Searching for a fox hunt {+Watercolour} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Searching for a fox hunt {+Watercolour}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Searching for a fox hunt {+Watercolour} ZeCIrjc
Beertje
177
Actief
Sometimes life
just slips in through a back door


CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Searching for a fox hunt {+Watercolour}   Searching for a fox hunt {+Watercolour} Icon_minitimedo 14 nov 2019 - 11:04

Searching for a fox hunt {+Watercolour} X10E2zv

De alarmbellen rinkelden heel zachtjes. Ze moest een vos vinden en snel. Al zou ze helemaal naar de bergen moeten lopen. Een geluk was dat de vossen die ze verjaagd hadden niet zo ver een burcht of hol hadden. Ergens in de buurt van Shadowclan territory. Daar ging ze ook heen, proberend de zure geur op te snuiven. Ze wandelde een tijd rond. De zure geur was vaag, maar ze voelde aan haar korte witte haren dat ze hier ergens waren.

Time skip

Ze had de nacht doorgebracht net over de grens. Wat ze deed was tegen de Warrior Code, maar wat ze had gedaan was nog veel erger. Ze moest dit rechtzetten. Voor een alibi zorgen, alleen kon deze nooit waterdicht zijn. Shatteredice had een stem en een persoonlijkheid. Beide moest ze breken. Voor ze de clan werd uit gegooid. Daintywhiff ontkrulde zich en gaapte. Ze lag in een bosje hulst en de bladeren prikten in haar vacht en haar oren. De witte, ranke kattin deed een paar passen uit de struik. Een schrik kwam haar rond haar hart. Voor haar neus stond een Shadowclanner. Ze wist niet goed wat hij hier kwam doen, maar het was dan ook zijn territorium. Achter de kat stond echter het rode beest waar ze de hele nacht naar op zoek was geweest. De hulststruik had ze gekozen omdat het dichtbij het hol lag. De geuren waren vaag, maar de vos was terug gekomen en hij was niet blij met hun komst.

+ Watercolour


Uneasy lies the head that wears a crown

Daintywhiff
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Searching for a fox hunt {+Watercolour}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: