[AG] Feverdream 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [AG] Feverdream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
[AG] Feverdream Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1073
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 32 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: [AG] Feverdream   [AG] Feverdream Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 22:43

Hey hoi!

Nu met al dit gebeuren (een grote :boos: naar rode Sinclaw) heb ik ook nog een leuke verassing! :> Ik heb namelijk toestemming gekregen van Demi (thank you!) Om Feverdream weg te geven.

[AG] Feverdream APoi7I4
Wie is Feverdream?
Feverdream is een dochter van Sinclaw en Thornfang, waarmee ze ook meteen het kleinkind van Innerstar is en de zus van Wolfpaw hiero! Haar karakter + alle andere informatie staat op haar profiel. Je mag haar een klein beetje naar je eigen hand zetten natuurlijk, zolang je niet opeens een 100% karakter switch maakt c:

Voor de rest is het misschien leuk om te weten dat Wolf, Fever en Ferret(wiens speler ik helaas niet kan bereiken) als kittens echt onafscheidelijk waren. Hun zusje Stainedkit is in de bergen meegenomen door twolegs en overleden en naarmate de overgebleven drie zusjes ouder werden, werd hun band nog sterker tot op een bepaald punt. Hun vader Thornfang, en mama Sinclaw gingen uit elkaar, waardoor de zusjes een beetje gedwongen werden een kant te kiezen. Fever en Ferret kozen die van hun lieve papa, Wolf die van mama die haar als 'favorietje' had bestempeld. Thornfang werd later ziek en had hierna nog weinig contact met zijn dochters. Feverdream kreeg mama Sinclaw als mentor, met wie ze het absoluut niet kon vinden. Wolfpaw daarentegen trok steeds meer naar mama toe en wilde meer zoals haar worden, wat de band tussen haar en haar zusjes nogal onder druk bracht. Hoe ze nu tegenover elkaar staan, kunnen we nog helemaal uitvogelen ofcourse B)

In principe hoef je geen fancy aanmelding te maken! Enige wat ik aan je vraag is om misschien een kleine interpretatie van haar karakter neer te zetten en je motivatie ofzo, in een kleine aanmelding. Mimi mag natuurlijk mee beslissen <3

x Kipje


'A bird sat down and spoke to me:'
[AG] Feverdream Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
[AG] Feverdream Beertjeava
Beertje
1585
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Feverdream   [AG] Feverdream Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 11:33

Feverpitch
16 moons - Shadowclan

Bekijk dit maar als een simpele aanmelding C: Ik wilde mij hier gewoon een beetje mee amuseren. Helpt me om in te werken in haar. Ik heb altijd de naam Fever leuk gevonden, samen met Ferret en Stained de minder waardigen van het nest. Terwijl Wolf altijd veel beter was. Toch heb ik en grote sympathie voor Wolfpaw. Ze probeert ook maar gewoon geliefd te worden. Dit beeld heb ik ook een beetje met Feverpitch. Je merkt dat ik haar naam wil veranderen, in de ceremonie is haar -dream gegeven, maar ze heeft nog geen posts met deze naam. In haar profiel staat meerdere keren -pitch en ik vind het een geweldig mooie en vurige naam. Als dit niet kan, heb ik geen problemen met -dream. Verder heb ik me nooit aangemeld voor nestjes van Sinclaw omdat mijn ideeën nooit voelden te kloppen, maar Fever. Fever past er gewoon perfect in!

Persona & Looks
Always left out

Feverpitch heeft nog steeds heel veel van haar oude karakter behouden. Ze is een kat met een hoog energie level. Stil zitten is niets voor haar. Omdat ze zo vaak aangespannen staat slaap ze heel licht en vaak slecht. Ze is altijd klaar om iets te doen, dit vaak met erg veel energie. Soms heeft ze een boost, waarna ze in een dipje valt en tot haar eigen ergernis veel slaapt. Wanneer ze in een boost zit praat ze nog meer dan anders en zonder tussenpozen. Dit is al veel, vooral over zichzelf. Ze ratelt hard en valt soms over haar eigen tong. Echter zal ze nooit veel over haar familie praten. Die hebben wat andere kanten naar boven gebracht of ontwikkeld. Zo is ze haar naïve zelf niet helemaal kwijt, maar toch zal ze minder snel iets geloven. Ze is wat achterdochtig jegens anderen, vooral sympathisanten van haar familie. Fevers jongensachtige karakter trek is vergroot. Ze is meer brutaler en grover geworden van spraak, maar ook qua doen. Hoewel ze helemaal niet ijdel is, doet ze vaak uit de hoogte en is ze erg opstandig. Ze heeft daarom op het eerste zicht nooit medelijden, maar achteraf kan ze wel erg aangedaan zijn. Haar emoties zijn zo vaak uit de hand gelopen dat ze er nu bijna altijd in de knoop mee ligt. Ze is heel gevoelig, maar het feit dat ze de emoties niet goed van anderen kan lezen helpt ook niet echt. Verder wil ik haar wat laten gaan met de flow in de RPG.

Feverpitch is best een opvallende kattin. Ze is klein voor haar leeftijd en afkomst, maar enorm geblokt. Ze is meer het vechterstype dan dat jagen in haar bloed zit. Daarom kreeg ze ook de naam -pitch of te wel stampen. Ze is wel bekend in de clan als de kattin met het kort lontje en iemand die geen sublieme jager is. Toch wordt haar kennis van tactiek enorm gewaardeerd. Ze heeft een brede platte kop met veel en korte snorharen. Verder heeft ze veel spieren die rollen onder haar lange vacht. Deze is muisgrijs, ergens tussen bruin en grijs, met wit. Ze heeft een streepje over haar neus en een witte borstkas. Het puntje van haar staart en haar achterpoten zijn ook wit. Ze heeft de typische maine coon vacht van Thornfang gekregen. Haar snuit is plat, maar de vurige blik heeft ze overgekregen van haar moeders kant. Feverpicht heeft grote brede oren met ronde punten en een beetje vacht op de topjes. Ze heeft een lager immuunsysteem en zal vaker griep krijgen, waarvan ze een doffere vacht en ogen krijgt. Wat het plaatje echter afmaakt zijn haar felle gifgroene ogen, die bijna altijd verraden hoe ze zich voelt.

Bonds
what is family

Nu leek het me interessant als we wat dieper keken op de banden met haar familie vooral en ook met Shadowclan. Hoe Feverpitch zich zou voelen tegenover andere katten en situaties.

Thornfang is haar vader en ze heeft als apprentice zijn kant gekozen. Toch heeft hij niet veel later de keuze gemaakt om hen allemaal te verlaten. Haar inclusief. Feverpaw voelde zich er zo rot over, ze kon niet slapen en niet eten. Hij heeft haar zo veel pijn gedaan dat ze niet meer weet of ze nu nog van hem houd of niet. Haar blik over katers is eeuwig veranderd, ze zijn allemaal verraders.

Sinclaw is haar moeder, waar ze zich van heeft afgezet. Vanaf het prille begin vergiftigde zij haar al, maar toen ze de keuze moest maken kwam dit pas bij haar op. Haar naïeve zelf verstopte het altijd, hopend dat haar moeder naar haar zou omkijken. Dat kwam niet, nooit en ze negeerde vaak het feit dat ze familie waren. Ze zag haar als een mentor en niet meer. Alleen is de jaloezie nooit ver weg gebleven. Ze miste moederliefde en in haar dromen zal Sinclaw altijd van haar houden. Ze weet wel beter, zeker nu met het nieuwe nest dat zoveel beter is dan haar zusjes.

Stainedkit is haar zusje en al een tijdje overleden. Ze mist haar niet echt, want voor zover zij het wist was ze altijd het prut van het nest geweest. Degene die zich zo hard wou bewijzen door gemeen te zijn. Toch zou zij het misschien gesnapt hebben, hoe Fever zich nu voelde.

Ferretpaw is haar andere zusje. Ze leeft nog, maar Feverpitch heeft uit angst haar ook te verliezen afstand gedaan. Ze waren altijd de beste vrienden en niet van elkaar te slaan. Vaak vulden ze elkaars gedachten aan. Toen ze samen de kant van Thornfang kozen waren ze net twee handen op een buik. Ze deden alles samen, maar toen hun vader afstand deed verloor zij al het vertrouwen en stootte ze haar geliefde zusje van zich af.

Wolfpaw is haar zusje die nog steeds apprentice is. Met haar is ze in tweestrijd met haar gevoelens. Ze wilt haar wel zien als echt zusje, een beetje zoals Ferretpaw, maar toch lijkt ze zo haar op haar moeder. De jaloezie die ze zoveel jaren gevoeld heeft kan ze echt niet opzij schuiven. Ze wordt altijd geprikkeld bij haar en snel ontvlambaar, maar stiekem wil ze Wolfpaw gewoon een knuffel kunnen geven. Het goed maken, ook al zou dit nooit kunnen.

Acefray is de medicine kat van Shadowclan en daardoor heeft ze er wel respect voor. Ze ziet echter wel de blikken die hij en haar moeder uitwisselen. Daarvoor mag ze hem niet en wilt ze zoveel mogelijk weg van hem blijven.

Slangen nest of ook nog haar jongere siblings. Haar jaloezie is er nog groter voor en ze doet er vaak heel gemeen tegen. Ze verdienen het niet om zo geliefd te leven![AG] Feverdream 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[AG] Feverdream BXcdW76
Kip
3460
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Feverdream   [AG] Feverdream Icon_minitimema 18 nov 2019 - 15:27

Gezien ik er vanuit ga dat er niet echt andere aanmeldingen zullen komen en ik je aanmelding echt prachtig vind, is Feverpitch helemaal van jou! <3 Ik zal even Demi vragen of ze het wachtwoord naar je kan sturen!


It is both a blessing and a curse
[AG] Feverdream B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vlinder
Member
[AG] Feverdream EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Feverdream   [AG] Feverdream Icon_minitimema 18 nov 2019 - 16:27

Hier is Feverpitch c:


[AG] Feverdream CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Feverdream   [AG] Feverdream Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AG] Feverdream
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: