So done. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So done.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornpaw-
Member
So done.  DPKsfdL
Freedje
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornpaw-
BerichtOnderwerp: So done.    So done.  Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 16:45

“Houd op!” snauwde hij nijdig toen er voor de zoveelste keer een kitten tegen hem botste. Hij ontblootte zijn kleine tandjes en deed een beweging met zijn nagels alsof hij de kitten een kras ging geven. Gelukkig droop het groepje kittens al snel af, een blik over hun schouder werpend naar hem. Thornkit trok zich er echter niks van aan en keerde hun de rug toe, een zachte zucht zijn lippen verlatend. Waarom kon hij niet gewoon vervroegd warrior worden? Dan was hij in elk geval al verlost van deze drukke bende. Zonder zich te bekommeren om de mening van de queens liep hij de nursery uit, de bende kittens even achter zich latend. Hij ging echt never nooit vader worden! Hij moest er niet aan denken om verplicht zijn tijd door te brengen met irritante bundeltjes vacht. Hij ging de nursery ook nooit meer binnen als hij hier eenmaal weg zou zijn. Als hij zou moeten jagen voor de queens zou hij gewoon één van de apprentices manipuleren zodat zij de prooi af moesten geven. Hij zou wel een goede smoes bedenken. Tevreden zijnde met die gedachte keerde hij zich naar de kampingang, waar hij even verlangend naar keek. Opeens was daar Saffronpaw, een kat die nog maar tot kort als apprentice benoemd was. Thornkit wist hoe avontuurlijk het jonge katertje kon zijn en dus wendde hij zijn blik af. Nee! Vandaag had hij hier geen zin in. Nee, nee, nee!


+ Eerste post voor Saffronpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So done.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: