Moonlight lights our path 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Moonlight lights our path

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Medicine cat
Moonlight lights our path BXcdW76
Kip
3018
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Moonlight lights our path   Moonlight lights our path Icon_minitimezo 17 nov 2019 - 21:51

Moonlight lights our path D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze hadden net hun afscheid gezegd tegen de andere medicine cats. Routnose had nog kort haar neus tegen Rousebell geduwd en Bloodpaw een vriendelijk knikje gegeven, en nu waren ze weer alleen. Ondanks dat ze haar best deed, was aan alles te merken dat het besluit van Lizardpath haar diep geraakt had. Oh, ze snapte het. Natuurlijk snapte ze het, Starclan had nu eenmaal hun manier. En toch... Haar blik gleed af naar haar zwart-witte vriendin die iets verderop liep, haar vacht verlicht door het laatste beetje maanlicht terwijl ze terugkeerden naar huis. Spoedig zou de zon alweer opkomen en zouden ze samen nog bij slapen.. Of niet. Immers, betekende dit dat ze voor altijd zou vertrekken? Dat ze nooit meer tegen Lizardpath aan kon kruipen wanneer de winter nachten te koud werden voor haar dunne vachtje? Routnose haar ogen begonnen te wateren bij dat vooruitzicht, bij het idee om plots zo alleen zonder haar te moeten zijn. Lizardpath was hier altijd geweest, kon ze dit überhaupt wel zonder haar? De poes stapte iets steviger door en drukte vol overgave haar kop tegen die van haar mentor en vriendin toen ze door liepen, kleine traantjes in haar ogen. Ze wilde vragen of Lizardpath dit zeker wist, of dit echt de juiste oplossing was - maar ze wist het antwoord diep van binnen al, dus liet ze het aan haar vriendin over om te spreken.

&Lizard


It is both a blessing and a curse
Moonlight lights our path Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonlight lights our path R6HeJgr
Yanthe
2140
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 44 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight lights our path   Moonlight lights our path Icon_minitimezo 2 feb 2020 - 19:54

Lizardpath had de groep medicine cat snel verlaten, had geen persoonlijk afscheid genomen van hen. Ze moest nu even snel weg van hen, wetende dat de beslissing ze had genomen haar leven plots drastisch zou gaan veranderen. Nu ze de keuze had gemaakt, al dan niet met een duwtje in haar rug, wist ze niet zo goed hoe ze dit zou moeten uitleggen aan de clan. Ze had haar rang opgegeven om de clan te zuiveren van hun zonden. Voor even zou dat goed zijn, maar wanneer zou er een volgende kat in de fout gaan? Lizardpath was een eindje verder blijven staan, wachtende op de kat wie haar het dierbaarst was. Betekende dit dat ze afstand moest nemen van haar vriendin? Er waren zoveel vragen, de toekomst was ineens niet meer zo helder. Ze had tevens geen afscheid meer kunnen nemen van de Starclankatten die ze bijna haar hele leven kende via haar contact met Starclan. Ze sloot opgelucht haar ogen toen ze Routnose kopje tegen die van haar voelde gaan. Hun poten waren in beweging gezet en rustig liepen ze verder. "Het spijt me." mauwde ze zachtjes toen ze een eindje verder waren. Het waren simpele woorden, maar er zaten vele betekenissen achter. Sorry dat ik deze keuze zo plots gemaakt heb, sorry dat ik je in deze plotse positie breng, sorry voor het lege nest dat ik achter zal moeten laten, sorry voor alles wat ze in de toekomst niet meer samen konden doen door het afstappen van mijn rang, sorry voor alles.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
Moonlight lights our path 2s8jn7o


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
Moonlight lights our path BXcdW76
Kip
3018
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Moonlight lights our path   Moonlight lights our path Icon_minitimema 17 feb 2020 - 17:31

Moonlight lights our path D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Lizardpath was er heel goed in om overtuigend en zelfbewust over te komen, maar Routnose had wel gemerkt hoe ze zonder gedag te zeggen weg was gegaan, hoe ze toch iets van twijfel leek te hebben. Ergens hoopte ze nog dat ze het terug zou nemen, maar diep van binnen wist ze dat dat niet zou gebeuren. Even liepen ze in stilte door waarbij Routnose haar staart over de rug van haar vriendin liet liggen. "Het spijt me." Routnose keek opzij en gunde de poes een treurige maar geruststellende glimlach. "Waarvoor?" murmelde ze zachtjes. "Je de slimste, meest rechtvaardige kat die ik ken, Liz, ik weet dat je dit niet zomaar zou doen," en dat was de waarheid, toch deed haar hart zeer. Nog veel meer voor zeer egoïstische, persoonlijke redenen. Ja, het zou lastiger zijn zonder een tweede medicine cat, maar daar zou ze uiteindelijk mee kunnen omgaan. Alleen wie zou het lege nest van haar beste vriendin moeten gaan vullen? Dat deed pas echt zeer. "Maar..." ze wilde proberen haar over te halen om te blijven, maar wist dat dat niet eerlijk was. Dus slikte ze die pijnlijke woorden weer in. "Kom je wel af en toe nog bij me slapen..?"


It is both a blessing and a curse
Moonlight lights our path Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Moonlight lights our path
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: