What? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 What?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornpaw-
Member
What?  DPKsfdL
Freedje
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thornpaw-
BerichtOnderwerp: What?    What?  Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 16:52

Met snelle, kleine hapjes at Thornkit van de prooi die één van de apprentices voor hun meegebracht had. Hij had de apprentice enkel een knikje gegeven, maar zich voor de rest niet op hem gericht en had hem algauw de rug toegekeerd, het geërgerde gesnuif van de tom negerend. Nu was hij momenteel in zijn eentje van de prooi aan het eten. De rest van de kittens hadden al gegeten van een andere prooi en Thornkit had de prooi voor zichzelf geclaimd. Hij was al halverwege en ook al wist hij dat hij buikpijn zou krijgen als hij het in zijn eentje op zou eten, toch zou hij koppig genoeg zijn om door te eten en het niet af te geven. Hij zou de kittens hier wel eens laten zien hoe dat je at als een apprentice! Hij wilde zich net weer buigen over de prooi toen hij een flits van rood zag in zijn ooghoeken. Hij voelde zacht getrek aan de prooi en meteen kwam hij in actie. “Wég!” spuugde hij terwijl hij de prooi met een ruk naar zich toetrok. “Denk maar niet dat je iets van mijn prooi krijgt omdat de deputy toevallig je vader is.” Nijdig keek hij de tabby aan. “Deze hier is van míj. Ga je eigen prooi maar zoeken als je zo veel honger hebt.” Hij keek de kitten vervolgens hooghartig aan. Nee, deze prooi was van hem en dat zou hij laten merken ook.


+ Eerste post voor Porcupinekit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
What?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: