I ate my first rat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I ate my first rat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I ate my first rat DWmMvLs
Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ⋆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Porcupinefoot
BerichtOnderwerp: I ate my first rat   I ate my first rat Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 0:16


Porcupinekit

Hij was aan het af tellen. De avond viel bijna in. Wanneer het Sharing Tongues was zou hij naar de prooistapel spurten. Voor vandaag had hij alleen in de middag zijn buikje rond mogen drinken. Smeken bij zijn mama hielp niet. Het was uiteindelijk met tranen geweest, maar niets had geholpen. Ze hield voet bij stuk. Porcupinekit veegde nog zijn laatste traantjes af. Hij had nu een minder troebel zicht op het camp. Toen de eerste katten gingen liggen ging zijn hartje iets sneller. Het kleine roodbruine katje schoot de den uit. Hij spurtte zo snel hij kan op de prooistapel af. Zijn maagje rommelde zo hard, dat hij bijna niet kon denken. Voor de stapel stopte hij. Hij kon er niet over kijken, maar dat hoefde niet. Voor zijn neus lag de prooi die hij hebben moest. Een rat groter dan hij. De kitten pakte het vast met zijn tandjes die nog aan het doorkomen waren. De voorste rij had hij al, van boven en van onder, maar hij moest nog een paar kiezen groeien. De pijn maakte hem een beetje koortsig, maar niet minder hongerig. Trots paradeerde hij met de rat, tot hij door een gewicht niet veel verder kwam. Hij legde zijn eigenste prooi neer. Rat had hij nog nooit gegeten. Wel al eens muis, misschien smaakte het hetzelfde. Zo wijd als hij kon sperde hij zijn kaken open. Met een sappig geluid nam hij een hap. Zijn wangen werden bol van gulzigheid. Wow! Dit smaakte helemaal anders.

+ Darkvoid eerst


I ate my first rat 8n9xQ5F
I ate my first rat VZNiXqZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
I ate my first rat DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: I ate my first rat   I ate my first rat Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 19:00

Aangezien Darkvoid vanochtend mee was geweest met de ochtendpatrouille hoefde hij straks gelukkig niet mee te gaan met de avondpatrouille. En daar was hij wel blij mee, als hij eerlijk was. Hij wilde nu ook wel eens lekker gaan liggen en even geen taken meer te hoeven doen. Hij hield ervan om bezig te zijn, maar zijn slaap was net zo belangrijk. Darkvoid kwam als één van de laatsten het kamp binnen en liet zijn blik over de open plek glijden, peilend langs wie hij nu ging liggen om mee samen te tongen. Vorige keer was het hem erg goed bevallen om langs iemand te gaan liggen die niet zijn eerste keuze zou zijn geweest; het was belangrijk dat hij zijn Clan stukje bij beetje beter leerde kennen. Voordat Darkvoid de knoop kon doorhakken, zag hoe hij Porcupinekit van de nursery naar de prooistapel rende. De zwart-witte tom bewoog geamuseerd met zijn snorharen toen de kitten een grote rat, groter dan hemzelf, van de stapel pakte en mee terug naar de nursery wilde sleuren. De warrior liep naar de kitten toe en boog zich naar voren. “Porcupinekit,” sprak hij met een strenge ondertoon. “Vind je niet dat je een te grote prooi voor jezelf pakt?” Algauw ontdooide hij en ging langs de kitten liggen. “Waarom delen we hem niet? Ik weet zeker dat je hem niet helemaal op kunt.” Hij wiebelde met zijn oortjes. “Heb je al eens rat gegeten?” Hij kon zich niet voorstellen dat de queens dat stukje prooi mee terug zouden nemen naar de nursery. Peilend keek Darkvoid Porcupinekit aan. Hij leek het niet echt slecht te vinden, als hij het goed kon inschatten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I ate my first rat DWmMvLs
Beertje
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ⋆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Porcupinefoot
BerichtOnderwerp: Re: I ate my first rat   I ate my first rat Icon_minitimeza 23 nov 2019 - 12:41


Porcupinekit


Porcupinekit slikte gulzig de hap door en nam snel nog eentje. Zijn twee kleurige oogjes schoten naar boven toen hij zijn naam hoorde. Zijn kauwen werd vlugger. Hij probeerde alles zo goed en zo snel mogelijk in zijn maag te krijgen. Voor hij antwoord kon geven ging de kater al naast hem liggen. Heh? Hij wist niet of hij dat zo leuk vond hoor! Beschermend sloeg hij zijn pootjes rond de rat. Hij trok het een beetje meer naar hem toe. "Nee, ik kan hem wel owp hoow!" Hij liet zijn stekelig vachtje ontploffen zodat hij groter leek dan hij was. Porcupinekit staarde uitdagend in de ogen van de kater. "Ik lust het, daarow ga ik hem helemaaw opeten!" Zo, nu wist de vreemdeling hoe het zat. Daarbij zei mama altijd dat hij niet met vreemden mocht praten. Al zeker geen zwarte katers. Die gaven ongeluk blijkbaar.


I ate my first rat 8n9xQ5F
I ate my first rat VZNiXqZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkvoid
Member
I ate my first rat DPKsfdL
Freedje
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darkvoid
BerichtOnderwerp: Re: I ate my first rat   I ate my first rat Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 16:54

De houding van de kitten was nu niet echt wat je zou verwachten van het zoontje van de deputy. Hij wist dat hij niet naar het karakter van de vader mocht kijken en dat dat niets zou zeggen over hoe het zoontje op zou groeien, maar Darkvoid was er vrij zeker van dat als hij kittens zou hebben, hij hebberigheid in elk geval af zou leren. Hij klakte dan ook afkeurend met zijn tong toen Porcupinekit de prooi duidelijk voor zichzelf wilde houden. De prooi was te groot voor hem en het zou hem maagkrampen bezorgen als hij het helemaal op zou eten, zeker aan het tempo waar hij nu aan bezig was. Misschien zou Darkvoid hem tijdens een ander seizoen gewoon hebben laten doen en hem zelf met de gevolgen hebben laten zitten – en waarschijnlijk ging hij dat nu ook wel doen – maar toch wilde hij de kitten even op het hart drukken wat voor een gevolgen zijn acties zouden kunnen hebben als hij later groot was. “Je zal maagpijn hebben,” sprak hij waarschuwend. “En bovendien is het bijna leafbare, jongen. Dat houdt in dat de Clan sowieso al minder prooi heeft dan in betere tijden. Dat houdt ook in dat het erg gierig en asociaal is om een prooi dat te groot voor je is zelf helemaal op te eten. Er zijn dan andere katten die ook behoefte hebben aan prooi, die de prooi zelfs voor jou voorzien, die dan met honger naar hun nest moeten. En dat kan toch niet de bedoeling zijn, of wel soms?” Hij keek Porcupinekit strak aan. “We leven in een Clan en je zal eraan moeten wennen dat er momenten zijn dat je moet delen, ook al is dat iets wat je niet graag doet.”


OOC: Lmao ik weet al hoe Porcupinekit's mate er later niét gaat uitzien xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I ate my first rat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: