HipHop 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 HipHop

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ivory
Member
HipHop DPKsfdL
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivory
BerichtOnderwerp: HipHop   HipHop Icon_minitimewo 13 nov 2019 - 11:05

Ivory sprong soepel van hek tot hek tussen de kleine tuintjes van de tweebeennesten. Ze hield van dit gevoel; alsof ze bijna vloog, haar poten slechts voor korte momentjes verbindend met de hekken die haar vooruit stuwden. Ze voelde zich elegant en gewichtloos, als een veertje die meedreef op de wind. Op deze manier kon ze redelijk snel redelijk veel afstand afleggen; en hier en daar zat er een kittypet die ze bijna een hartaanval gaf door zo dicht bij hem te springen dat hun vachten elkaar even aanraakten. Die momenten leken soms bijna in slow-motion te gaan; dan gaf ze de kittypet een grijns die al haar scherpe tandjes ontblootte, waarna ze in slechts een milliseconde verder sprong en de arme kittypet achterliet met een serieuze geschokte expressie. Dat verveelde nooit. Uiteindelijk moest ook zij rust nemen; maar elke keer dat ze het deed kon ze weer een beetje verder, een beetje langer. Ze mocht dan niet langer meer zo jong zijn als ze zich soms bleef voelen, ze was ook nog niet oud - en Ivory bleef het belangrijk vinden om haar slanke lichaam sterk te houden. Met een lichte hijging in haar ademhaling ging ze zitten op het hek, haar staart rond haar poten gekruld en haar lichtgroene blik gericht op de overkant van het donderpad.

+Vallon eerst


HipHop RLUsS6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
HipHop DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: HipHop   HipHop Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 13:30

Met een snelle beet doodde Vallon de muis. Het was een mager diertje, maar het zou voldoende moeten zijn om hem op zijn poten te kunnen houden tot de avond zou vallen. Hij at de prooi in snelle happen op, likte met zijn tong langs zijn lippen af en liet zijn blik vervolgens over zijn omgeving dwalen. Rijen en rijen van hekken en Twolegnesten bevonden zich voor hem. Vallon bedacht zich met een grijns dat zich achter die hekken kwetsbare kittypets bevonden die hij wel eens kon gebruiken voor een opdracht. Maar nu niet. Zijn oortje draaide zich naar achteren toen hij iets door de lucht hoorde zoeven. Hij draaide zijn kopje en ving nog net de geur op van Ivory, een oudere BloodClan she-cat. Zijn oren prikten in de lucht en zijn ogen vernauwden zich tot spleetjes terwijl hij haar volgde met zijn blik. Ze verdween niet veel later in de verte en Vallon dacht kort na. Hij haalde zijn schouders op. Het was niet alsof hij vandaag andere dingen te doen had en bovendien had hij geen idee hoe Ivory’s karakter was. En dus besloot hij om het op een achtervolging te zeten. Maar waar Ivory haar pels enkel liet schrapen langs die van de kittypets, beukte Vallon ze hardhandig opzij. Hij zag dat Ivory ergens in de verte stopte en haalde haar met gemak in. Hij ging naast haar zitten en keek kort naar het Thunderpath, maar richtte zijn blik daarna weer op de she-cat naast hem. “Having fun?” gromde hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivory
Member
HipHop DPKsfdL
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ivory
BerichtOnderwerp: Re: HipHop   HipHop Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 18:29

Ivory keek met een grijns opzij toen ze een aanwezigheid voelde. Het was Vallon, een kater ongeveer half zo oud als haar; al maakte dat van hem nog steeds één van de oudere katten in de elite. Katten leefden over het algemeen niet zo lang in hun leefwereld; je moest van een speciaal kaliber zijn om alles te doorstaan wat zij meemaakten en er sterker uit te komen. Dat was natuurlijk ook waarom Ivory door slimme katten gevreesd was. Ze zag er niet bijzonder eng uit, met haar slanke gestalte en haar vrolijk glanzende lichtgroene ogen - en ze had nu ook niet bijzonder veel littekens die een waarschuwing konden vormen. Maar alleen haar leeftijd zou genoeg moeten zijn. Ze leefde al lang genoeg om een beetje gevreesd en gerespecteerd te worden; al was dat niet iets waar ze per se op stond. Het leven was veel te kort om je over zulke dingen druk te maken. "Altijd, wat zou ik anders doen?", antwoordde ze grijnzend op zijn vraag, waarna ze zich uitstrekte en zich omdraaide, zodat ze terug met haar snuitje richting de opeenvolgende hekken stond. "Anders zin in een race'je?"


HipHop RLUsS6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vallon
Member
HipHop DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vallon
BerichtOnderwerp: Re: HipHop   HipHop Icon_minitimevr 22 nov 2019 - 18:27

Vallon probeerde een grijns te onderdrukken toen hij de vrolijke reactie van Ivory zag. Hij kende Ivory niet zo heel erg goed, maar hij wist dat ze al veel bloedsporen achter had gelaten in haar leven. Buitenstaanders onderschatten haar omwille van haar vrolijk ogen uiterlijk, maar konden nog wel eens voor een vieze verrassing staan te wachten als ze haar ware aard liet zien. Het was een kat die hij wel zou kunnen respecteren en vandaag zou hij misschien meer over haar achtergrond leren, ook al zou dat dan beginnen met een spelletje dat eigenlijk weggelegd was voor young ones. Ach, waarom ook niet? “Waarom ook niet?” En dat was genoeg voor hem om te starten. Hij verwijderde zich enkele muizenlengtes van Ivory, rende vervolgens naar voren en sprong in één machtige sprong over haar heen. Zijn poten vonden nog maar net genoeg grip op de hekken of hij zou er af gedonderd zijn; de schutting was vrij smal onder zijn poten, maar Vallon liet zich dat niet tegenhouden om de pas er flink in te zetten. Het duurde even, maar uiteindelijk begon het vreemde oppervlakte onder zijn pootkussens vertrouwd aan te voelen en ging hij in een flits langs de Twolegnests. Hij liet een harde kreet horen telkens als hij een kittypet in de verte op zag doemen en zag tot zijn grote tevredenheid hoe één kittypet letterlijk van schrik van het hek viel. Het was toch mooi om een BloodClanner te zijn, of niet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
HipHop
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: