Until we meet again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Until we meet again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 21:21


Enkele dagen waren voorbij gegaan sinds zijn vader het loodje had gelegd. Als je dacht dat daarvoor Rascal zijn brein een warboel van gedachten was geweest, was het nu erger dan ooit. Wat moest hij doen? Hij twijfelde enorm, het zoemde in zijn hoofd als een aangevallen wespennest. En dan af en toe werd het afgewisseld met complete stilte, de realisatie dat zijn vader nu dood was, dat hij er nooit meer zorgen over hoefde te maken. Maar dat duurde nooit lang, meteen daarna kwamen dan weer Shark zijn laatste woorden terug. Hoe hij was opgescheept met een aantal missies. De eerste was eenvoudig volbracht. Brat vertellen dat hij dood was was simpel, ze was maar een steenworp van hem verwijdert. Een onbekende halfzus opzoeken in een plek een halve wereld hier vandaan.. dat was lastiger. Zijn eerste gedachte was dat het het niet waard was. Waarom zou hij? Hij wist niet van dit mormel, en zij waarschijnlijk niets van hem. Waarom zou hij haar leven verpesten om op te komen duiken met de mededeling dat de vader die haar had achtergelaten dood was, met een spijtbetuiging. Waarom zou hij Eveningglow en Shallow achterlaten? Maar dan kwamen de gedachten weer boven, de drang om weg te willen rennen van het godsverloren leven dat hij hier leidde. Hij had nu een reden om ervan te ontsnappen. En dat klonk zo verlossend.

Hij was de afgelopen dagen dicht bij de ThunderClan grens gebleven. Hij was nog altijd niet compleet genezen, hij zette zijn rechterpoot inmiddels wel weer op de grond, maar zijn hele schouder stond strak van de verse wond. Het was gestopt met bloeden, maar daar eindigde het ook wel bijna mee. Maar Rascal was gewend om zijn kaken op elkaar te klemmen en door te zetten. Hij had zijn beslissing gemaakt, hij moest aan Eveningglow vertellen dat hij zou vertrekken. Haar misschien om een gunst of twee vragen. Een waarschuwing meedelen. Hun levens waren veranderd en dat zou voorlopig nog niet afgelopen zijn. Hij zuchtte en werkte zich onder een gat onder een schutting door. Eroverheen springen kon hij immers niet. Daar, aan de voet van het hek bleef hij wachten, vervaarlijk dichtbij ThunderClan territorium. Het deerde hem nu ook niet meer als hij gespot werd. Het zou zijn laatste keer zijn dat hij voorlopig deze plek bezocht. En die gedachte klonk als muziek in zijn oren.

+Eveningglow eerst


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Until we meet again KqAMne4h_o
Julia
720
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 13:27

Haar humeur was op het moment net het weer. Van regen naar zon en weer terug. Het had tijd nodig, ze moest het een plekje geven. Haar vader was heel erg lang haar drijfveer geweest en al was dat langzaamaan gaan verplaatsen naar Rascal, dan nog had ze een flinke mep in haar gezicht gehad. Ze miste hem, al hadden ze elkaar de laatste tijd zelden gezien, dan nog miste ze. Waarschijnlijk miste ze het idee dat hij daar nog ergens rondliep en dat ze kwaad op hem kon zijn. Nu was er niks meer om kwaad op te zijn, of om naar op te kijken. Hij was dood, punt. Ze krabbelde er wel weer uit, dat deed ze altijd. Toch moesten ze haar daar even de tijd voor geven. Ze deed haar taken omdat het nu eenmaal moest, maar daarnaast was ze het liefste alleen. Ze was weer even in gedachten verzonken en had niet eens doorgehad dat ze naar de grens was gelopen, maar het was de geur van Rascal die haar weer wakker schudde. ‘Ras…” Miauwde ze bijna opgelucht. Ze rende naar hem toe, terwijl haar wang even langs die van hem streek als begroeting. “Rascal.” Miauwde ze nog een keer. Nogmaals zijn naam uitspreken voegde eigenlijk niks toe, maar ach wat maakte dat nog uit.


Until we meet again 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 16:22


Het duurde niet heel lang voordat haar grijze pels zichtbaar werd tussen de bomen. Hij glimlachte breed bij het aanzicht van zijn zus. Ze kwam naar hem toe en snorrend drukte hij zijn kop tegen de hare. In korte tijd hadden ze zoveel meegemaakt. Hij zou alles willen doen om haar te beschermen, maar voorlopig zou ze zichzelf maar alleen moeten redden. Iets wat ze perfect zou kunnen, natuurlijk. Ze was niets voor niets deputy. Maar ze moest ook op zichzelf passen. Hij wist niet hoe ze ermee omging, maar Rascal werd persoonlijk erg destructief op deze momenten. Dan werd hij roekelozer dan ooit. Misschien daarom ook deze overhaaste beslissing. ‘Hey, Evening,’ snorde hij zachtjes, waarna hij haar in haar gele ogen aankeek. ‘Hoe is het? Gaat het wel,’ begon hij eerst zachtjes. Hij wilde eerst weten of ze het wel allemaal zou trekken. Haar kennende was ze een sterke poes, maar je wist maar nooit. Hij wilde haar niet teleurstellen, maar misschien zou dat nu wel gebeuren. Hij keek over haar lijf, over haar gezicht. Ze leek fysiek ongedeerd, maar het ging wat er onder de oppervlakte gaande was.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Until we meet again KqAMne4h_o
Julia
720
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 14:02

Haar blik vond die van Rascal, die vroeg hoe het met haar ging. Ja, hoe ging het eigenlijk met haar? De afgelopen dagen wist ze dat zelf ook niet zo goed. Misschien kon ze het het beste zien als in de steek gelaten, een klein stukje houvast kwijt. Van iets wat in die tijd dat ze wist dat ze een echte vader had gehad, zo gewoon was geworden. Dat ze niet eens had geweten dat ze het kon missen. Toch deed ze dat en benam het haar soms de adem, op de meest onlogische momenten. Waardoor ze afweziger was dan dat de Clan van haar gewend was. “Ik weet het niet zo goed.” Miauwde ze toen, nadat er duidelijk in haar blik te zien was dat ze er over nadacht. “Het lijkt of ik iets kwijt ben, maar ik kan er niet echt mijn poot op leggen wat. Is dat gek? Heb jij dat ook? Of spoor ik niet meer helemaal…” Misschien was ze nu wel niet meer geschikt om deputy te zijn, even flitste er angst door haar felgele ogen. Misschien werd ze wel langzaamaan gek.


Until we meet again 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 18:00


Rascal kon haar verwarring zien, de pijn die achter haar ogen school. Hij zuchtte. Hij wist ook niet goed was hij moet. Shark was altijd een factor geweest die hij kon haten en de schuld kon geven. Nu dat weg was... wat moest hij nu? Hij was iemand verloren die hij nooit lief had gehad, maar wel een deel van hem was nu weg. Shark was dood, voor eeuwig weg. Alles was nu gewoon een groot drama geworden, met hun tweeën in de hoofdrol. Ze sprak dat ze dacht dat ze gek zou worden. Maar hij was waarschijnlijk één van de weinigen die het zou begrijpen. ‘Ik snap het,’ miauwde hij ijzig kalm. Zijn lichtgele ogen stonden vermoeid. ‘En je wordt niet gek. Dat waren we al,’ sprak hij toen met een scheve glimlach. Hij duwde zijn voorhoofd daarna tegen de hare, voor een kort moment sloot hij zijn ogen. Ze waren geboren met de eeuwige strijd in hun woekerend, tussen goed en kwaad, om het maar cliché te benoemen. Toen hij daarna weer in de ogen aan kon kijken, besloot hij maar dat hij maar moest vertellen wat hij van plan was. ‘Ik wil naar de bergen gaan. Deels om Shark zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Deels omdat ik weg moet van dit alles,’ verzuchtte hij. Zou ze hem nu een lafaard vinden? Een vluchter als het moeilijk werd? Maar dit was misschien de enige keer dat zo'n kans zich aan zou bieden, een excuus om te vertrekken. En hij wilde die kans grijpen.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Until we meet again KqAMne4h_o
Julia
720
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 12:58

Rascal gaf aan dat hij het begreep. Natuurlijk begreep hij het, hij was ook zijn vader verloren. Hun vader. Wat voor zak het ook was geweest, hij was wel hun vader. Zijn poging tot grapje kon ze op het moment niet waarderen, maar ze wilde ook niet kwaad op hem worden. Dus drong ze de irritatie terug die even in haar felgele ogen te lezen stond. Ze wilde bij hem zijn, zijn steun zoeken en daar hielp ruzie dan niet bij. Bij zijn volgende woorden werden haar ogen groot en draaiden haar oren naar achteren. Ging hij haar ook in de steek laten? Ze wist dat het niet allemaal om haar draaide, dat niet alles in het leven zo ging zoals ze wilde. Dat bewees de dood van Shark maar weer. Toch schrijnde dit in haar hart en werd nog een stukje weggebrand. “Ik had het kunnen weten…” miauwde ze zachtjes. “Jij blijft tenslotte BloodClan. Die kun je niet vertrouwen.” Snauwde ze er een stuk harder achteraan. Haar nekharen kwamen overeind terwijl ze een stap achteruit deed. Ze had hem nodig, maar in plaats daarvan ging hij weg. Hij liet haar in de steek, hoorde grote broers niet voor hun zussen te zorgen? Er begon nu toch woede in haar ogen te flikkeren.


Until we meet again 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 22:08


Eveningglow zou waarschijnlijk zijn grapjes nooit lollig vinden. Het was echt zeldzaam dat ze een keer erom moest lachen. Nu helemaal leek ze het niet leuk te vinden en ze werd al helemaal kwaad toen hij vertelde dat hij weg wilde. Natuurlijk had hij het kunnen verwachten, maar hij had tenminste op een beetje steun verwacht. Daarom draaide hij zijn oren naar achteren. Wat was dit nou, dat hij niet te vertrouwen was. Was ze dan alles vergeten? ‘Verdomme, Evening, het is niet voor eeuwig,’ kwam er geïrriteerd uit zijn bek. Dat ze hem uit maakte voor onbetrouwbaar, raakte hem daadwerkelijk. En hij zou het niet over zich heen laten komen. Wat zij kon, kon hij ook. ‘Ik geef álles op. Als ik vertrek, hoef ik niet meer op BloodClans steun te rekenen. Ik heb je je dierbare Thunderclan vriendinnetje aangewezen. Wat kan ik nog meer doen om te bewijzen dat ik geen BloodClanner ben?’ siste hij geïrriteerd naar zijn zus. Ze was nu gewoon onredelijk, ze realiseerde gewoon niet hoe doodsimpel haar burgelijke leventje was. Ze moest zich zorgen maken over kittens die ze niet wilde. ‘Ik ben nog altijd even veel BloodClan als jij,’ sprak hij, zijn ogen vonkend. Hij keerde afkeurend zijn kop af en kwam alweer overeind, op zijn kaken bijtend omdat zijn rechterschouder nog steeds zeurde.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Until we meet again KqAMne4h_o
Julia
720
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimevr 29 nov 2019 - 13:21

Ze hoorde het bloed suizen in haar oren, het drong al het andere geluid naar de achtergrond. Hij ging weg, hij zou straks ook weg zijn. Het was duidelijk dat ze er niet meer helemaal bij was, haar ogen hadden een afwezige waas. Pas toen hij ThunderClan zei leek ze weer wakker te worden, dat woord bracht haar weer bij haar positieven. ‘…Thunderclan vriendinnetje aangewezen. Wat kan ik nog meer doen om te bewijzen dat ik geen BloodClanner ben?’ Hij was een BloodClanner, net zoals haar vader was geweest. Dat was zijn roots, de roots die hun ouders voor hem hadden gekozen. Hoezo had hij het idee dat hij moest bewijzen dat hij niet bij de Elite hoorde? Ze had er nooit een probleem mee gehad, al had ze dat waarschijnlijk wel moeten hebben. Het interesseerde haar niet, omdat ze om hen gaf. Omdat het haar familie was. Alleen nu was ze kwaad en als ze kwaad was dan kwetste ze, een rare vorm van zelfbescherming, dan creëerde ze een veilige afstand om niet nog meer pijn te lijden. Al had het geen zin want dan klapte het later des te harder bij haar naar binnen. “Dat klopt niet Rascal! Jij bent daar opgegroeid en ik in ThunderClan, maar echt dat boeit me helemaal niks.” Schreeuwde ze. “Wat me wel uitmaakt is dat jij weg gaat. Ga dan, waar wacht je dan nog op!” Ze begon steeds harder te schreeuwen terwijl haar blik even naar zijn schouder ging. Hij had geen benul waaraan hij begon, hij was nog niet hersteld, dat zou de reis naar de bergen alleen maar zwaarder maken en het was nog eens bijna leafbare ook… Ze moest hem waarschuwen, maar het enige wat ze op het moment kon was schreeuwen.


Until we meet again 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:05


Rascal werd nu echt een beetje pissig. Hij sloeg met zijn staart en legde zijn oren achter in zijn nek. Wat had ze nou weer te miepen? Ja hij ging weg, ja hij was misschien laf, maar zij was verdomme de enige die kon weten waarom. Zij was verdomme de enige die erbij was geweest. En alles wat hij opgaf maakte geen zak uit? Och, ze mocht er dan ook wel even in stikken. Hij trok zijn lip kort op, en schudde zijn kop afkeurend. Hij was anders omdat hij in BloodClan was opgegroeid? Daarom was hij onbetrouwbaar, slecht? En omdat zij een ThunderClanner was, was ze beter dan hem. Zijn ogen schoten dan ook vuur toen hij haar weer aankeek. Ze kon gillen wat ze wilde. ‘Oh ja. Ik ga, geen probleem,’ miauwde hij nog ijzig kalm. Hij staarde haar strak aan. Maar ook al was hij kwaad, hij wilde haar nog waarschuwen. Hij wilde nog alles eraan doen om haar zo veilig mogelijk te houden. Er stond veel te veranderen. En ze hadden nu ruzie, maar de volgende keer zou het vast weer beter zijn. Alhoewel, Rascal zou dit ook niet vergeten. Zíj was begonnen. ‘Trouwens. Een ShadowClan warrior is nu commander van BloodClan. Sinclaw, misschien ken je d'r.’ Hij vernauwde zijn ogen. Misschien was dit het perfecte voorbeeld. Ze was zelf slim genoeg om de puzzelstukje in elkaar te zetten. ‘Dus denk niet dat jullie clankatten meteen zoveel beter zijn dan ik,’ siste hij pissig. Afkeurend schudde hij zijn kop en draaide zich om. Hij hinkte eerst een paar passen voordat de soepelheid weer terug kwam in zijn schouder en hij zich weer onder een gat van het hek door wurmde. Dit was vaarwel, voor voorlopig.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Until we meet again KqAMne4h_o
Julia
720
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 16:22

Hij was kwaad, inmiddels stonden ze als een stelletje kemphanen tegenover elkaar. Het was haar schuld dat het zo uit de poot was gelopen, maar dan moest hij maar niet weg gaan. Ze was echt zo koppig als een ezel. Het sloeg ook nergens op, het was onnodig. Alleen op dat moment kon ze zich dat niet realiseren. Het enige wat ze voelde was verraad, was de scherpe pijn van verlatingsangst. Ze wilde niet dat hij weg ging, ze wilde hem niet kwijt. Maar zoals gewoonlijk dreef ze hem alleen nog maar verder weg, ze was een ramp. Er gleed verrassing over haar gezicht toen Rascal over Sinclaw begon. Ze wist wie Sinclaw was, maar meer dan dat ook niet. Ze had niks met de andere Clans, die hield ze liever op afstand. Toch had ze haar wel een enkele keer gezien met een gathering. Een ShadowClanner commander van BloodClan? Had zij haar Clan verraden net zoals Thora had gedaan? Ze wilde roepen dat ze hen ook echt niet beter vond dan hem. Dat ze van hem hield, dat hij echt als een broer voor haar was gaan voelen. Alleen de woorden kwamen niet. Het enige wat ze kon was staren. Staren naar Rascal die zich omdraaide en vertrok. Ze wilde roepen dat hij moest blijven, ze wilde schreeuwen dat ze hem te veel zou missen. Een koude rilling gleed over haar ruggengraat terwijl ze daar nog een hele poos bleef staan. Ook toen hij allang uit het zicht verdwenen was. Pas toen de kou in haar ledematen was getrokken, bewoog ze weer. Opnieuw was ze verdoofd, maar dit keer was het haar eigen fout. Hoe had Thornstar zo’n mislukkeling kunnen kiezen? Ze dreef iedereen bij haar vandaan en in een hele korte tijd brokkelde er weer een stukje van haarzelf af, werd een klein stukje liefde meegenomen door haar broer en verdween uit haar hart. Haar felgele ogen stonden hard toen ze het territorium in rende terug naar het kamp, naar Thornstar. Ze had informatie die hij heel snel moest weten. Hoe ellendig ze zich ook voelde.

[Topic uit]


Until we meet again 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Member
Until we meet again 3HdqnGZ
me, myself & i
236
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 17:12


Hondentanden missie 4: Verklik je maten als ze zich niet aan de regels van de BloodClan houden.
Until we meet again Dd5cjs10

Oh oh oh.. er was toch eens iemand die interesses opwekte bij de grijs bruinige lynx point. Al een tijdje had hij de andere tom achtervolgt als plakkerige schaduw. Sinds zijn blauwe ogen op hem gevallen waren hadden ze hem niet meer losgelaten. Elke dag opnieuw, s'ochtens met het opstaan tot s'avond voor het slapen.. Elke dag, elke minuut zowat. Hij huppelde achter hem aan als een bij die zijn koningin volgde. Rascal, oude grappenmaker.. Zoon van de verbannen ex Leader, Shark. Hij had de grijze tom wel gemogen maar zijn genen waren niet goed aangeslagen op zijn kinderen. Jammer. Dat zou waarschijnlijk zijn bloedlijn de kop kosten.. Orchis had elke woord in zijn kop geprint die over de lippen van de bruine tom waren afgekomen. Zijn lippen trilde er van. Vieze rat die hij was. Spilde informatie door als hete thee. Hoe was er nooit iemand opgevallen dat deze clown een van de grootse verklikkers kon zijn? Nee.. Enkel hij.. Enkel hij was slim genoeg geweest om deze kat te volgen en na dagen, misschien zelfs weken wachten had hij hem eindelijk te pakken waar hij hem pakken wou. Een ruzie was ontstaan tussen de Thunderclanner en hem waardoor hij zijn kaken op elkaar moest klemmen om niet te lachen. Jeetje, wat een stelletje kleuters zeg. Vooral die bospoes die kwaad werd omdat Rascal zijn biezen wou pakken. Little did she know.. dat Rascal mooi helemaal nergens heen ging: of nah, misschien zijn graf dan. Orchis bleef roerloos liggen in zijn verstopplek tot hij zeker wist dat mevrouw vertrokken was evenals Rascal. Daarna kroop hij vanuit de struiken en volgde hij de gewonden tom. Toen hij hem uit eindelijk ingehaald had met zijn huppelende pas begon hij zachtjes te grinniken... te giechelen.. Zijn lach werd uitgebreider en luider tot op het punt dat het gewoon hard en creepy was. Kittens zouden er nachtmerries van krijgen. "Rascal, Rascal.. Rascal." Hij trok zijn lippen op tot een grote grijns. Zijn nekvacht stonden overeind net als de haarpieken op zijn rug. "Wat hoorde ik nou voorn allemaal heerlijke roddels bij het theekransje?" De tom keek met wijde ogen naar de ander. "Zullen we anders eventjes Cobra en Sinclaw ook uitnodigen om gezellig mee te kletsen?"Until we meet again Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 20:56

Rascal was pissig weggelopen. Hij kon Eveningglow nu wel even achter het behang plakken. Wat dacht ze wel niet, dat omdat hij bij Bloodclan hoorde dat ze zoveel beter was? Of was het gewoon omdat ze deputy was, dat ze alles maar mocht maken. Dat zij precies zo was geworden als hun achterlijke, ambitieuze, hielenlikkende vader. Zij wist niet hoe verdomd makkelijk ze het had. Zij, van alle katten op de wereld, zou hem moeten begrijpen waarom hij deze keuze maakte. De pijn in zijn schouder zeurde, maar het ging ermee door. Zijn pas met zijn rechterschouder was alsnog wel wat korter, maar hij liep tenminste nog op vier poten. Rascal liep nog brommend en grommend in zichzelf verder, totdat hij opeens schril gelach achter zich hoorde. Hij keek over zijn schouder, waarna hij ook direct omdraaide om de kater onder ogen te komen. Orchis, een van de vele gevallen apart in hun groepje. Rascal legde meteen zijn oren in zijn nek. Hoewel hij wel van een grapje hield, voelde hij al iets naars aankomen. Rascal hief strijdlustig zijn kin en vernauwde zijn ogen. Wat moest hij van hem? Zijn nekharen kwamen al overeind. Wat moest deze vent van de elite nou van hem? Normaal lieten ze hem allemaal links liggen. Zo hoorde het, zo moest het gaan. Maar zijn ogen werden groter. Honderden scheldwoorden gingen door zijn kop, zijn hart begon sneller te kloppen. Hij was betrapt. Hij was te laks geweest, te roekeloos. En nu was niet alleen hij, maar ook Eveningglow in gevaar. Zijn ogen gingen kort naar het bos waarin ThunderClan leefde. Hij moest haar beschermen, zijn woede meteen weer vergeten. Rascal herstelde zijn blik, zijn gezicht strak voor zich uit. Hij kon het niet ontkennen, Orchis wist al genoeg. ‘Dat zal niet nodig zijn. Want jij zal helemaal niet met ze kletsen,’ miauwde hij vlak. Hij had een stap dichterbij willen zetten, zijn nagels uit willen slaan. Maar hij wist dat hij niet kon vechten, hij zou binnen twee zetten uitgeschakeld zijn. Verdomme! Waarom gebeurde dit? Waarom gebeurde dit nu? Ieder ander moment had hij Orchis makkelijk aan gekund. Zijn ogen gingen zoeken in zijn kop heen en weer, hopend op een oplossing. ‘Maar wij kunnen wel even kletsen, of niet?’ sprak hij toen hun blikken weer kruisten. Ja. Een deal. Alles om maar even om zijn onvermijdelijke einde uit te stellen.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Member
Until we meet again 3HdqnGZ
me, myself & i
236
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimewo 19 feb 2020 - 22:57


Until we meet again Dd5cjs10

hihihi! Hij had Rascal op hete daden betrapt. Oh om van te gillen. Hij genoot hier van. Zijn stalker gedrag beloonde hem weer eens goed. Vandaag nog zal hij met trots die ene hondentand dragen. De wit bruine tom keek de kant op van Thunderclan en Orchis hield zijn kop scheef. "We gaan toch niet vluchten naar die boskatjes, niet?" Mauwde hij met een lik over zijn lippen. "Je zusje maakt je al dood voor je de grens overstapt. Haar trots is groter dan haar liefde voor haar Bloodclan broeder." De tom huppelde een stapje naar voren. "maar ik geef wel om jou, broeder." Hij gaf de ander een knipoog terwijl hij zijn oren hoog op spitse. "Ik wil best met je kletsen." Zijn lippen krulde op in een grijns; zo groot dat zijn gele tanden uitstaken. Hij gaf voor een seconde hoop aan de ander, maar hij besloot dat hij toch meer om zichzelf gaf dan om Rascal; of wie dan ook. "Oh! nee! wacht- toch niet. Ik denk dat Cobra of Sinclaw mij mee meer te bieden hebben dan.. no offence, jij." Orchis hield zijn kop scheef. Zijn ogen nog steeds groot, beetje creepy.


Until we meet again Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimedo 12 maa 2020 - 17:56

Rascal had al vermoed wat voor soort Orchis was, maar nu wist hij het zeker. Het was één van de hielenlikkers, die de grond vrijmaakte voor de poten van degene met hoger aanzien. Alsof die hen wat zouden kunnen geven. Maar er zat waarheid in zijn woorden en Rascal probeerde de zeurende pijn in zijn schouder te negeren. Het was nu kwestie van overleven, en je wist wat ze zeiden over katten in het nauw. Hij ontblootte zijn tanden toen hij sprak over Eveningglow, met de duidelijke minachting. Hij wilde dat hij kon vluchten naar haar, maar dat was onmogelijk. En teruggaan leek nu ook een hopeloze zaak. Er was maar één richting dat vrijbaans was: weg, vluchten. Alleen dit scharminkel voor hem stond nog in de weg. ‘Jij geeft alleen maar om een beetje aanzien, rat,’ siste Rascal naar de kater toen hij hem zijn broeder noemde. Orchis was jong en stom. Hij giechelde en danste, omdat hij ook wel wist dat hij met klauwen niet ver zou komen. Orchis miauwde dat hij hem niets te bieden had. ‘Je leven,’ gromde hij toen fel terug. Hij hief zijn kop omhoog, zijn ogen versmald en zijn tanden ontbloot. ‘Ik ben nog steeds sterker, broeder.’ Het punt dat hij was over gegaan op dreigen was waarschijnlijk niet slim. Haar het stuk hazenstront vroeg erom. En vragen kon hij niet onbeantwoord laten. ‘Maar, zoals je zo goed hebt afgeluisterd, ik was net onderweg om weg te gaan. Dus hink jij maar terug naar je lieve vriendjes en dan ga ik er van tussen. Deal?’


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Member
Until we meet again 3HdqnGZ
me, myself & i
236
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 16:34


Until we meet again Dd5cjs10

Pff. Orchis schudde zijn kop. Hij gaf niet om zijn leven en voelde zich niet bedreigd door de gevlekte tom. Hij hield zijn schouders lichtjes op en zakte wat door zijn voorpoten. Hij lachte maar reageerde nog niet. Hij vroeg als ze een deal hadden en de grijzige elite member hield zijn lippen voor even op elkaar gedrukt. Zijn brein ging ter werk, want hij zal nooit het geheimpje van oude Rascal hier beschermen maar hij moest er ook voor zorgen dat z'n keel niet doorgebeten werd. Zijn blauwe ogen gleden naar de nek van de ander en daar schoot het hem te binnen. Hij had nog steeds zijn halsband niet, dan kon hij het gokje nemen dat meneertje hier geen andere kat durfde te vermoorden. Zijn bollige staartje wiebelde kort en hij nam een ontsnappen houding. "Okay dan,'' Mauwde hij kalmpjes. Hij liep een stapje naar voren. "Je hoefde niet meteen de doodstraf op me te leggen.'' Mauwde hij daarna een beetje verontwaardigt. Hij liet zich onderdanig langs Rascal heen sluipen, hij vormde geen dreiging en dat wist broeder ook. Toch, toen hij uit klauwgebied was sprong hij overeind en zette hij zijn secret wapen in: luidkeels schreeuwen, want dat zou de eventuele Bloodclanners hier in de buurt wel naar zich toetrekken. Hij riep van alles, de naam van Rascal, dat hij een verrader was, ect. Terwijl hij dit deed rende hij zo snel als zijn hazenpoten hem dragen konden, want hoewel hij negen van de tien keer erg dom leek wist elke uilskuiken dat Rascal op het nu op het vluchten zou zetten en dat betekende dat Cobra en Sinclaw er zo snel mogelijk achteraan moesten.

- uit


Until we meet again Untitl12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Until we meet again DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Until we meet again   Until we meet again Icon_minitimewo 18 maa 2020 - 20:55


Rascal realiseerde ook wel dat hij tuk zat. Er was nu geen uitweg meer mogelijk. En Orchis leek hem wel te geloven, dat hij in staat was om alsnog een klap uit te delen als het moest. Hij had het moeten doen, hij had Orchis onder de grond moeten stoppen. Dat was eigenlijk de beste manier geweest. Maar in dat opzicht was Rascal nog altijd zwart. Hij was waarschijnlijk de enige in de hele Mousedung elite die nog geen bloed aan zijn klauwen had. Orchis mopperde wat en Rascal keek hem na. Totdat hij opeens als een kip zonder kop begon te kakelen. Paniek vlamde in Rascal zijn ogen. ‘Verdomme!’ grauwde hij. Hij draaide zich weer om, deed nog een poging om achter hem aan te gaan, hem het zwijgen op te leggen. Maar hij was verdomd snel op zijn korte pootjes en zijn verwonding liet hem niet toe veel sneller te gaan. Foxdung Foxdung Foxdung. En nu? Rascal zijn ogen gingen schichtig heen en weer toen hij weer tot stilstand kwam. Zijn blik ging naar het ThunderClan woud. Hij zou nooit op hun hulp kunnen rekenen. Het was iedere man voor zichzelf nu. Hij wist waar hij heen moest. De bergen, waar ze ook mochten zijn. In elk geval zo ver mogelijk weg van hier. Rascal begon zo snel als hij op drie poten kon precies de verkeerde kant op te lopen van de elite. Weg, op naar de bergen, op naar verlossing. Hij nam het hazenpad.

- Uit.


Until we meet again Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Until we meet again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: