The legend begins 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The legend begins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Member
The legend begins Jnp5-iSy_400x400
Elfje
260
Actief
I was a drab little crab once

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Skadi
BerichtOnderwerp: The legend begins   The legend begins Icon_minitimedi 19 nov 2019 - 22:03

Ze begon een klein beetje te wennen aan haar nieuwe leven in de Elite nu. Ja, ze miste RiverClan nog wel. Nouja, niet heel RiverClan, maar haar broertje, zusje en Icecream. Dat was de familie die ze had achtergelaten, maar niet bij keuze. Toch, Lethal had haar meegenomen van RiverClan omdat ze hier moest zijn volgens StarClan en hier zou ze sterker worden. Maar Lethal was haar mama nu en Aegir haar irritante nieuwe broertje. Maar naast hun en Zahida kende ze nog niemand hier, misschien omdat alle indrukken die ze binnenkreeg nadat ze de Elite in was gebracht erg overwelmend waren geweest en ze niet echt veel namen en katten had onthouden. Maar nu, nu alles wat kalmer en normaler aanvoelde, nu kon ze kennissen gaan maken. Ze was eerst misschien ook wat huiverig daarvoor geweest, want iedereen zag er toch wel sterk en groot uit en dat was wat intimiderend, maar nu was het calico poesje toch op iemand afgestapt. Een slanke, oude kattin met een grijze pels en groene ogen. Ze deed haar een beetje denken aan Primrose, die haar toen ooit een verhaal over zijn littekens had verteld, maar ze was wel jonger en natuurlijk ook een kattin. Maar, dacht Skadi, ze moest vast wel goede verhalen hebben, want ze was vele, vele, vele malen ouder als haar zelf. Met lichte pootstappen liep ze dan ook op de grijze kattin af, maar niet onzeker. Ze was nooit onzeker geweest in RiverClan en het was nog niet helemaal tot haar doorgedrongen dat deze katten gevaarlijker waren dan haar ex-clan. Nee, ze zou hier thuis gaan horen, zo had Lethal het laten klinken. En als StarClan haar als uitverkorene had gekozen om hier te leven, dan moest dat ook zo zijn. Ze was immers speciaal, dat wist ze wel. "Hallo," begroette ze de kattin dan ook.


Ivory eerst


The legend begins Skadis15
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The legend begins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: