Carousel [Twistedkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Carousel [Twistedkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member
Carousel [Twistedkit] Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3433
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Carousel [Twistedkit]   Carousel [Twistedkit] Icon_minitimema 11 nov 2019 - 13:52

Het was al meer dan twee moons geleden sinds zijn jongste nestje uit de Nursery was verhuist. En hoewel het hem meer tijd voor andere dingen miste Amberhunt de speelsheid van jonge katten wel. Zodra ze Apprentice werden probeerden de meeste zich al snel zo volwassen mogelijk te gedragen, wat ook wel beter was, aangezien het Warriors moesten worden. Maar toch wenste de kater soms dat ze altijd jong waren gebleven, altijd naar hem op zouden blijven kijken Letterlijk en figuurlijk. Maar waarom zouden het alleen zijn eigen kittens kunnen zijn? De clan voedde jonge katten immers met zijn allen op, het was niet vreemd voor anderen om wat tijd met de kittens door te brengen.
Amberhunt liep de open plek van het kamp in met een doel: Een verveelde kitten vermaken. Hij liet zijn herfstkleurige ogen het kamp ronddwalen en spotte bij toeval één van Acorndust's kleintjes: Twistedkit. Hij wist dat het nestje ongeveer halverwege de apprenticeleeftijd zat, niet verschrikkelijk jong en fragiel dus. Hij stapte het kamp door, recht op de kitten af. Twistedkit leek hem niet op te merken. "Hey, zit je je te vervelen?" Miauwde hij vriendelijk.


Carousel [Twistedkit] Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Carousel [Twistedkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: