Hello darkness my old friend. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello darkness my old friend.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vipergaze
Member
Hello darkness my old friend.  DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Hello darkness my old friend.    Hello darkness my old friend.  Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 16:11

Viperpaw maakte een zacht oef-geluidje toen hij niet al te gracieus over een boomstronk struikelde en vervolgens voluit met zijn gezicht in de modder terecht kwam. “Hello darkness my old friend,” zei hij met een snik in zijn stem. “I’ve come to talk to you again.” Seriously, dit was al de zoveelste keer dat hem dit gebeurde. Hij dacht dat hij onderhand wel wist waar al die boomstronken lagen in zijn territorium, maar dan struikelde hij weer eens en dan werd het dus algauw duidelijk dat hij het niet wist. Goed. Gewoon opstaan en doorgaan met zijn leven, net doen alsof er niks aan de hand was. De bruine tabby duwde zichzelf omhoog en liet zijn amberkleurige ogen over de open plek heen glijden. Niemand had iets gezien. Mooi zo. Snel haalde hij zijn tong over zijn poot en begon het modder uit zijn ogen te wrijven. De rest zou hij later wel wassen. Eerst moest hij prooi brengen naar de kittens; hij zag zijn mentor echt nog zijn verzoek bij Tallstar om Viperpaw warrior te laten worden intrekken omdat Viperpaw niet op tijd was met zijn taken. De tiran. De bruine tabby zette zich af en racete terug naar het kamp, waar zijn mentor inderdaad al met een zuur gezicht op hem aan het wachten was. “Tot de zon helemaal aan de hemel stond had je gezegd!” protesteerde Viperpaw, waarna hij snel langs zijn mentor glipte. Hihi. Was hij daar ook weer vanaf! Hij ging de nursery binnen en legde de prooi die hij had gevangen met een plofje neer voor de queens. En toen stond er opeens een kitten achter hem. “Wacht, wacht, wacht!” riep Viperpaw luid. “Niks zeggen!” Hij trok vervolgens een gezicht alsof hij nadacht. Man, waarom moest Acorndust ook zo nodig weer zes stuks hebben? Alsof het zo al niet lastig genoeg was met namen! “Comfreykit?” raadde hij vervolgens.


+ Eerste post voor Porcupinekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello darkness my old friend.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: