Small and mischievous! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Small and mischievous!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonflow
Member
Small and mischievous! Mini-avatar-moonkit
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonflow
BerichtOnderwerp: Small and mischievous!   Small and mischievous! Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 21:25

Ze was zo moe dat ze het kamp niet uit mocht! Het leek wel eeuwen te duren voor zij naar buiten zou mogen... Moonkit was een klein en ondeugend, maar boven al ontzettend leergierig. Ze wist zichzelf geen houding te geven in het nest tussen haar zus en broers. Zelfs mama was even weg gegaan en nu lag ze zich ontzettend te vervelen. Dus wurmde het blauw gevlekte kitten zich tussen de andere uit en klom het nest uit om daarna op weg te gaan naar de uitgang. Ze wilde eindelijk eens wat gaan beleven. De schrik over de plotselinge verschijning van die grote eekhoorn was ze gelukkig weer te boven gekomen en nu wilde ze meer! Moonkit sprong naar buiten de kraamkamer en trippelde vrolijk rond, maar ze vond 1 ding die ze nog niet ontdekt had en dat was het hol van Tallstar! Daar wilde ze toch maar wat graag naar binnen toe. Al hadden de meeste warriors haar vaak genoeg de weg geblokkeerd of haar moeder haar bij haar nekvel gegrepen en weer terug gebracht naar het nest om daarna een hardhandige wasbeurt te krijgen!!! Nu ze zo rond liep leek niemand echt op haar te letten of het was rustiger in het kamp... Het gevlekte poesje stond even stil en zag dat ze halvewegen was tot waar de leider sliep. Alsof ze duivelshoorntjes kreeg begon het kitten naar de leiders den toe te trippelen. Er leek echt niemand op haar te letten?! Mooi ze door achter de High rock en wachten heel even voor ze naar het gat sloop waar ze niemand bij zag zitten. Prima het kon niet beter! Moonkit's oogjes straalde als twee grote manen en ze sloop naar binnen. Het was een beetje schemerig in dit hol, iets meer dan in de kraamkamer. Toch stapte het kitten moedig door en snuffelde overal in het hol. Ze vond niemand aanwezig in het nest. Zou Tallstar niet in het kamp aanwezig zijn geweest? Ach dan maar niet, maar ze vond een super groot nest waar wel twee moederkatten met hun kroost in zouden kunnen liggen... Moonkit trippelde erom heen en probeerde te meten hoeveel stapjes het haar zou kosten om, om het nest heen te lopen, maar toen ze achter het nest stond hoorde ze poot stappen en stemmen voor de ingang van het hol. Oh oh wat nu je kon hier maar op 1 plek naar binnen en naar buiten. Dus probeerde ze zich te verbergen achter het nest van Tallstar. Hopelijk ging ze geen straf krijgen, toch???

@Tallstar


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Small and mischievous! 4pt8gz
☙Emma☙
17084
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Small and mischievous!   Small and mischievous! Icon_minitimema 18 nov 2019 - 17:10

Hij sliep hier niet echt meer, maar kwam er nog vaak genoeg om verscheidene redenen. Het meest van de keren was het om Acorn te klieren, iets in zijn nest te leggen, of misschien zelfs eens deel van zijn deputy's mos jatten. Geen idee hoe maar die kater wist wel waar je het zachte mos te pakken moest krijgen, en dus had Tall lang geleden al besloten dat hij zijn eigen mos dus ook maar hiervandaan moest halen. Het was immers eigenlijk zijn den. Al bleek het dat vandaag niet te zijn, aangezien er een klein bolletje weg sprong toen hij binnenkwam, waardoor de leider stilstond en een wenkbrauw optrok. "Hallo," Mauwde hij, niet per se verbaasd of boos, meer vrolijk. Gezelschap was gezond, en vaak ook leuk.


Small and mischievous! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Small and mischievous! Mini-avatar-moonkit
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Small and mischievous!   Small and mischievous! Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 22:36

De grote kat scheen haar pluizige lijfje gezien te hebben, maar Moonkit hoorde dat hij niet boos was, eerder vrolijk. Dus besloot het gevlekte kitten achter het mosnest vandaan te komen en keek lichtjes met ondeugende lichtjes in haar oogjes naar Tallstar die daar toch hoog nog boven haar uittorende. Maar ze toonde geen angst, nee eerder een overduidelijke nieuwsgierigheid die haar hele wezen vulde. 'Hallo.' miauwde het kitten en zwiepte vrolijk met haar staartje heen en weer. Ze wilde meer over deze grote kater leren die nog net boven haar vader stond, maar van dat soort dingen had ze nog geen verstand natuurlijk.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Small and mischievous!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: