde, maar wel in BloodClan. Ik kan je zeggen dat wraak nemen het beste is dat je kan overkomen.” Hij keek nijdig in de richting van de jonge warrior. “En als je weet wat goed voor je is, jonge kat, dan ga je nu terug naar je Clan en vertel je dat Vallon, néé, Darkrush, de borders terroriseert.” Hij keek de ShadowClanner kil aan.


OOC: Vanaf hier geen andere katten toegelaten in het topic! Dit is een gesloten hondentandenmissie voor Vallon geworden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Brave soul. [FINISHED] Original
Renske
1810
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 19:02


Settleddust wilde nu bijna liever de oren van de RiverClanner van zijn kop klauwen dan die van de BloodClanner. Maar ergens wist hij ook wel dat hij de enige die voor hem was niet zou moeten narren. Ze moesten hier samen levend uit proberen te komen. Al was Settleddust meteen op de kast gejaagd door de BloodClanner, de ex-ShadowClanner die zichzelf kennelijk heel wat vond. Maar hij was niet stoer genoeg om verhalen over te vertellen om kittens in hun nesten te houden. Darkrush was nog niet een naam die eerder door de ShadowClan warrior waren gehoord. Maar misschien wel een die hij mogelijk weer in kamp zou moeten laten vallen. Hij zou Acorndust wel vertellen wat er hier was gebeurd. Als hij er hier zonder kleurscheuren vandaan kwam. Hij kreeg nog een waarschuwing van de RiverClanner toen hij sprak tegen de gestreepte kater. Maar Settleddust hield zijn spieren aangespannen, nagels uitgetrokken en tanden ontbloot. Hij was een volleerde Warrior. Hij kon vechten, net zo goed als meneer de BloodClanner. Er ontstond onheilspellend gegrom uit de diepte van Settleddust zijn keel toen de BloodClanner hen nog eens probeerde te waarschuwen. Hij ging niet als een kitten opgeven! Dat vertikte hij. Settleddust zag de kater plotseling op hem afkomen, hij had nog meer stoere woorden verwacht. Settleddust hief als reactie zijn kop omhoog en deinsde achteruit. Maar een klauw wist nog het puntje van zijn oor te raken. Een klein hoekje uit zijn oor, waarbij een druppel bloed begon op te wellen. Geïrriteerd schudde hij zijn kop, waarbij hij weer luid gromde. Hij drukte zijn oren in zijn nek, hij wílde terugvechten. Maar kon hij wel op die visvreter rekenen? ‘Denk je dat ShadowClan wat uitmaakt? Eén verrader meer of minder kunnen wij wel aan,’ miauwde hij fel. Settleddust wist echter dat hij niet wilde vechten. Hij wilde niet nog meer bloed verliezen. En technisch gezien, technisch, was hij per ongeluk in de stad beland. Hij zette een stap achteruit, wierp een blik naar de RiverClanner. ‘Blijf uit mijn buurt,’ siste hij naar hem. Met die woorden draaide Settleddust zich om en scheurde er als een speer vandoor. Terug naar huis. Met elke stap kwam zijn adem hoger te zitten. Wat moest hij nu weer aan iedereen vertellen? Maar zijn gescheurde oor was bewijs..

- Topic uit
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimewo 27 nov 2019 - 23:22

Hmpf! Schaduwclanners? de meest lastige katten die net op de 2de plaatst van zijn lijstje stonden als de meest lastige katten. De Bloodclan stond natuurlijk op de 1ste plaatst. Hoe vreemd dan ook. Hij hield zich verder op de achtergrond en schudden hooguit zijn kop. Ach als die kat wilde verdwalen en meer blood clanners wilde tegen komen dan was dat zijn probleem, maar hij had weer iets van informatie waar de andere 3 clans en zeker zijn eigen clan wat aan konden hebben. Darkrush was nu deel van de bloodclan en die wilde niets anders dan wraak. Hoe typisch! Stormlight trok zich terug na de waarschuwing van de kater en deed geen poging om de schaduw clanner te helpen dat wilde hij immers toch niet! Wel zorgde de goud/bruin gevlekte kater ervoor dat hij weg liep tot hij zich ineen zakte en klaarmaakte voor een sprong op een houten schutting van een tuin. Daar keek hij nog even toe hoe de twee katten elkaar te lijf gingen voor de schaduw clanner zich omdraaide en er vandoor ging. Zijn blik was open dus kon hij elke beweging onder zich goed garde slaan. Hm... Hij had genoeg gezien en trippelde alsof hij er geen moeite ermee had tussen de tweebeennesten te wandelen over de schutting naar de rand en sprong naar de volgende. Hij kende zijn weg hier prima dus hoefde Stormlight niet echt haast te maken om zich suf te zoeken zoals de schaduw clanner dan misschien wel zou doen?

(topic uit)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
Brave soul. [FINISHED] DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: Brave soul. [FINISHED]   Brave soul. [FINISHED] Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:59

De RiverClanner leek zijn lesje geleerd te hebben en zweeg wijselijk, maar de ShadowClanner was een ander verhaal. Als zaken anders waren gelopen en Vallon nog in ShadowClan had gezeten, had hij misschien wel bewondering op kunnen brengen voor de moed van de ShadowClanner en waren ze misschien zelfs wel vrienden geworden. Tja, wat zou er van hem geworden zijn in een ander leven? Hij had eerlijk gezegd geen idee. Als zijn vader hem anders behandeld had, als zijn moeder meer voor hem was opgekomen, als zijn broers eerder hadden erkend dat er iets niet klopte… Altijd maar als, als, als, maar geen duidelijke scenario’s. Vallon zag tot zijn grote tevredenheid dat zijn klauwen doel hadden getroffen en ook al was de schade minder dan hij in eerste instantie voorzien had, toch was het genoeg om de ShadowClanner te doen terugdeinzen. Wat volgde waren een aantal stoere woorden, maar de tabby draaide zich al snel om en rende terug, terug in de richting van ShadowClan. De RiverClanner rende juist een totaal andere kant op zonder iets te zeggen, maar voor Vallon bleef het doel hetzelfde: hij had gezorgd dat de tabby iets had om hem aan te herinneren. Zijn naam zou vallen in het kamp en katten zouden weer herinneringen van hem krijgen. Hij grijnsde vals. De jonge warrior mocht misschien net gedaan hebben of het hem niks deed, maar Vallon had heus wel de angst in zijn ogen gezien toen hij zijn klauw langs zijn oortje haalde. Hij had de stijfheid in het lichaam van de kat gezien toen hij wegrende. En dat was precies het doel wat hij wilde bereiken. Vallon draaide zich om en liep terug in de richting van het kamp. Missie geslaagd, wat hem betrof.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brave soul. [FINISHED]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: