Watching in the Dark 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Watching in the Dark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokemane
Member
Watching in the Dark DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokemane
BerichtOnderwerp: Watching in the Dark   Watching in the Dark Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 23:24

Het zonnetje schoon, hoog aan de hemel, maar waterig. Het was niet warm, maar zijn dikke vacht hield hem warm genoeg. Hij verveelde zich, zoals altijd gebeurde. Leven in de elder den was nou niet echt het meest spannende wat gebeurde. Misschien moest hij aan zijn zus vragen of ze hem weer eens mee naar buiten wilde nemen. Maar Grimsnarl zou het vast druk hebben nu ze net warrior was geworden. De zwartgrijze kater geeuwde eventjes en rekte zich uit. Wolken schenen in zijn gele ogen, vertroebelde zijn blik. Hij was er aan gewend. Hij kon zijn weg vinden in het kamp. Blind zijn vanaf zijn geboorte zorgde ervoor dat hij geen idee had hoe hij anders had moeten leven. De brede kater baande zich dan ook een makkelijke weg langs alle katten, waarvan hij sommige een begroeting gaf. Zijn snorharen trilde eventjes toen hij een bepaalde geur op ving. De pluimpjes op zijn oortjes bewogen terwijl hij met vrolijke passen in de richting van de apprentice wandelde. "Hallooo, Pepperpaw," miauwde hij op een vrolijke toon.

[+Pepperpaw]smokemane

“Eternal Peace Is Probably Overrated”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Watching in the Dark 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Watching in the Dark   Watching in the Dark Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 22:54


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Misschien was ze een beetje narrig vandaag. Maar ze kon het ook niet helpen. Met een wat mokkige blik legde Pepperpaw haar kop op één van haar voorpoten, starend naar een blaadje wat door het kamp danste. Het blad werd door de wind gedragen en in cirkels door het kamp heen gejaagd. Misschien had ze het op een ander moment wel fantastisch gevonden, maar op dit moment voelde ze weinig neiging om erachteraan te hobbelen. Met een zucht sloot ze haar ogen en krulde ze haar gevlamde staart om haar lichaam heen, totdat een stem haar haar ogen weer liet openen. Nou, in ieder geval kon deze clangenoot niet zien dat ze lachtte als een Riverclan warrior met kiespijn. "Oh hey Smokemane," groette ze de jonge kat.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Watching in the Dark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: