Strong memories. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Strong memories.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Strong memories. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimeza 16 nov 2019 - 17:15

Loudkit lag een tikkeltje verveeld op zijn rugje naar het plafond te kijken. Het zou nog zeker twee moons duren eer dat hij warrior zou worden; hij had het hier onderhand wel allemaal gezien. De enige reden dat hij hier nog graag was, was omdat hij dan bij zijn moeder kon zijn. Maar ook dat vervaagde met de drang om haar te laten zien hoe sterk hij kon zijn, hoe goed hij voor zijn Clan kon zorgen. Hij hoopte dat hij een goede mentor zou krijgen zodat hij haar elke dag een fikse prooi kon bezorgen. En hij hoopte dat hij goed genoeg getraind zou worden zodat hij Hoarsekit wel eens kon laten zien wie het sterkste van het nestje was! Hij grijnsde al bij het vooruitzicht. Zijn aandacht werd getrokken door een glimp op te vangen van een witte pels. Snel rolde hij zich weer op zijn vier pootjes en liep naar de uitgang van de nursery toe. Zijn blik bleef hangen op Pepperpaw, de apprentice waar hij al zeker twee keer een gesprek mee had gehad. Hij vond haar aardig, als ze niet plotseling op de grond viel en net deed of ze dood was. “Hé, Pepperpaw!” riep hij vrolijk, trots zijnde dat hij kon aantonen dat zijn spraak er op vooruit was gegaan. Zonder zich te bekommeren om de eventuele reacties van de queens verliet hij de nursery en liep meer naar het centrale gedeelte van het kamp. “Hoe is je leven nu dat je al wat training achter de rug hebt?” vroeg hij met een grijns aan haar. Hij stak zijn borst fier vooruit, alsof hij wilde laten zien hoe groot hij was geworden in de tussentijd dat ze elkaar niet meer hadden gesproken.


+ Eerste post voor Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Strong memories. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 19:23


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Het was elke keer feest voor Pepperpaw als ze een prooi binnen wist te brengen na een jacht. Het was zeker niet een gegeven, zeker niet met haar jaagtalenten. Dus, ze vond het elke keer maar extra speciaal als ze wat wist te vangen. Haar vangsten waren niet de meest nette vangsten, het mocht centraal staan dat haar technieken behoorlijk onhandig waren en dat ze geen schoonheidsprijs verdienden, maar een vangst was een vangst. Met haar staart fier omhoog kwam ze dan ook het kamp binnen, een kleine mus tussen haar tanden geklemd. Ze had nog niet eens heel veel stappen gezet toen Loudkit op haar afgestuiterd kwam. Met een vrolijke blik in haar blauwe ogen richtte ze haar aandacht op de tabby kitten. "Hwey Woudkit!" miauwde ze, haar stem gedempt door de mus, die ze daarna maar voor haar voetjes neerlegde. "Ik leer steeds meer! Al heb ik nog heel veel training te gaan hoor!" miauwde ze snorrend. "Hoe gaat het bij jou dan? De dagen al aan het aftellen?"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Strong memories. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 15:21

Het was een stuk makkelijker praten met elkaar nu hij ten eerste zichzelf verstaanbaar kon maken zonder de hele tijd woorden door elkaar te halen en ten tweede niet meer met het schuldgevoel zat dat hij haar bijna dood had gemaakt. Hij kon zich nog de paniek herinneren die hij had gevoeld toen hij zichzelf had aangepraat dat het zijn schuld was geweest dat ze tegen de grond was gegaan, al had zijn moeder hem duidelijk gemaakt dat dat niet zo was. Maar nu had hij dat allemaal achter zich kunnen laten en konden ze gewoon een vrolijk gesprek hebben zonder al die drama tussen hun in. Prima, toch? “Ik vrees dat je daar nooit volledig mee ophoudt,” grinnikte hij toen ze het had over dat ze nog veel training had. Zelfs als hij warrior was, zouden er wel genoeg dingen zijn die hij nog moest leren. Dat wilde niet zeggen dat hij al die dingen op zeer korte tijd wilde leren zodat hij de beste ShadowClanner kon worden die hij maar kon zijn. Hij knikte heftig toen ze haar vraag stelde. “Je moest eens weten,” lachte hij. “Ik vind het wel fijn om bij mama en mijn broertjes en zusjes te zijn, maar ik zou het nog leuker vinden als ik wist hoe ik haar effectief moest beschermen en haar kon voeden met de prooi die door ons woud loopt.” Hij keek verlangend naar de kampuitgang achter Pepperpaw. “Ik neem aan dat je me zeker niet even wil rondleiden?” Hij vroeg het op een plagerige toon, maar er was toch iets van hoop in zijn stem te horen. Ach, heel even zou toch wel kunnen? Toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Strong memories. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 19:52


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw glimlachte warm naar Loudkit. Ze wist dat ze de kitten een keertje helemaal het leplazeres had laten schrikken toen ze ineens neergegaan was midden in het kamp, maar gelukkig leek hij hier niet meer zo heel erg veel erg in te hebben. Hij leek in ieder geval niet meer bang dat ze ineens midden in het kamp nog een keer tegen de vlakte zou gaan. Dit scheelde, wat Pepperpaw betrof, alweer enorm. Ze werd er maar ongemakkelijk en kriebelig van als katten haar niet mochten, laatst staan bang voor haar waren. Ze wilde juist dat de Shadowclanners haar aardig vonden! Ze luisterde dan ook geduldig naar de woorden van Loudkit, wie vertelde dat hij zijn mama en zijn broertjes en zusjes wilde beschermen. "Nou dat is een goed streven! Nu kan je ze in de nursery beschermen!" snorde Pep opbeurend. Eigenlijk had zij ook wel echte siblings willen hebben, maar ze was enigstkind geweest. Nu adopteerde ze gewoon half Shadowclan erbij, maar dat was toch niet helemaal hetzelfde als een moeder en siblings. "Ik mag je het kamp niet uitnemen, sorry, anders laat papa me weer een moon voor de elders zorgen." Liet ze daar nou net geen zin in hebben. De Elder's waren heel lief hoor, maar een héle moon.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Strong memories. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 16:36

Loudkit knikte tevreden zijnde toen Pepperpaw aangaf dat hij zijn siblings in de nursery kon beschermen. Dat kon hij inderdaad! En als Pepperpaw nog in de nursery had gelegen, dan had hij haar ook wel kunnen beschermen, maar ze was er natuurlijk al uit en kon zichzelf waarschijnlijk beter verdedigen dan dat Loudkit dat kon, al gaf hij dat niet graag toe. Hij wilde immers de beste zijn en hij hoopte dat hij zijn grootte gewoon mee zou hebben vanaf het moment dat hij vechttechnieken zou gaan leren. Pepperpaw gaf aan dat ze hem niet mee het kamp uit kon nemen, maar het ontging Loudkit niet dat haar woorden indiceerden dat ze al vaker straf had gekregen van haar vader. Loudkit had nog nooit straf gehad van zijn moeder, nog nooit. Zelfs geen al te strenge woorden als hij te hevig was. Het kwam meestal van de andere queens en dat kon Loudkit prima hebben. Hij zou het een stuk erger vinden als het zijn moeder was die boos op hem werd. Hij wilde haar trots maken, niet boos. “Weer?” vroeg hij aan Pepperpaw. “Heb je dan soms dingen gedaan waardoor je al eerder straf van Tallstar hebt gehad?” Hij trok kort met zijn oortje en grijnsde geniepig naar haar. Jeetje, dat had hij niet achter de flame point gezocht. “Heb je nog meer kittens de stuipen op het lijf gejaagd door je op de grond te laten vallen?” vroeg hij op een plagerig toontje, daarmee ook definitief aangevend dat hij geen angst meer voelde voor haar en de situatie die toen tussen hun was geweest. Hij was toen nog maar een kleine, naïeve kitten geweest. Nu was hij anders!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Strong memories. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 0:52


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw was ondertussen gaan zitten en had haar staart om haar witte teentjes heen gekruld om ze te beschermen van de kille bries. Het was duidelijk dat bladval vol in gang was gezet en ze was er ergens nerveus door. Als ze nu al nauwelijks prooi kon vangen, hoe moest dat dan in de schaarse manen? Gelukkig kon ze dat in haar gesprek met Loudkit ver achter in haar hoofd wegzetten. Pepperpaw grijnsde ongemakkelijk bij zijn vraag. “Uhm.. Ik ben misschien een klein beetje, heel misschien, de windclan grens overgestoken een keer.. toen moest ik een maan de elders schoonhouden.” Ja, wat deed je eraan als je familie in gevaar was? Dat warenz e ook geweest! Maar gelukkig waren ze allemaal oké en dat had ze kunnen checken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Strong memories. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 14:53

Loudkit’s grijns werd breder naarmate hij de ongemakkelijkheid van zijn Clanmate op begon te merken. Wat het ook geweest was, het was duidelijk iets geweest wat écht niet mocht. Iets wat Loudkit waarschijnlijk nooit in zijn kopje mocht halen omdat zijn moeder anders heel boos op hem zou worden. En aan de ene kant wilde hij haar niet boos of ontzet maken, maar aan de andere kant stond het wel nog altijd in zijn plannen dat hij de wijde omtrek buiten zijn territorium wilde ontdekken. Toen Pepperpaw dan ook aangaf dat ze de grens van WindClan was overgestoken, keek hij haar met een bewonderende blik aan. “Wauw!” was het enige wat hij kon uitbrengen. Zijn grijns werd, als dat al kon, nóg breder en hij liep iets meer naar haar toe zodat de afstand tussen hun in rap tempo verkleind werd. “Waarom heb je dat gedaan? En hoe was het daar? Is het gebied daar echt zo kaal als de elders zeggen?” Hij wiebelde een beetje heen en weer en wachtte met grote spanning af tot ze zou vertellen over haar avonturen. Kijk, dít was pas interessant!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Strong memories. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimema 9 dec 2019 - 21:09


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Oh jee, nu had ze het hek van de dam gehaald en kwamen alle vragen naar buiten gerold. Pepperpaw was lichtelijk overdonderd door de vloedgolf aan vragen die ze over zich heen gerold kreeg en twijfelde voor een moment. Loudkit leek nog niet te weten dat ze Halfclan was. Was het misschien beter om hem in die waan te laten? Zou hij haar anders gaan zien? Pepperpaw draaide één van haar oren naar achteren in onzekerheid, maar maakte toen toch een beslissing. Beter dat ze het niet ging lopen ontkennen, hij zou het vanzelf te weten komen immers. "Ik ging erheen omdat ik bang was dat mijn familie gewond was. Het is inderdaad heel erg kaal, heel winderig en het ruikt er naar heide"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Strong memories. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimema 16 dec 2019 - 21:46

Pepperpaw gaf aan dat ze haar familie op was gaan zoeken en er viel een korte stilte. Wacht. Familie. In WindClan? Dat wilde zeggen dat Pepperpaw hal-Clan was! Nou ja, maakte dat eigenlijk echt zo heel veel uit? Half-Clan of niet, ze was nu ShadowClan en ze zou ook ShadowClan blijven voor de rest van haar leven. En bovendien was het niet alsof er geen andere half-Clanners in de Clan zaten. Die moest elke Clan wel hebben, toch? Het belangrijkste was dat haar loyaliteit aan ShadowClan was en dat was dat. Was een familie opzoeken in een andere Clan omwille van bezorgdheid loyaal zijn aan je eigen Clan? Hij trok kort met zijn oortje. “En hoe reageren ze daarop in de Clan?” vroeg hij op een voorzichtige toon. “Heb je straf gekregen omdat je je familie wilde bezoeken of heb je straf gekregen omdat je een border overschreden had?” Tallstar was haar vader, dus hij nam eerlijk gezegd aan dat de bruine tabby het wel zou begrijpen. Maar hoe zou de rest van de Clan erover denken?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
Strong memories. 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Strong memories.    Strong memories. Icon_minitimedo 19 dec 2019 - 16:23


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw haalde haar schouders lichtjes ongemakkelijk op bij de woorden van Loudkit. Misschien had hij niet door dat ze halfclan was, misschien kon het hem niks schelen, in ieder geval reageerde hij er niet op. Pepperpaw lachte wat ongemakkelijk bij de woorden van de kitten. “Ik moest een maan de elders schoonmaken omdat ik de grens overgestoken was,” bekende ze, “Dus steek maar geen grenzen over.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Strong memories.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: