[KS] The sun and her flowers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] The sun and her flowers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Cynthia
681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 12:19

Je leest het goed! Dit is dan eindelijk de kitten search voor onze geheime jonge 'koppel' van Shadowclan. o: Sommige wisten al dat dit eraan zat te komen, sommige misschien niet, maar Beechresin is toch echt in verwachting geraakt. Hoewel deze search in november geplaatst is, is het de bedoeling dat dit nestje een echte kerstnestje word. De KS blijft dus lang genoeg open om een perfecte aanmelding te maken! Het nestje zal dus rond kerst gekozen worden en ter wereld gebracht worden<3

Beechresin en Bloodpaw zijn close, zo close zelfs dat ze eigenlijk in een soort relatie zijn, maar geen van beide wil dit echt toegeven. Dit zal tussen een ruzie tussen de twee leiden, ook omdat Bloodpaw begint te vrezen voor zijn rang na zijn droom met Tinderlight. Beide raken erg van streek en beide zullen hun woede en verdriet op een andere manier uiten: Beechresin zal onder andere hierbij dus een Shadowclan kater tegenkomen waarmee ze een oepsie zal doen omdat ze niet wil laten merken dat ze eigenlijk al die tijd met Bloodpaw heb gezeten. Jammer genoeg pakt haar plan niet goed uit en komt er vanuit haar oepsie hier kittens uit voort. (Dat is de grote lijn hoe het zal gaan.) Beide zullen denken dat het nestje is ontstaan tussen Beech en Blood ( al weten we OC sadly dat Bloodpaw onvruchtbaar is:c )

Dan nu de praktische dingen!

Moeder:
De moeder is natuurlijk Beechresin, dochter van Acorndust en Northernfaith. Ze is een langharige bruingestreepte poes met witte vlekken en gelige ogen.

'Vader':
De vader is niet Bloodpaw, maar eh, dat verdenken de meeste waarschijnlijk wel. Omdat de biologische vader een npc is hebben we besloten dat hij waarschijnlijk een roodkleurige kat was waardoor de mogelijkheden voor torties kittens groter is. We zullen het ook erg leuk vinden als de kittens zowel op de familie van Beechresin lijkt maar ook kenmerken heeft van Bloodpaw zodat de twee denken dat inderdaad het nestje van hun samen is.. terwijl Bloodpaw eigenlijk hartstikke onschuldig is uwu

Bloodpaw is een grote maine coon tom met een zwarte pels en rode vlekken (tortie) zijn ogen zijn kopper kleurige met een lichtgroene vlek er in. Hij heeft een best gemengde bloedlijn: Pyre is zijn vader waardoor hij familie is van Zira, Jinx, Panthergrowl, ect.

Kittens:
Dan nu de kittens! zoals al eerder gezegd is er bewust voor een vader gekozen die ervoor zorgt dat er een mogelijkheid bestaat dat er tortie kittens uitkomen. Zelf zal ik(Cynthia) een van de kittens spelen met de naam Scarletkit en Marlie zal ook een kitten spelen met een nog onbekende naam, verder zullen het er waarschijnlijk 4 of 5 in totaal worden als er genoeg mensen zich aanmelden.

Mogelijke vachtkleuren:
SHE-CAT: Tortie, Torbie, Chocolate tortie, Chocolate torbie, Cinnamon tortie, Cinnamon torbie, de diluted versies hiervan en verder al deze opties met wit.
TOM: Black, Brown tabby, Chocolate, Chocolate tabby, Cinnamon, Cinnamon tabby, de diluted versies hiervan en verder al deze opties met wit. Er zal maar 1 MANNELIJKE TORTIE/TORBIE!! in het nestje mogen zitten. Dit omdat het feit dat dit kan gebeuren heel zeldzaam is en we dus niet een nestje willen met alleen maar mannelijke torties/torbies. Hou hierbij rekening dat deze kitten dus ook onvruchtbaar zal zijn zoals Bloodpaw.

Oogkleur en vachtlengte:
In principe zijn alle oogkleuren toegestaan behalve rood natuurlijk. Vachtlengtes kunnen wat ons betreft ook alles zijn. (FLUFFY hehe)

Mogelijke namen:
We zouden het ook leuk vinden - vooral Marlie - om speciale namen te geven. Ons voorkeur gaat uit naar namen die iets te maken heeft met planten, bloemen, kruiden's, stenen of iets wat herinnerd aan Blood & Beech.

Ben je niet zeker van of een bepaalde vachtkleur kan, vraag het dan gerust ! ^^. Verder is de deadline vrijdag 20 december om 23:59. Wees niet bang om een vraag te stellen als er iets niet duidelijk is. Betreft de aanmeldingen moeten natuurlijk de standaard dingen er in voorkomen zoals karakter, naam, uiterlijk, motivatie ect.

-Marlie & Cynthia


[KS] The sun and her flowers 3tDKfQ


Laatst aangepast door Beechresin op zo 24 nov 2019 - 14:09; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Moderator
[KS] The sun and her flowers BBTakD
Bunny
1490
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 13:24Innerlijk Plumkit wordt geboren als klein maar mollig poesje. Ze is kalm maar worstelt zich wel meteen gretig een weg naar de warme melk van haar moeder. Dat zal een rode lijn zijn doorheen haar leven - ze is kalm, vriendelijk, duwt zichzelf niet graag op de voorgrond en zou geen vlieg kwaad doen; maar ze aarzelt niet om te nemen wat ze nodig heeft. Plumkit kan verlegen overkomen, wanneer ze de ander nog niet goed kan inschatten of wanneer ze zich niet helemaal op haar gemak voelt, maar over het algemeen is ze een warme en joviale persoonlijkheid die heel hard haar best doet om iedereen op zijn gemak te stellen. Ze houd niet van geweld en zal in haar apprentice tijd dan ook moeite hebben met de vechttrainingen. Ze is niet zo goed in al dat vechten en zelfs niet in het jagen, al kan ze daar het nut wel van inschatten. Plumkit word een poesje dat niet zo gesteld is op haar uiterlijk of haar conditie. Wanneer ze niet moet trainen zal ze ook nooit al trainend terug te vinden zijn. Ze is liever lui dan moe. Daarnaast heeft ze ook een zeer verslavende persoonlijkheid. Ze kan niet zo goed haar grenzen terugvinden en raakt snel geobsedeerd door iets (of iemand). In haar kittentijd zal dat vooral eten zijn - iets dat haar mollige uiterlijk niet echt helpt. Ze is niet boven een prooi weg te smokkelen en in het geheim op te eten en zal ook graag de medicine cat's den bezoeken op zoek naar iets dat lekker smaakt. Hoewel ze op het eerste zicht ontzettend lief en onschuldig is, zal Plumkit op deze manier zeker nog problemen veroorzaken.

Uiterlijk Plumkit is een kleine maar brede kattin met een mollig rond gezichtje. Ze heeft vriendelijke blauwe ogen en een pluizige cinnamon torbie vacht met wit.

[KS] The sun and her flowers SoNyID
(British longhair cinnamon torbie)

Motivatie
(ok ik heb haat aan motivaties schrijven so bare with me) Ten eerste wist ik al dat ik een kitten wou van beech x blood van zodra er gehint werd dat er een nestje zou komen. Ik vind het koppel geweldig awesome (ook al wil southern blood meestal de nek omwringen) en het zou een hele eer zijn om er een kitten van te mogen zijn. Ik denk dat Plumkit een goeie mix is van de karakters & uiterlijken van de twee en daarnaast is ze ook een zeer uniek karakter; ik heb niemand die op haar lijkt in mn arsenaal. Ten slotte groeien al mijn kittens op tegenwoordig (chillykit word binnenkort al apprentice ;-; ) en ik heb nood aan nieuw bloed (blood) <3

Alternatieve naam
Doekit - Doenut[KS] The sun and her flowers 5FUjk8
[KS] The sun and her flowers 2gxnp75


Laatst aangepast door Amberstorm op za 14 dec 2019 - 18:55; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainpaw"
Member
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 13:44

Algemene info

Naam: Pebblekit
Clan: ShadowClan
Geslacht: Tom
Ouders: Beechreisin x ???
Bloedlijn:100% ShadowClan
Rang: Kitten


Uiterlijke kenmerken

Vachtkleur: Volledig zwart
Vachtlengte: Kort/normaal
Oogkleur: Groen
Bouw: Groot, gespierd, breed (als hij ouder wordt natuurlijk)
Klauwlengte: Normaal
Tandlengte: Normaal


Innerlijke kenmerken

Goede eigenschappen:

|| DAPPER ||

Hoe veel angst het hem ook aanjaagt, Pebble zal geen enkele gevaarlijke situatie uit de weg gaan, ook als hij weet dat hij het waarschijnlijk niet gaat winnen. Loyaliteit voor zijn familie en voor zijn Clan staat boven aan zijn agenda en er is niemand dat hem daarvan kan weerhouden.

|| AARDIG ||

Pebble is lief voor de katten om wie hij geeft en staat open om vrienden te maken. Dit maakt dat hij gemakkelijk in omgang is en katten die wat minder durven al snel zal betrekken bij groepsevenementen en ze dan ook een goed gevoel probeert te geven.

|| NIEUWSGIERIG ||

Pebble heeft altijd wel interesse om een verhaaltje te horen, of dat nu van een warrior, van een apprentice of van een elder is. Ook zal hij, als hij later apprentice wordt, een grote drang hebben om zijn territorium te ontdekken, wat weer gekoppeld kan worden aan zijn rebelse eigenschap.

Slechte eigenschappen:

|| ARROGANT ||

ShadowClan is de beste Clan volgens Pebble en dat laat hij graag merken in zijn houding. Hij stelt zich arrogant en zelfs denigrerend op naar andere katten uit andere Clans en test daarbij graag zijn grenzen af door uit te dagen om te zien hoe ver hij kan gaan. Dit kan hem later nog wel eens in de nodige problemen brengen.

|| REBELS ||

Regeltjes en al die tierlantijntjes zijn niet zo aan Pebble besteed. Hij hangt graag de rebel uit en is vaker wel dan niet te vinden op plekken waar hij eigenlijk helemaal niet mag komen.

|| OPVLIEGERIG ||

Wanneer Pebble het gevoel heeft dat zijn territorium bedreigd wordt, zal hij al snel zonder na te denken tot actie overgaan. Hij stort zich dan ook graag in gevechten, wat weer gekoppeld gaat met zijn dappere eigenschap.


Motivatie

Ik denk dat jullie mij intussen al wel kennen, maar ik ben Freedje en ik zit alweer bijna 10 jaar op WC. Diegenen die mij kennen die weten dat ik al redelijk wat accounts versleten heb en me graag in het ene naar het andere plotje stort. Hoewel het begin dit jaar niet goed gelukt is, ben ik nu wel van plan om alle accounts die ik actief maak ook effectief actief te houden en tot dusver gaat dit me goed af, dus ik denk dat Pebble actief houden niet echt een probleem wordt.

Een drijfveer is toch wel de band tussen Beechreisin en Bloodpaw, die ik met Breezespring van heel dichtbij heb mogen ervaren. Ik weet uit topics hoe zowel Bloodpaw als Beechreisin kan zijn en het zijn allebei karakters die me aanspreken. Pebble's karakter is voornamelijk op Bloodpaw gebaseerd hoewel sommige dingen zoals dat uitdagende en zijn grenzen verkennen meer bij zijn moeder past. Zo leert Beechreisin ook eens hoe Acorndust zich soms voelt als ze een zoontje heeft met haar eigen kenmerken Wink Voor de rest lijkt het me leuk om deel uit te maken van een groter nestje en ben ik heel benieuwd naar de andere aanmeldingen. Interessante aan grotere nestjes is dat de karakters heel uiteenlopend kunnen zijn en om te zien hoe dat op elkaar gaat inspelen in de RPG. En kleine kitties spelen is toch kei leuk, zeg nou zelf?! Smile

Ik wens iedereen die zich aanmeldt heel veel succes en Cynthia en Marlie, jullie ook natuurlijk veel succes met kiezen. Dit was mijn aanmelding, ciao!

Groetjes
Freedje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanpaw.
Member
[KS] The sun and her flowers E3a2ae822630d36aa32d6b63403e5e6e
Amyyy
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ༄ 11 moons ༄
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 19:30


» Name :: Bambookit
» Previous Name{s} :: None
» Future Name{s} :: Bamboopaw ☆ Bambooleaf
» Prefix :: Bamboe - Een paar soorten bamboe groeit enorm snel en kan wel tot in de 30 meter hoog worden.
Bambookit - Bambookit is vanaf de geboorte al een redelijk grote kitten. Maar daar stopt het niet bij, in tegendeel, Bambookit groeit erg snel en tegen dat ze warrior word en ze bijna volgroeid is, is ze groter dan de gemiddelde kat.
» Suffix :: Leaf - Niet alle bamboe planten bloeien uit, anderen bloeien enorm moeilijk uit. Doordat Bambookit in het begin nogal wat onzeker en stil is, maar door de moons heen - en zeker in haar apprentice tijd - verandert en openbloeit, zal ze als warrior 'leaf' krijgen.
» Sexuality :: Heterosexual
» Bloodline :: Een hele ingewikkelde bloedlijn.
» Age :: Niet geboren.
» Gender :: Female, She-cat
» Status :: Alive

» Lifestyle :: Clancat
» Clan :: ShadowClan
» Former Clans :: None
» Future Clans :: StarClan? BloodClan? Tribe? Rogue? Kittypet?
» Rank :: Kitten
» Former Ranks :: None.
» Future Ranks :: Apprentice || Warrior || Elder

» General :: Bambookit is een langharige tortie die op dat vlak wel wat weg heeft van hun zo genaamde 'vader' Bloodpaw. Ondanks haar fluffy uiterlijk is ze een mager ding. Lang en mager wat weer past bij haar naam. Maar door haar dikke vacht valt dit niet zo op. Echter als het regent of ze is nat, en haar vacht plakt aan haar lijf, dan valt het wel op wat voor een mager takje ze eigenlijk is.
» Build :: Zoals hierboven al wat aangehaald was is Bambookit een takje. Ze is mager maar erg groot. Als je het zou zien zou je denken dat ze makkelijk door twee kan breken, maar dat is absoluut niet waar. Deze dame heeft wel een staaltje kracht. Doordat ze zo groot is, ligt het vechten haar stukken beter dan jagen. Met jagen valt ze immers wat harder op.
» Pelt colour :: Tortie. Deze link is het uiterlijk voor als ze warrior is. Ze is op dat vlak best wel een versie van Bloodpaw.
https://www.flickr.com/photos/zachsdame/15902212300/in/album-72157622041325608/
» Pelt length :: Langharig en fluffy.

» Eyes colour :: Groengeelig. Het hangt van het lichtinval af.
» Nose :: Zwart
» Pawpads :: Zwart
» Scars :: None yet
» Handicaps :: None

Character ::
Kitten
Ѽ » Aardig
Ѽ » Onzeker
Ѽ » Stil
Ѽ » Observerend
Ѽ » Eerlijk

Apprentice
Ѽ » Zelfverzekerd
Ѽ » Komt voor haarzelf op
Ѽ » Zegt wat ze denkt of van iets vind.
Ѽ » Observerend
Ѽ » Naïef
Ѽ » Sarcastisch
Ѽ » En wat bij een typische tiener hoort. :')

Warrior
Ѽ » Observerend
Ѽ » Sarcastisch
Ѽ » Zelfverzekerd
Ѽ » Zegt wat ze denkt.
Ѽ » Strijdlustig
Ѽ » Scherp

Motivatie
Ik heb weinig mee gekregen wat er in ShadowClan allemaal gebeurde. Al heb ik wel wat dingen van Bloodpaw mee gekregen en volgensmij een beetje van Beechresin. Ik wil graag wat meer met ShadowClan te maken hebben, en zeker nu dat mijn SC'er naar BloodClan gaat verhuizen, is er plek voor een opvolger. Bambookit lijkt mij tevens ook super leuk om te mogen spelen. Zeker omdat ze een 'projectje' is. Het is voor mij nieuw om van een teruggetrokken kitten te beginnen en deze te laten uitbloeien tot een echte vechtersbaasje. Natuurlijk zullen factoren en gebeurtenissen in Bamboo's leven ook wel wat doen aan haar karakter. Kortom, ik kijk enorm uit naar dit nestje!


[KS] The sun and her flowers Ocean_sig_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The sun and her flowers Coolest-cat
Amber
15
Actief
Be yourself, everyone else is already taken

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Featherpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 21:07

[KS] The sun and her flowers Speckl10
About Specklekit


NAME Specklekit
FUTURE NAME(S) Specklepaw - Speckletail
GENDER She-Cat (Female)


APPEARENCE
FUR COLOR Tortie
NOSE Black
PAW PADS Black/ Dark Brown
EYE COLOUR Light Green
FUR LENGHT Long and fluffy c:
BUILD Normaal, maar met (tamelijk) brede schouders
APPEARENCE INFO Specklekit is een normaal gebouwde kat met brede schouders en een (hele) lange vacht. Haar vacht is tortie kleurig (zwart, bruin, wit,..). Specklekits ogen hebben ongeveer dezelfde kleur als die van Beechresin, maar iets groener. 

KIT:
[KS] The sun and her flowers Tortie11

APPRENTICE/WARRIOR
[KS] The sun and her flowers Tortie12

EIGENSCHAPPEN
Specklekit is een tamelijk rustige kat, maar met een vurige tong. Ze is erg goed in conversaties, en is niet bang om haar mening te geven. Ze is zorgzaam voor haar siblings en natuurlijk nieuwsgierig zoals wel (bijna) elke kitten. Specklekit heel zelfverzekerd en ze wil de beste Warrior worden die de Shadowclan ooit heeft gezien. c: GOEDE EIGENSCHAPPEN
- zelfzeker
- moedig
- aardig
- zorgzaam
- vurige tong c;
- ...


SLECHTE EIGENSCHAPPEN
- opvliegerig
- (soms) sarcastisch
- …


MOTIVATIE
Hoi! Ik ben Amber. Ik ben nog niet heel erg lang lid van deze community, maar ik heb al veel bijgeleerd! Als ik Specklekit mag gaan spelen in dit nestje, ga ik me 100x zoveel inzetten om dat account actief te houden!
Het spannendste lijkt me het feit dat Beechresin en Bloodpaw een "geheim" koppel zijn. o: Ik zou echt super graag mee willen doen! Het is de eerste keer voor mij dat ik als kitten ga spelen, maar hé, voor alles is een eerste keer. c:
Ik wens verder iedereen die zich nog wilt aanmelden heel veel succes!
Dit was mijn aanmelding!! <3
Bye!


[KS] The sun and her flowers Feathe12
-Featherpaw-


Laatst aangepast door Featherpaw op zo 15 dec 2019 - 13:24; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceansong
Member
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 21:41

Morning flower.

tag | words | notes


Male
setje:

Female
setje:

NAME|| Lavenderkit, Morningkit
REASON|| Lavender is the smell that is associated with Bloodpaw, which makes it a very suitable prefix. Especially since the color of this kitten's fur is quite similiar to his.
Morning stands for a brand new day, the hope and sun that is coming up. It stands for possibilities, and for beauty. The kitten is despite the circumstances, the beginning of a new kind of life. In other words, the beginning of new thoughts and interests.
FUTURE NAMES|| Lavendertuft[?], Morningglow
REASON|| Tuft, sounds original and comical. If that name is chosen the kitten will always hafe a small part of it's fur standing upwards.

Morningglow is a totally purple flower, which is why this suffix is chosen. In order to maintain the chosen thema. It also sounds pretty since the horizon always glows in the mornings.
PREVIOUS NAMES|| None
NICKNAME|| None yet
AGE|| Unborn
GENDER|| Chosen by you
BLOODLINE|| 100% Shadowclan
RANK|| Kitten
PREVIOUS RANKS||  None yet
FUTURE RANKS|| Apprentice, Medicine Cat Apprentice[?], Warrior, Medicine Cat[?], Deputy[?], Leader[?], Elder [?], Queen [?]

"if rosemary is for the spirit, then lavender is for the soul"

PELT COLOR|| Diluted black, red and white
PATTERN|| Tortie/Calico
PELT LENGTH|| Short till half long
PELT STRUCTURE|| Sleek
EYE COLOR|| Amber or Amber with green
BUILD|| Strong
TAIL|| Long and slightly on the fluffy side
PAWPADS|| Pink/Grey
NOSE|| Pink/Grey
SCARS|| None
DESCRIPTION|| This kitten will be normal sized for a cat, though it might be slightly on the smaller side for a Shadowclanner. It's eyes will be amber when its older, but might have a greenish strike in there somewhere. It's fur is diluted black, red with maybe even a bit of white. It is strong and powerful, with it hindquaters being muscular.

"bloom where you are planted"


MOTHER|| Beechresin
RELATION|| It loves it's mother and will be very protective over her when it grows older. Although it knows that it's mother is strong enough to stand up for herself. It is proud to be one of her children and will do anything to make her proud.
FATHER|| Bloodpaw
RELATION|| This kitten finds it quite difficult to share open effection with this cat other then out of neccisity. For it feels that the father has other more important things to do then care for it and it's siblings. However it does respect and adore him in secret.


"inhale calmness, exhale stress"

POSITIVE
Loyal                Trusting          Gregarious
Affable              Valiant
Optimistic          Fair

NEUTRAL
Warm
Stern
Wise

NEGATIVE
Naive                Boorish
Finicky              Slovenly
Sullen               Impulsive

This kitten will learn a lot in it's early childhood from it's secret interests from its father, whom is from what it believes the well known Medicine Cat Apprentice. Besides that it leans fully upon it's knowledgable and brave mother. As such it has learned to be very loyal to those that care for it as well as those that have served it and others in it's near vicinity. It is a known fact that the kitten is able to step up every time troubles arises, which makes it a very resilient child. As such it is a true kind heart, and can be called affable, especially to those that it trusts and people need a kind heart and warm soul to talk to. As she has grown up with a disability, it has learned to take a positive and optimistic outlook on things. It is at times used to hearing that it cannot do something, and will try it's hardest to find a way in which it can. Since the kitten is blind [or will possibly be in the future], it has to be very trusting of other cats, for it can not defend itself against the dangers of the outside world. It might even been the catalyst of it being very valiant, it is not easily scared. In most things it might not even miss it's sight that much. The kitten is fair, it trusts others to tell the truth, and as such is easily manipulated by others. It is not always comfortable on it's own, as such it loves being in large crowds, as long as it has a familiar face nearby. It is really gregarious and enjoys mingling with other cats and talking about anyting and everything.

The kitten is a warm cat and can be very maternal towards younger cats as well as those that are weak or in need of a kind paw. The kitten can behave like an adult at times [in it's later kittenhood/apprentice age hood] and is known to be stern and firm when it has to handle someone that is not used to listening or following orders. [again later in life] The kitten knows when it is fighting a losing game, and will not proceed to go on when it knows it cannot win. Cats might even call her wise on certain occasions.

The kitten is too trusting, and very naive. Everything it's mother says is the truth and it will defend it's family with the heart of a true wolf. Still the kitten is very finicky about the smallest things. There are certain smells it cannot or will not handle for it's nose is very sensitive, as it other senses try to make up for it's vision loss.  At times it is known to be very sullen almost too the point of being depressed. This has to do with the fact that it has a sensitive heart and at times has no idea how to deal with it's emotions and thoughts. The kitten is not afraid to have a misstep, and as such can be known to be quite boorish at times. It is not afraid for a bump or bruise or two. Especially since it wants to gain some independence. The last makes it very impulsive as well. It does not always think things through and is known to bring itself in dangerous situations on countless occasions. Lastly because the kitten has no sight at all [at some point probably], it can be very slovenly, for it does not care about it's appearance, for it can not see itself.

Honorable mentions of names:

NOTE
I am not sure yet how or when it might  get a handicap, however I like to deepen out some characters and as such have made it blind or at least it will have something that makes the rest of its description fit. Everything in the character will happen with a reason of course.

MOTIVATION
As you both know by now, Butter here!! I really love both of your characters and tend to have trouble figuring out a nice storyline around Shadowclan, however since I am sure that I will manage it this time around. Especially with the kind of backstory that Beech and Blood have, I decided to take a change. Have fun reading everything and good luck to everyone.

Butter


hi im bacon


[KS] The sun and her flowers MwMYm1d


Laatst aangepast door Oceankit op za 23 nov 2019 - 13:26; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[KS] The sun and her flowers Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimewo 20 nov 2019 - 22:49

Algemene info

Naam: Emeraldkit, Emeraldpaw en Emeraldgaze
Clan: ShadowClan
Geslacht: Tom
Ouders: Beechreisin x ???
Bloedlijn:100% ShadowClan
Rang: Kitten

Uiterlijke kenmerken

Vachtkleur: Crème rood
Vachtlengte: Halflang
Oogkleur: Smaragd groen
Bouw: Emerald is een groot kitten voor zijn leeftijd, maar hij word nog groter namaten hij ouder word en een mooie portie spieren die dan onder zijn huid zal rimpelen bij elke beweging, Mooie brede schouders en een lange staart, maar Emerald zal ook hoog op zijn poten staan. Zijn oren zijn groot en hebben mooie lynx vormige pluisjes erop. Dit begin je al te zien wanneer hij een leerling is geworden. Zijn lange poten en lange pluizige staart zul je meteen ook herkennen wanneer hij in een grote groep katten staat.
Klauwlengte: langer dan gemiddeld wanneer hij volgroeid is
Tandlengte: Zijn slagtanden zullen in zijn volwassenevorm nog net als kleine puntjes onder zijn lippen uit steken.

Innerlijke kenmerken


* Dapper *
Emeraldkit zal zich al vroeg in het avontuur storten en laat zich ook snel uitdagen om iets te gaan doen waar de andere hem vragen om te doen omdat ze te bang zijn hetzelf te doen, maar het jong zal ook niet zo maar terug deinzen als een andere kat het zou staan uit te dagen als deze vlak voor hem zou staan.


* Aardig *
Voor zijn clan en vrienden buiten de clan is Emerald een aardige jongen, maar wie hij niet kent zal hij dan ook met argwaan en afstandelijk benaderen. Hij is geen bange poessiepoes die zich bij de eerste tekenen terug zou trekken en hij zal door het vuur gaan voor hen wie hij wil beschermen.

* Avontuurlijk *
Zijn gevoel voor avontuur zit er al vroeg in en die zal hem verder zijn gehele leven bij blijven. Dit is ook weer een vorm van pure nieuwsgierigheid om alles te ontdekken van zowel het territorium van zijn clan als de gebieden erom heen, maar Emerald blijft loyaal aan zijn clan en zal ook eerst zijn clan verkiezen boven zijn eigen wensen.

* Beschermend *
Emerald zal een geweldige aanvulling zijn voor zijn clan. Hij zal niet stoppen met vechten tot zijn clan weer veilig zal zijn, maar ook zijn familie en vrienden kunnen op hem bouwen als ze in nood verkeren.

Slechte eigenschappen:

* Heethoofdig
Emeraldkit kan soms erg heethoofdig zijn, vooral als hij ergens de schuld van krijgt en het rood crème jong onschuldig is, maar ook als hij ruzie met een andere kat krijgt kan hij erg verhit raken en zich moeilijk kunnen bedwingen de andere kat niet aan te vallen. Dit wordt gelukkig wel minder wanneer zijn mentor hem leert hoe hij zijn woede moet gebruiken en hoe die in te dammen.


* Koppig *
Emerald kan door middel van zijn heethoofdigheid erg koppig zijn en dit zal hem altijd bij blijven. Toch kan zijn koppigheid soms erg van pas komen omdat Emerald niet opgeeft tot wat hem ook op gedragen wordt of een gevecht voorbij is.


|* Afstandelijk *
Zo van tijd tot tijd trekt Emeraldkit zich wel eens terug. De precieze reden is vaak voor hemzelf ook niet bekent, maar het kan te maken hebben dat hem iets dwars zit of dat de kater iets wil onderzoeken. Helaas zal dit een permanente eigenschap blijven.

Motivatie:
Ik RPG al vanaf dat ik de forums op internet hebt ontdekt. Hydra toen nog Moonstream was mijn eerste account hier op Warrior cats, maar daarvoor heb ik al zeker 5 jaar aan andere RPG's mee gedaan. Toen ik het eerste boek van WW gekocht had ben ik actief naar een RPG forum gaan zoeken en toen vond ik deze hier. Echter heb ik een tijdje mijn accounts laten verslonzen door familie zaken, maar ik vind het nu eenmaal geweldig om te doen en ik probeer ook elke dag en zeker in de avonden actief te zijn met mijn Chars. Hieronder zet ik nog een kitten neer omdat ik twee katten tegelijk in mijn gedachten op sprongen toen ik dit topic gelezen had. Wink


Algemene info

Naam: Rubykit, Rubypaw en Rubyfire
Clan: ShadowClan
Geslacht: She-cat
Ouders: Beechreisin x ???
Bloedlijn:100% ShadowClan
Rang: Kitten

Uiterlijke kenmerken

Vachtkleur: Fel rood met knal rode markeringen Met witte bef, borst, buik en poten, enkel op haar hakken heeft ze op beide achterpoten nog een grote rode vlek met knal rode markeringen zitten.
Vachtlengte: Halflang
Oogkleur: Geel van buiten en fel groen rond de Pupil
Bouw: Rubykit is slank gebouwd met grote vleermuis oren en hebben mooie lynx vormige pluisjes erop. Dit ga je zien nog voorzij een leerling word. Haar lange poten en lange pluizige staart zijn direct te herkennen wanneer zij in een grote groep katten staat. Haar verdere gespierde lichaam zal haar instaat stellen een goed gevecht te leveren, maar ook zal ze er snel mee kunnen rennen.
Klauwlengte: lang wanneer Ruby volgroeid is
Tandlengte: Haar slagtanden zullen in zijn volwassenevorm nog net als kleine puntjes onder haar lippen uit steken.

Innerlijke kenmerken


* Leergierig *
Rubykit is erg leergierig en zal alles willen leren wat ze maar kan, zowel van haar mentor als van haar andere clan genoten.

* Aardig *
Voor elke clan kat is ze wel aardig, maar haat het als andere haar respectloos behandelen. Ze wil geen kat kwaad doen als dit niet nodig is en ze zal het helpen als ze daar de kans voor krijgt zolang ze haar niet tegen de haren in strijken en het haar clan niet beschadigt!

* Respectvol *
Rubykit heeft veel respect voor elke kat die ze tegen komt zelfs haar leeftijdsgenoten benaderd ze met veel respect, maar ze zal dicht klappen als een stalen deur wanneer zij geen respect terug krijgt dan zal ze het ook die kat niet langer meer gunnen en zullen ze veel moeite moeten doen om het weer van haar terug te verdienen.

* Beschermend *
Ruby zal een geweldige aanvulling zijn voor haar clan. Hoewel ze geen krachtige vechtster zal zijn, maar wel een geweldige verdedigster zal ze haar clan, familie of vrienden helpen door zich als een schild op te stellen tussen het hen en het gevaar in.

Slechte eigenschappen:

* Moeilijk in het vrienden maken van buiten de clan *
Ruby is geen avontuurlijke kat en wil best vrienden worden met andere katten, maar dit is ook het probleem waar ze tegen aan loopt. Als ze andere katten wil bevrienden word ze hard en afstandelijk. Dit komt door een onzekerheid die onverklaarbaar al in haar huist vanaf het moment dat ze leerling word. Ook is het deels door de verhalen van de oudste dat ze het moeilijk vind om andere vrienden te maken dan met de katten van haar eigen clan.


* Koppig *
Ze erg koppig zijn en dit zal haar altijd bij blijven. Dit komt doordat ze zich soms zo onzeker voelt over bepaalde dingen waar ze op latere leeftijd tegen aan loopt. Toch kan zijn koppigheid soms erg van pas komen omdat Ruby niet snel opgeeft tot wat haar ook op gedragen wordt of een gevecht voorbij is.


|* Afstandelijk *
Dit uit zich meer wanneer Ruby ook zo nu en dan eens binnen de clan overloopt van onzekerheid. Ze zal zich terug trekken en komt pas naar een kat toe als het eigenlijk al te laat is om vragen te stellen over waar zij zo onzeker over was geweest. Dit kunnen niets zeggende dingen zijn of juist Veel zeggende.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settledstar
Catministrator
[KS] The sun and her flowers Dutch22
Renske
2565
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 19:00

i never feel unsafe

except for when the majority is on my side

Mijn naam is Pansykit. Ik ben vernoemd naar de wilde bloemen die groeien in zure gronden. De bloemen zijn voornamelijk paars. Soms is er een hint van geel. Als een zonnetje dat eruit springt. Maar ík ben vernoemd naar de effen paarse bloemen, waar mijn "vader" zo van houdt. In de oudheid wordt pansy nog wel eens gezien als een mislukt schot van Cupido. In plaats van de keizeres raakte het de paarse bloem en daardoor konden uit haar sappen liefdesdrankjes worden gemaakt. Maar meestal wordt pansy gebruikt voor slechte daden. Geheime, verboden liefdes. Maar in recente tijd wordt pansy gebruikt als het symbool van de reden: Logica en rationeel denken. Sommigen noemen het goddeloosheid.

Suffix possibilities: Pansypetal, Pansyflower, Pansyfrost, Pansytuft, Pansy??
Alternative prefixes: Parsleykit, Cinnamonkit, Violetkit
 

sometimes there are wolves at the door

Ik ben wat men wel noemt een cinnamon tortie. Mijn vachtje is een mix van donkerbruine vacht, lichtrode vacht en hier en daar een hint van crème. Aangezien deze kleur best zeldzaam is bij jongens is het vrij logisch dat ik een meisje ben. Ik heb paarsblauwe ogen. En als kitten ben ik echt het schatje wel hoor. Met mijn schattige, pluizige vachtje en ondeugende blik. Ik heb een lief, fijn snoetje. Mijn neusje is bruin en een beetje donker roze. Maar ik zal groeien tot een best flinke poes. Ik ben best groot en stevig. Met die pluizige lange vacht word ik nogal een tank. Ik ben dat ook niet super soepel door mijn compacte bouw. Mijn krachten zullen dan ook liggen bij het buffel-werk.

Looks:
 

Dan zijn jullie vast wel benieuwd hoe ik ben. Ik neem nogal snel het pit en het rebelse van mijn moeder over, want zij is immers mijn grote voorbeeld. Dat mixt ik met de intelligentie van mijn vaderfiguur, die mij al snel leert goed na te denken. Dit maakt mij nogal de boef. Ik doe graag dingen die niet mogen, omdat ze niet mogen. Iedereen wordt dan boos op mij en die reactie vind ik prachtig. Want boos zijn is makkelijk te begrijpen. Het is niet zo ingewikkeld als vriendschap of liefde. Je kan niets fout of goed doen als iemand je haat, want alles wat je doet is toch in de ogen van diegene fout. Haat is makkelijk, liefde is moeilijk. En ik hou van makkelijke dingen.
 

keep your friends close, but your enemies closer

Maar ik ben niet achterlijk, dus ik kom toch wel snel in aanraking met wat ingewikkeldere dingen. Ik ben dol op complottheorieën. En dat maakt me ook ontzettend achterdochtig. Ik zie graag vijanden, katten die het op me gemumd hebben. Ik ben daarom heel wantrouwend. Ik word dan ook snel boos en geloof niet snel wat de ander zegt. Ik ben niet bang om iemand pijn te doen; mentaal of fysiek. Ik ben iemand die houdt van reden en logica. Ik zie graag dingen getest, als waarheid, als tastbaar. Het hele geloof van StarClan zal als ik ouder word dan ook steeds meer klinken als een verhaal om kittens bang te maken. Misschien gooi ik dat geloof wel helemaal van me af, volledig in contrast met mijn spirituele vader. Misschien is dat wel karma voor het foutje waardoor ik besta. 

Trust, under harsh conditions, it's usually the first to die

Hoi Marlie & Cynthia. Ik zou heel graag gewoon een kitten willen spelen van Blood en Beech gewoon omdat, nou ja, kom op, ze zijn zo leuk samen! En ook al is Bloodpaw technisch gezien niet de vader, wil ik deze kans niet missen. Ik werd na eventjes googlen ook meteen verliefd op cinnamon torties, dus ik moest wel me gewoon aanmelding. Ik kan nu hier wel neerzetten dat ik plechtig beloof actief te blijven, maar dat moeten jullie zelf maar bepalen of jullie me daar actief genoeg voor vinden, ofzo. Ik weet dat Pansy klinkt als nogal een gekkie, maar het zou me zo leuk om een keer een kat te spelen die wat meer neigt naar donkere trekjes. Jullie zouden zelf moeten bepalen of jullie dat leuk lijkt binnen dit nest! Nou, toi toi toi, veel succes met kiezen en heel veel succes voor de andere aanmeldinen <3


Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Cynthia
681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimedo 5 dec 2019 - 10:17

Bedankt voor alle aanmeldingen alvast^^, Marlie heeft besloten om ook een van de kittens te spelen, dus dan zullen we minstens 5 kittens nemen.


[KS] The sun and her flowers 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Cynthia
681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimevr 13 dec 2019 - 21:43

Je hebt nog een week om je aan te melden/je aanmelding af te maken.


[KS] The sun and her flowers 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The sun and her flowers Tenor
Mark
517
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimezo 22 dec 2019 - 22:41


Sorry voor het wachten ma dudes! Maar hier dan eindelijk de gekozen kinders voor Beechresin en Blood :DD

Ipomoea purpurea:

Prūnum:

Viola tricolor var. hortensis:

extra extra extra:


[KS] The sun and her flowers Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumbelly
Member
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Bunny
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❦ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Plumbelly
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimema 23 dec 2019 - 17:10

Yay dankjewel, hier is lieve Plum <3


[KS] The sun and her flowers FFrsh8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] The sun and her flowers Coolest-cat
Amber
15
Actief
Be yourself, everyone else is already taken

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Featherpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimema 23 dec 2019 - 17:37

Jammer dat ik niet gekozen ben, maar ik wens iedereen veel succes met de rp! <3


[KS] The sun and her flowers Feathe12
-Featherpaw-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceansong
Member
[KS] The sun and her flowers DPKsfdL
Butter
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler Apprentice
Oceansong
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimema 23 dec 2019 - 20:31

Aah dankje zal haar morgen aanmaken!


[KS] The sun and her flowers MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[KS] The sun and her flowers Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitimevr 3 jan 2020 - 20:54

Volgende keer beter. Veel succes iedereen met je kitten groot brengen.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] The sun and her flowers   [KS] The sun and her flowers Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] The sun and her flowers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: